20/2-08 kl 22.52

efter att ha legat magsjuk i 2 dagar nu så är jag på benen! jag har ätit lite smått och känner mig nästan som hel igen. är fortfarande trött i kroppen, men det är inte så farligt. så imorgon blir det jobb igen! ska bli skönt faktiskt, efter att ha legat utslagen och inte kunnat gå längre än till toan så är det välkommet att gå hemifrån och till jobbet!


annars har det inte hänt så mycket på senaste tiden, fick 550 kr bonuscheck på h&m, tack och bock! har spanat in mig på en tröja jag vill ha där, så den ska jag inskaffa mig nästa vecka när även min 20% kupong gäller också. =)


nej, har inte direkt något kul att skriva, så jag ska nog runda av här. tjingeling!


söndagendensjuttondefebruaritjugohundraåtta

söndag idag då, tiden går väldigt fort ibland och jag hänger inte riktigt med. iaf, så i fredags drog jag och tom hem till lisa efter jobbet, sen gick vi till hotellet på after work vid 8 och drack massa billiga cider. passade på att köpa på mig 2 extra fem i tio så innan after worken var slut. stannade kvar där till runt en 12 sen, var rätt tråkigt så jag gick hem.


igår låg jag och degade hela dagen, sen vid 7 fick jag ork att ta en dusch och börja göra mig iordning. så kom marlene hit och vi drack vin & pratade en jäkla massa. såg även på melodifestivalen, vilka jävla värdelösa låtar det var med! vart chockad över att androla inte gick vidare till final, tyckte faktiskt deras låt var den enda bra igår, även om jag inte gillar carola! sen drog vi till hotellet och drack lite mer. vid halv 1 drog jag och tom till atilla och käkade pizza, en välbehövd pizza. den satt där den skulle, haha!


mitt rum ser ut som en katastrof, eller ja, nästan iaf. jag sitter i handduk efter att jag duschade för kanske 1½ timme sedan, har inte orkat klätt på mig eller gjort mig iordning. borde kanske ta och göra det snart, så jag är klar tills jag ska hem till marlene. men jag är så sjukt seg, speciellt på söndagar då det inte är min favorit dag. ge oss mer ledighet!


nej, hej då.

tisdagendentolftefebruarisjugohundraåtta

jag har bestämt mig för en utbildning nu. det blir master make up artist / hårstylist (www.makeupinstitute.se) kursen kostar 62.300 kr, vilket är betydligt billigare än den andra. visserligen blir jag inte frisör nu, men men. det är nog iaf roligare att styla håret istället för att permanenta, raka, klippa osv. anmälningsavgiften är dessutom på 4.000 kr, som man inte får dra bort från kursavgiften, det är lite dåligt tycker jag. det är ju ändå rätt mycket pengar. hörde med tom vad ett pendlar kort kostar med sj, och 3.000 kr i månaden kostar det. man måste väl älska staten? usch! skolan har iaf boende för 2.000 kr i månaden som jag ska ta isåfall, om jag får plats. fanns bara 4 st platser kvar, så jag hoppas jag får svar gällande pengarna snart så jag vet om jag kan anmäla mig eller inte! i värsta fall får jag vänta tills nästa år. men vi får hoppas på det bästa! =)


det börjar dra ihop sig för teoriprovet också, jag & malin har insätt att det inte alls är så många dagar kvar att plugga på som vi trott. så det lär bli skärpning nu! har även pratat med vicki, och ska förmodligen dit över påsk. josefine har ju fyllt 20 då, så passar på att fira henne i samma veva. det är väl lika bra att bekanta sig med stan också, om man ska bo där i 20 veckor. vill ju helst inte bo i sthlm, men kursen är ju där så jag måste ju.


var och fika med brasse igår, fick se det lilla nya tillskottet särla, skitsöt var hon! och thea var lika charmig som vanligt, iaf i början, på elgiganten spårade det ur lite grann så jag fick be brasse påminna mig att aldrig skaffa barn, HAHA!


snart mitten av februari också, och jobbet börjar dra sig mot sitt slut. är inte alls långt kvar tills sista april. var tur att vi hade skrivit sista april på avtalet, annars hade jag fått sluta redan 17e mars när ullis kommer tillbaka. men nu fick jag vara kvar även fast hon kommer tillbaka! =)


tjillivippen!

lördagendenniondefebruaritjugohundraåtta

igår var jag och åt på after work på hotellet, fick kycklingfile, klyftpotatis och sweet chilisås. skitgott! och 29 kr är inte dyrt! det slank ner med en kall päroncider. åkte sedan hem och avslutade kvällen med "guess who" som gick på 5an. var väl sådär, väldigt förutsägbar. men men. sen somnade jag som en stock. gick upp vid halv 11 imorse och knata iväg till marlenes jobb och fixade frillan! så nu är jag nyklippt och färgad. vilket behövdes, tror inte jag klippt mig sen september. det vart iaf superbra! mina ljusa slingor är tillbaka! :D


ikväll är det melodifestivalen som gäller, jag & fabian har handlat hem chips & dipp, dricka och pecannöt kola glass som vi ska bunkra upp med framför tvn! jag har ju iaf namnsdag idag, så jag förtjänar det. ^^,


har kollat på utbildningar nu, och hittat en som jag vill gå. dock kostar den 119 tusen, och den är inte csn berättigad, vilket betyder att jag inte får varken lån eller studiebidrag under det året jag pluggar. trevligt. men ska gå till arbetsförmedligen på måndag och höra med dom hur man ska gå till väga, om man ska låna pengar på banken osv. lär ju iaf låna en sådär 200 tusen så jag har pengar att klara mig på också. kostar ju en del att sitta och pendla till stockholm varje dag..


tjillivippen!

måndagendenfjärdefebruaritjugohundraåtta

idag gick jag och malin först till thai och åt mat. det var lycka när jag såg i tidningen att dom nu har öppet på måndagar också! äntligen. hur kan man inte ha öppet på måndagar? iof har inte kina det heller. men nu kanske dom ändrar sig också. :) var där och åt med mams förra veckan, fy tusan vad man blir mätt. men är det buffé så är det! mätt som en jävla gris efteråt var det bara att pallra sig till jobbet. i den trevliga snöstormen som förgyllde 2 - 3 dagar. här vill man att det ska bli sommar, och då blir det snöstorm och en massa is. trevligt. men, det har hunnit bli februari, vilket innebär att det snart är dags för alanya. oj, här kom jag visst av mig. men iaf, efter maten så knatade vi vidare till bilskolan och satt där några timmar. inte allt för kul, men måste ju göras. sen drog vi till corner och fika, och hem för att boka biljetten till falun när det är dags för provet. 100 kr tur och retur vart det, inte alls farligt! så gick jag förbi bibblan också för att låna harry potter. har redan läst några kapitel. =)


nej, nu är det dags för shark! tjillivippen!


robin hood, midsommar 06, alanya.
vad jag saknar den tiden. <3 och älskade kottis såklart!
image49