sista lördagen i juni..

min lediga helg vart inte alls ledig. jag bytte med oscar så han kunde ut och peace and lovea mot att han tog 2 dagar av mig i juli. vilket passade nog kommer efter min enda lediga helg. så fanny är minsann ledig en hel vecka då, och världens finaste norska tjejer kommer hit och förgyller den veckan med mig. förmodligen nere på västkusten också. ska kolla upp lite olika alternativ.

idag innan jobbet var jag hem till bror. åt frukost med mia & alva. fasters finaste tjej. det är jävlans jobbigt att hela familjen + frida & elliot + fredrik m. familj + mormor & morfar grillar, badar och myser på dagarna när jag står instängd i kupolen. jag vill också mysa med mina små bebisar. <3 men på tisdag är jag ledig, så då ska hela tjocka släkten samlas igen för mys ute i lillsjön. det ser jag fram emot.

Elliot


Alva


jag har fortfarande inte fått in i mitt huvud att michael jackson är död. det kan han ju inte vara. det måste vara något fel. ska det verkligen vara såhär? helt ofattbart.
"on augusti 29 1958 the world was blessed with the most magnificent entertainer of all time, michael joseph jackson, and on june 25 2009 the whole world mourns its lost with a last good bye." min michael jackson playlist har gått på repeat både här hemma och i bilen. jag får fortfarande gåshud av vissa låtar fast jag hört dom 1000 gånger om, och ytterligare 1000 gånger. som marina sa, det gör ont i själen.

fick min peace and love biljett såld idag. 1200kr fick jag för den. så jag firade det med att gå in på gina tricot och kom ut därifrån ca 500 kr fattigare. 3 stycken långa linnen, ett nytt svart, ett limegrönt och ett ljus rosaorange (emelie har fått mig beroende av dom) en tshirt och ett annat svart linne (lika som det jag hade på midsommar). gick förbi kicks, och där var det ju 70% på alla smycken, så vart 2 par örhängen där med. sen skyndade jag mig hem, mötte upp tom, hämtade kajsa och drog ut till utsunds badet och hängde där några timmar. skitsnack, korvgrillning, ciderpimpling, sol & skratt förgyllde min kväll.

min mobil kom igår, så nu använder jag mitt nya nummer. det andra kan ni radera.
















michael jackson i mitt hjärta.

älskade hjärtat, varför varför? jag skulle ju få se dig i augusti. <3


såhär tillbringade jag kvällen..



















måndag

solen skiner och jag ska iväg till bussen om några minuter. kommer en timme tidigare till jobbet idag, så det blir till att ligga och jäsa på gräsmattan utanför igen. ^^, ha en bra dag. PUSS

sol sol underbara sol

vaknade av världens solsken imorse. har jag sagt att jag gillar att vakna upp med solen i ögonen? för det gör jag. tog bussen till jobbet, kom fram strax innan halv 10, och jag började halv 11, så jag låg på gräsmattan utanför jobbet och bara njöt med musik i örat. hur underbart som helst. en skön start på dagen.

imorgon är min lediga dag. eller det var rättare sagt. jag gick med på att jobba mellan 14 - 20.15. jag har svårt att säga nej när dom frågar, och lets face it, jag behöver pengarna.

nu ska jag ut och ta mig en promenad, solen skiner och jag har en sjujävla bra dag.

jag vill dansa men inte med dig, och det vet du.

har tatt hem byz nya album med headline. riktigt bra, jag gillart.! så nu sitter jag här och lyssnar på det och dricker en hallonsmoothie. hade tänkt gå ut, men orkade inte. kvällen igår var kul. riktigt kul. vart inte alls full, vilket var skönt imorse när jag vaknade. jag har mått hur bra som helst hela dagen. imorgon är det jobb. 10.30 - 17.15. men det känns mycket lättare att åka till jobbet nu när jag har bokat resa ner till alanya igen. ;) pratade med malin idag också, måste verkligen försöka hälsa på henne när jag väl är ledig i sommar. hon är den bästa, helt klart.. min andra halva helt enkelt.









midsommaraftons morgon

midsommar. har inte firat midsommar hemma i sverige sen 2004, så det ska bli intressant. synd dock att vädret inte är lika intressant. men det är ju sverige, så hade väl inte direkt räknat med något annat. ska kila ut till bilen nu och dra i väg till jobbet, kör 9.30 - 14.15 idag så kort dag. gillart. sen blir det raka vägen hem till några festigheter med fröken fanny.

trevlig midsommar.


