tell me its not all in my head..

igår pratade jag med  malin, och hon kommer hit den 14e decemeber. vilket är om 44 dagar..  jag längtar som en tooook! och förhoppningsvis kommer emelie & emma då också, pyjamasparty a la fanny. det kommer bli sjukt kul, och en sjuhelvetes jävla födelsedagsfest på lördagen. vi lär komma på något speciellt som vi ska ha på oss, så alla ser att det är jag, malin och alex som ska firas. en massa foton på oss vore inte heller helt fel. ^^,


jag har fått filmerna som jag spelade in i sommar nu.. 1 när vivvi & gabbi dansar till små grodorna på midsommar, 2 st när en full vicki ramlar omkull på min balong och lite annat jocks hon har för sig, 1 på robin hood när mustafa och den andra nissen har eld show (och för er som vill veta, är det INTE kul att få sånt på sig, äckelmustafa blåste på mig, och jag luktade olja och var kladdig på armen hela JÄVLA KVÄLLEN) samt 3 filmer från memos när pojkarna dansar! varför kan det inte vara sommar igen?


träningsverk har jag också, mina små stackars armar! dom har det inte lätt inte. men det går väl över snart förhoppningsvis. iaf tills imorn, när jag ska träna igen..


jag och mikaela på festen i lördags..
image26

eeeeevil

kvällen i lördags var rätt värdelös, visst den hade sina stunder, och dom flesta av mina och fredriks framtidsskådningar stämde in, vilket gjorde att jag och fredrik vart ännu skadegladare och hade roligare än innan. vi lever på andras missöden, mahaha.


har nyss fått igång mitt internet, det har inte funkat sen igår morse. är det nåt som jag hatar, så är det när internet slutar funka. datanörd som man är! anyhow, har varit och tränat en gång till också, så köpte jag ett månadskort. så nu lär det bli träna av! =)


ska kila till jobbet strax, och hoppas på att jag får jobba över idag. meeeera pengar, mjaaaa tack! sen när jag kommer hem SKA jag ringa malin, alltid en massa jävla skit och konstiga människor som ringer och stör mig så jag inte hinner ringa henne, men idag ska jag bannemej göra det! seni seviyorum canim benim. <3


theres no one on this earth that can save me..

knyt servetten kring din hals cherie, för här ska det bli fest..

jag ska ut ikväll iaf, jag är svag och lätt att övertala. men är man alkolist, så är man. nothing to do about it. och det vore inte lika kul i alanya då heller, eller hur malin? då skulle dom ju kunna lura oss på discona, men nu så icke! vet inte hur många gånger vi går fram och frågar vart fan alkoholen är någonstans.. och ser när dom häller, häller och häller i ännu mer sprit.  det brukar oftast gå väldigt smidigt, men ibland är det någon ny nisse som ska krångla, men som tur är har vi ju våran övertalningsförmåga. ;) AUDITORIUM, HADIIIII.. WE WANT TO GO SIMDI. MEN HADIIII YA. mahahha, hur kul var inte det? dock lär vi sluta upp med det, det kan ju faktiskt vara farligt att lista med främligar? åh, vet du hur mycket jag saknar dig? maaaalin, kom hit. min bästa vän, vad gjorde jag utan dig? all kärlek till dig hjärtat. <3


vinaren jag öppnade igår är nu slut, så jag ska kila iväg till mikaela och dricka mer. sen hem till therese. paaaarteeey. jag & fredrik har redan förutspått hur kvällen kommer sluta, men det skriver jag inte här, för vissa kan ju läsa. höhöhö.


emelie, gullet, jag skriver mera sen. jag ska ta tag i mitt liv nu och kila vidare =P

biffiga biffen!

träningen idag gick väldigt bra, och jag kommer ju inte få ta det lugnt, mia kör hårt med mig. men lika bra det, om man ska bli biffig! =D har dock en känsla av att jag inte kommer säga samma sak imorn när träningsverken kommer, och träning blir det på söndag idag. så när träningsverken har hunnit lagt sig, är det dags för en ny. är det någon som ska vara smidig som en jag vet inte vad till nästa sommar, så är det jag. då ska jag visa mina muuuuskler på stranden, ni läste rätt, JAG ska gå till stranden. men endast för att visa mina nyuppbyggda muskler. =) malin, du får sätta igång du också. vi lär ju vara snyggare än snyggast nästa år, vart i världen vi nu tar vägen..


