alanya update

det ar skapligt gött har nere nu alltsa. var pa stranden med em & kenan idag. varmt. skönt. underbart. i löööv it. bor mitt i stan just nu. 2 min till robin hood ar inte illa. ;) ikvall blir det dock lugnt.. nagot sliten.. höhö. imorn flyttar vi ut till oba en svang och ska försöka halla oss inne tills fredag. good luck.!

nej nu ska vi kila hem. emelie halsar att hon mar bra. mitt turknr ar +905317660261ifall nagon har nagot pa hjartat. min svenska har slutat fungera av nagon anledning. puss da.

yarin yarin yarin

känns som att jag har tusen saker att göra innan jag far. lite som ska inhandlas.. och hämta mobilen på posten. träffa marina om en halvtimme, sen hem till bror och säga hej då. städa och packa det sista och hämta emelie. göra mat. duscha. färga håret. hinna sova en stund vore gött också. om 12 timmar är det iaf avfärd mot arlanda.

morgonstund har guld i mun

eftersom jag är en så otrolig morgonmänniska vart jag inte mer än lycklig när klockan ringde 6.50 imorse. eller inte då. stängde av buffy vid 3 inatt, så vart inte allt för många timmar där. duktig som jag är så har jag även glömt att ta ut pengar till bussen. så lär kuta iväg och göra det snart. bussen går visst om 25 minuter.. puss då.!

M.J - playlist

håller på och städar/packar/letar/grejar/donar här hemma nu. har jag sagt att jag hatar att packa? jag har nästan slängt ner alla kläder jag vill ha med mig. och inser lite smått sådär att väskan är i stort sett full redan. hur fan ska jag få ner resten av grejerna? anyhow, michael jackson playlist har åkt på, som alltid när jag grejar som mest. antingen han eller britney. nu ska jag fortsätta en stund till, sen se på buffy. har jag sagt att jag hatar att packa?

på lördag. på lördag..

prisa gud, här kommer skatteåterbäringen

eller ja. inte riktigt än då. men har varit in och tjuvkikat på deklarationen, var nå konstiga grejer jag inte fattade hur jag skulle fylla i så jag låter det vara så länge. ;) lär hämta nå papper på banken och det. såg att jag hade tjänat cirkus 115 000kr förra året, vart fan tog dom stålarna vägen? haha. får iaf tillbaka 5707kr. göttans.

biljetten är nu bokad och betald. så jävlans gött det med. på lördag 07.00 styr vi kosen mot turkland.

#05

nu ska jag gå och dregla lite i 42.02 minuter. <3

emelie = einstein?

satt och pratade med kära emelie i telefonen idag om resan, tågbiljetter, vart dom hämtar mig osv osv. för emelie hade kollat flygtiden och den var runt 00.00 på natten så jag skulle ta tåget så jag var framme 19.20. då skulle vi lugnt hinna! sen var jag in och kikade en gång på flygtiden eftersom jag ville ha exakt tid. jo, och vad står det inte då? 19.30. haha. jävlans tur att jag kollade då, annars vet jag någon som hade gråtit på flygplatsen om vi kommit fram 10 min efter att flyget hade lyft. ;)

sista veckan

för vi är nu inne på sista veckan i sverige. på lördag, då jääävlar.! jag ska nog ta fram väskan och börja fylla den idag. det känns som att det är dags nu. ^^, icakortet & koden har också kommit, så nu är det fritt fram att ta ut pengar där nere. gött. mia har skickat min turkmobil också, blir till att köpa ett simkort sen.. mitt har med största sannolikhet redan gått ut.

lördagen i bilder

på jobbet


jag & ullis


jag & otto


ullis & therese


elin & ullis


hårklippet i bild





beslutsångest ab. det skulle vara jävla snyggt i mörkt..

lets rock

vi kör på den här
nu är ju frågan den också, hur gör jag med färgen?!

dinner & a movie

min & toms promenad vart en lång promenad, ca 7km. stannade till på skokanonen också och köpte 2 par skor, ett par ballerina och ett par sneakers. så nu kan jag stryka lite på alanyalistan. gick sedan hem till tom, jag la mig på soffan och degade medan han fick ställa sig i köket och göra mat. haha. det vart våfflor. så jävla gott. var hur länge sen som helst som jag åt det nu. jag minns inte ens sist. följde sen med och höll nicole sällskap när hon käkade, sen hem till tom igen och kika på twilight. riktigt bra var den. man vart ju inte alls någe sugen på edward. ;)

shoe number #01


shoe number #02 


våfflor a la tom


filmen

9 gün kaldi

det drar ihop sig, sakta men säkert. och peppar peppar, ta för fan i trä så händer det inget mer som gungar hela resan. ;)
imorgon ska jag klippa mig. har lite beslutsångest över hur, antingen rihanna kort eller bara toppa mig lite? hmm.. ska färga om det också så det är klart tills nästa helg.

nu ska jag ut på en promenad med tom. puss då.

vipkväll & pyttipanna

kom hem från jobbet för en dryg timma sen. fick jobba över till kvart i 10. ännu mer cash. ob-tillägg gillas hårt. tog med 3 påsar pyttipanna och 2 påsar ägg med hem också.. bjöd på det ikväll på vipkvällen men så vart det över och vi fick ta hem. gött. ;)

är ganska så skapligt trött nu, så ska krypa ner i sängen och kika på csi. puss

vuxenliv

imorn ska jag vara vuxen och jobba. 11.45 - 20.15. det är vipkväll så jag fick hoppa in. :) extra pengar gillar vi. ^^, dock vet jag ju vart dom kommer ta vägen, hamnen.! haha. blir till att jobba på lördag också. sen kommer therese hit på ost, kex & vin. ska bli myys. sen blir det nog kingen. för en sista gång på väldigt länge förhoppningsvis.

idioter på hög nivå.

fan vad störd jag blir på folk. att dom inte kan bete sig normalt. kunde jag åka imorn så skulle jag! pallar fan inte att vara kvar här hemma längre. fan i helvetes jävla skit. hoppas verkligen inte att jag lär behöva vänta tills den 11e. av många anledningar. tack och lov för storebror. han är bäst. ♥


gossip girl

äntligen ett nytt avsnitt av gossip girl. det var fanimig på tiden alltså. ♥

idag står storstädning på schemat. usch, jag hatar att städa.


johan glans

gjorde en undersökning på facebook vilken svensk jag var. och jag var johan glans "en glad prick som alltid har ett skämt på lager". tacka fan för det, hade jag blivit carola hade jag gråtit floder.! usch för carola. såg på reprisen av melodifestivalen idag. hann dock bara se sista framträdandet och rösterna, men soran ismail, vilken jävla pärla då!

"luleå är en fantastisk stad, är det ju, jag älskar stan men eh, det finns lite dumma fördomar om luleå, folk brukar dumt fråga såhär; ja bor det isbjörnar i luleå? och det gör det ju inte, för det är alldeles för kallt här uppe. det är helt otroligt. sen är det ju lite annorlunda här om man frågar ungdomar bara så vad ska ni göra ikväll? överleva. så det är lite annorlunda mot vad andra ungdomar gör."

sitter fortfarande och har youre not alone på repeat, resten av familjen har varit in x antal gånger och frågat om jag inte kan lyssna på något annat. haha.

love love love ♥

jag har haft en crush på den här karln i flera år. helt sjukt. han, hans röst och hans rörelser.! jag dööör på honom. ♥ youre not alone spelas på högsta volym och på repeat.


08a helgen + uppsalamys

lite uppdatering om helgen då.

fredag;
åkte hem till annica & didrik i haninge på middag. didrik gjorde apgod mat, kyckling och räksås med massa vitlök och saffran med pasta & avokado. 2 flaskor vin, x antal cider och någon grogg gick åt under maten och spelen. massa tjatter och skratt. gick och la oss relativt tidigt, vid 2 snåret.