23.03

nu är jag inte arg längre. jag är faktiskt på väldigt bra humör. kan bero på att det är kväll. alla picassofilmer jag tittat på om och om igen (spec den där talip beskriver discoturkar) och skrattat. alla kort jag tittat på. alla timmar jag setat på msn med hanne och pratat, skrattat, planerat. dilldippen & dom där 2 äpplena som kittlar dödsskönt i kistan. att jessica ska tillbringa en helg i grytnäs. eller för att criminal minds börjar om 1 minut?

arg som en flodhäst med nageltrång

jävla fittskatteverk. jag får mina pengar "troligtvis" vecka 32 sa tanten när jag ringde och frågade vartsjutton dom var.. KUL. JÄVLIGT KUL. det är ju inte som att man gått och väntat, och är i stort behov av dom. nej verkligen inte. jävla fittskatteverk. inte kom telefonen idag heller och solen har återigen gett sig av. what a lovely day.

ska ta mig en herbalife nu och sen knata till open sun. hörs hej.


natthäng med björn & magnus

 
- så svenskarnas ångest beror på deras lösaktighet, det är det du säger?
- man tror ju att det är med sex är förspel och det är mysigt och det är mjuk, det är det fan inte. det är hårt. det är hårt, det gör ont och man blir sjuk.


- i vår familj har vi lärt oss 2 saker, att 1; man ska köpa julklappar på mellandagsrean när det är billigt och så slår man in dom i fint papper och låter dom ligga i garderoben i ett år. 2; man ska inte köpa djur.

och här har ni henne i ny hårfärg


the sims II

dom ringde från kupolen idag, min mobil har kommit! yeees. så dom skulle skicka den hem till mig. hoppas dom gör det idag, för då får jag gå och hämta den på posten på torsdag. :)

har installerat the sims 2 på min dator, så jag har legat och spelat det i x antal timmar nu. tröttnar lixom aldrig. ;) jag ska bli mästertjuven! eller ganster kanske man blir tillslut?

let the beat rock

vart inget jobb för mig idag. sjuk sjuk och åter sjuk. kanske därför jag sov så länge igår. sov länge idag också. gick upp vid 11 sen la jag mig vid 2 igen och sov till strax efter 8. skulle kunna gå och lägga mig igen nu och sova, men criminal minds börjar om 10 minuter och jag sitter och pratar med hanne på msn, så det får vänta. vi styr upp lite planer. ;)

min mobil kom inte idag. det hade blivit något fel med ja, dom visste inte vad som hade gått fel faktiskt. men dom skulle skicka den med expressfart så fort dom fick in den, så förhoppningsvis får jag den innan fredag.


seghuvud ab

klockan är efter 3 och jag vaknade för nästan en timme sen. (!) fy fan. sovit bort hela jävla dagen. hej ångest. och mitt huvud  mår inte så jävla bra det heller. visserligen spöregnar det som aldrig förr utanför fönstret så jag har inte direkt missat något (förutom ett besök på donken) men iaf. det är inte normalt eller bra att sova till 2 när jag i vanliga fall går upp mellan 10 - 11. hur fan ska jag kunna sova inatt nu då när jag ska jobba imorn?

anyway, ska strax masa mig till solariumet. var längesen jag solade nu. känner ett grymt sug för att springa en vända runt stan (huh?) men jag har inga regnkläder, så icke. kanske ska ta och köpa mig en sån där snygg regnponcho som vi har på jula, höhö.

lady gaga <3



Cherry cherry
Boom boom
Gaga

Boy we've had a real good time
And I wish you the best
On your way, eh eh

I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
Out of place, eh eh

I have something that I love long long
But my friends keepa' tellin' me
That something's wrong
Then I met someone
And eh, there's nothing else I can say

Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh
I wish he never looked at me that way
Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh

Not that I don't care about you
Just that things got so compliqué
Eh eh

I met somebody cute and funny
Got each other and that's funny
Eh eh

I have something that I love long long
But my friends keepa' tellin' me
That something's wrong
Then I met someone
And eh, there's nothing else I can say

Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh
I wish he never looked at me that way
Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh

I have something that I love long long
But my friends keepa' tellin' me
That something's wrong
Then I met someone
And eh, there's nothing else I can say

Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh
I wish he never looked at me that way
Eh eh, eh eh
There's nothing else I can say
Eh eh, eh eh

