27e mars 2008

idag är en bra dag. jag har inhandlat nya escada parfymen och jag fick min paris hilton på posten. 2 parfymer på en dag, det är som julafton. miiiih. :D så nu står dom bland dom andra flaskorna i min lilla samling. fick även ändra tid så jag jobbar till 2 nästa fredag istället för kl 6, så nu hinner jag med ett mkt tidigare tåg till vicki.. så ska vi ut med amanda och dricka efes på en liten turkkrog och snacka massa skit. åh, jag längtar! har inte träffat någon av dom sen jag från alanya i augusti. sen dagen efter blir det födelsedags kalas a la rebbo, som jag inte heller träffat på typ 2 år?! aja, ska bli väldigt kul iaf. =)


sitter och väntar på majjsan & therese, vi ska ut och äta. dojjan kommer och gör oss sällskap sen också. kan nog bli trevligt. dock blir nog inte min plånbok så glad av ytterligare utgifter. men, pengar är en förbrukningsvara. ;)


kom följ med mig, till en himmel som är blå.
sitta på ändlösa stränder som är skapta för oss två.

24e mars 2008

sätt mig på en plan någonstans?
överallt och ingenstans tack.

image55

23e mars 2008

ligger i sängen och glor på nip/tuck och väntar på att lilla tom ska komma med thaimaten. jag är hungrig som en gnuuuu. han är en bra kompis som kommer med mat, miiihi.


var hem till freddan igår och drack lite vin, var meningen att vi skulle ut men vart aldrig så, för mycket folk i kön och för kallt för att stå och vänta. så jag gick hem istället och kollade på tv. hubbe har tagit hit sin tv, så jag har den i väntan på min nya kompis som kommer i veckan. min mamma är söt som köper en helt ny tv till mig. jag skulle inte ha råd att köpa en just nu, har redan tagit för mycket av mina sparpengar.. meen, hakuna matata.


vart fan är tom?!

21a mars 2008

min älskade och kanske bästaste vän har dött. min lilla tv är borta, helt veck, vill inte starta och ska köras till tippen. just idag också, när det är röd dag så inget är öppet och när jag fått mina andra 2 boxar med nip/tuck. att man alltid ska ha sådan tur, jag förstår inte. men, imorn ska jag & mamma gå till expert och kolla på en ny tv till mig. så nu blir det en platt tv. :)


5 ½ vecka kvar nu av jobbet, sen är det slut. lite trist, och lite skönt. har lite panik över att bli en sån människa som stannar kvar på sitt jobb i flera år bara för att det är bekvämt, och sen ångrar sig att man inte gjorde något annat när man kunde. så, det blir nog bra iaf. en utomlandsresa väntar, och det är alltid bra! :) var och inhandlade 2 nya linnen och 2 par flip flop igår.


fest ikväll hos therese, så ska ta och hoppa in i ducshen snart så jag hinner locka håret innan jag ska fara.
glad påsk!

18e mars 2008

kom nyss hem, har varit och ätit på burning duck med dojjan. hon bjöd på mat. :) så jag åt lite pommes, en köttbit och bearniesås. gott gott gott! :) kul att träffa dojjan lite också, var längesen.


mina boxar har skickats från lagret nu, så dom kommer förhoppningsvis imorn. iiih. jag ska vara en inneråtta hela helgen. iof ska jag till therese en snabbis på fredag kväll, tror inte det blir krogen efteråt. men man vet ju aldrig.


nu ska jag ta mig ett glas fanta mango (som förövrigt kan vara den godaste drickan i världen) och kolla på lite nip/tuck. tjingeling.

17e mars 2008

har beställt dom andra 2 säsongerna av nip/tuck nu, dom hade rea på domn, 42% nedsatt, så jag var ju helt enkelt tvungen att köpa dom.  iiih. så jag hoppas dom kommer innan torsdag, så kan jag ligga och glo på det hela helgen. ska säga åt marlene att komma hit också, så kan vi kika tillsammans! fick även köpa en dubbeldvd med 2 andra filmer, så jag tog djävulen bär prada / i hennes skor.


har även funderat på lite namn, jag tycker om tindra och saga. fredrik var inte helt emot tindra, men saga gillade han inte. då skulle hon bli retad i skolan för "sagan om rödluvan" haha, han ska då alltid komma med så dumma kommentarer! men tindra tyckte även mamma, mia och mias mamma om.! så det kanske det blir. :)


såg aldrig klart på romeo & julia igår, villken värdelös film! usch. jag stängde av efter en 20 min, jag hatar när dom ska prata sådär, kan dom inte prata ordentligt? idioti!


duschen, och sedan vänner.

