nu är det fan bra nära.

om ca 10 timmar och 20 minuter är det hej då sverige. hej då kyla, hej då jobbiga grejor. så jävlans gött. ska sätta lite fart nu och fixa det sista, men känner jag mig själv rätt så kommer jag stå där i sista stund och ha en jävla massa saker kvar att göra iaf. tidsoptimist, javisst.

stressad.

har handlat det mesta nu. har godis till tess & hakan + rengöringsservetter kvar. sen så. :) och tro på fan att man springer in i pappa också på coop. den man helst inte vill träffa, jodå. men han berättade att han skulle åka till thailand ett år. så nu slipper jag tänka på att träffa honom när man är på stan.

nu ska jag åka till fredrik, mia & alva. sen dags för jobbet. puss.

2 gün kaldi.

dagen började jävlans dåligt. jag kommer till tågstationen för att ta tåget till jobbet, och det är försenat med 50 minuter och skulle gå 5 minuter efter att jag börjat. underbart. ringer, ringer och ringer ännu mer till jobbet på flera olika telefoner, men inget svar eller bara upptaget ton. till slut fick jag tag på chefen, och jag vart en timme försenad. dagen flöt på rätt bra, var väldigt lugnt på kvällen så jag fick till och med sluta tidigare så jag skulle hinna med sista tåget hem och mamma slapp hämta mig. kommer till tågstationen och tåget är försenat 8 minuter. sen 18 minuter. och 25 minuter. och efter 50 minuter så kommer det äntligen. fan ta sj om det krånglar på lördag.

ska sätta mig och betala lite räkningar nu, så det är fixat innan alanya. har skrivit en lista på allt som ska handlas imorgon också. börjar inte förrän kl 14 imorn, så jag har lite tid på mig här hemma att fixa det mesta. ska även hem till bror och säga hej då. kommer nog ha rätt så fullt upp på lördag innan jag åker, så lika bra att ha det gjort.

fick förresten min gamla mobil såld idag, 1500kr fick jag för den. kunde inte kommit mer lägligt. :)


en flytt på gång..

det är ju skoj att man blir erbjuden fast jobb i häggvik nu såhär några dagar innan man ska åka till turkiet. och att jag får börja jobba i kurvan. vilket gör att resan måste kortas ner, och jag lär hitta mig en bostad i stockholm. jag har väldig ångest över att jag inte kommer få vara i alanya så länge jag velat. men jag måste tänka förnuftigt. det blir nog bra iaf. jag har velat gå tillbaka till kurvan sen jag fick sluta i november, och nu när jag väl får den chansen kan jag inte sumpa den. jag kommer ju iaf få vara i alanya 3 - 4 veckor, så det får helt enkelt räcka.

nu ska jag åka till jobbet. näst sista dagen idag. känns skönt. imorgon är det en hel jävla massa grejer som jag måste fixa innan jag börjar kl 2. sen är det bara att invänta lördag och depaturetime. FÖR I HELGEN SKA JAG BLI FULL PÅ PICASSO, QUEENS GARDEN & THE DOORS. :D

barnvakt @ prästgatan

sitter hemma hos storebror nu och är barnvakt. alvis sover som en stock. jag somnade själv av en stund där när jag nattade henne. så kan det gå. ;) hon ville inte riktigt sova till en början, utan pratade pratade och pratade ännu mera. sen fick hon syn på min näspiercing, så då började hon pilla på den också, när hon insåg att den inte gick att få bort så vart hon mindre glad. haha. lilla hjärtat.

imorgon är det dags för el stockholmo.! drar dit direkt efter jobbet. sen på måndag blir det lite shopping i stinsen. ska dra förbi jula då och säga hej. ska ut till kungens kurva också. blir ett jävlans rännande. rinkeby ska nog hinnas med det också.

och så var det bara nio..

dagen har varit lång. extremt jobbiga kunder som ska komma och krångla med mig och tro att dom kan göra exakt vad dom vill. men icke. att man alltid ska behöva skälla på kunderna. fattar inte vad som är fel på folk?! gå till biltema nästa gång why dont you. jag vill då inte ha er.

vart lite mera shopping idag. det är farligt att jobba i kupolen. finns alldeles för många affärer att hitta saker i. köpte dock inte så mycket, ett par bikinitrosor, två par leggins och ett par skor. om nu bara mitt paket från h&m kunde komma så skulle allt vara kanon. ska ringa till dom imorgon om det inte kommit. beställde mig en parfym igår också, vet att jag inte borde men jag var tvungen..

criminal minds, renbäddning, sängen.

ja må han leva..

grattis till storebror som fyller år idag. :)



var till gymmet imorse med brorsan. jobbigt var det minsann. han kör slut på mig. ;) haha. men förhoppningsvis kan jag ta mig ur sängen imorgon utan att träningsvärken är för jobbig. nu ska jag kila ut i trädgården och fira fredrik, pussa lite på alva och njuta av solen. sen blir det mysteriet på greveholm hemma hos alexandra. hej hopp.

