andrade planer

jag struntar i jobbet har nere och kommer hem istallet. om ca 2 - 3 veckor ar det dags att rulla hemat. jag har redan panik som fan. usch. inte bra.

4 veckor senare

och jag har inga planer pa att aka hem.. ska pa jobbintervju pa mandag till och med. spannande. fast far jag jobbet kommer det resultera i ett javligt svart beslut. men det tar vi da.

idag aker nathalie hem. trakigt som fan. :( lilla hjartat. var och at middag med dom igar, sen utgang pa james dean. sa javla mkt folk. och bara skogsturkar typ. men ar det bayram sa ar det. spelades mest turkmusik ocksa. men det gjorde inte sa mkt, men sjöng för fulla muggar iaf. ikvall ska vi sitta pa casablanca en svang, maja kom igar sa sprang bara dit och sa hej men nu ska vi snacka lite skit och bli fulla.

live from alanya

ar sjuk som en gris. igen. och inte bara jag heller. emelie och tess ar ocksa krassliga. men det hör val till, ar man inte sjuk sa ar man bakis har nere har vi kommit fram till. höhö. ;)

firade tess födelsedag i söndags. först middag pa picasso (varat nya hak, har varit dar varje dag nu i nastan en vecka) och sedan vidare till james dean dar det vantade ett helrör vodka med redbull och ett aquarium. vi gillart. hade verkligen hur kul som helst, var val en sadar 10 - 12 pers. nathalie och ramazan var ocksa med, sa nice att hon ar har.

nu ska vi halla oss inne fram till fredag, sa vi blir friska nagon gang. skulle vart nykter igar ocksa. och efter maten pa picasso sa kommer dom in med ett aquarium till oss. lyckat. ;) man kan ju inte direkt saga nej nar dom bjuder heller, haha. men vi akte hem efterat, at chips & dipp och spelade yatzy pa balkongen.

ikvall blir det picasso igen, med ramazan & nathalie. emelie ar magsjuk sa hon blir nog hemma.

och johanna, gissa vem vi fatt som granne? mustafa! mahaha. hamza och maja med för den delen, men det gillar vi. ;)

annandag pask

jag & tess sitter inne i hamnen och hanger. emelie har övergett oss och dragit till side. hon sager att hon saknar mig sa hon nastan tuppar av, men hon far allt skylla sig sjalv.. hon vet vart jag finns. ;) i lördags var jag & tess hem till frida och ercan pa ölspelet. sedan vidare till james dean dar det var sa mycket folk att dom fick bara in bord fran zapfhahn. vi vart javligt runda om fötterna allihopa.. men kul var det.! :D lurade nagra svenskar att vi var turkar som inte alls pratade svenska. gick valdigt bra. tank vad man kan mkt nar man fatt i sig lite vodkabull. lustigt sant dar. ;)

igar var vi pa en sunkig biljardhall med ett hundratal turkar och kollade pa galatasaray - fenerbaçhe matchen. det var skoj. helt sjukt hur galna turkarna ar i fotboll. saker började flyga och fara dar i slutet av matchen. sen drog vi vidare till crazy horse och drack strawberry daquiri. gick hem, slog pa hitta nemo och somnade bada tva som stockar efter 10 minuter.

ska strax knata ivag och ata pa çorba, sen aka till advokaten och sedan till lagenheten och kika. ska aven ga till nagra real estate och leta en ny lagenhet. jag börjar tröttna pa att bo i en resvaska. inte riktigt min grej da.. ska nog dra ner pa stranden en svang ocksa. 3e dagen i rad nu. vi ska bli bruna! :D

hoppas ni har det bra dar hemma.! puss.

sjuk

sjuk som en liten gris. daligt vader idag ocksa. men anda helt underbart har nere. imorn far vi, förhoppningsvis, lagenheten. bor ute hos hakan nu i oba. inte fy skam det heller. blir iaf en jakla massa tedrickande. ;) puss da.