the big bang theory

någon mer än mig som älskar den serien? nu har jag iaf fixat säsong 1 & 2 samt dom avsnitt som finns av säsong 3. gissar på att det inte blir allt för mycket sömn inatt. ;) men först ska jag se klart på troja.




första advent.

äntligen är det första advent. myspys. och imorgon efter läkarbesöket (det ramlade ner en liten kallelse i brevlådan i fredags..) åker jag hem igen. hem till stockholm. det räcker med avesta ett tag nu, iaf fram tills julafton. imorgon ska jag pynta lägenheten. jag köpte en tomte på jula för ett tag sen, men jag fick inte ställa fram den för marlene, så den fick åka in i garderoben. men nu så. :) imorgon ska den fram.!

annars då? mjo, jag har hunnit beta av 7 nya avsnitt av nip/tuck säsong 6 inatt, vilket gjorde att klockan närmare sig 5 imorse när jag stängde av datorn.. har varit hemma hos storebror och myst och kollat på tomten är far till alla barnen. jag älskar den filmen. helt klockren. vi har haft 1-års kalad för elliot, och jag har varit och kikat på björn rosenström..  

torsdag.

imorse när jag ringde till vårdcentralen berättar telefonsvararen att det är stängt fram tills måndag pga av planering. det är bra. det betyder att jag måste åka tillbaka till stockholm i helgen och jobba på måndag eftersom jag inte kan få ett sjukintyg förrän tidigast måndag och jag behöver ha det senast imorgon. tummen upp på det.

ska plocka undan lite saker på rummet, min kära syster har stökat ner det en hel del. sen ska jag sola. jag är blekare än ett spöke och det ser lite ut som att jag har röda hund i pannan pga av alla finnar som behagar att komma fram när jag är i stockholm.

ikväll är det vipkvällmake up store. jag & marlene anmälde oss till det för nån vecka sen. 20% på hela sortimentet. kul att man missar det.

vilket negativt inlägg det här vart. aja, undanplock & solning var det ja.


+47

hanne ringde and you made my day hjärtat. 

                                                                      hanne & jag i norge i somras.


a bad day.

jag har ont. jag är hungrig. jag är trött. jag är rastlös. jag är irriterad. vilken toppenkväll, huh.? har iaf fixat en ny bankdosa idag, betalat alla räkningar, hyra + bokat biljetten hem från alanya så nu är man fattig som en kyrkråtta igen. och inte nog med det, så  fick jag fel lön. fick enligt min förra timlön, så jag fick ringa och klaga i förmiddags. hon på lönekontoret skulle kolla upp det, och göra en korrigering. jag hoppas inte dom väntar med det tills nästa lön.. inte ringde dom från vårdcentralen upp heller, så jag vet inget mer än jag visste igår. lika bra att lägga sig och sova, och hoppas på en bättre dag imorgon. nattinatt.

34 gün kaldi.

alanya 2oo9 - the movie.


<3

Grattis på 1-års dagen mosters lilla hjärta.


update.

efter 6 timmars väntan på akuten, blodprover & röntgen så fick jag beskedet att det inte var någon propp. så undersökningen fortsätter. dom skulle ta flera blodprov, men kärlen ville sig inte riktigt och jag vart helt snurrig i huvudet och försvann nästan så jag fick åka hem istället. fick ett glas saft och en renklämma först innan jag fick resa på mig. var dit idag igen för nya blodprover. såklart tog sköterskan höger arm, den som är blåare än blåast och stack på sidan av vecket, aj fan och hans moster vilken smärta. så rotade hon omkring där lite också, men no luck. så hon fick byta arm. vart panikslagen där ett tag, för hon sa att om hon inte kunde få fram något kärl på andra sidan så skulle någon annan få ta över. men hon lyckades hitta ett kärl och fyllde 6½ rör med blod. dom flesta proverna trodde hon skulle vara klara imorgon, men det var något test som skulle ta längre tid. vad vet jag inte riktigt, hon visade en lista men det vart jag inte så mycket klokare av..

idag är det tisdag igen. vilket betyder att det är 5 VECKOR KVAR TILLS VI FAR. inte alls långt. det kommer bara säga poff.

                                                                   kirsi & jag på personalmiddagen.


det drar ihop sig.

lite över en timme kvar innan jag ska till sjukhuset igen. håll en tumme eller två att det inte är en propp i lungorna.

på onsdag är det lön.. då ska vi boka hotell i alanya. hittade ett hotell för 2 personer i 12 dagar för 320 kr. så sjukt dyrt. jag & resten av tjejerna kommer få leva på vatten och bröd under hela vistelsen. ;)


hemma från sjukhuset.

nu är jag hemma från sjukhuset. fick göra ett nytt ekg, stick i fingret och blodprov från armen. hjärtat var det inge fel på. läkaren sa att jag ska komma tillbaka imorgon och röngta lungorna, för det kan vara en propp i lungan. så jag fick en spruta i magen med blodförtunnande medel att ha under natten. så ska dom även ta nya blodprov imorgon. :(

nu ska jag dricka lite te med mami, sen sova. nattinatt.

hem till mamma.

ska strax åka hem till mamma, så hon får följa med mig till sjukhuset. tack för era omtankar. <3 puss.

#40

gick hem från jobbet idag. bröstsmärtor & andningssvårigheten har kommit tillbaka. förmodligen för att jag jobbat & stressat som en gnu nu hela veckan. min gamla chef ringde på eftermiddagen och försökte få in mig på sjukhus. men jag ville inte. jag gillar inte sjukhus och jag gillar speciellt inte att åka dit själv. så jag ringde sjukhusupplysningen istället, och hon tyckte jag skulle åka in. vart sämre, så ringde i gråtande panik till två barndomsvänner och bad dom följa med till sjukhuset. men en pojkvän & en vän skulle komma över, så dom hade inte tid. besviken till tusen la jag mig i sängen och försökte sluta gråta och få luft. efter ett tag vart det bättre, och jag kröp ner i ett varmt bad. det vart lite bättre, men fortfarande jobbigt. ska lägga mig och sova nu, så är det förhoppningsvis bättre imorgon. god natt.

onsdag? fredag?

har varit helt dagvild hela dagen lång. har varit helt övertygad om att det är onsdag, för att sedan hoppa över och tro att det är fredag. vill inte riktigt inse att det är torsdag. just det. torsdag. i en timme till. sen är det fredag. och sen lördag. OCH DÅ ÄR DET JULAFEST. yey. vi ska ut och äta på ett libanesiskt ställe på söder, sen vet man aldrig vad som händer. jobbar dock på lördag. såklart. jag är aldrig ledig när det är personalfest. slår aldrig fel. men den här gången är jag iaf ledig söndag & måndag, så jag behöver inte oroa mig för att inte dricka för mycket. jag och joanna har missions på g. det kan bli intressant. eller ja, det kommer bli intressant.

öppningen igår var grym. världens största julavaruhus gjorde världens största öppning. det var kaos. riktig kaos. och jag hade så jävla kul.

jag vill höra musiken. jag vill känna lukten. jag vill ha solen. jag vill höra ropen. jag vill se dansen. jag vill ha drinkarna. jag vill höra språket. jag vill ha kindpussarna. jag vill ha maten. men mest av allt, så vill jag ha känslan. känslan man får när man kliver på planet. känslan man får när man går igenom passkontrollen. känslan man får när man ser borgen från transferbussen. känslan man får när man hoppar ut ur taxin vid burger king.
känslan man får när man vet att man är hemma igen.


day 2.

hade hoppats på en kortare arbetsdag idag, men icke. det var tvärtom. kom ifrån strax före 23, så det var 16 timmars jobbdag idag. mina fötter blöder. hanna ville byta tid imorgon också, så istället för att börja kl 6 så börjar jag 11. sovmorgon.!! yey. missar dock öppningen som är kl 7..

sova innan jag ser dubbelt. natti.


måndag.

första dagen i nya kungens kurva butiken idag. inte en enda kund, och det var så skönt. vart en långdag idag, jobbade 07 - 19. ont i fötterna var bara förnamnet. men det var kul. riktigt kul. och jag pratade med chefen om ledighet över nyår också, så nu är det fixat. imorgon är sista dagen innan öppning, och förhoppningsvis behöver vi inte jobba kvar till 19.

nu ska jag föna håret, sen lägga mig och kika på paradise hotel. nattinatt.

                     grattis till min fina lillebror på 12-årsdagen. jag älskar dig.


sjukhusbesök & a-towntrip.

jag drog mig till upplands väsby i torsdags, och var in på cityakuten. ett stick i fingret, ett ekg och en relativt långt väntan senare så kommer doktorn in med beskedet; det är en hjärtattack på gång. nej då, inte riktigt så illa var det. det var en infektion i bröstbenet vilket orskade andningssvårigheter/smärta när revbenen kom emot varje gång jag andas. och hjärtat kunde jag inte ha ont i sa han, eftersom alla prover såg bra ut. tur att doktorn kan tala om för mig vart jag har ont och inte. iaf, ipren och vila några dagar, och vart det inte bättre skulle jag återkomma. åkte hem igen, somnade till efter jag pratat med chefen och vaknar när marlene kommer hem. somnade igen när hon gick på möte, och sen mötte jag upp henne på tåget och vi åkte till häggvik för att handla på make up store & jula. åkte hem, och jd kom och hämtade oss och körde oss till avesta. stannade till på max i uppsala, och var tvungen att ringa jennifer och berätta att jag skulle ge max en ny chans, jag gillade det inte alls när jag åt där första gången.. nu var det gott, väldigt gott. speciellt dillidill dippen. kom iaf hem, beklagade mig lite hos mamma att jag var sjuk och kröp sen när i sängen och somnade på stört.

resten av helgen har jag sysselsatt mig med familjen, var ut en sväng med marlene och kollade läget i avesta, helt värdelöst. det var kul att träffa vissa. men annars var det inte så mycket mer. jag är glad att jag flytt staden. har kollat på Inglourious Basterds med bror & mia, helt värdelös den med men sällskapet var mysigt.. varma mackor, te, ben & jerry's strawberry cheesecake, chips och dipp ingick också. en massa mys med alva & elliot, hårfärgning m.m.

nu sitter jag här i sängen, och har lite ångest över att klockan ringer 04.45 imorgon. tidiga mornar är inte min grej. 

                                                              alva.


sjukhusbesök.

imorgon ska jag till cityakuten. jag har stänging imorgon, så jag börjar inte förrän 11 och dom öppnar 8. är kanske inte det bästa att jobba, känner mig mer och mer slut i kroppen. men det är sista dagarna med gänget, inget vet hur det kommer se ut nästa vecka. men vi får se. säger doktorn att det är bättre att vara hemma, så får jag helt enkelt vara det. det vore iaf skönt, idag har jag mest varit en zombie på jobbet. ska ringa till chefen imorgon bitti och säga att jag blir försenad alt jag kommer inte alls. har en stor klump i magen, jag gillar inte att behöva åka till akuten själv. :( mamma tyckte jag skulle komma hem i helgen, kanske lika bra. ifall det blir värre, så är det skönt att inte vara ensam.

god natt. nu ska jag sova.


bad romance.

lady gaga - bad romance. vilken jävla låt.

aj, mitt hjärta.

har, i flera dagar, haft ont i hjärtat och en sten mellan lungorna så jag har svårt att andas. igår var det extra jobbigt, jag kunde nästan inte göra någonting innan jag vart helt utmattad. väldigt dumt, eftersom jag höll på att tömma hyllor ute på lagret och föra ut varor i butiken. det slutade med att jag fick sätta mig i kassan istället och köra på där tills jag inte orkade längre, och gick hem tidigare. det var väldigt skönt att vara ledig idag kan jag säga. jag har bara legat i sängen och vilat upp mig. chefen frågade om jag ville vara ledig imorgon också, men jag har inte råd med det. så, jag ska masa mig till jobbet och köra på så bra jag bara kan. det har varit bättre idag, men nu börjar det göra ont igen. det här är verkligen inget jag behöver just nu.

gick ner till tvättstugan igår, och tvättade 2 maskiner med hjälp av malin. vet ju som sagt inte riktigt hur man gör. ;) men nu vet jag. och det luktar nytvättat i hela lägenheten. mysmys. och äntligen rena kläder. nu är det väldigt fullt i garderoben. jag som inte tycker att jag har några kläder, men tydligen. var hem till mikaela en snabbis också för att få korten från alanya. sen tillbringade jag resten av kvällen framför datorn och true blood.

dags för en dusch, sen sova. imorgon är det en dag mindre. iiih.


                                                     mikaela
& jag


Your reservation is confirmed.

BOKAT OCH KLART. Den 30e december kl 13.00 är det depature. 49 GÜN KALDI BABY!






+90 samtal.

jag är trött. så oerhört trött på gnälliga snikna människor. man träffar på några varje dag, men när det är utförsäljning och 50% på hela butiken, då jävlar i mig är det inte bara några stycken längre, utan i stort sett varenda en. det räcker lixom inte med att det är 50%, det ska ju helst vara 99,9% för att dom ska vara nöjda. och att vi ska tömma lokalen klagas det också på, för det finns ju knappt några varor kvar att köpa på rean. nej men tro fan det, den har hållt på sen i torsdags och vi får inga fler varor. ikväll strax innan stängning kommer det in en gubbe, och frågar efter ett värme-element som vi har på annons. jag säger att det tyvärr är slut, så han lär antingen vända sig till en annan butik eller vänta tills vi öppnar i den nya lokalen. kunden tycker då, att jag ska beställa hem ett element just till honom, så han kan få det för 50%. jag förklarar att så gör vi inte, vi skulle inte få några fler beställningar om vi så ville, för det är helt stopp från huvudkontoret i skara. då kommer han på den smarta idéen att han betalar i min kassa, och sen åker han till barkarby och hämtar ut ett. jag får återigen förklara att så funkar det inte, han lär åka till det varuhuset och betala om han vill ha det och att det är bara vi i kungens kurva som har rea. då muttrar han ilsket att så kan man visst göra, för så brukar man få göra. mycket möjligt att man får göra så i andra butiker, men inte på jula. han går ett varv runt butiken och hamnar sedan i tomas kassa, och säger exakt samma sak till honom och han får samma svar som han fick utav mig av tomas. var det bara jag som var otydlig, eller tyckte han att tomas såg snällare ut? gubbjävel.

sen kom det in en annan gubbe, som lägger sina varor på bandet, går rakt ut genom larmbågen till slutet på bandet och ställer sig där och väntar. när jag säger åt honom att han lär komma och betala sina varor också, så gör han världens suck och kläcker fram; jahaa, ja och vad går det där på då? 45kr svarar jag. - nej då får det vara, men jag kan gärna gå tillbaka med dom om du vill. - nej, tack. jag kan ta dom här framme. så ställer han sig och plockar ur hela sin väska på bandet, kommer tillbaka till mig när jag har en annan kund, tränger sig emellan och säger att han vill betala, men nu vill han bara ha den ena varan. vart kommer alla puckon ifrån? jag som tyckte det var mycket i borlänge, men shit alltså.

anyhow, ringde upp tess en sväng när jag kom hem. har inte pratat med henne sen jag åkte hem från alanya. pratade på nästan en halvtimme. snart kommer hon hem, och förhoppningsvis landar hon på arlanda och stannar här i sthlm några dagar. annars skulle hon komma upp en sväng iaf, så vi kunde ses. :)

nu ska jag krypa till kojs, en dag kvar nu sen ledig. göttans. imorgon ska jag hem till mikaela också, ska få alla korten från alanya som vi tog med hennes kamera.

nattinatt.
 
                                           jag & tess @ james dean i april.


fan och hans moster!

igår var malin ledig och sprang till banken och satte in pengar så vi kunde boka resan när jag kom hem. jag slänger på datorn redan innan jag tagit av mig ytterkläderna och låst dörren. när jag väl kommer in på hemsidan så möts jag av en mysig överraskning. DOM HAR HÖJT BILJETTJÄVELN. helvetes jävla skit. men det här löser vi, för vi ska ner den 30e december. så är det bara.

6/11 - 09

det var fullständig kaos på jobbet. det var minst 2 timmars kötid och kön ringlade sig nästan runt hela butiken. men jag är glad över att vi kom därifrån strax före halv 10 iaf, igår kom dom inte därifrån förrän halv 12 och butiken stängde 8. då är det folk. en jävla massa folk. imorgon kör vi igen. nattinatt.

off to work.

nu drar jag till jobbet. jag hoppas på fullständig kaos. adjöken.

god natt.

jag ringde upp malin. grät en stund med henne i telefonen. det här är verkligen det värsta jag vet. jag går sönder inuti och får ont i hjärtat varje gång jag hör att frida har ett anfall. jag hatar den här sjukdomen.

update.

mamma ringde nyss upp. frida hade haft ett riktigt stort anfall, ramlat rakt framåt och slagit i ögat i datorn hon haft i knät så hon kommer förmodligen ha världens största blåklocka framöver. dom har satt upp galler runt om henne så hon inte åker ner på golvet om (när) hon får ett till anfall. hon var iaf vid medvetande så hon pratade
med mamma lite.

                                                       syster.


syster.

min syster har legat på akademiska sjukhuset i uppsala hela veckan för att göra mätningar ang hennes ep. pratade med henne en sväng alldeles nyss där hon berättade att hon inte haft ett enda anfall på hela veckan. det är rätt typiskt. hon började dock känna sig lite småryckig och pratade konstigt. helt plötsligt försvinner hon och jag försöker ringa upp men inget svar. jag ringde mamma i panik och vårat samtal avbryts av att hennes andra mobil ringer, och det är sjukhuset. hon skulle ringa upp mig snart. hur ska jag kunna sova nu?

true blood.

marlene har klippt mig idag. väldans skönt. håret i nacken stog åt alla håll och kanter när jag hade jobbskjortan på mig. luggen täckte nästan ögonen också, så det var lite jobbigt. men nu så. nu kan jag styla bäst jag vill imorgon. och nästa vecka ska jag färga det. ska färga lite guldigare, och sen lite slingor på det. vill ju vara fin till festen jag & kirsi ska våldgästa. ;)

idag började utförsäljningen på jobbet. 50% på allt i hela butiken. vilket gör att helgen kommer vara mer hektisk än någonsin. kommer bli så sjukt kul att jobba. i cant wait. :D

nu ska jag fortsätta min true blood maraton, sen göra lite matlådor till helgen så jag slipper tänka på det sen.

msn-konversation.


bonde söker fru.

nu är jag ledig. ända fram till fredag kl 11.00. göttans. :) får se vad man ska hitta på imorgon. borde åka till häggvik en sväng. har lite saker att handla till mamma som inte finns kvar i kurvan längre.. ska försöka komma in i tvättstugen också. jag & marlene var på väg dit idag efter jobbet, men vi kom inte in genom dörren. våra nycklar funkar inte på något höger. skulle vara kul att få lite rena kläder. och att lära sig hur man tvättar kanske vore på tiden, om inte annat får malin sköta allt det där när vi landat i alanya. ;)

sambon kläckte nyss ur sig, med en förväntansfull röst dessutom, ÅH IKVÄLL ÄR DET BONDE SÖKER FRU. tittar du på det? vilken koll hon har, min kära lilla sambo.

mat & lite supernatural nu.

(fick glada nyheter idag också, jävlar i mig vilket nyår det kommer bli. det blir INTE nådigt någonstans..)

sleepinmode.

matlådan är fixad, sminket är borta, pyjamasen är på, ljusen är nästan nerbrunna och alarmet är ställt på 05.30. god natt.

oh baby baby, have you seen amy tonight?

jag älskar verkligen mitt jobb. kunde verkligen inte vara bättre.. det gör det mycket lättare att vara ifrån alanya. dagarna bara sveper förbi och jag trivs så himla bra här i stockholm. det kommer gå så himla fort fram tills mars och vi drar ner för säsongen.

nu håller jag på att laga lasagne. eller ja, mamma gjorde grunden så jag har mest bara ställt in den i ugnen och haft på lite ost på toppen. men iaf.

det ryktas från andra varuhuset att det är kick-off nästa fredag, jag & kirsi har stora planer på att våldgästa om vi inte får en inbjudan. utbildningen kan jag skippa, för den var jag på förra året, men festen. den vill vi gärna gå på. så jag ska leta på tvättstugan imorgon och boka tvättid, så jag får lite fräscha kläder att välja mellan.


november first.

ny månad idag. vilket betyder att nästa månad, då åker vi. 59 dagar kvar, sen står vi där igen. i hamnen. på robin hood & james dean. med cissi och några vodkabull och några rape me. gött. så jävla gött. hanne, tine, veronica, camilla & co kommer också vara där. vilket jävla nyår det kommer bli.

är hemma nu igen. har varit det ett tag. fick skjuts hem av lina idag runt 1 snåret. fick med mig lite mer kläder och prylar från mamma, så jag har packat upp och placerat ut det på lämpliga ställen. badrummet är ganska så knökfullt. har varit ute på jakt efter tvättstugan också, but no luck there. marlene får visa mig när hon kommer imorgon. hon ska få visa hur man tvättar också, kan inte riktigt sånt jag. minns en gång när jag och sonya skulle tvätta, och hon kommer in till mig; du vet hur man tvättar va? nej svarar jag då lite genant. skojar du? får jag till svar. nej, jag vet faktiskt inte. hon tittar på mig, skrattar till lite grann och säger att hon inte heller vet hur man gör. så vi fick ringa sophia.

                         jag och fröken veronica på queens garden i höstas. <3