22.32

så var ledigheten slut och jobbet kallade återigen idag. och imorgon. och söndag. och måndag. och tisdag osv osv. men, IMORGON ÄR DET AUGUSTI. vilket betyder depaturemånad. bokade extra bagagevikten igår, och tågbiljett till arlanda. så boka transfer nästa vecka, sen är allt klart. :) bara packningen som saknas.

åkte tidigare till jobbet idag, släppte av nathalie vid tåget så tänkte att jag kan lika gärna ta mig en sväng i kupolen och kika om jag hittar något skoj. och det gjorde jag. 2 linnen, 2 toppar, 1 par capribyxor, 1 par skor, 1 vanilla by alyssa ashley bodylotion och lite smått smink.

nu ska jag duscha, sen dags att sova. bussen till jobbet går 8 imorn bitti..






back home

är hemma igen från norge. tråkigt. har haft det helt super med mina tjejor. saknar dom redan, hur mkt som helst. hoppas tine inte hittar någon biljett hem så hon är kvar när jag kommer till alanya. ;) om inte annat hinner vi förhoppningsvis träffas där nere i oktober, annars blir det inte förrän till nyår. :( nästa lön ska den biljetten bokas också, så det är klart. vore ju trist att stå där i december sen och den inte finns kvar.. gillart inte. ;)

nu ska jag snart åka och hämta nathalie på tågstationen. hon kommer från el stockholmo och hälsar på i några dagar. myspys. har inte träffat henne sen april. så ikväll blir det utgång. (och jag njöt verkligen av hur billigt det är på systembolaget här hemma om man jämför med norge)


slänger in lite bilder, finns fler på facebook. dags att dra. puss hej.

jag & hanne i oslo


tine matar hanne med glass


hanne & jag


tine & jag


<3


tacos, vin och hallon.



update from norway

resan igår gick bra, sov i stort sett hela tiden. kom fram till oslo strax efter halv 5 på eftermiddagen dær hanne & tine væntade. mina små hjærtan. hur mysigt som helst att træffa dom igen. vi satte oss på ett fik och drack lite cola och snackade skit, och gick sedan runt lite i oslo och kikade. jættemysig stad var det. sen drog vi hem till hanne och hade olwparty med chips, dipp & ahlgrens bilar. tror vi kom i sæng vid 1 halv 2. var helt slut då.

nu sitter jag i hannes vardagsrum, hon står och lagar mat åt mig. :P sen ska vi åka och bada vid "værldens ænde". låter inte allt før tokigt. ;) puss.


are you in the game?

är hemma från kalaset nu. mormor, morfar & moster var också där. mysigt. inte allt för ofta man träffar dom. tror inte jag träffat mormor & morfar sen jag kom hem från turkiet i februari, och då bor dom 200m ifrån mig. blir lix aldrig av att man går upp dit. men men, kanske ska försöka ta mig dit en sväng sen innan jag åker igen.

har betalat alla räkningar och skulder nu. skönt att bli av med sånt joks. nästa månad blir det betydligt mindre räkningar, tror knappt jag kommer upp i en tusenlapp då. nu är det väl uppe i 3 - 4. räkningar är dumt.

dags att börja packa & städa lite nu då, sen kanske en sväng på stan? det är rea överallt och jag lär ju inviga mitt nya visakort. ;)


fredag

sitter och ska betala alla mina räkningar & skulder nu. ska även boka tågbiljett till arlanda, taxfree och extra bagagevikt. lika bra att ha det gjort, så slipper jag tänka på det senare. om nu bara inte banken är så seg så jag inte hinner det innan kalaset kl 1.

sen ska jag hem och packa & göra matsäck.. och så kommer marlene över och klipper mig. hon är så söt som ställer upp. och hon är bäst på att klippa mig också. känns osäkert att gå till någon annan.

grattis älskade hjärtat på 1 årsdagen.

ledighet med stort L

äntligen ledig.. ända tills nästa fredag. göttans. slippa en massa puckade kunder, det har varit en hel del av dom nu senaste veckan. gå till biltema istället, jag vill då inte ha er hos mig.

det spöregnar utanför mig. riktigt öser ner. mysigt faktiskt. angelika har lagt upp bilder på face från alanya, jag har starka funderingar på att packa väskan och dra imorgon bitti. jag vill också dricka vodkabull med dom på queens garden & the doors. en jävla chicken picasso och ett aquarium vore inte heller så tokigt faktiskt. jag ska ha mig ett eget sånt första kvällen, jävlar i min lilla låda vad det blir fest då.

