28e oktober 2008

sista dagen på jobbet igår var tung. jag ville verkligen inte sluta där, jag saknar alla söta redan. hann inte säga hejdå till hälften ens, allt gick så fort.. men, vad ska man göra. det gick iaf bra på nya arbetsplatsen idag. kommer nog börja trivas där också så småningom när man lära känna dom med. nästa fredag skulle det iaf bli utbildning med middag på söder efteråt och sedan fest..! det blir nog skoj. :)

ska kika på nya gg-avsnittet snart, sen knata ner till affären och handla. det är tråkigt att göra sånt. och vädret ute gör ju saken knappast bättre..

26e oktober 2008

fy fan vad jag hade kul igår! dom på jobbet är bra härliga. maten var god, dock stark fast jag beställde mild. då kan man ju undra hur jäkla stark är inte extrem stark då? efter några päroncider & vodkabull knallade vi vidare till nån klubb vid slussen och dansade loss. efter några öl så drog vi vidare igen till cluster vid münchenbryggeriet. konstigt folk, men bra musik och goda drinkar. sen tog jag taxi hem vid 4 snåret. idag är man väl inte världens piggaste, men ska till kista snart och äta lite turkmat och dricka ayran, så då blir allt nog bara bra igen.! :D

idag är det 68 dagar kvar tills jag & ida lämnar landet. förhoppningsvis johanna också. om hon inte redan gjort det..

25e oktober 2008

shoppingen igår var behövlig. även om jag inte hittade något klädesplagg förutom en kjol som var på rea för 99.50, så gjorde jag av med 1500 på annat. som smink. och ännu mera smink. haha. en vaniljparfym lyckades jag hitta också. ska åka och handla lite mer nu innan jobbet, skulle behöva en ny väska tills ikväll, och en kofta. nej duschen nu, så kanske man piggnar till lite.

23e oktober 2008

min syster har en ny livsfilosofi; "- livet är för kort att inte låta dom man älskar veta om det. alla borde älska mer. och framför allt visa och säga det. ingen mår dåligt av att höra "jag älskar dig". 3 små ord som kan göra någon så glad. varför inte bara häva ur sig det då?" ibland är hon ju faktiskt bra söt.


23e oktober 2008

jag är trött och mitt huvud spränger. bussen går 06.49 imorgon bitti, så kanske ska krypa ner i sängen nu så man får sova. har dock en massa kläder överallt som behövs tas reda på. och allt annat skit som jag lyckats få ner på golvet. äsch, det får bli en annan dag.

23e oktober 2008

torsdag. dagen före dagen. i morgon får jag äntligen min första riktiga lön från jula. yiiha. jag ska dra till kista direkt efter jobbet imorgon och sätta sprätt pån. idag, på min lediga dag, hade jag tänkte hämta resten av grejerna hos rebecca, städa och bara slappa. men icke, annica är sjuk så jag lär jobba 11.30 - 20.15.. lite drygt, men jag behöver cashen till tyrkia så. jag är iaf ledig på söndag, vilket kan vara bra med tanke på personalfesten på lördag. :)

var och solade för en stund sen, så nu ska jag hoppa in i duschen så jag får bort den äckliga solarielukten.

21a oktober 2008

dagen började med att jag snoozade alldeles för mycket (som vanligt..) så jag höll på att missa tåget imorse. fick pengar av mamma till biljetten + lite extra till mat osv. slapp köpa biljett på tåget då konduktören inte kom förrän i uppsala, och då var jag inte ny resande längre så jag sa inget. OCH tåget kom i tid idag! Inte en endaste liten minut sent. lycka! jag hatar att komma sent till jobbet. tråkigt att man sedan sprang in i alexander skarsgård på centralen, väldigt trååååkigt. jag hade en bra morgon idag.


19e oktober 2008

beställde 3 böcker på bokhandeln igår. ett svensk - turkisk - turkisk - svensk lexikon på 38 500 ord, ett svensk- engelsk - engelsk - svensk ficklexikon & en berlitz reseguide över istanbul. ;) 298 kr går kalaset på, tack vare min lilla rabatt. :)

igår kväll kom fredrik, mia, alva & brasse över. jag & brasse drack några white russian och vin. myste med alva och såg på beck. det är jobbigt att lämna ifrån sig alva när hon skrattar för fullt och dom ska gå hem, man smälter somsmör i solsken. världens finaste lilla tjej. <3 det kommer bli svårt att vara ifrån alla dom + familjen i 4 månader.. men det finns webcameror och jag ska inskaffa skype så man kan ringa gratis.

ska iväg och sola nu så man inte ser ut som ett spöke på personalfesten på lördag. see ya.! :D

18e oktober 2008


18e oktober 2008

idag är det begravning för adam. jag skulle ha gått. jag tog första tåget till avesta och skulle komma fram precis i tid för att mamma skulle hinna hämta mig och åka till kyrkan. men tack vare sj vart det inte så. att det alltid ska krångla med deras jävla tåg. så jag kom till stationen vid 12. brasse körde hem mig som tur var, annars hade jag fått gå. nu sitter jag här hemma hos mamma medan resten av familjen är på begravningen. >___< och i måndags när jag skulle åka till jobbet var det också fel på sj, så jag kom en halvtimme sen där med. dom är bra duktiga dom..

pratar med ramazan på msn. han är söt. och johanna, han ska komma hem till oss på mat och te i istanbul.. ;) ska kila till bokhandeln nu iaf och beställa ett lexikon till turkiet.


