skvallertanter

jag och min finaste malin har kommit underfund med att det roligaste är ju ändå att läsa massa skvaller på alanyaforum. vi har inget liv, jag vet. men vad ska man göra när man sitter här hemma i sverige, och inte på det finaste the doors med en eller två blow jobs i handen? PRECIS. DET ÄR JUST DET SKA MAN GÖRA. okej, missuppfatta mig inte nu, vi snackar lika mycket skvaller på the doors också. men iaf. :)


sen har jag minsann hittat en lägenhet till oss nästa år. där det finns CYKLAR. 2 stycker dessutom. kan det bli bättre? någon kommer lätt få en jävla cykel fastkedjad i sin bar nästa år, mahahah. och även, HADIIIII YAAA. IKI TANE BLOW JOBS. SIMDI!! om han inte är där nu, det till säga. ;) sen kommer det nog pluppa upp en jäkla massa roliga fyllekommentarer från oss också, tack vare just alanya forum..


nästa år kommer bli så jäkla great! jag och malin, tillsammans i en lägenhet i alanya. från april - oktober. vi ska ju till norge och rensa fisk. gissa vilka som kommer lukta smaskens? ;) men, vad gör man inte för lite para så man kan fara till alanya, och the doors? men först och främst, alanya den 30e september om vi får bestämma. och billigt ska det vara! :D springa in på the doors, hallå ja. vart är drinkarna? HADIII. ja, ni fattar. ;) för att sedan gå vidare till robin hood och sätta händerna för ögonen på murat och säga; guess who? hick.

the doors, the doors, THE DOORS

1 dag mindre. 1. nu är det bara 32 dagar kvar. fast det är inte så bara. tänk om vi fick vara där nu? varför är vissa där och inte vi? varför förtjänar dom att vara på the doors och inte vi? varför? VARFÖR?

28 dagar kvar tills mässan. sen är det bara att ta väskan och åka.
Fixa jobb (och bostad) i norge, samla ihop pengar till resan.


Alanyaplaner:
- Stanna minst 2 veckor. Och det är minst.
-
Skaffa cyklar som vi ska låsa fast i cagris bar så ingen snor dom när vi sitter där och dricker
- Skrika HADIIII när vi beställt våra blow jobs.
- Sucka TAMAM när vi får dom, som gamla gubbar
- Återigen skrika, men den här gången; SEN SALAK. ALKOHOL NEREDE? COK COK COK ALKOHOL, LÜTFEN till den människan som står i baren och leker bartender.
- Göra en film från the doors, eller flera.
- Mata Malin med tomatsoppa efter ett hamnen besök
- Smsa engin med texten HADIIII GEL ROBIN HOOD. SIMDI!! (och kicka hans ass om han inte kommer)
-
Dricka aquarium, och eftersom vi är 2 personer blir det MYCKET mer dricka. Och DAHA COK ALKOHOL!


Hadi bye bye

du är väl kär i mig ännu klaes-göran?

Trots att vi har sprungit tusen mil, '
så kommer vi springa tusen till
Vi hör en röst som kallar,
och när vi har kommit ända hem,
då börjar vi om på nytt igen..
Vi hör en röst som kallar.
Den säger: Vi är äntligen på väg.
Den säger: Det är dags att ge sig av.
Genom luft och över hav..

image10

malin, canim, seni cok cok özlüyorum.
hadi gel, alanya beklemek..

malin, the doors & blow jobs...

jag skulle ge allt om jag & malin fick sitta på the doors nu med en eller två varsina blow jobs i handen.
stora glas, med extra alkohol. så som vi vill ha dom. höra på the ark, thomas ledin & jag vill vara din margareta.
take me home to the place i belong.. det är sjukt, hur man kan sakna människor & ställen så mycket.
hur ska vi klara oss i 4 veckor?
DET ÄR SMÄRTA.
image9

We should be Bonnie & Clyde on the road..

bye bye tyrkia

då var man hemma i sverige igen då. skönt att vara hemma igen faktiskt. men jag vet ju att om några dagar så kommer min alanya abstines vara större än vanligt, och jag vill tillbaka.! den här sommaren har varit oerhört bra, på så många sätt. träffat massa nya människor, fick träffa älskade ludde igen efter 3 års tid. måste ta mig till karlstad snart, det får inte gå lika lång tid nu igen. <3 vet du hur mycket jag saknar dig? och malin, amanda, gabbi & alla andra.. helt sjukt! jag har verkligen dom bästa vännerna man kan ha. ni hänger väl med tillbaka i oktober? ;)


i morgon ska jag upp i tid (?) och fixa lite saker. ska handla lite mat & annat, äta lunch med bror, skriva in mig på arbetsförmedligen och lite sånt.. jag ska även dricka ton med kall päroncider till middagen som jag, syster & hennes karl ska ha sen på kvällen. Lovley.


god natt!