imorgon då. jo, LÖN. tackar som fan. efterlängtat. mjaa något. fick mer än jag räknat med också. alltid nice. sen kl 13 ska jag på kalas för alva. hon har varit här hos oss hela dagen idag. jag hatar att jag jobbar jämt. men men, imorgon blir det massa mys. :) sen ska jag dra mig mot borlänge. jag & hanna ska dra ut på lite after work. har inte varit ute på 5 veckor nu så en stor kall päroncider är på sin plats. sen blir det depature mot oslo på lördag morgon.

nu ska jag gå ut i ösregnet och lägga mig i solariumet.


online shopping.


uppdate.

i fredags var jenny i borlänge på besök. jag jobbade med jenny när jag jobbade i häggvik. det var hon & jag mot byggkillarna när vi byggde upp häggvik i 2 - 3 veckor. alla andra tjejer var i skara. det är flera som har slutat där nu, och jag då som hade funderingar på att flytta tillbaka till sthlm vart liiite sugen. sen i lördags ringde mikaela och sa att hennes kompis ska flytta ihop med sin kille och vill hyra ut sin 2a i hässelby och att jag har första tjing om jag vill ha den. det vore kul att flytta till sthlm igen. speciellt nu när marlene har flyttat dit. men, jag har bestämt mig idag för att inte flytta tillbaka till sthlm. jag tar chansen och flyttar till barcelona istället. som jag ser det finns sthlm alltid kvar, men det är nu johanna är i barcelona. det är nu tom & lotta vill flytta till barcelona. frågan är bara när jag ska ha "tid" att dra dit. känns som att mitt schema är smockat under hösten. vet inte alls hur länge jag vill vara i alanya, sen har jag usa-resan i slutet på oktober. får se hur det blir, ska prata med johanna nästa vecka när hon kommer hem.

igår var jag hem till bror efter jobbet. alva har lärt sig gå nu. några steg iaf. hon kommer stapplandes med armarna i vädret och vill att man ska ta emot henne. så skrattar hon massor efteråt. fasters lilla tjej. alldeles lockig är hon i huvudet också, en riktig liten krulltott. sen när hon lagt sig för kvällen kikade vi på he´s just not that into you. den var rolig, väldigt pinsam vissa gånger, haha, men verkligen sevärd. vid halv 12 var det dags att åka hem. satt vid datorn en sväng sen stupande jag i säng.

idag då. funderar på att ta mig en promenad och sedan avsluta med ett solningspass. jag är återigen ett spöke och det är dags att börja med brännan innan tyrkia. har bara 3 jobbdagar kvar nu innan min lediga vecka börjar. på fredag blir det kalas för alva, sen blir det borlänge. jag ska sova hos hanna för bussen till oslo går 09.10 på lördag morgon..


16e juli 2oo9

har varit hemma hos bror ikväll. mysigt. :) fick några pussar av alva innan hon gick och la sig också. sötnosen.

imorgon blir det jobb igen. jag är less på det här nu. men är bara fredag lördag söndag sen är jag ledig på måndag igen. skönt. sen är det 3 dagar till, sen ledig en hel vecka. så jävlans gött alltså. bara att bita ihop nu innan alanya, för då blir det minsann ledigt. :)

crminal minds nästa.

harry p. och en plånbok på vift.

harry var så bra. måste läsa sista boken nu, orkar inte vänta på dom 2 sista filmerna. är dock fortfarande lite sur på författerinnnan att hon dödade dumbledor. han borde få vara kvar. det kom några små tårar där faktiskt.

snart ska jag åka till fagersta och till frida. hon har varit här i 2 dagar nu, och  när hon åkte hem i morse hade mamma lagt ner min plånbok i hennes väska för hon trodde det var fridas. lyckat. får hoppas på att ingen polis stoppar mig nu när jag inte har något körkort.

mikaela var här i måndags. vi pratade alanya och kollade på såväl gamla som nya kort, och filmer. picassofilmerna var en självklarhet. nu längtar jag dit. men snart så. och på måndag får hanne svar från skolan. jag håller alla fingrar och tår jag har att hon inte kommer in. :P

nej, fagersta nästa.

dont try to understand me, just simply do the things i say.

