astrologi

jag har alltid tyckt att det är väldigt intressant, och idag när jag var in i bokhandeln så hittade jag en bok om det, och läste såklart om mitt stjärntecken, skytten. här är lite saker om hur skyttar är, och här har ni det på papper, sån här är jag.! (och malin, höhö) mamma skrattade då en hel del och sa att speciellt punkt 3, 4 och 11 var huvudet på spiken. ;)

* Dåliga egenskaper är virrighet och tankespriddhet.

* Intressen är fester, det motsatta köner, tv & sport.

* En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.

* Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel.

* Skytten lyckas alltid leta reda på pengar när det behövs. Sina surt förvärvade slantar ger de hellre ut på studier, böcker och resor än på materiella ting.

* Skyttarnas förtjusning i god mat och dryck innebär att de lätt kan drabbas av leverproblem om de inte håller ett öga på vad de stoppar i sig.

* Innehar en häpnadsväckande förmåga att lägga ihop två och två och alltid få det till fyra, oavsett hur andra väljer att förvränga fakta.

* Skytten är inte rädd för makt, eftersom det är förändringens vapen, men skyr ansvar, eftersom det brukar betyda plikt att bevara.

* Skytten håller alltid ett högt tempo och är inte opåverkad av det. Ansvar skrämmer honom lite, och plikter gör honom nervös.

* Skytten är lössläppt och benägen att vara otrogen. Äktenskap är inget som skytten tänker på, utan det får dess partner ta upp. Dessa människor älskar frihet och avskyr bojor. Helst ska varje dag skilja sig från den förra och det är förmodligen därför de älskar att resa. De blir rastlösa om de inte får tillräckligt med stimulans. Kanske är det därför de har lite svårt för att binda sig?

* Skyttar vägrar att ta livet för allvarligt.

* De stora, fria, atmosfäriska perspektiven passar Skytten bäst, att titta ut bland stjärnorna och flyga högt över marken, fjärran från krav och rutin. Ut i det okända. Men det är inte så mycket för nyfikenhets skull, även om Skytten älskar omväxling och att resa vida omkring, utan det är för den andliga friheten. Aldrig sitta fast, aldrig vara tvungen. Skytten behöver förnyelse för jämnan och ständigt vara i rörelse. Han slår aldrig rot. Skytten säger ofta "En annan gång, kanske".


Kommentarer
Malin säger:

HAHAHA så jävla mycket vi hjärtat :D det där var nästan obehagligt :P

2010-02-26 | 01:49:26
Bloggadress: http://nuovavita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback