hallå där ute, jag är vild och skild!

åh, magnus uggla. hur bra är inte han? jag älskar dom nya låtarna. även om han tyckte "att under hela sin karriär har han äntligen lyckats göra en jävla skitskiva" så tycker jag den är bra! =) man blir på så jävla bra humör! och i helgen hade dom magnus uggla helg på radion, vilket passade super på vägen till och från mora.


torsdag imorn, sen fredag. äntligen helg! ser dock ut att bli lugnt på fredag.. spar mig tills lördag istället. 2-dagars är jobbigt, och sånt orkar jag inte med i helgen.. nästa helg blir det väl en hel del också, så lika bra att ta det lugnt en liten stund..


en massa jäkla krångel med resorna. jag blir tokig. paris, london eller prag? alla ställerna lockar, london & paris ligger på samma prisklass, medans prag är svinbilligt med hotell (2 dagar inkl frukost för 89kr) men flygen är desstå dyrare. hon på ticket sa att det var "europas thailand" vilket innebär en jäkla massa shopping. miiiih. har även hittat en kryssning till riga för 95 kr.. men man får väl stå ut med flygen..
malin, jag väntar på våran helikopter! mahahaha.


kan du svära, på att du alltid ska vara nära?

alanya, april - 2006
suzan, ben ve ördegim.
image5

hej och hå

idag fick jag löneförhöjning. yiiiiha! 5 spänn extra i timmen tackar man inte nej till.. ;) och löning på fredag, över 8000 rakt in på kontot. fint det! shopping på fredag då så man har något tjuuusigt tills lördag, och fredag nästa helg. fanny does el stockholmo för en helg. förhoppningsvis får jag träffa suzan också, hon kommer ju hem på torsdag. jag förstår henne, skulle inte heller palla att vara i egypten. sjukt många jag ska hinna träffa, suzan, relinn, yildiz, nathalie & mikaela. sen lär jag ju hinna till festen också.. aja, det löser sig. som alltid.. ska bli jäkligt kul iaf! =)


i morgon ska jag öppna kl 8. jag som är latare än latast och har inte gått upp kl 7 sen, ja, typ mars - april? ett jäkla bra tag sen.. eller, champagne frukosten var jag ju vaken.. men iaf. vad gör man inte för alla harry potter fans här i stan? :P


johanna kommer hem den 18 december, hur skönt som helst! äntligen säger jag bara. vi har en jäkla massa att ta igen.. och så kommer ju världens bästa malin den 13e eller 14e. underbart. du är saknad som tusen hjärtat. <3 vad vore jag utan dig?
du är så bra =)

image22

och ytterligare två liv har släckts..

b - jag tänker på dig och din familj! ni kommer klara detta. du är starkare än vad du tror. <3

----

r - jag tänker på din familj också, och alla dina vänner. sov så gott rickard.

----

3 stycken självmord på en månad, 6 stycken sammanlagt på ett år. i avesta.
i lilla avesta. vad är det som händer med världen?image34

got a ticket for a world were we belong

hur kan man vara så jävla rastlös som jag är? det är fan sjukt. alla delar av mig vill packa väskan och dra till arlanda, ta första bästa flyg till sjouttahejti. fara och flyga dit vinden tar mig.. jag skulle inte byta den här sommaren mot något, men på något sätt känner jag att jag skulle satt mig på ett plan till malaga. till johanna. och sedan till gran canaria. jag kanske också vill ha det så varmt att man kan bada i poolen, sitta på stranden på kvällen och dricka vin. istället sitter jag här, på köpmangatan, och lyssnar på magnus uggla. visst, jag gillar avesta, jag har så jäkla kul med dom som bor här, men jag vill någon annanstans. anställd till 30/4 - 08 också, så innan dess blir det inget. nada. eller förhoppningsvis blir det en weekend någonstans i europa i januari - februari.. om jag blir tilltrågad att jobba längre, så vet jag inte om jag ska tacka ja.
den som lever får se.


Baby boom boom pesten härjar, alla ska ha elaka dvärgar..
image33

bedobidamdam bedobidamdam

imorn är det fredag, tack tack tack. har jobbat heldag måndag & tisdag, och vanligt resten.. jag var tröttare än tröttast när jag kom hem efter heldagarna, hur tusan ska jag klara mig i december? men man kanske vänjer sig.. veckan innan jul kommer iaf det vara fullt upp, 10 - 18  måndag - fredag och 10 - 17 lördag - söndag. men det blir massor med pengar, och det tackar vi för! =) 


nästa helg blir det mora & orsa. tomteland & björnparken. hoppas det är bra underlag på vägarna så jag får köra. snart dags för teori provet också, det ska klaras! orkar inte hålla på med den skiten nå mera nu. jag hatar att plugga. 


igår var jag & alex till thai och köpte mat, jag älskar thaimat! så jävla gott, och så jävla mycket. får aldrig i mig allt. sen kom tom, vi drack rödvin, mötte upp freddan & gick vidare till jessica. hur nice som helst! malin, du skulle ha varit med.. men snart så. =) förövrigt ska alex höra med sin pappa om han kan fixa en till biljett till Bon Jovi.. hoppas hoppas HOPPAS. Första parkett på Bon Jovi konsert i London 26e juni -08!
JAG VILL FAN. HUR UNDERBART SOM HELST!   Bon Jovi i mitt hjärta.. <3


ska masa mig till sthlm den sista också, party & shopping. hoppas alex följer med! =) och att vicky är hemma då igen, så jag får träffa henne.. long time no see.. =/ det blir iaf en träff med nathalie. och en med relinn kanske också?

image32

ive feel my wings have broken in your hands

Somebody save me, let your waters break right through
Somebody save me, i dont care how you do it
Just save, save
Come on,
Im still waiting for you..

image31

.......

rescue me, my heart is breaking..

bon jovi i mitt hjärta.. <3
image28

i would fly you to the moon and back

äckel älvan har gått i konkurs, vilket gör att bwo INTE KOMMER ATT KOMMA HIT NÄSTA HELG. fan fan fan.. vi som har väntat så länge. helvetesjävlaäckelskit. alltid är det något jävulskap, hur skulle det se ut om det gick som man ville?


på måndag ska jag jobba heldag, wiiiiehou. pengar pengar pengar, mjaaa tack. fattig som en jävla gris, och skatten ska betalas på måndag och jag har inte ens pengar till den! ibland är livet bra surt. dessutom har jag tagit bort min lunarstorm, byeeee byeeee. tyckte minsann att det var dags nu, för hur aktiv är man egentligen? njae, ni hitter mig på bilddagboken.. =)


tigga pengar av mamma och handla något gott tills ikväll kanske, mjaaaa.
hadi byeeeee.


image27