2 veckor senare..

2 veckor har gått sedan jag sist skrev. har inte haft bloggen något i tankarna alls. tills jag pratade med sandra som sa att jag var dålig på att uppdatera. så lika bra att göra det kanske..

vad har hänt? det har varit en väldans massa härj. en hel del auditorium fram tills 7 på mornarna. jag & ida kör på med tequilan som vanligt, men andra halvan av gänget saknas. så malin & sandra, KOM TILLBAKA. inte riktigt samma med tequilarace utan er. beachparty har hunnits med, hanne hade aldrig varit på ett så tyckte väl att det var dags. stort jävla minus att världens äckligaste turk var där och jiddrade med mig. blir en rak höger på honom nästa gång.! elliz lyckades övertala mig att dra med en rysk bil ut till summer garden. alla ryssar är horor, och dessa var väl inget undantag. några mysig grillkvällar vid poolen har vi också haft. jag älskar grillat. och hemmagjord potatissallad. firat hanne's födelsedag har vi gjort. jag & elliz köpte ett kondompaket med nagelfil, tuggummi och bonbon's. tyckte fröken skulle vara förberedd på lite "birthdaysex" som hon så fint vart erbjuden dagen före.

äsch mkt mer har hänt, men jag orkar inte skriva. det får bli en annan dag. saknar alla er där hemma, kom hit nu. PUSS.


i staden vid medelhavet.

kom till alanyaland i fredags morse. bråkade med en taxigubbe det första jag gjorde. fittgubbe.
 
var ut en sväng i fredags med syster, var förbi dom flesta ställena. hängde på hollywood också, riktigt nice var det på övervåningen. sjukt fräscht.! sen i lördags var jag hem till jennifer. det vart bacardi razz, svenskt lösgodis och ölspel. mycket nice. sen for vi till queens garden, träffade pia & veronica. sötnosarna. ♥ elliz mötte upp oss och vi hamnade till slut på istanbul med houseparty och poinytoyl little broyher. var kvar där tills dom stängde, sen drog hela gänget till efes büfe. en toast och 2 ayran. kärlek på det.

sen har jag hängt här ute i oba med mamma & resten av familjen. ätit mat, läst lite turkiska, tvättat, internetat och bara varit. får ju gärna inte vara ute på dagarna när det är sol, men på onsdag, då är det lugnt igen. bästan. OCH DÅ KOMMER HANNE HIT.!!! iiih. jag kan knappt sitta still. sen veckan efter kommer tine. kan inte förklara med ord hur glad jag är att dom kommer vara nära mig igen. ♥


bokat och klart..

nu har jag bokat flyget till alanya. på torsdag 20.25 är det depature från norrköping's flygplats. hade velat åkt från arlanda, men var mycket billigare från norrköping så kunde inte låta bli. dessutom kommer jag åka till linköping på onsdag, där jag ska bunkra i min säng hemma hos cissi. det blir myspys med cissi, emelie och sandra. ♥ krama sönder dom är vad jag ska göra. planen var ölspel & aquarium, men så slog det mig att jag äter fortfarande min antibiotika så den gubben gick inte.!

fick reda på idag att nathalie åker till alanya på onsdag. IIIH. så himlans bra. var alldeles för länge sen vi träffades, och ännu längre sen vi träffades i alanya. på fredag blir det kramkalas och the doors. ♥

fredag.

har visst glömt av bloggen några dagar.. men har inte haft så mycket att berätta iaf så.

var hos läkaren igår, fick antibiotika mot bronkit så nu får jag inte vistas ute i solen på 9 dagar. lite b när jag ska till dimcay på måndag, men det får la bli en annan gång.

måste kila ner till stan nu, har lite saker som ska inhandlas innan depature. puss häy.