the update.

ok. var hos doktorn igår. tog massa nya blodprover, ekg och något annat joks. ska tillbaka på tisdag och göra lungkapacitets beräkning också. men iaf, blodproverna var bra. inget fel där. utan det är fortfarande bröstbensinflammation. vanligtvis så har man det i ett fäste på höger eller vänster sida, jag har i alla 5 fästen på både höger och vänster sida. ska man vara sjuk så ska man. hon tyckte det var konstigt att jag bara hade fått medicin i 12 dagar av den förra läkaren, för man behöver äta längre. mycket längre. så nu har jag fått starkare medicin och den ska jag äta 2 gånger om dagen i 50 dagar. och är det inte bra då, så blir det 50 dagar till. kul va? hoppas verkligen att det räcker med 50 dagar, för om 50 dagar är jag i alanya, och då är det rätt svårt att komma tillbaka till avesta sjukhus och prata med läkaren. får köpa något där nere isåfall..

nu ska jag äta tonfisksallad.  



Kommentarer
Laura säger:

Jaha, vad roligt, men det fixar du ju nog! Det är Alanya som du vill jobba i va? :P



Läste om att du är sjuk, hoppas att den medicinen du har fått nu hjälper, för annars så får du förbereda dig för att få en massa sprutor i rumpan i Turkiet.. ;) Det är ju medicinen mot allt där!



kram!

2010-01-24 | 00:43:09
Bloggadress: http://papatya.blogg.se/
anna säger:

ja okej vad kul , var där jag med :)hehe men är du intresserad av bara turkiet eller tunisien med ?

2010-01-24 | 23:22:49
Bloggadress: http://annakrantz.blogg.se/
anna säger:

okej bara alanya eller ? :) ne asså för mig spelar de absolut ingen roll har vart i båda länderna och trivs superbra i båda :)

2010-01-24 | 23:31:37
Bloggadress: http://annakrantz.blogg.se/
anna säger:

aha sa hon inget om de till dig på intervjun om tunisien ? :)

2010-01-24 | 23:50:41
Bloggadress: http://annakrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback