this is it.

filmen var.. obeskrivlig. han är så otroligt vacker och begåvad på alla sätt och vis. michael, du fattas oss.


its movietime.!



a-town.

sitter i köket hemma hos mamma på köpmangatan nu. fick sluta lite tidigare på jobbet idag så jag hann med 17.44 tåget. min kära bror kom och hämtade mig på stationen, bestämde att jag ska dit och mysa med honom & alva imorgon när mia jobbar. det ser jag fram emot. :) sen ska jag sola, fika med brasse och sen är det dags för bio. THIS IS IT.! lika bra att gå osminkad till bion, jag kommer säkerligen gråta som en liten gris under hela filmen.

ska krypa ner i min säng nu med datorn och kolla på gossip girl, supernatural, 90210 & true blood. har några avsnitt att ta igen. natti natt.




fika i gamla stan + klagomål

träffade upp vicki efter jobbet på cronan i gamla stan. vårat gamla hak. minns för några år sedan när vi satt där hela dagarna och sedan fortsätte till östermalm och alberts när dom hade stängt. tjejsnack på hög nivå med rebecca och sanna. iaf, var hur trevligt som helst. dock lite för kort, men nästa gång blir det över en middag och en eller två flaskor vin..

irritationsmoment;
* all denna jävla oändliga hysteri om sex and the city. jag skulle aldrig livet köpa shoeboxen med alla säsonger och att dom ska göra en till film är utöver mitt förstånd. idioti är vad det är.

* folk som tränger sig på tunnelbanan innan man hunnit av. vänta tills alla som ska kliva av, har klivit av. tåget åker faktiskt inte förrän föraren sett att alla gått på.


*
vuxna människor (helst då gubbar 50+) som tror att dom kan ösa ur sig hur mycket skit som helst, bara för att det står en ung tjej på 1.60 bakom kundtjänst-disken.
 

* människor som säger en sak till en person, och något helt annat till en annan person. skippa skitsnacket och kör på raka rör istället. grow up och stå för vad du gör & tycker.


*
människor som sitter och råhånglar i hundra år på bussen/tunnelbanan/pendeltåget. get real, ingen vill se er hålla på. äckel.

* töntiga tjejer som varit i alanya 1 alt. 2 gånger och tror dom kan allt om människorna, landet, språket, kulturen. och som sätter yaaa efter varenda jävla mening; jag har så tråkigt yaaa. vad ska jag göra yaaa. lägg av med fjanterierna och ni vet inte ett jävla skit, så gräv ner er någonstans eller dra till grekland.

* idol & bonde söker fru. behöver jag säga mer?


* människor som lånar pengar och vägrar lämna tillbaka dom så man lär koppla in kronofogden. varför inte bara hoppa på mig på gatan och sno mitt visakort istället?


en helt vanlig dag a la kurvan

började dagen med att bygga om lite grann. eftersom det blir tommare och tommare i hyllorna så bygger vi om och flyttar omkring saker. när jag i stort sett var helt klar med min avdelning, får jag höra att alla demo-ex ska skrivas av och läggas i en pall ute på lagret som ska till skara. kul. det var inte alls det dom ska till en början när jag började bygga. så det var bara att ändra om lite det. sen blir jag anropad till kassorna, där en skanner gått sönder. klockrent. så det var bara att ringa till norge och be dom om hjälp. dock kunde dom inte hjälpa oss, utan dom skulle skicka en helt ny skanner. kommer tillbaka till min avdelning, och helena ropar att jag ska komma till färgavdelningen. där ligger det 10 liter vit väggfärg utsmetad över golvet. yiiha. så det var bara att böja på knäna och börja skrapa upp det. vart klar till halv 8, så då var det inte tid att göra så mycket mer än att börja göra klart för stängning. fick skjuts nästan hela vägen hem av helena, så himla skönt. var hemma nästan 40 min tidigare. :)

nu har jag och marlene ätit våra obligatoriska varma mackor & juice för kvällen. har kokat makaroner också till matlådan imorgon. så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite. imorn efter jobbet ska jag fika med vicki & cuma. har inte träffat dom sen februari, så det är fan på tiden.

puss.


ett stycke ledig dag

vem somnade inte i första reklampausen på criminal minds inatt? jo jag. jag hatar reklamer. okey om dom har dom på dagen, men på natten är det bara dumt för jag somnar ju bara.. vaknade till liv igen efter någon timme och kröp ner i sängen. marlene kom hem strax innan 9 imorse, så när hon knatade iväg på arbetsintervju så somnade jag om. klev sedan upp vid 1. gjorde oss iordning, drog en rundtur i upplands väsby och senare vidare till häggvik och jula. inhandlade saker till lägenheten, smörgåsgrill, julpynt, tvättpåsar, soppåsar, godis och lite annat småplock. knatade in på ica maxi och handlade grejer till varma mackor, var ju tvunga att inviga grillen.! :)

nu sitter jag i sängen, nyduschad och trött i ögonen. kanske ska ta och krypa ner snart. har stängning imorgon, så tåget går inte förrän 9.34. riktigt nice, jag hatar att ta 06.19 tåget.. 

natti natt.

jag saknar mitt lilla hjärta. ska nog åka till avesta i helgen och pussa lite på henne.


it wasn't over, it still isn't over..

var en väldigt hektiskt dag på jobbet idag. kom iväg på lunch ca 1½ timme försent. kunde inte gå 1 cm innan det kom folk och röck i mig. men det är kul, det är så det ska vara. man ska ha lite press på sig.. imorgon är jag ledig. ska masa mig till häggvik och handla lite. hanna skrev att jag skulle komma och kramas. sötnos.

snart är det criminal minds. missade det i torsdags när jag jobbade..

och vad är det här? lite kul faktiskt.



och the notebook, det kan ju vara det mysigaste klippet någonsin.


lördag i storstan

senaste dagarna på jobbet har jag haft världens jobbigaste kunder. och en hel jävla massa av dom har det varit också. dom tar aldrig slut. idag fick jag en utskällning av en karl från göteborg, som tyckte det dålig stil av jula att inte ta emot hans elektriska pump som gått sönder när han inte hade något kvitto. hallå lixom?! försök få din vara skickad på reparation någonstans utan kvitto? :S pucko.

ikväll ska jag och camilla (en jobbarkompis) äta tacos & massa snask. snacka skit och se på björn gustafsson - ett livsverk. wow-jocke på repeat.

igår kom chefen in en sväng i gamla butiken, vi pratar lite och jag säger att jag är väldigt avundsjuk på att jag inte får vara i nya butiken och bygga med dom andra. varpå han säger; ja men du kommer väl dit sen? så jag antar att jag inte behöver oroa mig för förlängning. inte för att jag gjort det, men iaf. skönt att det är sagt.

nu ska jag kila, ha en bra lördag. puss.!


the best of the best.

jag ryser. jag fullkomligt ryser på varenda liten centimeter av min kropp när jag ser det här. musiken. texterna. dansen. människan. det gör ont. jag skulle varit där. just på det där stället. och varit med om det som förmodligen skulle varit en av de största grejerna i mitt liv, någonsin.


filmer a la alanya

första filmen är från när vi satt på golvet i köket, ofta med en flaska vin, och sjöng för fulla muggar. andra filmen är från queens garden. har filmat med mobilen, därav den halvkassa bilden.




in a-town

just nu sitter jag i sängen i mitt gamla rum hos mamma på köpmangatan. åkte hem hit imorse för att hämta lite mat. är ju inte världens rikaste sen alanya, så mamma har lagt massor med mat till mig nu som jag ska frysa in och ha ett tag framöver. :) hade tänkt ta med lite mer saker härifrån också, men tror jag väntar med det tills söndag när marlene flyttar ner, för då har hon bil och jag slipper släpa lite mycket. :P

annars då? jo jobbet funkar hur bra som helst. är säljare på heltid nu, så blir inge mer kassa. vilket är skönt, det är mer variation som säljare och dagen går fortare.

ulrika; frisören jobbar på latino club just nu. tidigare har han jobbat på både janus & james dean. bilderna finns bara på facebook at the moment, men ska lägga upp dom på pixbox senare när jag har tid också så då hojtar jag till. :)

ni kanske skrattar åt min frisyr nu, men sån här har varenda jävel i nangijala.


nu ska vi inte prata om håriga kurder, vi ska prata om sveriges enda komiker utan hår på kuken..


söndag.

kom i säng vid 7 imorse, kollade på film, pratade med pem i telefonen, kollade på mer film, pratade med olgar och kollade på supernatural. vad hände med att jag ska försöka komma in i rutiner? haha. masade mig upp vid 3 snåret idag med världens värk i mitt högra öga. en vagel på gång. kul.

nu har jag duschat och lagt mig i sängen igen. ska ta och koka lite ris snart och göra matlåda tills imorgon. sen händer det nog inte så mycket mer den här söndagen. har ingen ork till något annat iaf.


en till film..

filmen är från james dean i april, när neco kör en eldshow. bäst på filmen är dock i slutet, när jag, tess & emelie gör entré.


picasso film

en film från picasso i våras. talip pratar om discoturkar.!


sms från cissi.

Boxern's storebror; Cissi, i need a good girl.
Cissi; But im not good.
Boxern's storebror; Yes you are.
Cissi; No.
Boxern's storebror; Do you want to go out tonight?

Kör hårt Cissi, då hamnar vi ju samma familj och blir picassofruar båda två? ;)

Cissi, C's mamma, jag & Malin @ Picasso. Ovanligt att vi har ett aquarium på bordet..


let me see you spin like a yoyo

pratade med olgar på msn. skönare människa får man leta efter, haha. tycker nog allt att han ska ta sitt pick och pack och dra ifrån england och tillbaka till alanya och the doors. det är inte riktigt samma utan honom där..




jag & olgarthe doors, april -07


i believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger..

ska strax kila ner till ica och inhandla lite snask, sen ska jag krypa ner i soffan och kika på the dark night & brokeback mountain. har lite heath ledger sug såhär på lördagkvällen..

har lagt upp 148 nya kort på face också, ska försöka ta mig ork till att tagga dom sen. en ny bloggheader ska försöka fixas också. :)




en hel vecka

idag är det en vecka sen jag åkte hemifrån. det känns mycket längre. en vecka sen sprang jag & jennifer upp och ner för damlatasgatan och letade tröjor åt min lillebror innan hon vinkade av mig vid turistinformationen. jag saknar dig massor hjärtat. skulle inte ha något emot att sitta på din balkong, med en flaska vin och invänta queens garden. men, lika bra att sluta drömma och ta tag i verkligheten.

igår skrev vi kontrakt på jobbet. and guess what. jag fick löneförhöjning för tredje gången i år. så nu är jag uppe på maxlön. så jävla skönt. då kommer det gå fortare att betala av mina skulder så jag kan börja spara till säsongen 2010. låg och pratade med malin igår, våra planer kommer gå långt. det blir inte nådigt. mars baby, då kommer vi.!

jag är så sjukt trött, jobbade 8 - 20.15 igår. kanske är därför. men det var hur kul som helst. jag älskar mitt jobb. hade utbildning och stog i informationen och lärde mig reklamationer. det var skoj. :)



<3


torsdag kväll..

sitter just nu nyduschad i soffan med en smörgås i handen och ser på criminal minds. har tänt några doftljus, dragit på mig mina turkbyxor & min the doors tröja och kurat in mig i duntäcket. myspys.

cissi ringde mig idag när jag var på väg hem från jobbet. hon åkte till alanya idag och skulle bo på best house igen. men när hon kommer fram till hotellet så är det stängt. någon som är förvånad? det är ju trost allt turkiet. haha. hon har dock bokat via resfeber.se, så jag fick skicka ner numret så hon kunde ringa och skälla på dom imorgon. dom borde ju ha haft lite mer koll iaf.

the first day of work

anlände till kungens kurva strax efter halv 8 imorse, var lite hyper där ett tag så ringde cissi när jag satt på bussen. kom fram, och hade "the talk" med chefen. på måndag när all ordinarie personal flyttar över till det nya varuhuset för att plocka upp varor, lagerplacera, skriva ut prisetiketter osv osv så ska jag hänga kvar i det gamla varuhuset och hänga med rookiesarna. dom behöver någon som är gammal i gemet som är kvar. ;) lite tråkigt, för jag hade velat vara med på uppbyggnaden av det nya varuhuset, men det här blir nog alldeles utmärkt det också. började jobba direkt, kände inte igen allt för många ansikten (det har kommit så himlans massa nya rookiesar) till en början, men sen trillade dom in. känns inte alls som att det var ett år sedan jag lämnade stället. har skrattat mig igenom i stort sett hela dagen. fick en present av jojje också, en signerad caracola singel. det ni. ;) haha. kilade över till det nya varuhuset på lunchen för att kika in "världens största julavaruhus" och jävlar i min lilla låda, det var inte litet någonstans. där kan man lätt gå vilse. träffade söta lilla tobbe, och fick en present av han också. han hade ritat en stor sol på ett kartongark och skrivit fanny + jula = sant plus sin signering och datum. haha, sötnos. glömde dock kvar den i omklädningsrummet.. får ta hem den imorgon. :)

i helgen är jag ledig. funderar på om jag ska åka hem eller inte. marlene har åkt hem över helgen så det är lite tomt här. väldigt tomt till och med. jag får bo hos henne om jag åker hem. och det är bra, för jag pallar inte att bo hemma. men vi får se, kan vara skönt att bara hänga här och vila upp sig inför nästa vecka. schemat är följande;
måndag: 11 - 20.15, tisdag: ledig, onsdag: 11 - 20.15, torsdag: 11 - 20.15, fredag: 8 - 17, lördag: 10 - 18.15, söndag: 10 - 18.15. fullsmockat i stort sett hela veckan. vilket är bra, för jag behöver både komma in i rutiner och utöka kontot.

dags för lite pyssel, pouce.

+90 & +47 sms.

vi fick tag på cola. och fil. vi gick en liten vända och så hittade vi på statiol, som har öppet dygnet runt. det gillar vi. blir mycket skönare sen också när marlene tar hit bilen. slipper vi gå i kylan. :) ska ta och bädda sängen nu, och sen krypa ner. tåget går 06.19 imorgon bitti. jag börjar bli lite nervös faktiskt.

+90;
Men alltså. Lyssnar på When love takes over.. Alltså vad jag saknar dig. Pia hälsar. Miss you honey. <3

+47;
Dere er 3, vi er 3 ;) Sjekk han da! Den six-packen! Det er jo snarare 8-pack! Ohh! Men..men det er jo Salih!


fan vad jag saknar er. you just made my day.


och appropå det, så kommer jag ihåg en liten historia tine's kusin berättade för mig när jag var i norge.;
deras släkting fyllde 50 år, och dom hade samlat ihop till en 2-veckors resa till new york åt honom i present. han var dock så rädd för kriminalitet så han stannade inne på hotellet hela första veckan. andra veckan skulle han ta sig ut och kolla runt lite i området iaf. han kommer till hissen, och där i står 2 negrar varav en är 2 meter lång och nästan lika bred. så han kliver in i hissen och står där och tittar ner i golvet. den stora negern säger med mörk röst; down och släktingen kastar sig ner på golvet med armarna utåt och ligger där. dom tittar konstigt på honom och frågar vad han håller på med, så han reser sig upp igen och förklarar att han var så nervös för all kriminalitet osv. när andra veckan var slut och han skulle åka hem, så gick han ner till receptionen och skulle betala sin nota varpå killen i receptionen säger att den är redan betald och klar. han säger att det måste ha blivit något fel, eftersom han bor själv i rummet. killen i receptionen ger honom ett brev som han öppnar och där står det; you just made my day. // eddie murphy. då var det eddie murphy och hans livvakt som hade stått i hissen och han hade betalat hans nota. så det kan gå. ;)

god natt.

in el stockholmo..

nu sitter jag här, i soffan, i mitt nya hem. 2 stora resväskor, en bag och en stor handväska fick jag med mig. det gick rätt smidigt ändå, fram tills vi kom till trappen och fick springa upp och ner för vi fick inte med oss allt upp. men nu ligger det här på golvet framför mig. har packat upp lite grann, men det blir väl mer sen. just nu försöker vi att hitta en affär som har öppet här i närheten, ica stängde såklart 9 och vi kom fram 7 minuter över.

jag & min nya sambo, marlene. :)


and here we go again

en timme coh 7 minuter tills tåget tar mig härifrån. thank god. min syster driver mig till vansinne.!!

part II

humöret är bättre. tack vare malin. min fina. utan att hon ens vet om det så gör hon mig på så mycket bättre humör, bara av en liten text på facebook. kärlek till dig. <3

packningen har jag inte kommit nå längre på alls. som vanligt. jag kommer väl, i panik, slänga ner massa strunt saker och glömma allt det viktiga som jag bör ha med mig. som vanligt. dock är det ju en bit närmare hem från stockholm än alanya, så det är inte hela världen om jag glömmer något.

det ösregnar i alanya. jag vill vara där. det är supermysigt.

wänsdäy

packningen är nästan klar, har lite småsaker att lägga ner bara sen är jag good to go. känner inte ens för det längre, vill bara ligga här under täcket som jag gör nu och stanna här. men eftersom jag inte är ekonomiskt oberoende någonstans så har jag inte sådär överdrivet mycket till val. sen vill jag verkligen börja i kurvan också, bara mitt dåliga humör försvinner så blir det här skitbra. för jag kommer bo med marlene + att alexandra har flyttat till storstan. :)

kila ner till stan nu då och göra lite ärenden.

höstdepression?

det här funkar inte. jag är trött hela tiden, sover alldeles för mycket, bråkar med mamma & frida om skitsaker väldigt ofta, har gråten i halsen 24/7, mår allmänt piss och vill bara lägga mig under täcket och stanna där tills det blir nyår. såhär dåligt har jag inte mått sen förra hösten när jag höll på att gå in i väggen av allt jobb. nu är det ju knappast den orsaken eftersom jag inte jobbat sen augusti, men ja, jag vet inte. förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon. eller iaf tills torsdag. klockan 08.00 ska jag infinna mig på simon's kontor i kungens kurva och skriva kontrakt.

nu ska jag återgå till mina serier, tack hej.


tomorrow it is.!

jag har varit hemma i 2 dagar, och jag är redan så jävla less på allting här hemma så jag vill bara spy. tacka fan för att jag flyttar imorgon. det är verkligen inte meningen att jag ska vara här hemma, det är inte ens hemma längre. ska lägga mig och glo på en massa 90210, true blood & supernaturalavsnitt nu och vänta på att det blir onsdag. one tree hill skippar jag, helt värdelöst nu när lucas & peyton har dragit.


söndagsnattspyssel

har lagt in alla bilderna & filmerna på datorn nu. 599 bilder och 15 filmer. nästa vecka ska jag hem till mikaela och få resten av bilderna, vi använde hennes kamera den första veckan innan den gick sönder. har kollat på några avsnitt av gossip girl också. nu väntar supernatural, one tree hill & true blood. sen kanske man ska sova lite?

en liten film från queens garden. jag kan inte sluta skratta här framför skärmen.


nästan nästan nästan hemma..

står för tillfället på centralstationen i uppsala. så långt har jag kommit. 4 timmars väntan på göteborgs central, och sedan en bussresa på 8 timmar. det ska bli väldigt skönt att komma hem till min säng, i mitt rum på köpmangatan. dock bara för att jag är så sjukt jävla trött. annars hade jag hellre tagit rummet där tess förmodligen ligger och sover nu. där borta där det är 30+ och sol. behöver jag säga att jag stod och skakade i väntan på bussen inatt? fy helvete.

nu ska jag ringa lilla mamma och höra vart hon är. hörs sen.

pa flygplatsen.

sitter pa flygplatsen nu. planet gar om 1½ timme. fan jag vill inte. angest till tusen. skriver mer nar jag ar pa svensk mark igen. puss.

hembiljett bokad..

har fått tag på en hembiljett nu. på lördag 16.30 sätter jag riktning mot sverige och göteborg. hade velat ta mig till stockholm men det gick inte. så vad gör man inte.. lite b känns det allt. eller jävligt b. men vad ska man göra. hem och jobba ihop pengar och räkna ner dagarna till nyår.

idag har jag varit på stan och chillat med jennifer & pernilla. satte oss hos några vänner och ringde återigen kale market för utkörning av mat. ;) det var samma nisse som förra gången. haha. dock hade han missat min mat, så han fick allt åka tillbaka och hämta den. sen knatade jag hem, duschade och nu sitter jag hos my partner in crime jennifer. vinflaskan är öppnad och det är snart dags för picasso. sen vet ju alla vart vi hamnar, queens garden.

och cissi, är man hungrig så är man. nöden har ingen lag så att säga. ;)

kale market is the shit.

sitter hemma hos jennifer nu med ett vinglas i handen. var hungrig som en gris när jag kom hit, så vi ringde till kale market så körde dom hit mat. hemkörning är så jävla bra. gillart.! :D så nu är man mätt och belåten och sugen på utgång. det blir queens garden om ca 1½ timme. spana lite på mr februari kanske?

och det är jävligt b att cissi ska hit nästa vecka när jag åkt hem. :(


fan och hans moster.

igår var det inte nådigt. var hemma hos fanny & marie på förfest, drog sedan vidare till lambada för en öl. gick efter det in på robin hood, där vi hängde resten av kvällen. träffade på ragget iaf, han hade en tjej med sig. haha, ovanligt va? verkade dock inte spela sån större roll för han hånglade iaf upp mig när hon tittade åt ett annat håll. dessa turkar. träffade på jessie också, har inte träffat henne sen midsommar förra året, så det var riktigt nice.! scanwayguiderna kom, så då hängde jag med dom resten av kvällen när fanny & marie gick upp på latino. talip fick köpa vodkabull åt mig. och det var inte i dom små vanliga glasen jag fick då direkt, utan dom största ölglasen. efter 3 stycken sånna är det lite dimmigt faktiskt.. ;) vi gick och åt efter det, och stackars tess fick ligga och lyssna på mitt fyllesnack när jag kom hem. :P

ikväll vet jag inte vad som sker.. jag & jennifer pratade om middag men hon är såklart inte ute på msn så jag kan få tag på henne.. är lite sugen på queens garden faktiskt. har inte varit där sen i torsdags.

lördag.

var helt slut efter vi kom hem från kale market igår, så jag gick och la mig en stund. helt plöstligt var klockan nästan 11 på kvällen.. tog taxi hem till jennifer och hängde där en sväng innan vi drog vidare till hamnen. träffade på första skaran av queens garden killar på café opera. gick sedan runt och kikade på robin hood, latino och carisma. sen slutade vi upp på lambada. träffade på mormorskoftan, som var bra på lyset. lambadakillarna lika så. dom visade oss porrfilm. hemmagjorda. haha. drog i oss en varsin öl innan vi for vidare till james dean. dit kom också den andra skaran av queens garden killar. mr februari kom fram naffsade oss på kinderna, haha. sen drog vi i oss en varsin orgasm och sedan vidare till efes büfe för att ta en toast och en ayran. james dean killen kom och bjöd oss på maten, det gillar vi. det får han gärna göra flera gånger. ;) efter det tog jag taxi hem till mig och jennifer hem till sig.

 

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ett gammalt ragg skulle till robin hood ikväll, och ville jag skulle komma dit. vi får se vad som händer.. puss.


fast, vad hände nu?!

queens garden är stängt. vad fan är det här?! vart ska vi nu vara ikväll? det kanske betyder att flera queens garden killar är ute och härjar runt i hamnen. det kan också bli intressant..

nu väntar det en grogg på jennifers balkong.

baby, there's no other superstar.

where to start? har hunnit med lite som jag inte orkat knappa upp i bloggen, men jag har;
* varit på veronicas kalas på queens garden, jävlar i mig vilken god mat dom har! 
* sovit hemma hos scanwayguiderna.
* blivit utelåst av marie 5 på morgonen.
* fylleringt till helt fel personer. var det någon som sa alkolås?
* spätsat mina drinkar (som alltid slutar i karatefylla..)
*
svept 2 st rape me halv 3 på queens garden vilket inte heller slutade speciellt bra. iaf inte för mormorskoftan. ;)
* hjälpt en turk att bli insmugglad på ett hotell till sitt ragg. hur snäll är inte jag?

sen är jag sjukt bakis så det finns inte. tyckte inte jag var sådär överdrivet full igår, tills jag & jennifer går från queens garden (och jennifer försöker dessutom få med mr feb ut) kvart i 3 och sätter oss hos necojames dean och råkar beställa in vodkabull. starka som fan var dom, och vi kom ifrån james dean strax efter 4. drog med några james dean killar och käkade den där toasten på efes büfe. sen fick vi sällskap med några queens garden killar på vägen hem. det var skoj. dom är bra mysiga dom där pojkarna.

kanske man ska ta sig en sväng till kale market. lite nuggets och några ayran på det här kommer nog göra att man är fit for fight igen. det är ju ändå fredag.


tess & jag



veronica & jag


camilla & alex, scanwaaaay.


jennifer & jag


october first.

dagarna rullar pa. börjar fa lite panik över att jag ska hem nasta vecka. vill verkligen inte alls. men hem och jobba och sen ner igen. och da med min andra half. min fina syster med baba türk fran istanbul. <3 det kommer bli sa valdigt bra. var till apollo idag, det ar fullt pa alla flyg till alla nordiska lander. jaha, men sa trevligt. ska ringa runt lite imorgon till andra bolag och höra. skulle vara bra om jag kunde hitta en biljett pa onsdag sa jag hinner hem och packa innan flytten till el stockholmo.

nu ska jag snart kila hem, duscha och sedan knata till fanny & marie för lite fest. sen blir det queens garden och kanske mambo. ;) puss da.