måndag.

idag är en jävla bra dag. jag är pigg som en mört och partysugen ab. men ska hålla mig lugn en kväll till..

igår kväll drog vi på oss våra ansikten och drog till queens garden för att säga hej till pia som kom i förrgår. hur kul som helst att träffa henne igen. :) jag beställde vatten, fick förfrågan varför jag bara skulle ha vatten, sa att jag var sjuk och fick kommentaren; yeah, this is really sick that you are ordering water. it never happends.! fattar inte riktigt vad som menades där? haha. sen drog vi vidare till casablanca, satt där och hängde en bra stund. dom är så söta. in sista halvtimmen på robin hood och hängde med mormorskoftan, lillen och deras fulla kompisar (som satt och spydde i kors utanför robin hood efter stängning). sen vart det en toast & ayran på efes büfe. det är kärlek.

imorgon blir det ölspel hemma hos pia. med norskt godis, jellyshots och boobiedance. all in blir det. det kommer bli sjukt kul. jag är taggad ab.! :D


saturday night live.

har varit på ett apotek idag. så lite pencilin, painkillers och strepsils är inhandlat. var inge problem med att blanda med mina andra piller heller. så, om några dagar bör jag bara brand new igen. :)

ikväll är även malin & tine hemma, skönt det. har varit själv så många dagar nu så sällskap uppskattas. har legat i sängen och kikat på lina's kvällsbok. malin deckade dock av efter några minuter. så kan det gå när man kommer hem 5 på eftermiddagen. ;)

24e april.

vart ingen medicin idag. det är röd dag, så apoteken är stängda. fanns ett som var öppet, men det hittade vi inte till. så jag knaprar på malins citodon istället. hjälper iaf något. får gå till ett imorgon istället.

fick en bra nyhet idag. en väldigt bra nyhet. på onsdag händer det. ♥ cant wait. för att inte tala om att sandra & ida kommer på fredag, sandra på lördag och madde & vivvi veckan efter. riktigt nice. :)

jag saknar min familj. väldigt mycket. önskar så innerligt att dom var här nu. speciellt mamma. min lilla mamma. hoppas du blir frisk snart. ♥

                                        jag, cissi, jennifer & malin @ the doors, april 2o1o


bad bad day.

igår natt fick jag väldans ont i bröstet igen och det vart bara värre och värre. jag hade så sjukt ont att jag trodde jag skulle dö. har inte haft så ont någon gång. helt sjukt. låg på toaletten och kräktes som en gris också. inte helt ok. pricken över i;et så fanns det inte heller något vatten. det hade slutat fungera tidigare på kvällen. mysig toalett ab. efter några timmar vart det bättre, och jag lyckades somna. vaknade av att städerskan kommer in och med henne 2 andra turkar. kollar ut över rummet och ser en chipspåse flyta förbi på golvet. översvämning var det, typ 5 cm vatten i hela lägenheten. haha. så kan det gå. väckte malin, och hon skulle resa sig upp men det gick inte så bra, hennes ben var ur led. tack och lov fick hon tillbaka det utan knas. jävlar vilken morgon alltså.

resten av dagen/kvällen/natten låg jag bara i sängen och var helt död. ont i halsen. feber. ont i bröstet. spyattacker. illamående 24/7. fick mat hemkörd från picasso som jag tvingade i mig. idag är det dock bättre, bara halsen som krånglar. funderar på att gå till apoteket och köpa någe pencilin, men vet inte riktigt vad jag får blanda mina andra mediciner med, men det bör dom veta tycker jag..

nu ska jag gå upp och dö lite i sängen igen. hörs.

chaaaaaaarlie.

åååh. älskart. har kört det så mkt här nere att när man går förbi casablanca så hör man "chaaaaaaaaarlie, you bit me and it really hurts.."



Charlie Bit My Finger -- Again! - For more funny movies, click here

ny mobil.

nu har jag köpt mig en ny mobil. så mitt nya nummer är +90 539 8199 255. :) har inte ett enda nr kvar, så ni får gärna skriva era egna nummer också om ni hör av er..

nu; vampire diaries, brokeback mountain, chips, dilldipp, jordgubbar & bananmjölk.

lördag.

flygkaos. jag gillart!! inga turister kommer hit. höhö. och vad som ar annu battre? tine kommer inte harifran.

annars da? det ar sol. det ar varmt. det ar underbart. later kanske som en upprepande skiva? kan handa. men det far vara.

igar öppnade havana. jag, malin, tine, talip och pelle drog dit. in med helrör och en massa discoturkdans. haha. roligaste filmen pa talip fick vi ocksa. sen drog vi upp till terassen, jag & malin fotade och snackade skit medan pojkarna hade serious talk. var hemma runt 4 snaret, och stupade i sang. tröttast ab.

lördag idag. far se vad den har dagen bjuder pa. puss.

söndag.

allt ar underbart. skrattar mig igenom i stort sett hela dagarna. förutom att min mobil vart stulen och jag har lite ont i örat, sa kunde det inte vara battre. karlek.

livstecken.

resan gick bra. somnade av pa flygplatsen nar vi kom till oslo. vart vackt av tine och hennes pappa sen nar dom kom. varldens finaste tine. satt och shottade baileys & dooleys medan vi vantade pa att fa boarda. kom fram, letade upp transfern men nan san fanns inte. sa det fick bli taxi. kommer fram till hotellet. sa ar det stangt. far höra av en annan taxigubbe att det finns ett till som heter nastan lika. aker dit varpa killen i receptionen sager att det inte ar dar heller. kanonkul. akte till pems hotell och sov dar tva natter. sa akte vi till hotellet igar och kollade om det var nagon dar da, och det var det. pratar med dom och det visar sig att det inte ar det hotellet utan att det ar det andra hotellet som vi var till. sa vi drar dit igen och da ar det en ny gubbe dar. och da fick vi checka in. sa vi betalade 100 lira i onödan pa pems hotell. cepeturks.

allt ar helt underbart. kunde inte ha det battre. langtar inte hem för 5 javla öre. jag alskar att vara har.

btw sa har jag stangt av mitt svenska nummer, sa vill ni nagot far ni höra av er till mitt turkiska.


bustour a la oslo.

nu sitter jag och malin på bussen till oslo. äntligen. wiiihooo. imorgon kl 14.00 lyfter planet mot antalya. så jävla gött. övertaggade ab. drygt utav fan att konka alla väskorna. 4 väskor var. men har man 50 kg vikt så har man. ;)

anyway, sen malin kom hit i tisdags har vi myst, gjort av med pengar vi inte har, runnit runt i 08a stan, färgat håret, vart fulla, skrikit pulla lilla ulla i telefonen, vart bakis utav bara helvete, haft all aggro på personer i mataffären, turistat oss inne på preem mitt i natten osv osv..

gaaah. helt sjukt. imorgon vid den här tiden är man i hamnen. the doors, robin hood, james dean, queens garden. ♥

                                hanne, tine, jag & cissi @ robin hood, december 2oo9