...

att tagga kort på facebook måste vara bland det tråkigaste som finns..

påkörd av en traktor?

så känns det lite grann just nu. plus att jag är tröttare än tröttast. alarmet på min mobil gick igång för inte allt för länge sedan när jag precis satt mig här vid datorn, så jag reser mig upp och börjar leta i sängen efter den. det tar några minuter innan jag inser att den ligger i min ficka. så det kan gå. ;)

nu är det dags för morgonpromenaden, mössan har fan åkt på idag.

back home

kom nyss hem. vart en lång dag. fick en hel del inhandlat. presenter till storebror som fyller år på onsdag, lite småplock till alanya och en ny byrå till mitt rum. hittade även en bokhylla och tvbord i samma stuk, som jag hoppas mamma åker och köper i veckan. ;)  så ska vi köpa färg också, så vi kan måla om mitt rum. det kan dom ha och pyssla med när jag är i alanya, så kan jag komma och plocka in alla sakerna i hyllorna sen när jag är hemma. jag är inte speciellt mycket för att rusta faktiskt.

imorgon är det dags för jobb igen. hade mer än gärna varit ledig några dagar till, men men. den som väntar på något gott..

tell them its me who made you sad, tell them the fairytale gone bad.

dags att göra sig klar för att fara med mamma & granne till uppsala. gå på ikea och jula. mamma ska passa på att handla lite nu innan min rabatt tar slut. bra iof, då ska hon få passa på att handla lite grejer som jag också vill ha. ;)

ha en bra dag.

23.36

JAG FICK IGÅNG MIN WII-PLATTA IGEN. WOOOOHOOOO.!

magjävel..

jag och magen är inte bästa vänner för tillfället. alla herbalife-shakes jag har druckit den senaste veckan har satt sina spår. eftersom dom blandas med mjölk så har min mage gjort uppror var och varannan dag, men idag är det fanimej så illa så jag vet knappt vad jag ska ta vägen. jag borde blanda shakesen med vatten istället, det vet jag, men jag vill helt enkelt inte inse att jag är allergisk mot mjölk. dessutom är dom så jävlans äckliga med vatten.

here i am, rock you like a hurricane

söndag. ångest. även om jag är ledig imorgon så är söndagar bara obehagliga. tråkiga som fan och det är slut på helgen. halvdåligt väder är det också. blåser hur mycket som helst där ute. inte kul, inte kuuuul. blir till att dra på sig tjocktröjan när jag tar min promenad.

nu längtar jag, och nu åker resväskan fram.












kräftskiva på grytnäsvägen

planen var såhär; umgås med mikaela och therese när dom kom från stockholm. en lugn hemmakväll.. ringer hem till dom, varpå pappa tommy svarar och bjuder mig på kräft & räk skiva. jag är inte den som är den och tackar nej, så jag far dit. vilket slutar med att jag åker hem fort som fan igen och mamma får köra tillbaka mig dit där det dricks vin, öl & tequila. tequilarace är inte min grej för fem jäkla öre. efter det vart det kingen. jag som inte ens gillar att gå ut längre. mikaela och therese är inte bra för mig. ;) haha. men det var kul. bra musik den här gången. och jag kunde inte sluta tänka på att om 2 veckor så står jag på the doors och dansar till exakt samma musik. iiih. pepp. pepp. pepp.

sen vart det pizza. systeryster bjöd. och det tackar vi för. fick dock inte så mycket, för hon fick för sig att hålla stark sås över hela pizzan. och jag avskyr stark mat.

nu ska jag se criminal minds. puss. kram. godnatt.

and now what?

marina kunde inte ses. så nu sitter jag här och glor ut genom fönstret. vet lixom inte riktigt vad jag ska hitta på. finns inte sådär överdrivet mycket saker att göra här i avesta. gå på stan kanske och inhandla dom sista sakerna till alanya? fast nej. det orkar jag inte. blir nog till att slänga in en inpackning i håret och kika på true blood istället.

morn morn

god morgon god morgon. solen skiner och det är lördag. en ledig lördag. ^^, jag ska dra på mig mina rosa bettyboop byxor och sedan knata ut på en promenad innan jag ska träffa marina.

min wii-bräda vill inte funka längre. jävlans skit. mitt i allt så dör den bara. tur att storebror har en, så kan jag nog låna den nästa vecka..

hej då.

nu slänger jag in handduken

och kryper ner i sängen. jag är alldeles för trött för det här. och det är bara skit på tv också. god natt.

jag saknar mitt hår faktiskt.. dags att börja spara ut det kanske?

+90 sms.

+90;
allt här påminner om dig.

vänskap. saknad. minnen. ångest. besvikelse. kärlek. and where do we go from here?


