13e jan - 10

har inte varit sådär väldans aktiv dom senaste dagarna. har jobbat väldans mycket och snytit mig och frusit destå mer. från nästa vecka är det dock lite lugnare med jobbandet.

dagarna i alanya. ja, dom var bäst. helt underbara. obeskrivliga. hade mina tjejer med mig 24/7 och träffade på en hel del roliga människor. höll på att bli utkastade från hotellet efter 2 dagar pga av för mycket "boom boom boom" som gubben så fint uttryckte sig. dock hade vi ju gått hemifrån vid 9-snåret båda dagarna.. men men. det löste sig och han vart glad igen när vi började äta där rätt ofta. kom dessutom hem väldigt sällan på nätterna efter jd stängde, så det hjälpte liite grann det med.

hängde med mr döner & hans vänner, bröder och kusin, the poinytoyl's gänget, mormorskoftan, mr hoot och massa andra. levde på menemen, sallad och ayran. jag skulle kunna döda för en ayran just nu. ett stort glas med massor med salt i. härjade loss som fan på robin hood & james dean med ca 2, 3, 4 shotsflaskor per kväll samt x antal vodkabull. spelade ölspelet hemma hos jennifer och söp ner både mr döner och marmariskusinen. åkte till terassen med mormorskoftan kl 7 på morgonen för att det var ingen som öppnade på hotellet så man kunde komma in, drev som aldrig förr med i can be your ayran, mr feb och boxern. bowlade i oba (bowling är iiiinte riktigt min grej då, men jävligt kul var det..) gjorde av med för mycket pengar, tappade bort alldeles för mycket saker och är lite blå här och var. hade all aggro där på vissa turkar.

världens bästa semester. och snart blir det en till. ♥ hur snart återstår dock att se..







                                                     



                                                    


                                                    

                                                    

                                                    





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback