näst sista dagen..

helgen har varit lugn, alex smsade att det var fest hos kenneth, så jag, marlene & mikaela drog dit. var inte alls på festhumör, så jag och marlene drog till hedemora och åt på donken istället. när vi kom tillbaka till stan strax efter 12 kollade vi om det var mkt folk på hotellet, och kan det ha varit 30 - 40 pers? haha. det var 2 pers som dansade. så då gick vi aldrig in. trapper var inte mkt att hurra för det heller, så då drog vi till bilen och åkte runt lite istället.


imorn, jobba 10 - 13, sen kommer therese, äta mat och sen dra hem till dojjan och spendera kvällen där. sjunga singstar och äta lite gott. känner inte för att dricka något alls, så tar nog bara med en bacardi breezer att ha vid 12-slaget. skulle hellre vara hemma & ligga i sängen med en bra film, men man måste väl göra något antar jag.. det är ju iaf nyår.


nej, criminal minds nu! god natt.


just ja, på torsdag kommer min mobil. äntligen! :D
image38

twist and shout

Kan det bli maj snart? Så jag får åka till alanya. Åka hem igen. Och ge några jävlar på nöten! Rättare sagt 4 stycken. Idioter! Men det ska bli andra bullar maj, var så säker. Hur som helst, ska det bli skönt att gå till Tarkan och dricka strawberry, en riktigt jävla stor en! Eller ett aquarium med strawberry hos Adil, min & malins lilla Adil. Hur jävla söt är inte han? Han förbereder festen till våran ankomst. Cok güzel lan! Får se hur länge jag stannar, blir inte så värst länge iaf. Måste vara hemma tills slutet av juli, och funderar starkt på barskola i ayia napa den 30e juni.
ÄH, den som lever får se.

i dont care how you do it, just save me

håller på och städar för fullt. det var jättefint på mitt rum igår, i några timmar. vet inte hur jag lyckas alla gånger. men nu har jag ett bombnedslag igen, haha! men försöker fixa det, men drygt och jobbigt. vafan ska jag göra av alla grejer? samlingen på garderoben går snart ändå upp i taket, så där kan man ju inte lägga så mycket mer.. skulle behöva rensa upp där också, men det får bli en annan dag.


fick världens sötaste mp3 förra veckan i födelsedagspresent, och igår fick jag högtalarna till! skitnice! dom ska då med på resorna, lätt! =) mikaela & therese kommer kl 5, och då ska det vara klart på mitt rum, drickat ska ställas på kylning, jag ska vara klar. eller ja, rätt så klar. therese ska ta med sin locktång så jag ska vara krulltott ikväll.. full som en gris på hotellet ikväll, mjaaaa! =)


nej, nu ska jag äta mer julmat. tjingeling!

image37

I would like to rock, ROCK!

EN dag kvar nu, sen är jag ledig! =) Sköööönt. Johanna, då ska vi har våra nattliga samtal! Det var väldigt längesen nu, och behövs verkligen! :D


Har tittat på alla mina alanya bilder genom åren, vilka minnen! Även om det inte blir lika länge nästa sommar, så blir det alanya absolut! Det börjar redan klia i fingrarna, och hur skulle det se ut om jag inte åkte ner? Jag hoppas du får ledigt Malin så vi kan åka ner några veckor.. =) Johanna & Emelie, ni borde verkligen följa med ni också! Så jäkla kul! Karaokebaren, tequila och nya frisörer, hur bra låter inte det? Haha! Sitter och lyssnar på The Doors musik, kan det inte bli sommar så jag får sitta där vid terassen, lyssna på the ark och få drinkar av adil & bilgin?


På lördag får jag ny mobil, yiiiha! Mamma får en ny när hon tecknar om abonnemanget, och då ska jag få den, så tar hon min. Mycket bra tycker jag! =) Så nästa lördag blir det elgiganten och välja en ny!


Jag vill åka bort. Långt bort. Till värme. Mina resnerver är på topp, jag har varit hemma alldeles för länge nu.. Såg på lotto att en vann 15 miljoner ikväll, GRATTIS SÅ JÄVLA MYCKET! why not me? får hoppas att man vinner något imorn på binoglotto, men hur stor chans är det?


Äh, nu ska jag se klart filmen. Tjing tjong!

20e december - 07

JÄVLA ÄCKELBILJETTER ATT VARA SLUT. hur är detta möjligt? JAG OCH TOM SKULLE JU HA 2 STYCKEN. cepe hotellet. kul att vara där till klockan 7. NEJ. jävla skit.


tro på fan att jag fick slå in en till jordglob idag. jag har fått slagit in 3 av 3 möjliga. underbart! jag som hatar det. men men, 3 dagar kvar nu med paketinslagning, sen ska det väl förhoppningsvis vara slut. ska bli så skönt att vara ledig måndag, tisdag & onsdag. sen jobba torsdag & fredag, sen ledig igen! jag ska sooooova. det förtjänar jag, efter ha jobbat 8 timmar varje dag, måndag till söndag.


har iaf inhandlat lite grejer till mitt barskåp idag
- 6 st bacardi breezer watermelon
- 3 st gravendal päroncider
- 2 st kopparbergs starkcider päron
- 4 st varm&kall äppelvin
- 2 st Aquatini Strawberry Crush

så kommer kahluan och passoan i början av januari. det blir nog bra det där till slut!


på söndag blir det mys med familjen ottosson. jag ska tränga mig på och vara med och spela bingolotto.. och dricka glögg. JAG SKA DRICKA MASSOR MED GLÖGG. yuuuummie.!


johanna är hemma nu också, skitbra! nu kan vi ta upp våra nattliga samtal i flera timmar igen. ;)
jag ska försöka tvinga mig själv att vara hemma i sommar, eller ja, några veckor
kan man ju vara borta, men sen ska jag vara hemma & jobba jobba jobba.
spara pengar som fan och sedan dra vidare till asien.
kina, thailand, malaysia, australien.
JAG VILL ÖVERALLT.
har redan 8.000 i ressparkassan, så det är till flyget iaf!
nu är det bara resten kvar. =)
sen så måste jag ju vara hemma i slutet av juli också, så underbart kul!
jag längtar verkligen. kan inte tiden gå lite fortare?

ni är så jävla bra. <3
image35

19 år..

ja, då var man 19 år då! grattis till mig! :)


far, jag kan inte få upp min kokosnöt..

ännu en gång har jag somnat efter jobbet. sådär lagom bra! men jag är så sjukt trött när jag kommer hem, och har ont i fötterna som få, så sängen är väldigt lockande då.. men men, en liten power nap på en timme har ju ingen dött av direkt, och jag kan ju iaf sova på natten så det är väl skitsamma egentligen. lär väl vila nu innan malin kommer, då blir det nog inte en lugn stund! ;) snart snart snart!


åh, kan det inte bli sommar nu? jag längtar som en jävla tok. det kommer bli så sjukt kul & underbart. kan inte dom här månaderna gå fort och det är juli nu? pleeeease. <3


tro på fan att jag fick slå in en till jordglob i fredags, uuuäh! och en papperskorg idag, dock hittade jag en kartong till. så det var ju bra! men jordglobar hatar jag! hoppas vi inte får några fler innan jul, jag vill då inte slå in några fler..
 

nej, ska kila på hannibal rising nu! hojt!


men jag har bara regn hos mig..

idag har jag säkert slagit in sisådär 1000 paket. har varit hur mycket som helst att göra idag, fick kasta i mig en baguette till lunch och sen ut igen. fick slå in en jordglob också, kul! den var ju inte alls stor och klumpig och otymplig. men men. det vart väl bra tillslut iaf. ingen är gladare än jag att det är fredag imorn. sista dagen sen helg! fy fan va skönt. jag ska vila hela helgen. se på harry potter och hannibal raising. eller ska på hotellet och äta imorn med fanny och sen kanske kanske kanske kila förbi jimmy & therese en snoa på kvällen och dricka lite vin. ska dock inte ut på hotellet! tror jag. äsch, vafan. den som lever får se.


imorn är det begravning också, men jag ska inte gå. mamma & bror ska gå.


på onsdag eller torsdag kommer malin. ska bli så skönt att träffa henne igen. det kommer ju bli fylleslag nästa helg, vi vet ju hur det är i alanya, så varför skulle det vara annolunda här? åh, älskling. snaaaaart. =) <3 och sen kommer förhoppningsvis emelie och emma också. födelsedagen kommer bli great! :D jag, malin & alex måste hitta på något kul att ha på oss, så att ALLA ser att vi fyller år. hihi. jag har köpt en klänning också, kvällen till ära! och min ondaste och elakaste vän ska till sthlm och festa istället. PUCKO! men vi ska iaf ut på fredag så. ;)


nej, nu ska jag sova. är trött som en gris.
tack och bock. HADI BYE!!