lördag;
klev upp vid 9, åt frukost och drog hem till rebecca, snacka lite skit, åt mat och deckade av i henne soffa. snoozade nästan en timme för länge, så fick lite panik där att jag skulle hinna fixa mig i tid, men det gjorde jag. med en hel kvart kvar. ;) vart dock inge äpplen och dilldipp. :P drog sedan in till centralen och mötte upp jenny. gick vidare till boulebar där personalfesten skulle hållas. åt medelhavsbuffé och delade en vinare med tobias. sen var det dags för spel. första matchen ledde jag & tobias med 13 - 1. vi kände oss laddade och körde vidare i tuneringen och helt plötsligt står vi i final med 5 i underläge. men, min "talang" att lägga kulan 1 cm från bollen gjorde att vi körde om det andra laget och vann hela skiten. så det var bara att knata upp till baren och inkassera den där gratis drinken. ;) jag körde på en 6a ren vodka med krossad lime, och tobias en long island ice tea. mötte sedan upp nathalie, drog med johan & alex till göta källare och dansade som aldrig förr.! så jävla kul hade jag. var väl hemma hos rebecca runt 3 skulle jag tro.. sen kom robin förbi så gick ut och tjötade med honom till en 5 när jag la mig.

söndag;
klev återigen upp vid 9, fixade iordning mig och drog hem till vicki & cuma på frukost, turkiskinspirerad frutkost och massa tjötter där också. dom är så söta. drog mig in mot centralen vid halv 12, sen vidare mot uppsala där jag träffade johanna och jenny. satt på waynes och fikade i sisådär 4 - 5 timmar, äkta tjejsnack där. var några som vände sig om också och lyssnade på ett visst samtalsämne, haha. ;) drog sedan vidare till en pub och drack cider och tjötade ännu mer tills klockan vart runt 8 och vi gick mot tåget. världens bästa söndag, har saknat johanna som fan. mitt älskade hjärta. ♥ jenny är inte så tokig hon heller. hehe. ;) åkte hem, såg på beck och somnade strax därefter.
 
bilder från personalfesten finns på facebook om några än intresserad.. och tack rebecca för sängplatsen. ♥
 

halva jag, alex och nathalie på göta källare.

a la rebo

sitter hemma hos rebecca nu. det blev lite övertalning på att hon skulle dra ut. ;) höhö. så blir nog till att hoppa in i duschen snart.. sen äpplen och dilldipp till middag. ;) hon gillart. :P

middagen igår var riktigt nice. åt gott, drack ännu godare och spelade rita & gissa. jag var kung på att rita. :P

imorn blir det uppsala och träffa johanna. <3

på g

är strax på g till stockholm. tåget går 16.39. fick tag på jula efter jag kom från stan, det var en förseningsavgift på micron jag hade köpt, detta var tydligen 3e dom skickade ut, därför den var så hög. men jag har inte fått någon. hon strök den skulden iaf, hon tyckte inte det var något att tjaffsa om.. tack, det lönar sig att jobba på jula. ;) höhö.

LYCKA var det idag när jag såg att det hade kommit ett nytt supernaturalavsnitt. så nu har jag sett det. love love love. stog även att gossip girl kommer på tisdag, iisch. you made my day.

köpte 2 nya vaniljparfymer idag, köpte en precis innan alanya, men den försvann på något mystiskt sätt första natten, säkerligen på efterfesten någonstans. ;) men nu köpte jag en extra, just in case.

överraskningar

igår fick jag ett sånt där orange pensionsparande kuvert. vilket är väldigt märkligt, eftersom jag inte fått något insatt på mitt konto då dom sa att man var tvungen att vara född -86 för att gunilla skulle kunna sätta in pengar åt mig där. öppnade iaf kuvertet, och där står det att jag har, med relativit stora siffror, 7613kr insatta "från inkomståret 2007". nej men, se där! vartfan kom dom ifrån? inte så att jag klagar, men vore kul att veta. tack och bock iaf! :D

har fått en påminnelseräkning av jula också, vilken jag inte heller vet vart den kommer ifrån. sitter och ringer dom nu, men är kö kö och åter kö. sen ska jag springa till systemet, kicks & hm för att handla lite. ska lägga på mitt avtal till ica också så jag får mitt icakort innan vi far..

friday the 13th..

jaha, fredag nu då.. kanonkul. jobbade i onsdags och igår. gick jättebra. fick lite mer tider nu innan jag åker. alltid braa med extra cash! ;) inte lång tid kvar heller, 15 dagar för att vara exakt. vi gillart.! 5 av 5 toast, kanonkul.

blir till att dra till sthlm i helgen. middag hos annica idag och personalfest på lördag. har fått lov att slagga på beccas soffa, söto! och som tack ska hon får äpplen och dilldipp. mahah. jag vet att hon ser fram emot det. ;) om hon inte gillart blir det mer till mig, och det är inte heller fy skam.. ;)

ska springa på stan idag, gå på bolaget och ev. träffa marlene. hon hade något hon ville prova på mitt hår, nemas problemas, jag litar på henne så det blir nog kanon, vad det nu än är. :P

faaan alltså, jag börjar känna pirret i magen nu. nästnästa helg kommer jag stå på the doors och shaka! iiisch.! :D


#17

fabian kom precis hem från sjukhuset. lille skrutten har brutit 2 fingrar och nästan hela handleden också idag i skolan. lilla hjärtat. <3 jag ska gå ut och pussa lite på honom nu så han blir glad igen.

#19 : måndag

helgen har varit bra. väldigt bra. hade hur kul som helst på kingen i fredags, sen vart det efterfest hemma hos tom. vart utslängd därifrån vid 4 snåret, för då skulle tom sova. så jag gick också hem och sov. vaknade upp 4 tinmar senare med världens huvudvärk och törstig som få. drack flera liter vatten och åt en banan. somnade om igen vid halv 12, och vaknade av att min syster kommer och hoppar på mig för vi skulle äta middag. sen var det bara att packa väskan, dra hem till syster och göra sig klar för fest igen. efter liiite övertalning fick  jag med tom ut också.. ;) den kvällen var också för jävla kul alltså. igår mådde jag dock som jag förtjänade men gick över efter ett tag. såg på beck, two weeks notice, vänner & die hard innan jag somnade vid 5 imorse.

upp vid 11 igen när jobbet ringde, ska jobba onsdag & torsdag. lite extra pengar till resan skadar aldrig. :) har börjat lite smått med att inhandla saker, men inte på långa vägar allt. lär ta och fixa det så allt blir klart i tid. orka stressa lix. ;)


istanblue + redbull + bon jovi

så spenderar jag min fredagkväll.. jag skiter i dieten för en stund, ikväll tänker jag vara full och odräglig på kingen. ;)

tatueringen kändes mer där efter pausen. men värst av allt var armen. helvetes jävla armjävel. så vi var tvungen att sluta. trodde fan jag skulle dö där ett tag. får göra klart dom sista bladen sen. puss då.

making the tattoo

sitter hemma hos min syster nu, håller på och göra klart tatueringen. gör dock en liten paus nu så frida kan äta något. och det känns nästan INGET alls. helt sjukt. jag hade förberett mig på rejäl smärta som förra gången, det här är ju ingenting! skapligt skönt det då. dags för i fyllningen nu, så det kanske känns lite mer. det är iaf en jävla nerv i armen som reagerar när hon tatuerar, ont som fan i helvete gör den. den gör mycket ondare än själva tatueringen. den höll på dryga sig förra gången också.

var och fikade med brasse idag, varpå cafétanten frågade om jag brukade jobba i turkiet för hon hade sett mig i alanya x antal gånger. ja men se där. aldrig sett människan i hela mitt liv. fick veta att hon har bott i side 5 år nonstop med sin man och jobbat där, men nu skulle dom prova på sverige istället så dom väntar på visum. hon hade också sett resan för 699kr, så vi surade lite tillsammans att vi inte ska åka imorn. ;) haha.

ska passa på att gå in i syrrans garderob och snoka lite nu när hon är i köket, mahah. ;) pusss!


morn morn

klockan är strax före 11 och jag har varit vaken i ca en timme. hur duktig är inte jag?! nu jävlar ska här vändas på dygnet. ;) eller ja, lite grann iaf. försöka somna vid 1 - 2 istället för 5 - 7. ska gå och ta mig en shake nu, sen kanske chocka världen med en promenad?

humor på hög nivå

charlie: alcohol is for people who can afford to loose some braincells.
jake: yeah, so?
charlie: i rest my case.
jake: what case?


criminal minds

sitter och kikar på criminal minds, jag älskar den serien & jag älskar reid. så jävla söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. geee mig.! det blir till att ta hem lite sånna avsnitt till alanya också. annars kommer jag inte klara mig där nere. ;)


the turkish doorbell

när jag var i alanya så köpte jag & em med oss turkiska ringklockor med oss hem, det där vackra fågelkvittret. haha. och nu har hubbe installerat det på min dörr, och när det ringde på dörren där så trodde man för ett snabbt ögonblick att man var någon helt annanstans..

promenad?

nu har jag nyss vaknat. nu. det är helt sjukt. förstår inte hur jag kan sova så jävla mycket. egentligen vaknade jag vid 9 och var relativt pigg, men tyckte det var för tidigt att gå upp så jag la mig igen. :P idag ska jag iaf träffa marina, vid halv 4 snåret. en vända på stan och en fika med tjejsnack. var ett tag sen jag träffade den fröken nu.

var ut på kingen igår, nykter, och träffade lite folk. har varit isolerad sen jag kom hem i stort sett, om man bortser från dom 2 dagarna jag jobbade. så det var skoj. blir nog en vända dit på lördag också. nästa helg är det personalfest i sthlm, och becca är så söt så jag får slagga hos henne och bara för det, så ska jag göra äpplen och dilldipp till henne.mahaha. ;)

jag är faktiskt sugen på att gå en promenad idag.. undrar om man ska kasta i sig en shake och göra det innan marina kommer?

marina & jag på memos, alanya 2oo7

turkjävel.

ibo tycker inte om takida. han verkar bög säger han. ehm? ursäkta?! hur kan man INTE tycka om takida? turkjävel.

internetfix

min bror var här på middag nyss. så då passade han på att fixa mitt internet. bra gulligt av honom. ;) jag har inte kommit in på vårat nätverk sen vi bytte switch (?) så jag har fått koppla in mig på en grannes. vilket loggas in och ut hela tiden. men nu så är det fixat igen så jag är inne på vårt nätverk. åt till middag kycklingfilé, sallad med fetaost & tzatsiki och drack vatten! jag är så stolt över mig själv. kanske låter fjutt för er, men för mig som aldrig dricker vatten (utom några gånger i turkiet) för det är så jävla äckligt så är det bra.

älskade bror. <3

making the list

jag & em sitter på msn och försöker komma på alla saker vi sagt till varandra att vi måste fixa innan vi drar någonstans. dock går det inte så bra, vi kommer inte på så mycket. har iaf kluttrat ner lite grann, sen får blocket ligga framme så jag kan fylla på det eftersom. får helt enkelt bli så när man har minne guldfisk. är nog dags för hemmet snart. ^^, någon som har tips på bra saker att göra / inhandla innan man åker bort några månader? jag har som sagt då glömt.


vi gillart.

vi gillart jävligt mycket! nu ska jag ta mig en shake, sen ska jag fortsätta mitt oerhört sysslofulla liv med att inte göra ett jota. see you soon, kalkon. puss!


guldstjärna i kanten

idag har jag varit duktig. en shake till lunch, fisk & sallad till middag. och bara druckigt vatten! jag som hatar vatten. usch och fy. men har pimplat flera glas idag. och inget annat. :D så, guldstjärna till mig. det ligger en morotskaka i kylen som är till mig, men jag har faktiskt låtit bli den också. 24 dagar kvar då, sen är det slut på dieten.

och förresten, grattis lille tayfun till uppehållstillståndet. ;)

ben ve rebecca.

hittade en bild på mig & rebecca, nog fan är vi snygga allt?! mahaha.