HATA!!!!!


mysteriet på greveholm

igår hemma hos alex, efter att vi svullat 2 paket kräftor och massa vitlöksbaguetter så slog vi på mysteriet på greveholm. världens bästa julkalender, helt klart. var en riktig (behövlig) toppenkväll minsann.







nu ska jag åka till gymmet med storebror. sen ska jag inte göra något alls. bara njuta av min lediga dag.

18.45

nu vankas det kräftor hemma hos alexandra. vi hörs sen.!

amanda;
det var billig biljett, men jag har inga planer på att åka hem redan efter 1 vecka, utan snarare 8 veckor. och det är bra flygtider från istanbul, så vi åker från alanya samma dag, så det blir nog inte så mkt längre tid än vanligt. :)

wednesday night.

idag var en bra dag på jobbet. den bara susade förbi. alltså en väldigt bra dag. stängningar är lite halvjobbiga sådär. imorgon jobbar jag 10 - 17, sen är jag ledig fram tills onsdag 11.45. det ska bli gött. :) vart ingen film hos alex igår. däremot vart det väldigt god mat och en härlig pratstund. och kanske blir det så att vi skrapar ihop våra sista små mynt till lite kräftor och smaskar på i helgen. :)

malin fick ledigt en vecka i september. vilket betyder X ANTAL BLOWJOBS OCH GOLDEN SAMBUCCASHOTS PÅ THE DOORS. vi är riktigt pepp, det här kommer bli jävlans bra. mest av allt kommer det vara underbart att träffa henne igen. har inte träffat henne sen hon var här i december 07.

nu ska jag tvätta bort sminket och sen kika på criminal minds. god natt.


mat a la fröken karlsson;


malin och jag.


we have never been so many, and we have never been so alone.

helgen. mikaela kom hit på lördagen. planen var inte att festa eller gå på krogen. men efter ha pratat med fredrik så ändrades den rätt snabbt. letade på en flaska vitt i köket (mamma var inte hemma så hon kunde inte göra några invändningar om att jag tog den..) kastade mig in i duschen och började göra mig iordning medan jag väntade på att mikaela skulle komma med tåget. drog vidare till dojjan för att sedan avsluta kvällen på kingen. försvann långt in i dimman och mådde inte allt för jävla bra när klockan ringde 7 på morgonen efter och jag skulle till jobbet.

jag pratade med chefen igår på jobbet. jag skulle höra av mig när jag kom hem från turkiet. om jag var intresserad av jobb då. känns skönt att veta att jag har den möjligheten då jag kommer hem, även om jag är trött på det nu så kanske jag inte är det då. och det kan vara bra att ha lite extra pengar till nyår. fast det tar vi då. först ska jag ha en lång och skön semester. 18 dagar nu. sen så. jag hoppas alla turister åker hem nu i augusti så jag slipper dom. gillar dom inte någonstans. dryga jävlar. tacka vet jag vintertiden i alanya.

nu blir det en promenad och sen förmodligen film hemma hos alex.

den knullande grannen..

vart aldrig något möte med sara idag. hade fullt upp och helt plöstligt var klockan så mycket att hon skulle gå hem. så det får bli på måndag istället. var runt i kupolen lite på lunchen (det där har blivit en dålig vana, jag gör jämt av med massa onödiga pengar på rasten..) köpte en shimmerbody lotion, en solskyddsfaktor nr 15 (till mig och mikaela) och en nr 40 (till mina tatueringar, tänkte inte på hur mycket det röda hade blekts av all solning förrän frida fyllde i det..) ett lipgloss, två stycken glittrande lösögonskuggor, en hårfärg och två stycken försvarets hudsalva. hela kalaset gick på 252kr, så det var inte alls farligt ändå. det är inte ens vad solkrämerna hade gått på utan rabatten. så jag är nöjd. :) allt åkte ner i min "alanyapåse" som står i garderoben och väntar på att få bli i nerpackad i väskan.

grannen ovanför mig har besök. och hon låter som, ja jag vet inte vad. en ångmaskin?! väldigt högt iaf. hoppas dom är klara snart så jag får sova. jag är trött. godnatt.


