and the day is here..

STOCKHOLM - OSLO - ANTALYA - ALANYA.

Yeni yiliniz kutlu olsun. ♥


The Year of 2oo9..

tänkte jag skulle knappa ner lite om året, nu när det lider mot sitt slut. och eftersom jag kommer ha bättre saker för mig på nyårsafton än att blogga, så får det bli nu när jag har lite tid över innan tåget går.

nyårslöfte hade jag inget, så jag har varken lyckats eller misslyckats med det. det jag dock sa, var att jag skulle åka utomlands mer än året innan då jag var i alanya bara 2 veckor i juni. och det gjorde jag. fast inte till mammas stora glädje..

Januari;
Flyttade ifrån stockholm och hem till avesta igen. Efter allt som hade hänt under hösten så var det skönt att komma hem till köpmangatan igen. Vart sugen på sol och värme, så övertalade majjsan att åka med mig till marocko en vecka. Sagt och gjort, det vart agadir & marrakech. En väldans massa utflykter och inte alls så mycket sol. Jobbiga människor men mysigt land och god mat. 

                                       
                                         
                                       
                                       

Februari;
Sa upp mig från jula häggvik och fick börja jobba i borlänge istället. Nästa resa var redan uttänkt, och jag fick med mig pem till alanya en vecka. Den veckan. Det var den bästa någonsin. Alanyafebern kom tillbaka och jag ville vara kvar där föralltid. Där i sofforna på robin hood med pem bredvid mig. X antal vodkabull, hemkomster vid 10 på mornarna, spårlöst försvunna parfymer, " i can see that you are not drunk yet, so we will talk later ", halshuggna åsnor och nattmat på balkongen på azalea.

                                        
                                       
                                       

Mars, April & Maj;
Började jobba lite mer i borlänge, men det tog inte alls lång tid innan jag sa att jag skulle åka bort i 2 månader och jag vart då garanterad heltids sommarjobb när jag kom hem. Den 28e mars gav sig jag och pem återigen ut på äventyr. Att bo på Opera hotell precis i hamnen var nice. Riktigt nice. Man såg en hel del, och en hel del som man kanske skulle helst undvikit också. Som när pem sitter på balkongen och smiter in bakom gardinen och viskar; ringklockan går förbi. När han gått smyger hon ut igen, och efter några minuter börjar hon skratta och kläcker ur sig; "nej men, ringklockan har hämtat en kompis, gissa vem?" och jag visste exakt vem så jag höll mig kvar inne på rummet. 

pem. picassohäng. tess. hanne. tinethe doors. james dean. queens garden. vodkabull ve orgasm. turkisk pepparshots ur äggkoppar. han hade sån ångest dagen efter, han är ju hammarbyare. kvällen då ibo skulle kasta ner mig i vattnet vid båtarna och jag sätter mig på marken och klamrar mig fast i en pelare varpå pem & talip bara står och skrattar (tack för hjälpen hjärtat.. ;). toast & ayran på efes büfe. en stupfull ringklocka och en inte heller speciellt nykter salih. picasso pickup service a la nevzat's motorcykel. upp med händerna, åååkej. då tar vi till det tunga artilleriet, dig.! robin hood. comca. flash. störande mongolid och hennes vän. did u get disappointed now little cat?. can u turn ur head to the other way, i cant even see the bar because of ur nose. my nose is famous here in turkey, everybody wants one. obahäng. ingenting hejdå. ring inte!. nehee nää. ölspel. fotbollsmatcher. karaokebaren.

jag skulle kunna fortsätta i evigheter. det var jävligt tungt när verkligheten kallade igen och jag for hem den 27e maj. 

                                       
                                       
                                       

                                       
                                        
                                       

Juni, Juli & Augusti;
jobbade. jobbade och jobbade ännu mer. hängde en del ute i utsund & lillsjön med tom och marina. åkte till norge och hälsade på hanne och tine. firade alvas 1-årsdag. bokade ny one way resa till alanya. var i stockholm på besök, varpå jag fick höra att kurvan skulle byta lokal så jag pratade med chefen och fick jobb direkt. var bara att höra av mig när jag kom hem från alanya. 29e augusti var det depature igen.

                                          
                                          
                                        

September;
jag var hemma igen. fartfyllda heta nätter tills solen började gå upp igen. lärde känna många helt underbara människor som förgyllde min tid bättre än någonsin. efter nästan 2 års tid ifrån varandra så kom malin ner en vecka. och jävlar i min lilla låda vilken vecka det var. baba türk from istanbul. allt för många rape mequeens garden. still upset? you know im not aykut right, im his brother, jaa klart du är. läxa; drick (läs; svep) aldrig 2 stycken rape me halv 3 på natten. is this your first time in turkey? brännskada. jag skulle tydligen gifta mig med mr februari. reeeeeally? when are u comeing to the here, to the alanya? kale market paket service. allsång på köksgolvet hos sonya & sofia. men alltså.