jobbet idag gick bra. gick väldigt fort dessutom. vips så var klockan 5. hoppas det går lika fort imorgon också. nästa vecka jobbar jag måndag - onsdag, fredag - söndag. en dags ledighet är bättre än inget alls. och förhoppningsvis kommer mikaela hit på torsdag. om inte annat får jag träffa henne efter jobbet någon dag. har inte träffat henne sen innan jag åkte till alanya i mars. så det ska bli riktigt mysigt. hoppas på bra väder också, så vi kan grilla ute i utsund. det blir en massa alanyasnack också antar jag, 5e året i rad nu vi åker tillsammans. hon & tess fyller år dagen innan vi åker, så det blir födelsedagsmys på picasso för henne sen. :) (jag skulle inte ha något emot att sitta på picasso med mina tjejor, hanne, tine & tess nu..)  men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. snart så. :)

längtar som fan tills lönen nu, jag behöver inhandla hårprodukter. klippa mig behöver jag också minst sagt göra. vet dock inte vart eller vem som ska göra det nu när marlene har flyttat till stockholm. får fråga fanny el. mikaela lite snällt.

ska spela lite nintendo wii nu, hade glömt hur kul det var. förresten, en puss till rebecca för att hon är så jävla söt och gjorde min dag idag med hennes lilla meddelande. <3


part II

betalningsbekräftelsen har kommit. biljetterna är nu våra och det är bara att invänta depature. packlista är redan påbörjan, handlingslistan likaså. lite saker som inhandlats redan har åkt ner i en påse i garderoben. orkar lixom inte ta fram resväskan ännu. det får bli längre fram.

det vart lite mys med alvis idag iaf. mia var också sjuk, så det var ingen fara att jag var med. om 2 veckor blir hon 1 år. känns som det var igår hon föddes. lilla hjärtat.

på onsdag blir det bio. och ingen mindre än HARRY POTTER.! yeeeey. jag längtar som tusan. dock är det är inte ok att dumbledore dör. verkligen inte ok. och att det är snape som mördar honom, är ännu värre. jag var tvungen att läsa det om och om igen. fattade lixom inte hur tanten tänkte med det där..


fredag, friday, cuma.

fredag idag. och jag är hemma från jobbet. var hemma igår också. är helt dygnförkyld så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. världens finaste väder är det utanför också. eller inte. så det är rätt skönt ändå att ligga nerstoppad under mitt duntäcke och ha mamma serva mig med mat. imorgon är det dock tillbaka till verkligheten igen och jobb.

pratade med tess igår, det var mys. har inte pratat med henne sen jag for hem från alanya. men snart är jag där igen, och då blir det flera african inn a la picasso och orgasmdrinkar på james dean.

alva är här nu. jag hör hur hon skrattar från köket. ska nog smyga ut och kika lite på henne. vill inte smitta ner hjärtat så jag får hålla mig på avstånd.



the day off

har inte gjort något alls idag. vaknade upp vid 12. jag älskar sovmornar, även om jag sov lite för länge. men ibland får man göra det också. käkade lite och satt vid datorn innan the jacksons; an american dream började. efter den vart det minnsstunden. den var så fin. alla bröderna hade en vit handske på sig. och jag kunde inte sluta gråta. jag grät nonstop under hela cermonin. och efter. jag har lyckats lugna ner mig lite nu. men det är väl kört igen så fort nästa program börjar..

fick mitt nya visakort idag, har fixat ett sånt där kort på kort. riktigt häftigt faktiskt. så nu pryder jag & hanne mitt kort. :)



söndag

har jobbat hela helgen. drygt. ska jobba imorgon också, sen är jag ledig en hel dag innan ett nytt 9 dagars jobbmaraton tar vid. längtar som en liten gris tills min ledig vecka börjar. 19 dagar kvar nu. då fyller även alva 1 år. ett helt år. herregud. vart tog tiden vägen?

på tisdag ska jag ligga i min säng hela dagen och bara vara deppig. mellan 14.10 - 00.00 är det minnesdag för michael jackson på tv4. jag ska inte missa en stund utav det. jag har fortfarande inte fått in i mitt huvud att han är död. han kan inte vara det. det får inte vara så.

1a juli 2009

grattis hanne på födelsedagen. hoppas du får en bra dag hjärtat. <3

avslutade mitt 9dagars jobbmaraton i måndags, så har njutit som bara den av att vara ledig idag. imorgon jobbar jag 10 - 17 sen är jag ledig på torsdag igen. skönt. :) fick ett mail av mitt förra jobb igår att jag får semesterersättning av dom nu. äntligen. visserligen bara en femhundring, men det är halva resan iaf. :) som förövrigt är spikad och klar nu. mikaela har också bokat sin resa. så nu får det väldigt gärna bli augusti så jag får åka hem igen. och becca, behöver du ha ner nåt så hojta bara till. :)


ben ve hanne. <3