sista dagen på jobbet imorn, sen är det helg och ledigt. först fika med mikaela, sen ska jag hem till mia och se på film. min söta bror ska överge mig imorgon, jag som planerat middag och allt! men, se film med mia är inte helt fel det heller.. =) resten av helgen ska jag sova och se på film.. måste se råttatouille också, medan den fortfarande går på bio! 


har betalat alla mina räkningar idag, bara skatten som är kvar. men måste in på skatteverket och hämta papper, har slarvat bort det förra jag fick.. har även ätit thaimat med alex, så jävla gott! imorn ska mamsen bjuda på kina, så jävla gott det också! maaaat är min passion. sen har vi börjat planera för födelsedags festen, den ska hållas på stars övervåning! jag, alex, malin, marina och nån mer som jag inte kommer ihåg vad han heter fyller samma vecka, så vi kommer vara hedersgäster! och om ni inte står med på gästlistan får ni inte komma in! mahahaha. 



 Im going to hell, who´s coming with me?
image25

tonight we are on a journy to the stars..

städade våran lilla vrå på jobbet idag, den är väldigt dumt byggd, dom som byggde tänkte inte alls, och behöver man säga att det var karlar? imorgon är det lön, eller om ca 2½ timme. så jäkla trevligt dock att i stort sett hela lönen försvinner på en gång, pengar till mamma för alanya, pengar till skatt för fonden jag tog ur förra året (tvåtusenjävlaspänn), pengar till facket och pengar till träningen. sen att det är halloweenfest nästa fredag, och bodies without organs helgen efter ska vi inte tala om.. min arma plånbok! har dock bestämt mig för att vara hemma i helgen, så plånboken kanske blir lite gladare? =)


håller fortfarande på med att lägga in bilder på alla album på itunes, inte alls så kul som det låter, och det tar TID. det kommer fan aldrig bli klart.. någon som har lust att göra det istället för mig så är det bara att höra av er! =)
trött som en gnu är jag också, som vanligt. jag är trött twentyfourseven. borde läsa min teoribok, borde göra mer på projektarbetet, borde läsa böcker till tusen sidor, borde göra allt som jag har kvar att göra i skolan. men vemfan orkar? orkade inte i våras, och orkar inte nu heller. dessutom har jag lånat box 21 av vivvolito, så den MÅSTE läsas. jag älskar roslund & hellström, dom är kungar på att skriva! gav deras första bok till brorsan igår, och efter ca 1 timme fick jag följande; Fy fan vilken otäck bok, jag blir alldeles kallsvettig av sånt där. Ska försöka läsa vidare, men får sån lust att slå slå slå en sån där så jag vet inte om humöret klarar detta! =D
Boken är den äckligaste/hemskaste/bästa bok jag läst! Och Edwars Finnigans upprättelse var verkligen ingen nitlott den heller, så nu håller vi tummarna för box 21 & flickan under gatan..


imorgon ska jag som sagt i tidigare inlägg träna. hur nu detta ska gå? men mia ska ju med, så hon får hjälpa mig. både med träningen och att ta mig därifrån, för gudarna ska veta att jag inte har någon som helst kondition, även om ni nu trodde det. =) den är nere på noll, men kanske nollkommatvå imorgon efter träningspasset?
one can only hope.



12 november släpps pirates of the caribbean 3; at worlds end. och vem, om inte jag, har beställt samlingsboxen med alla 3 filmerna? visserligen har jag dom 2 första redan, men boxen var fin och den vill jag ha! sen har jag första filmen på vhs, och orka sånt.


jag och madde. kan det vara på robin hood tro? =P
image24

tandemcykel & kedjor

jag blir tokig på det här! jag vill så mycket, men det känns som att tiden inte räcker till. blir tokig som fan.. iaf, idag har jag fått jobb. I ALANYA. i sommar. på ett café. dom fixar arbetstillstånd & visum. vilket är så jävla bra och så jävla dumt! jag som inte tänkt att åka till alanya nästa sommar, inte en längre period iaf. australien, mjaaa tack!
men vafan, precis vad jag behöver. ÄNNU mer som gör beslutet svårare. jag känner mig så oerhört rastlös här hemma så jag vet inte vart jag ska ta vägen! varför kan inte jag få vara rik, eller åtminstone vinna 50.000 i månaden i 50 år? gudarna ska veta att då skulle jag inte vara hemma många dagar. jag skulle ta mig överallt! ska fan köpa mig en trisslott imorgon dag och testa lyckan! you never know..


anyhow,
öppningen idag gick bra! fick även 20 kr av en tant för att jag slog in ett paket åt henne, mahaha. mer av det, tack!


onsdag - josefine kommer över och vi ska ta tag i projektarbetet.
torsdag - träning med mia. just det, JAG ska träna. hur fan ska det gå?
fredag   - middag med bror på hotellet
lördag   - fest eller inte fest? min plånbok vore lyckling om jag tog det senare alternativet.


jag saknar sommaren. jag saknar malin. tänk om man kunde dra tillbaka tiden då vi sitter där på the doors och dricker blow jobs, hos adil el. bilgin. det är ju också ett JÄVLA STORT MINUS, att det blir inget sånt nästa sommar, ingen tandemcykel, inget; men vad i helvete, släpp oss. om ni inte tänker hjälpa till med cykeln SÅ DRA! vi måste låsa fast den hos cagri så ingen tar den fattar ni väl!! inget strawberry daiquiri akvarium för 100 kr, inga blow jobs, inget tjaffs med dj:n för att få höra svensk musik, inget diskmedels drickande för malin hos murat, inte sitta i baren på andra våningen på robin och dricka direkt ur shotsflaskan med ett sugrör & INGA JÄVLA TACOS/CHIPS KRIG PÅ GOLVET NÄR MAN VAKNAR DAGEN EFTER. men bläää.




long time no see

var ett tag sen jag skrev nu, och det har hänt en del sen sist;

- resan till alanya var underbar! var skönt att vara tillbaka där, även om det bara var för en vecka så räckte det.
alanya i mitt hjärtat! och malin då.. =) och att träffa emelie igen var klockrent, ett helt jävla år sen sist. varför ska det alltid gå så lång tid emellan man träffar folk? its a damn shame.

- har brutit kontakten med min syster för ett tag. jag orkar inte höra mer nedklankningar om hur jag ser ut, vad jag gör och allt annat som rör mig. det får vara bra nu, och tills hon själv inser det så kommer jag inte lägga ner tid på att höra av mig till henne.

- alanya 2008? som alltid åker jag iväg varje sommar, och nästa sommar skulle inte vara något undantag. jag och malin. i flera månader. men på senare tid har jag fått upp ögonen för australien. vore så sjukt kul att åka dit i några månader. samtidigt så vet jag ju, att jag kommer ju längta som en tok till alanya. för det är ju alanya. jag åker jämt dit, hur ska jag klara mig utan? jag är splittrad till tusen, men det är ju ett tag kvar så med lite tur hinner det lösa sig!

- i helgen har jag och mamma kollat på en massa filmer. dom första 4 harry potter filmerna (åh, finaste harry!), batman begins, chocolat (jag älskar deppan!), gustav - the movie (sjukt rolig film, claes malmberg är en stjärna!)

-
i morgon får jag förhoppningsvis jobba över. och på tisdag ska jag öppna. HELT SJÄLV. och ska vara själv i 3 - 4 timmar också, hur tusan ska det gå? jag som varit själv max en halv timme förut, yiiiakes. men det ska nog inte vara något problem hoppas jag.. =) pengarna behövs ju verkligen, kommer leva på ca 500 kr i en månad, fick ju ett trevligt papper av skattemyndigheten att jag ska betala 1800 kr till senaste 12e november, lovley! usch, äckelskatt!

- sen har jag rensat upp på datorn, lagt korten i mapparna som dom ska vara i, och dessutom fått alla korten från alanya i somras. =) håller även på att lägga till albumbilder till alla mina låtar på itunes, och det tar tid kan jag lova! fy fan. men, det blir skitsnyggt när det väl är klart! =)

the ark i mitt hjärta!
image15