Eh eh, cherry cherry, boom boom

Eh eh, eh eh
Oh, yeah
All I can say is eh eh

saturday at köpmangatan mansion

kan inte påstå att jag gjort speciellt mycket vettigt idag. ingen dammsugning, ingen torkning av golv. brorsan var hit och berättade om vegas imorse när jag sov, sen kom mamma in och berättade för mig.. tårarna rann ett bra tag innan jag pallrade mig ut i köket och kramade om fabian som hade gråtit en hel del han också. lilla skuttbror. frida kom förbi med elliot, mosters lilla älskling. han ska sova här inatt eftersom frida håller på och flyttar. sen kom fredrik & mia igen. gjorde slingor på fabian, blekte mitt hår, pratade en massa med familjen om vegas, bebisarna, jobbet, resor, livet. min familj är världens bästa, jag skulle inte klara mig särskilt länge utan dem.

nu är jag iaf blond igen. skönt som fan. i love it.! och hur slitet det vart ska vi inte tala om. jag lär få sova med babyolja i huvudet inatt. haha.

snart är hanne hemma. fick världens sötaste sms av henne igår. lilla hjärtat. men snart ses vi. <3

.....

Vegas Mattsson
2005.12.25 - 2009.06.12
Vila i frid älskade lilla hjärtat.


friday night.

dammsugningen får fan vänta tills imorgon. jag orkar inte städa mer nu. nu är det bra. ;) mamma var också nöjd, så jag kan gott avnjuta mina cider & jordgubbar redan nu medan jag gör ett +90 samtal.

how do you do?

städningen är nästan klar. var mer städning än jag räknat med, och längre pauser. har börjat med badrummet också, det behövdes en makeover där med. har fått ihop en säck med kläder & 3 påsar med grejer som ska kastas. skönt att bli av med lite joks som man samlar på sig av någon anledning. hittade på några cider i garderoben också, så dom står på kylning nu och ska avnjutas ikväll (när städningen är klar) med jordgubbar och criminal minds.


if they say why, why? tell them that its human nature.

det vart ingen städning efter criminal minds igår. överraskad? någon? inte jag iaf. har packat upp alla mina filmer som jag hade med mig till turkland när jag till min förfäran upptäcker att min pirates of the caribbean box, brokeback mountain & the dark knight fodralen är borta.. dock är jag inte direkt förvånad att min p.o.t.c box är borta, då den försvann redan några gånger innan jag åkte. så jag ringer upp mina kära systeryster och mycket riktigt, där är dom. hon har haft boxen i över 2 månader, och när jag berättar att jag har själva filmerna här kommer världens förvåningsstön. hon har alltså inte sett att det inte är några filmer i boxen. vad ska hon med boxen till om hon inte tittar på filmerna? pucko. sen att hon fick en egen the dark knight film innan jag åkte har ju inte med saken att göra. hon vill bara åt mina stuff. ;) imorgon ska hon flytta, sen är det jag som ska hem till henne och rota som fan, hittar alltid massa saker där som är mina. även min paris hilton parfym är borta, den hittar jag nog också på där hemma.

nu är iaf min michael jackson playlist igång, vilket gör det dags för städning.

yoho yoho, a pirates life for me

ÄNTLIGEN!

cleanin' out my closet

har städat min garderob nyss, slängde mer än hälften av allt som fanns där inne. det var jobbigt, jag får alltid sån ångest när jag slängar kläder. även om jag inte haft dom på kanske 1 år, så tänker jag iaf; den kanske jag vill ha nästa fest? men nej. inget sånt trams nu utan nu har det mesta åkt. alltid bra med mera plats så jag kan handla nytt sen. ;) och min resväska är nästan tom. jag är stolt över mig själv. vanligtvis brukar den stå någon månad innan jag plockar ur den, men nu så. :)

ska äta lite jordgubbar och se klart på criminal minds nu, innan jag fortsätter med storstädningen. (mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom..)

rastlösheten + horoskopet

Jag börjar få den här känslan igen som jag hade förra året när jag bodde i stockholm. Det är som Per Gessle sjunger; Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag. Allting följer samma mönster, ser på stan ifrån mitt fönster. Människor på rad i kö, äta, jobba, sova, dö. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, det gjorde jag i stockholm också, men känslan av att jag redan nu börjat leva mitt svenssonliv som jag kommer leva tills jag dör ger mig ångest. Knappa 2 veckor har jag varit hemma i svedala och det riktigt kryper i kroppen. Jag vill göra något nytt. Jag vill åka någonstans.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk.
Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen
eftersom du är fullkomligt talanglös.
Majoriteten av skyttar är fyllon.
Du är en värdelös skit.

Kanske inte är så mycket att göra när man läst horoskopet än att ta till flaskan och se glad ut. ;)

lördag lördag LÖRDAG!

kom hem från jobbet för en liten stund sen. jobbar sista dagen imorgon, sen är jag ledig fram tills måndag. skönt. :) idag har jag skaffat mig en ny mobil. tänkte bara skaffa mig ett nytt nummer, men min mobil är låst så jag var tvungen att skaffa mig en sån också. dock sålde han precis den sista 2 min före mig, så den kommer in igen på fredag. den som vill ha mitt nya nr får väl hojta till. ;)

på lördag kommer hanne hem! <3 äntligen. saknar henne och tine så sjukt mycket, hoppas dom kommer och hälsar på mig snart. jag ska försöka ta mig dit en sväng i sommar också, hittade tågresa till oslo för 180 kr tur och retur från stockholm. biiiiilligt.

förövrigt har kanal 9 börjar visa criminal minds från början varje vardags kväll, INGEN är gladare än mig. love love love.
 
min nya bebis. ^^,

personalfest a la kungens kurva?

fick nyss höra att det är personalfest för kungens kurva på lördag. det här var ju intressant. kanske man ska ta sig en tripp till el stockholmo då och gå på den. fina lilla kurvan. gud vad jag saknar det stället.! jag saknar min & rebeccas; nej vi ska inte äta något godis tills vi ser att det är en halvtimme kvar tills affären stänger och går och köper massa choklad iaf. haha det var tider det.

i morgon är jag LEDIG. och jag ska klippa mig och (förhoppningsvis) färga håret. och kanske lite shopping ifall skattepengarna kommer. solning ska jag också hinna med, min bränna försvann fortare än fortast.

jag saknar malin. vi måste leka snart.

They take a mile, they got style but it isn't Slim.

kingen igår var nice, gick hem strax efter 12 eftersom jag skulle upp till jobbet. jobbet gick också bra, kom dock 10 minuter sent pga en jävla målarbil som kör i 20 km/h på en 100-väg. så jag och en 10 bilar till fick ligga och brumma på där bak. men men. fick byta pass imorn, så istället för 12 - 16 jobbar jag 10.30 - 17.15. känns lite mer värt att åka till borlänge när det är 2.5h mer. plus att det är dubbelt betalt imorgon så då är det ännu mera värt. :)

har förälskat mig i eminems nya album. we made you spelas på högsta volym och på repeat här hemma. i loooooooove it. den ska spelas om och om igen i bilen till jobbet imorgon också.

jag & otto


fanny


josefine


jag & josefine



When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a ... rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player... Who can really blame you (who can really blame you)
We're the ones who made you..

peace and looooove

har nyss kikat klart på criminal minds. jag älskar reid. det har jag väl aldrig nämnt förr? ;) världens sötaste. kvällens avsnitt var riktigt bra. måste ta hem dom avsnitt jag missat, har inte sett c.m. på hur länge som helst. det är skandal. tänk om carro visste det här. ;) haha.

jobbat idag, 10 - 19. det gick bra. alla anställda kommer få en varsin dagsbiljett till peace and love festivalen, så jag skrev upp mig på lördagen. har inte bestämt mig än om jag ska gå eller om jag ska sälja den. tom sa att en dagsbiljett går på 700 kr (!) så man kanske man få en 500 för den iaf om man säljer den. men som sagt, får se hur jag gör.

imorgon är det fredag igen. först jobb 11.45 - 20.15 sen ska jag direkt hem och hämta upp otto, sen ska hon, jag & josefine gå till kingen en sväng och snacka lite skit. det blir nog nice.


fanny = den fifinurlige?

jag har setat och knepat och knåpat på en ny header nu någon timme. frågade lina om hon kunde sätta in den, men  hon hade inte tid riktigt då så jag tänkte jag skulle försöka själv. och det var ju inte så svårt. för nu sitter den där den sitter. ;) ibland är jag lite duktig ändå. ^^

jag skulle ha duschat, men det vart inte av. så nu kommer jag svära åt mig själv imorgon bitti när klockan ringer en halvtimme tidigare så jag hinner duscha. skoj. god natt. pouce.


just like a circus

mina saker som jag beställde i måndags kväll ligger nu på  min säng. jag har återigen världens bästa parfym i min ägo. och nu i större förpackning. ;) me likey. fick lite presenter av dom också, en testflaska med jennifer lopez - glow, papayaduschgele, rengöringslotion, ansiktsmask & hudlotion. gratis är kul. ^^,

fick mitt sommarschema idag. 17 dagar i juni, 22 dagar i juli & 18 dagar i augusti. gött. jag behöver pengarna.

har träffat josefine en sväng idag, och vi bestämde att på måndag är det hårfixardag för då är jag ledig. hon ska också göra slingor så det blir kanoners att vi gör det på varandra. :) hoppas bara skattepengarna kommer innan dess.


haha sötnos.

was it all in my head?