17e oktober 2008

JAG ÄR LADDAD FÖR ÄVENTYR!!

15e oktober 2008

igår när jag pratade med malin så bestämde vi att det blir inget alanya över nyår. för det första har resebolaget vi tänkt åka med gått i konkurs och för att då ta oss till alanya lär vi mellanlanda i istanbul och betala flera tusen. no thanks.. så det blir något roligt här i sthlm istället, en kryssning kanske? ska försöka komma på något riktigt skoj att göra! och när vi ändå talar om kryssningar, så är det halloweenfest på båten galaxy den 13e november med blondinbella. iof, kunde inte göra något om hon inte var där heller, men halloweenfest låter skoj! :D är ledig då, så får se om man kanske inte drar iväg på det. är ju 18 på veckodagarna så då får jag åka utan mamma. ;) hihi.

vi kommer förmodligen boka resan redan i morgon istället så vi har det gjort. så den inte försvinner. det vore inte bra.. då kan jag säga det på jobbet imorgon, så får vi se om jag hinner köra något pass där efter nyår.. ska se till att adressändra också nu när jag flyttat, så jag inte får min lönespec till rebecca, visserligen kommer jag bara få 3 st, men iaf. :)

inatt åker vicki till alanya, och som johanna säger, avundsjukan är ett faktum..

15e oktober 2008

har hittat biljett till istanbul nu, jag & ida kommer boka nästa fredag när lönen kommer. 697 riksdaler går den på, helt okey pris! ;) 2a januari 07.05 åker vi på vårat nya äventyr! iiiih, pepp. :D

nu ska jag äta mat, hej då.

12e oktober 2008

söndag igen. helgerna går allt för fort. imorgon bitti blir det tillbaka till sthlm igen. 6.33 går tåget. myyyys som fan! haha. men mamma ska gå upp tidigt imorgon och göra en frukostpåse åt mig så jag kan äta den på tåget. ;) sminka mig gör jag också där, så är det bara att dra till jobbet på direkten. sen blir det hem till becca på tacos!

i fredags gjorde jag inte så mycket efter jag kom hem till mamma, åt lite mat och kollade på true blood. och äntligen kom alex! jag är helt såld på serien. jag gillar skarsgårdarna, dom kan det där dom. förhoppningsvis är stellan med i 4e pirates of the caribbean filmen också.. i lördags kom bror med familj hit på frukost. alva börjar bli riktigt stor nu. skrattar gör hon också, så jävla söt! faster/gudmors älskling. efter det gick jag till marlene och klippte mig, och sedan hem för att fika med brasse. när hon hade dragit igen så var det bara att börja göra sig iordning och dra till alex på fest. jag var dock nykter och körde. åkte förbi madde en sväng på vägen hem och såg lite på beck. sen deckade jag av fort som sjutton när jag kom hem.

idag har jag mest legat och kollat på tv. haft världens slappdag. gjorde tacopaj med mamma till matlåda imorgon. ska kika på sista avsnittet på true blood nu, och sen sova nån timme. see ya!

7e oktober 2008

varför är det alltid så att när man väl har en ledig dag så faller man in i sina gamla rutiner och sitter upp hela natten och sover bort halva dagen? inte för att jag har något att göra idag direkt, men iaf. vore ju bra om man kunde komma i säng i en bra tid ikväll när jag ska upp halv 7 imorgon.

det blir avesta i helgen. efter det som hände i söndags så åker jag hem till min lilla familj. mamma ville att jag skulle komma hem, så klart jag gör det då. <3

7e oktober 2008

ååh! jag saknar också. snart är jag på turkisk mark igen. 12 veckor kvar. 12..


6e oktober 2008

jag är trött. som fan. och allt tack vare emelie. ;) vi satt upp till en 3 och spelade betapet. vilket resulterade i att klockan som ringde 7.45 vart fort omställd till 9.15.
(hur var det med den där disiplinen nu igen?)

ska ta och göra mig klar för jobbet nu. tjingeling!

Superstar,
Where you from? How's it going?
I know you,
gotta clue what you're doing
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are baby

Look at you,
Gettin' more than just a re-up
Baby you,
Got all the puppets with their strings up
Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are baby..
<3<3

6e oktober 2008

19 dagar kvar. sen kommer jag kunna smsa gratis, ringa för 69öre och prata i flera timmar om jag så vill. kunna hoppa på ett tåg och vara där på ca 3 timmar. det ska bli så jäkla skönt att ha emelie på svensk mark igen. <3

5e oktober 2008

Vila i frid Adam.

4e oktober 2008

jag är pepp. riktigt pepp! har träffat ida idag och pratat om resan. det skulle gärna få vara januari nu. första gången någonsin jag ser fram emot att börja skolan. det kommer bli niiice.! laura, jag hoppas du kommer vara i istanbul då, du ska få vara guide.! ;) heheh.

anyhow, jobbet går bra. har fått mer timmar vilket reskassan tackar för. fick även förlängt kontrakt igår fram tills jag åker och chefen tyckte absolut jag skulle komma tillbaka sen när jag kommit hem. det känns skönt. sen ska jag även bli "ulånad" till sollentuna, där dom ska börja bygga upp ett nytt varuhus om nån vecka. chefen där hade speciellt bett om mig. så ska kolla upp lite pendlingstider under helgen. det går bra nu!