16e mars 2008 - part two

nu har jag städat. och det vart faktiskt bra, och tog inte alls så lång tid som jag trodde att det skulle göra. får se hur länge jag lyckas hålla det såhär bara, brukar inte vara mer än ett par dagar. ska köpa mig ett nytt överkast också, bytte säng med syster för ett par dagar sen, och hon hade inget som passade, så då fick jag ta ett jag hittade i garderoben som var en aning för litet. passar inte direkt in med mina färger på rummet heller.. men men.

image54

jag är sjukt uttråkad, pratar lite med tom på msn och är mätt som en gris. frida och jag var hungriga och gjorde tacos till kvällsmat. så nu sitter man här, mätt och väntar på att romeo/julia ska börja på tv. har inte sett den filmen, och antar att det är en film som t ex titanic, härskarringen osv som alla människor borde se, även om man inte gillar dom. sen har jag inte så mycket bättre för mig, ska se klart på criminal minds också eftersom jag somnade ifrån det i torsdags.


jag ska köpa mig en parfym imorn tänkte jag, paris hilton heiress. jag älskar den. min förra tog slut i alanya, många som lånade den utan att fråga, men så är det väl när man har rumskompisar antar jag. så nu blir det till att köpa en ny! :) mamma tycker jag är konstig som ska köpa mig ytterligare en parfym, när jag har en sådär 10 - 12 stycken redan, men jag kan inte hjälpa det, parfymer är min passion. det finns inget bättre än att gå in på kicks och lukta på alla. och nu har jag inte köpt någon sen november, så nu är det dags att skaffa mig en ny! :)


god natt.

16e mars 2008

jobbade extra igår, 200kr i timmen tycker vi om. synd att jag inte får jobba fler lördagar. men men. efter jobbet gick jag till marlene och hämtade mina silikondroppar. har väntat på dom ett tag nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. nu har jag dom iaf i handen! sen gick jag hem och sov, och sedan gick vi hem till tony för att kika på melodifestivalen. jäkla skit att inte bwo vann, tyckte deras låt var bäst! och ge mig martin, han är ju sjukt het! miiiiijau.


håller på att installera msn messenger nu på den här nya datorn, förstår inte varför det ska ta en sån jävla tid. iiisch! försöker mig också på att ta reda på den där stora klädeshögen som ligger mitt på golvet och som tar upp nästan hela golvet i mitt rum, men det går inte heller så bra. har försökt få bort den i nästa en veckas tid nu, haha.


imorn ska jag till marlene och färga mitt hår, och eventuellt klippa mig. var inte så länge sen jag gjorde det så det kanske inte behövs, får se hur slitet det blir av blekningen.


nej, ska man försöka återgå till den där enorma högen nu kanske?

14e mars 2008

DET BLIR EN TJEJ. EN LITEN TJEJ SOM KOMMER 2A AUGUSTI. <3
kan man längta mer än vad jag gör? :)



i vanliga fall brukar jag inte göra sånt här, men laura utmanade mig, så what the hell. vi kör på en sån för en gångs skull.

Vad gjorde du för tio år sedan?
Kände mig stor för man börjat mellanstadiet, lekte med en nyfödd lillebror och barbiedockor?

Vad gjorde du för ett år sedan?
Flyttade till avesta, hade nedräkning till studenten och började packa resväskan till min och michelles alanyaresa.

Fem snask du gillar. 
 
Chips & dipp, ostbågar, tutti frutti tablettaskar, popcorn och glass.


Vad skulle du göra om du var miljonär?

RESA (min och malins helikopter skulle vara första tjing)! Skaffa betjänter, pensionera mig, köpa hus i flera olika länder / städer, några snygga bilar samt en jävla massa kläder & skor, leva loppen i hollywood och ge mamma pengar.


Tre dåliga vanor: 
Skjuter ALLTID upp allting till sista stund (och det är inte ens säkert jag gör det då), dricker för mycket och gör av med alldeles för mycket pengar på saker jag inte ens har någon nytta av.


Fem saker du gillar att göra:
Resa, äta, festa, träffa människor som står mig nära och se på tv.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
Skärp under brösten (fattar inte att det är mode, det är så jävla fult), tröjor/byxor med stora prickar på, buffaloskor, ridkläder och latex.


Fyra favoritsaker:
Försvarets hudsalva (dock är mitt slut så nu använder jag för tillfället klöver vaselin), datorn, tvn och mina nip/tuck boxar.

Fem personer som jag gärna vill se göra den här utmaningen:
Lina, Rebecca, Therese, Madde och Marlene.


13e mars 2008

har nyss varit och solat, så nu börjar man få lite färg igen. börjar dock få mina fräknar igen också, dom är inte lika omtyckta som den bruna färgen! men men, vad ska man göra. dom vill ju tydligen komma fram dom också.


sitter och pratar med tom på msn, och helt out of the blue så börjar det smattra och smälla som fan utanför fönstret. då är det någon jäkel som har en kvarts fyverkerishow några meter bort. vem smällar raketer nu?! idiot. är ju långt kvar tills sista april. iaf, så pratar vi om resa. thailand - malaysia - singapore - bali - australien - hawaii - usa. vore inte det trevligt? åka i januari och komma hem i maj/juni. någon mer som är sugen? det blir nog till att köpa sig en liten trisslott imorn.


en smaklök har svällt upp så min tunga gör apont, jag har fått planeten mars att börja växa på näsbenet så mitt ena öga ser lite igensvullet ut och jag är pank. livet är bra roligt ibland. men men, snart lön och ledighet, då ska jag fara till sthlm några dagar. rebecca fyller ju år då också, så då kanske det blir kalas.


en långdusch och sedan criminal minds. tjillevippen!


10e mars 2008

i lördags var jag hem till emma på 20 års fest, var jättekul faktist! dom flesta från gamla klassen var där, känns som det var flera tusen år sedan man träffade dom! så det var kul. :) saknar dom en aning. sen dyker robin också upp. trevligt det med, har inte träffat han på flera månder heller. vinet och cidern tog där det skulle, vart inte nå bättre av shotsen heller. haha. full som en liten anka for vi in till hotellet och härjade ännu mer. minns inte riktigt hela kvällen, men kul hade jag! :D


idag fyller suzan år, och imorn fyller josefine, moster & morbror och gittan år. jävla massa födelsedagar nu. hade gärna vart med suzan i alanya nu, men det går ju icke så det får vänta några månader. tiden går ju rätt fort ändå, iaf nu när det blir ljusare ute. och varmare.


brorsan har även kommit hem nu, han kom hem igår natt. har inte trättat honom än, men jag skulle ringa och väcka honom imorn bitti efter jag haft körlektion så skulle vi äta frukost. fanns bara en tid den här veckan, och det var imorn bitti 8.10 med leif, så jag fick lov och ta den. men men, det ska nog gå bra även. gillar dock inte att kliva upp så tidigt på morgonen. ^^,


nej nu ska jag kika på lite mer nip/tuck. har sett klart första säsongen nu, och ska hugga in på den andra. men den är läskig. för jag vet att i slutet av den här säsongen kommer "the carver". en våldtäcktsman som skär upp sina offer från mungiporna och upp mot kindbenen. och dessutom har han en mask.
jag tycker inte om masker.

image53

7e mars 2008

har nyss kommit hem från jobbet, ledig nu fram tills tisdag. skönt det.! =) ska verkligen njuta av att vara ledig på måndag, inte behöva gå upp vid 6 på morgonen för att vara på bilskolan 7.20 när dom öppnar. ska dock ringa dit och höra om det finns någon tid för en körlektion. lär ju ta tag i körningen ordentlige nu när teorin är klar, kör alldeles för sällan. men men, nu ska det bli ändring på det!


tänkte gå på after work ikväll, jag och fanny ska dra dit när hon kommer från sin pappa. en kall päroncider skulle verkligen sitta bra just nu! får se om man stannar kvar ändå tills stängningsdags eller hur man gör. kanske skulle ta och byta om från och sminka sig?


lyckades förresten installera min nya dator helt själv, hihi. men är dock ett litet problem. eftersom jag har trådlöst nätverk så måste jag ha ett lösenord till vårat internet. den som satte dit det lösenordet är min kära bror som just för tillfället befinner sig i thailand. kul! har skickat sms till både han och mia, men inget svar. förmodligen lär jag vänta tills dom kommer hem på måndag. men men, har iaf börjat föra över all musik och alla bilder osv på den så har jag det gjort.


johanna, hur gick provet? du minns väl våran deal? ;)

6e mars 2008

FÖR JAG KLARADE KÖRKORTSTEORIN IDAG! :D
miiiiihi.



nu är uppkörningen bokad också! ^^,

5e mars 2008 - part two

masade mig upp 7 imorse, efter att sovit sådär 3 timmar. men men, bara att bita ihop. nån vecka kvar till provet, och jag måste klara det om det ska bli någon alanya i maj, måste ha körkort innan jag åker ner, annars åker jag inte ner. men, som johanna sa, känn ingen press. nej nej, inte alls. haha! ska förmodligen göra halkan den 17e också, måste bara se så att fanny kan ta ledigt så hon får köra mig. hon är söt hon som ställer upp. =)


fick mina dvdboxar med nip/tuck idag, miiiiihii. så jag ska ligga framför tvn i helgen och lata mig. plugget lägger jag åt sidan då, för här ska ses på tv! så har dom skickat datorn, så den kommer imorn så jag får hämta den när jag slutat jobba. frågan är ju bara om jag är så pass teknisk att jag klarar av att installera windows och grejer, brorsan är ju i thailand tills söndag, måndag? nåt sånt iaf. och tills dess orkar jag inte vänta. äsch, det ska nog gå bra. annars får någon annan rycka till undsättning! ^^,


nej, plugga lite teori och invänta att klockan ska bli 21.00 och top model börjar.

5e mars 2008

föööör jag har beställt mig en ny bärbar dator! miiiihi. :D och ett par nya högtalare. har handlat en hel del på sista tiden, lär sluta upp med det. men, nu har jag det jag behöver, så nu kan jag spara.! :) ibland behöver man faktiskt spendera lite pengar också, det är ju en förbrukningsvara. ^^, hoppas hoppas hoppas den hinner komma innan helgen, dom brukar iof vara snabba så det borde ju inte vara något problem tycker jag. får hoppas att den är bra, jag är värdelös på att veta vad man ska ha och inte ha, men jag är tjej så jag gick efter vilken som är finast. en svart med vita tangenter, tyckte det var häftigt. ^^, min storebror förstår dock sig inte på mig (eller resten av allt kvinnfolk som han säger) när jag går efter färg och utseende, istället för funktioner. men men, jag förstår mig inte på han alla gånger heller, hihi.


laura: ja, det sägs ju så. haha. men stämmer ju inte alltid. ;) förstår det, borta bra men hemma är ändå bäst på något sett! blir rätt tröttsamt att vara i turkiet efter ett tag, mjölkpaketssyndromet du vet! haha. njae, eller ner ska jag åka. tror dock inte det blir lika länge i sommar som förra året, men man vet ju aldrig. på nåt sätt är det rätt svårt att slita sig därifrån när man ändå är där, och det ösregnar här hemma varje dag. man vill ju ändå har sol och värme.! :)


nu ska jag ta mig en nattmacka och läsa harry potter. borde egentligen sova, men min power nap vart längre än jag hade planerat. så typiskt mig! :)
image52

4e mars 2008

kom i säng vid 3 inatt, och upp kl 7 för att gå till bilskolan. då var jag måttligt pigg. uscha! men var där ca 3 timmar iaf. ska dit varje dag nu den här veckan. och nästa tror jag. om jag orkar. är helt slut, funderar starkt på att ta mig en liten power nap, är så frusen också så ska nog lägga mig under duntäcket en stund och läsa lite harry till att börja med, kommer med största sannolikhet somna in efter ett tag! :)


har räknat ihop att det är 31 jobbardagar kvar tills jag slut, shit, tyckte nyss det var något på 100. ibland hinner man inte riktigt med, tiden går fort utan att man ens märker det. och imorgon åker alexandra till mexico i 4 veckor, jag är inte alls avundsjuk! för vem vill ligga på playan, dricka tequila, äta tacos, ha en maracas i handen och en stor jävla hatt på huvudet? okej då, jag skulle inte ha något emot det.! :)