anyhow, min the doors-playlist spelas på högsta volym på datorn nu. det är några dagar kvar till öppnandet och här sitter jag, i 10 meter snö och - 100 grader i sverige och missar den. yey. men min tid kommer snart den också, då jag får gå raka vägen förbi bella, casablanca, lambada, robin och knata upp för trappan mitt emot polisstationen och göra entré på the doors. haha äsch, så patetisk jag låter. nej, något roligare nu. har ringt och bokat tid på um, nästa torsdag ska jag dit. kanonkul! emelie är hemma hos sina föräldrar, så jag är lite smått uttråkad också. det är bra att musiken finns. och vänner. älskade älskade vänner. har bara 2 avsnitt kvar av 5e säsongen, så lär dra ut lite med att se dom tills 6e säsongen är hemma. men puss då.


en ynka tusenlapp..

kostar det att åka till turkiet nu. mjodu. det är ju så man får ont i magen. jag skulle kunna åka till arlanda redan nu och sätta mig. men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. ;) we can take it a little bit longer.!

turken tarkan

sitter och pratar med tarkan på msn. lille vän. han saknar sig själv sa han när jag skickade bilder från robin hood 2007. haha. söto

. tarkan (t vä) och talip (t hö), robin 2007

färdig.

har betalat den andra räkningen nu. så nu är det lugnt ett tag framöver. det värsta är att jag tror min försäkring kommer den här månaden. jag hatar när den kommer. över 750 kr som ska pungas ut. jag funderar på att betala för ett år den här gången, så slipper jag få en räkning i höst igen.

imorn måste jag masa mig upp i tid. jag ska ringa lite samtal. till um & försäkringsbolaget. något mer var det också som jag inte kommer på nu.. fixa ett icakort kanske vore bra också. fixa nya presentkort och gå in på bokhandeln. ta en promenad med tom. som dock aldrig lyckas bli av, men vi hoppas på imorgon. haha. våra minnen alltså. <3

a new closet. please.

min syster var förbi idag. jag fick 2 påsar med kläder. miiiha. jag gillart. slipper jag köpa själv. ^^, hihi. min garderob är nu dock nästan så överfull att dörren inte går att stänga. måste rensa ur lite där snart. men jag är så dålig på att kasta kläder, även om jag inte använt toppen på ca ett år så vill jag ha den kvar "ifall jag vill ha den på festen nästa helg" typ. eller en till garderob kanske skulle vara ännu bättre? så slipper jag kasta. jag kommer iaf behöva en större resväska till turkiet nästa gång, haha. eller ta 2 stycken kanske. hakuna matata, det ordnar sig.

har städat rummet idag också. så nu är mor nöjd. tacka fan för det, för vi ska ha "the talk" om pengar ikväll. då är det bra att hon är på sitt bästa humör. ;)

imorn ska jag nog göra klart min tatuering. jag samlar mod. det kommer göra ont. men den blir jävla het när den är klar, det är jag övertygad om.! nu; dags för vänner. men puss då.

men puss då.

fan. nu vart det liiiite jävla svårt alltså. men det ska nog lösa sig. jag måste bara tänka lite först, och fixa lite pengar så ska det nog gå vägen det här också. får börja sälja mina saker på tradera kanske? höhö. allt går bara man vill så bara att börja gnugga geniknölarna.

håller på att kika på beck för tillfället, gunvald & grannen, behöver jag säga mer?

you keep talking but it makes no sence.

melodifestivalen igår var väl inte någon höjdare direkt. hela melodifestivalen i år är ingen höjdare direkt. det skulle vara alcazars låt isåfall. bwos var också bra, men inte alls på långa vägar vad jag hade väntat mig, så jag är ledsen martin, men alcazar får min & toms röst i finalen.

har betalat en räkning idag. sen har jag en kvar. sen är det slut. jag gillar att bara ha 2 stycken. billigt och bra. men jag kommer inte in på 3s hemsida så jag kan inte betala den. får ringa dom imorgon och höra vad som är fel.

har kikat på lite resor också. hiba åker den 28e mars och nathalie förmodligen i början på april. då SKA jag också åka. om jag så ska åka själv. hör du det emelie? ;)

nu ska jag äta mat. fläskfilé och vitlökspotatisgratäng. yummie. :*

kolla in håret förresten!