                                          
                                          
                                        
                                          
                                          
                                        

Oktober;
10e oktober var det dags att fara hem igen. jennifer följde med till caligo där min buss skulle gå. jag hatar avsked. jag hatar att säga hej då och jag hatar att åka till sverige. flyttade tillbaka till stockholm den 14e, började jobba den 15e.

                                          
                                          
                                        

November;
Fortsatte jobba. Stängde ner gamla kungens kurva, och öppnade det nya. Bokade nyårsresan till alanya. Personalfest. Sjukskrivning från jobbet. Kyla. Mörker.

                                          
                                          
                                        

December;
Lyckades övertala cissi att komma till sthlm en kväll för utgång med onur & co. Fyllde 21. Hade tess på besök innan hon for tillbaka till alanya samt födelsedagskalas på ballbreaker. Hade singstarkväll hos camilla's syster på söder med några andra från jobbet. Julfirande hemma i dalarna.

                                          
                                          
                                        

Mycket har hänt under året. Tidigare har jag velat ta tillbaka massor. Men nu, nu känns det som att det var bra att det hände. Eller ja, bra och bra. men jag har lärt mig något utav det. speciellt om mig själv. och om vänskap. lika fort som jag och pem hittade varandra, förlorade vi varandra. idag är det bra. väldigt bra och jag skulle inte byta det för något. och det kommer bara bli bättre med tiden. ♥ som jag väntar tills onsdag. då jag får se dig igen.



På tisdag smäller det. Då kommer malin och vi tar nattbussen till oslo. Där hanne, tine, stine, josefine m.m. väntar för avfärd till alanya. Världens bästa avslut, och världens bästa början. ♥


juldagen.

cissi ringde igår. jag är inte alls avis. jag vill inte alls sitta på hotellrummet med fröken houseparty och förbereda sig for a night out. ;) men, 4 dagar kvar nu. sen så. och det ser ut som att vi får hämtning på flygplatsen. av pelle och picassobussen. inte fy skam. man vet ju hur dom där pickup'sen är. ;) höhö. jag ska förresten gå och leta fram mitt pass. det kan vara bra att ha.




mutlu noeller.

sitter hemma hos frida nu. jag, fabian, mamma, hubbe, elliot, fredrik, mia, alva, pelle, daniel, mormor & morfar. ska se klart kalle anka och sen dags för julbord. :)

mutlu noeller arkadaslar. 

bes gün kaldi. ♥

7 gün kaldi.

fick skjuts hem från jobbet idag. riktigt skönt. :) den här dagen har varit så jävla seg.! usch. men imorn jobbar jag 7 - 16, hade blivit riktigt less om jag hade fått en till stängning. igår fick vi en julklapp på jobbet. en vinterjacka i dun och en liten resväska. jag som önskade mig en vinterjacka av mamma när jag fyllde år, men har inte hunnit titta på någon ännu. så nu kan jag ta dom pengarna och köpa annat för. t ex parfym. jag minns inte senast jag köpte en parfym.! skandal. jag har typ 7 - 8 stycker jag skulle behöva köpa innan alanya säsongen 2010. berättade för mamma att jag ville ha det i julklapp också och hon säger direkt "ja det kunde jag väl aaaaaldrig gissa." hihi, mamma känner mig allt för väl. ;)

nu ska jag packa vidare, sen sova.

snaaaaart.

new update på the big decemberplan;
4 dagar till the julafton.
8 dagar till the madonna goes el stockholmo.
9 dagar till the madonna & the fergie bustour a la oslo.
10 dagar till THE ALANYA WHERE THE EWERY BADY IS.

tess bowlar.

att jag aldrig lär mig att vända på kameran när jag filmar..


4e advent.

jaha, och sen sist då? mjo. var ute och åt med nathalie på födelsedagen. åt på harry b james vid nk. jag åt svart tagiatelle med räkor & kräftskjärtar med färsk svamp i hummersås. mycket gott. och ett glas vitt till det. :) sen har jag jobbat. och jobbat lite till. hoppade även in extra igår några timmar. vilket är skönt, för jag fick ledigt på julafton så nu förlorar jag inga cash. gillar konceptet med att jag jobbar 5 timmar men får betalt för 10.. kastade mig hem efter jobbet för tess satt och väntade i min trappuppgång. dock gick det inte alls för fort, sl har ju inte varit så jävla bra under den här veckan. dom verkar inte veta att det snöar i sverige varje vinter.. åt lite mat och gjorde mig iordning medan vicki och nathalie anlände. drack vin, spelade musik och snackade skit tills vi hoppade på tåget och for in mot ballbreaker. vi hittade ju inte alls, så det fick bli taxi från tekniska högskolan. bowlingen var så jävla kul.! det var länge sen jag hade så kul. några cider och shots slank ner innan dom stängde och vi tog sällskap med alexandra och co till solidaritet. linnea och huseyin kom även dit. :) drack ännu mer och shakade vidare tills klockan nästan slog 5 då jag och nathalie masade oss till max och sedan till centralen och tåget hem. sa hej då till tess, hennes buss gick 06.30 till arlanda. tråkigt, det var mysigt att ha henne här.! men om 10 dagar är jag där nere igen så då kan vi ses mer. :) däckade av rätt fort efter att hon dragit och vaknade vid 4 idag och hade x antal missade samtal och sms. så kan det gå. ;)

nu har jag städat, diskat, sorterat lådor och skåp, tvättat och ska snart masa mig till ica för att köpa en tändare. tess fick ta min fina pirattändare från alanya i morse då vicki snodde hennes igår kväll. ;)


                                                                                               jag och tess ♥

 

                                                                                ballbreaker


                                                                      älska bowlingskor. ;)


                                              alexandra och hennes jobbarkompis


                                                                            huseyin och jag


                                                                        nathalie och tess


                                                                      huseyin och linnea


15 dec - 09

Grattis till mig själv.! :D


happyface.

update på the big decemberplan;
1 dag till the fergie birthday.
4 dagar till the madonna hemfärd.
10 dagar till the julafton.
14 dagar till the madonna goes el stockholmo.
15 dagar till the madonna & the fergie bustour a la oslo.
16 dagar till THE ALANYA WHERE THE EWERY BADY IS.

dan före dan.

mamma kom hit idag. lars och elliot också. först åkte vi till häggvik och handlade lite på jula. jag gick backstage och pratade med jenny och simon medan dom handlade. riktigt trevligt var det. simon frågade om jag ville vara med på inventeringen, men icke. för då ligger jag på playan. (visserligen med skinnjacka istället för bikini, men iaf..) sen for vi vidare och åt grekisk mat. jag tog som vanligt kycklingspett. mamma tyckte jag var tråkig. ;) var in till jobbet också, så dom får se vart jag tillbringar mina dagar. :) jag passade på att köpa ett usbminne, ett till minneskort till kameran och ett resväskeset. vart lite besviken på minneskortet, på det jag har nu är det 2 gig och jag kan ta ca 9000 kort. nu köpte jag 4 gig och kan ta ca 4500 kort. väldans mysko. i min hjärna tycker jag det är logiskt att det skulle bli ca 18000 kort.. aja. sen for vi hem hit, visade lägenheten osv. pratade lite och lekte med elliot. :) det var lite halvjobbigt att säga hej då när dom åkte. jag har börjat få panik och ångest över att vara ensam, och när marlene väldigt sällan är hemma pga av olika anledningar så blir det bara värre. speciellt imorgon. hade planerat att laga middag till oss imorn, men nu när hon åkt igen ska jag ut och äta med nathalie. :) 

                                               emelie, tack för igår. det betydde massor. ♥


Lucia; dan före dan före dan.

efter jobbet igår kastade jag, camilla & danne oss hem till camilla's syster på söder för thaimat, alkoholhaltiga drycker och singstar. cathrine dök även upp, plus en tjej som hette marre. hade hur kul som helst. det vart många timmars ylade där i lägenheten, stackars grannar.! vid 1 snåret drog vi ner till 54 och dansade loss en stund innan det var dags att knata hem igen när dom stängde. tog knappt 5 min att gå hem till camilla's syster. jag vill också bo på söder.! ge mig en lägenhet där i julklapp tack. dunkade av i soffan vid 4 snåret. man var ju inte direkt pigg när klockan sedan ringde 8 och det var dags att gå upp för att jobba. varken halsen eller huvudet mådde spec bra. ;) men det gick. byggde in lite varor, hjälpte camilla på kassakontoret, härjade med ahmet och svor åt några kunder. sen var dagen slut och imorgon är jag ledig. :)

meningen var att mamma skulle komma imorgon. jag skulle visa henne världens största jula varuhus, där världens bästa jula personal jobbar och hur jag bor m.m men nu är det krångel med frida igen. som vanligt. så nu kommer förmodligen inte mamma. jag hoppas det löser sig för jag har längtat och sett fram emot att visa mamma allt. jag och frida har sagt upp kontakten. nu är det bra. jag har inget mer att säga henne.


                                                                                   cathrine och camilla



                                                                                               jag


                                                               jag fick en snopp i glaset


                                                                                        jag igen


                                                           danne, cathrine & camilla


part II

                                                       Ikväll var det en fripassagerare på tåget..




fridäy.

fredag fredag fredag. jobb 13.15 - 20.15. sen jobb resten av helgen också. ledig på måndag då mamma kommer och grattar mig FÖR NÅGON FYLLER JU ÅR PÅ TISDAG. ;)

igår skrev jag på nytt kontrakt på jobbet. fram till 31a mars. så skulle vi ha "utvecklingssamtal" om ett tag, då han ville veta vad jag vill. om jag vill ha ett löst förhållande till jobbet och vara överallt och ingenstans som jag haft hittills eller om jag vill stanna och satsa på en heltidstjänst om det blir en sån aktuell..

ok, here it goes (the big decemberplan);
1 dag till the madonna birthday.
4 dagar till the ferige birthday.
6 dagar till the madonna hemfärd.
13 dagar till the julafton.
17 dagar till the madonna goes el stockholmo.
18 dagar till the madonna & the ferige bustour a la oslo.
20 dagar till THE ALANYA WHERE THE EWERY BADY IS.


klubbkväll på make up store.

idag, efter all städning & tvättning bestämde jag mig för att dra till häggvik och stinsen. var först in på jula, hälsade på dom gamla arbetskamraterna och handlade lite joks. gick sen vidare till make up store, där jag fick höra att det var klubbkväll som började 50 min senare. så jag ringde snabbt marlene och sa åt henne att komma. 20% på hela sortimentet. woho. jag fick med mig; 2 st eye pencil "darkest shadow" & "very berry", 1 st eye primer och 3 st ögonskuggor "cool", "babydoll" & "ruby" hem. gick på ca 620 kr efter rabatten. som hittat.! :D fick en nagelfil också eftersom det var klubbkväll. skulle behöva köpa en ny sminkväska också, den här är knökfull. fick rensa ur lite nu så det nya skulle få plats.. knatade sedan in på gina tricot, köpte en svart&vit randig hög kjol, supersöt. nyårskjol kanske? ska köpa skorna jag såg på din sko förra veckan, så får vi se.

the big bang theory, sen sova. stängning imorgon = sovmorgon. puss.

onsdag.

kände mig som att jag blitt överkörd av en traktor igår, däckade av runt 6 på kvällen när jag kom hem från jobbet, och masade mig upp ur sängen strax före 9 imorse. välbehövligt må jag säga. det är bättre idag, inte fullt bra men det tar sig nog. var och köpte alvedon igår, så ska knapra lite sånna under dagen så kanske jag får bukt på det.


twentyone days.

jag börjar bli sjuk. huvudet väger säkerligen ett ton, min hals är bortdomnad helt och jag fryser som en liten gris. kul. riktigt kul. som att jag inte varit sjuk från jobbet tillräckligt. men imorgon är jag ledig, så då ska jag bara ligga och kurera mig i sängen. nu ska jag kila till tåget, have a nice day.

21 gün kaldi.


finbesök från linköping.

igår kväll strax efter 6 fick jag världens ide. jag tyckte det var dags för cissi att göra ett besök i storstan. så jag ringde och försökte övertala henne att komma hit. och eftersom jag är så duktig på det, så packade hon i illfart och kastade sig till tåget. mötte upp henne på centralen, ringde onur och hörde efter vart han är. han var hemma hos linnea & hüseyin, så vi tog tbanan till östermalm och så är festen igång. cider, vin, öl & tequila. drog vidare till söder och in på kvarnen. var där till strax efter 2, sen drog vi till centralen och mcdonalds i väntan på nattbussen hem. (som självklart fick punktering så fick vänta nästan en timme på en ny buss). var hemma runt 5 på morgonen, och det var oerhört skönt att däcka av i sängen.

idag har vi beställt mat på onlinepizza, sett på twilight, tjötat turkliv och degat i soffan. cissi har dragit hem, så jag ska strax börja städa och laga mat tills imorgon. 7 - 14 är det som gäller. 


                                                                                                  Jag & Onur



                                                                          Lena, jag & Cissi


                                                               Linnea, Hüseyin & Onur


alanyaboys i fjollträsk.

igår, efter jobbet, kastade jag mig hem och mötte upp nathalie. åt mat, drack och åkte sen in till stan och härjade med tayfun, emma, sahin, josefine och några fler. så jävla kul.

och nu kör vi igen. cissi är på g hit. höööörs.