jag har varit ner till krylbo en sväng och sagt hej då till madde & vivvi. vart så himla sugen på lösgodis (jag äter nästan aldrig det, men när man varit utan det i 2 månader kommer suget sakta men säkert) så jag smsade tom och han var inte sen att haka på till 7eleven. en korv slank ner också. ;) haha. gött gött. så nu ligger jag här i sängen, lyssnar på världens finaste britney spears och äter lösgodis. en bra slut på dagen.

berättade för min mor idag om usa-resan och britneykonserten och hon kläcker ur sig att hon funderar på att åka och kolla på michael jackson i england. say what?! jag ska fan med då. så om det inte krockar med usaresan så blir det nog HEJ MICHAEL JACKSON! då dör jag nog.

pratade med johanna idag också. nästan 2 timmar innan hennes batteri dog. som jag saknat våra samtal. jag blir alltid så glad att prata med dig hjärtat. (och jag har blivit tvingad till barcelona i höst om jag inte får fortsätta på jula)

vooooote!

nu har jag varit och röstat för första gången. jag röstade på min kära mor och att tågstoppet ska vara i avesta och inte i krylbo. så vi får se hur det går på söndag.

solen tittar fram nu, och det verkar bli en fin kväll. jag ska ta mig hem till madde en sväng och säga hej då, dom åker till alanya inatt. OCH JAG ÄR INTE ALLS AVIS.! (visst, jag avskyr verkligen högsäsongen, men jag saknar hanne, tine & picassogänget så sjukt mycket..) sen att resten av familjen åker snart gör ju inte saken bättre. men, hela lägenheten + bilen för mig själv är inte så tokigt.

nu ska jag försöka mig på att ladda upp filmer från alanya på youtube, så kanske dom kikar upp här också inom en snar framtid.



rock hard fuck safe

den här ska så bli min.!

godmorgon godmiddag godkväll

tisdag. nyvaken. dåligt väder. ont i halsen. men inte hänga läpp för det inte. ska strax hoppa in i duschen, sen knata dom 100 meter jag har ner till stan och gå till banken. kanske en sväng in på h&m och vero moda också. har inte köpt kläder sen i mars, jag avskyr att köpa kläder i alanya. så det rycker lite i  mina shoppingnerver. ekonomin hade ju dock kunnat vara bättre, men snart kommer skattepengarna hoppas jag.

nej, hörs hej.

jag, marina, mickis & fredrik i fredags

going to the big apple?

sitter och pratar med min vän suzan på msn, hon är i usa och jobbar som au pair. efter att jag hade pratat med henne om att jag ville göra det, så vart hon sugen och drog. och jag sitter kvar här hemma. men anyhow, hon sa åt mig att komma ner när jag slutat jobba. så kollade lite resor och hittade en för 3964:- den 10e - 22a september. så, om den finns kvar när jag får min lön 24e juli, bokar jag den. då ska lilla fanny åka helt själv till the big apple. jag har ett pirr i magen just nu.

imorgon ska jag äta årets första mjukglass på åkes. en stor jävla jordgubbsmjukglass med tompalompa. det är fan juni nu också ja. vilket betyder att jag inte längre kan säga att jag varit utomlands varje månad det här året.. (det där lät lite bortskämt faktiskt.)



....

det vart två st vaniljparfymer, en björn axén hårspray och en lip plumper. jag är nöjd. det vankas hemmagjord potatissallad & flintastek nu. förövrigt har jag bestämt att färga om mitt hår. igen. jag skulle aldrig ha färgat det mörkt. så, i veckan blir det slingor.

can you feel the rhytm in my heart?

jaha. måndag. och jag har varit ledig idag. dom ringde från jobbet i fredags och frågade om jag kunde jobba i helgen. så det vart inte mycket till festivalfirande för mig inte. men det gör inte så mycket. jag behöver pengarna till vintern. är ledig imorgon också, sen är det 5 dagars jobb som väntar igen. sen på lördag är det falukalaset. jag ska hem till jessi och festa loss med henne och apo. ser verkligen fram emot det.!

hanne ringde idag. jag önskar att jag var där nere med henne & tine. att vi satt på picasso och förfestade för att sedan dra vidare ner till queens. dricka vodkabull, dansa, fnissa åt världens minsta turk och bara vara. världens finaste tjejer. <3

har sett klart på massa serier också. jag grät säkert 35 av 41 min av sista one tree hill. gossip girl kunde inte haft ett bättre slut, äntligen chuck & blair. och supernatural. det är helt enkelt bäst.

nu ska jag ägna mig åt lite internetshopping. det är dags för vaniljparfym.. pouce!

jag, tine & hanne sista kvällen på queens.