09.55

jag vill inte jobba idag. jag gillar att vara ledig. det är väldans skönt faktiskt. var ut och tog en promenad imorse, jävlar va varmt det var. var sådär lagomt svettig när jag kom in igen. då var det skönt med en kall dusch kan jag lova. lär börja göra mig klar snart, ska fara om sisådär 45 minuter. ingen som vill byta?

and he said; take my hand, live while you can.

jag är lite nervös för morgondagen. imorgon ska jag nämligen ha möte med chefen och säga att jag inte kommer fortsätta jobba på jula i höst. dom erbjöd mig förlängning i måndags, men jag kommer som sagt då tacka nej. av några olika anledningar. men lite jobbigt känns det allt, även om det är det här jag vill.

iaf, jag har lagt upp min förra mobil på tradera, förhoppningsvis får jag den såld. skulle vara skönt med en extra slant. jag, leila & carol har bestämt att vi ska ta flygbiljetten från istanbul, så det blir att boka den biljetten i helgen. skönt att ha dom med sig när man ska byta i istanbul. :) åh, nu längtar jag så mycket. 23 dagar kvar nu bara. det kommer gå fort.

nej, criminal minds nästa. 


raggarbilar powermeet, gällivarehäng fan va fint.

samtalen är gjorda. vissa var mer givande än andra. men det blir nog bra iaf. rummet är skinande rent (nåja, inte riktigt) all tvätt har jag gett till mamma så hon kan tvätta, kastat massa joks och gjort lite fynd i den stora garderoben har jag också hunnit med. nu sitter jag här, lite smått uttråkad, och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. eller jo, jag hittade ju på mitt genomskinliga nagellack idag, så en fransk manikyr ska jag göra medan jag kikar på några avsnitt av true blood. det var jävlans längesen jag såg det nu.. alex skarsgård gillar vi.!


hata telefonköer.

nu har jag bokat transfer. madde avbokade sin biljett så då kastade jag mig på telefonen för att få transfer, så nu är det betalat och klart. skönt. en sak mindre att tänka på. har tagit fram resväskan också, ska börja småpacka lite till helgen tänkte jag. mikaela får vara mitt smakråd när hon kommer.

tänkte jag skulle börja städa lite idag. är lite rörigt på mitt rum. ska försöka ringa sas & kronofodgen igen också. satans jävla telefonköer. minst 40 min väntetid när jag ringde. så jag la på. hade inte tid att vänta så länge då. fredrik var hit på lunch, meningen var att jag skulle följa med honom till gymmet imorse, men han glömde bort mig. schysst bror man har. ;)

nej, hej då.

20.36, onsdag kväll @ köpmangatan mansion.

idag har jag varit ledig. och ändå gick jag upp strax innan 9. fredrik & mia har köpt lägenheten bredvid deras, så dom ska slå ihop den med sin egna så dom får större, och då passade jag på att mysa lite med alva medans dom pysslade. sen åt jag lunch med mia på stan, och sedan hem till syster och tatuera mig. ska dit nästa vecka igen och göra mer, hann inte allt idag. har 2st nya som jag vill göra också, så får se hur det blir med det. :) sen hann jag inte mer än hem innan mia & alva kom förbi igen. så myste vi lite mer på gräsmattan och hade kvällsfika.

nu sitter jag och letar flygbiljetter hem till en förbannelse. har hittat en den 23e oktober som verkar bra. :) försökte boka transfer idag också, men det gick inte att boka åt bara mig, utan då var madde tvungen att boka också, och eftersom hon inte vet om hon ska åka ner längre så vart det ingen transfer för mig. men hoppas hon hinner bestämma sig innan alla plaster på bussen tar slut, vore inte så bra. :(

ska gå ut på en promenad strax, har massa tankar som flyger runt i mitt huvud. dom är lite jobbiga faktiskt.


jag & nathalie förra veckan. <3

m to the o to the nday

igår var jag hos marlene och klippte mig. så jävla skönt att bli av med massa hår. och som vanligt vart jag väldans nöjd. ^^, skulle vilja färga håret också, men ska göra det strax innan alanya så dumt att göra det nu. jag får hålla ut ett litet tag. då ska marlene även klippa mig en gång till. klippte iaf av ena sidan så det är lika långt på båda, och sedan mohawk bak i nacken. riktigt nice. :) på lördag kommer mikaela hit. då ska vi kolla taxfree - varor och ha picknick vid lillsjön om det är fint väder. så det hoppas vi på. :)

nu ska jag gå ut i solen och pussa på alva, hon är utanför och gungar med mamma.

the first of august

jobbet idag gick bra. inte alls speciellt många dryga kunder. fixade med glassboxen, fick kasta en hel del glass som blitt dålig när den gick sönder. tänkte lägga in det i personalrummet först, men eftersom det är rötmånad så struntade vi i det. skulle se bra ut om hela personalstyrkan ligger hemma i magsjuka nästa vecka. ;) kom hem, åt mat, gick och solade, duschade, myste med elliot och nu sitter jag här. ska krypa ner i sängen alldeles strax. vore skönt att vara lite pigg när klockan ringer imorgon.

imorgon ska jag klippa mig. :D lycka. vet inte riktigt vad min kaluffs ser ut som. ska bli skönt att få bort lite. har lite ideer på hur  jag vill ha det, ska höra med marlene imorgon vad hon tycker.

grattis erika och murat på bröllopsdagen. hoppas ni haft en helt underbar dag.

god natt.