och laura, säg inte sådär, nu blir jag ju ännu mer sugen på att åka utomlands, haha! :D hur länge blir du i istanbul förresten? bestämt dig om du ska jobba för nazar i sommar igen? :)


tack och bock

3e mars 2008

sitter här med en kopp vaniljte, tyckte det var så kallt så en varm kopp behövdes. en ny ide har kommit upp i mitt lilla huvud, nämligen att jag ska skaffa ett jobb neråt någonstans, typ smögern eller halmstad i sommar. och sedan spara en massa pengar och åka vidare till asien i vinter. thailand - malaysia - singapore - australien - usa osv osv. har redan börjat kolla på jobb, så ska skicka in lite ansökningar tänkte jag. hittade ett som nattvakt på en restaurang, 23 - 07. inte dom bästa arbetstiderna, men man kan inte göra av med några pengar på krogen då iaf. och jag är ju ingen morgonmänniska, så nattetid är nog bättre för mig. så är det ju ob också, jävligt dålig ob, men iaf. förtillfället får jag 100 kr i timmen, och 200 kr i timmen när det är ob. på det där jobbet får jag 81 kr i vanliga fall, 16.50 kr i ob fram tills kl 1 på natten, därefter 31 kr i timmen. hotell och restaurangfacket är skit! ska skicka ut en massa olika jobbansökningar, på hotell, caféer, barer, restauranger, affärer osv. 
någon som vill med och sommarjobba på västkusten? :)


jag har även bestämt mig för att strunta i kursen iår. alldeles för mycket pengar att få fram på så kort tid. och jag känner att jag behöver nog ett till år med jobb, allt blir så mycket lättare då med akassan osv. så, kursen får vänta tills nästa vinter/nästa sommar.


sen är det alanya. hur fan gör jag med det? åka, eller inte åka? eller ja, åka ska jag ju. men ta en charter eller bara flygstol? jag vart måttligt sugen att åka i lördags när mia & deniz åkte. 999kr för en vecka på sunpark marine. visserligen är det kallt där nere nu, men suzan är där och vore kul att träffa henne, och att ta semester är ju alltid välkommet. jag antar att det får visa sig med tiden hur det blir. jag måste nog iaf ta en liten sväng ner dit, nu när johanna ska ner måste jag faktiskt. tequilarace, karaokebarer och frisörer, det som vi är bäst på, hihi. hoppas bara malin kan följa med ner också, the doors är inget utan dig. jag behöver dig. <3


maila arbetsförmedlingen, köpa aktier och läsa harry potter. sen sooova.
ska upp tidigt imorn och träffa malin.
tjillivippen!


har förövrigt beställt både första och andra säsongen av nip/tuck nu! iiiih. imorn så kommer dom hoppas jag.! :)


ett strawberry daiquiri akvarium hos adil vore faktiskt inte helt fel just nu.
en hel sjuttis sprit, och 10 lira var. många sånna i sommar, miiijau.
image23

2a mars 2008

i helgen vart det en 2 dagars. först hem till  jimmy i fredags och så var jag här hemma igår innan jag gick till hotellet. undervåningen var stängd, bra tycker jag! det är mycket roligare där uppe. OCH vilken dj! hur bra som helst! först börjar han spela livin on a prayer, så jag och tom sjunger med i refrängen för fulla muggar, sen tar den låten slut och you give love a bad name tar över. 2 st bon jovi efter varandra, uuuuunderbart! <3 mera av den djn, tack! egentligen skulle jag behövt vart hemma i helgen, och pluggat. men, eftersom jag har världens sämsta disiplin, så det vart inget av med det! heja mig! än är helgen inte slut, så kanske blir det lite plugg senare innan nip/tuck börjar. det kan ju vara världens bästa serie. är så sugen på att ladda hem hela säsongen, men vad ska man då kika på när det är söndag kväll? bra att vi börjat på säsong 4 och i usa är nästan säsong 5 slut. vi hänger ju verkligen med..

iiih, kärlek <3
21.20 på 2.an, KOLLA IN!
image51