12 minutes to midnight.

jag älskar svenska sommaren. jag hoppas verkligen det här vädret håller i sig fram tills fredag. :) fikan idag med brasse var mys, är ju inte så ofta vi träffas. mest för att jag väldigt sällan är hemma.. men skönt att ha någon som man kan träffa kanske 10 gånger på ett år, men ändå är det som att man träffas varje dag. man bara tar upp där man slutar. me like. får se om vi ska ses något mer innan jag far..

tänkte jag skulle lägga mig i sängen och kika klart på legend of the seeker nu. jag & rebos började titta i vintras på första säsongen, och när jag for var det kanske 4 - 5 avsnitt kvar, och dom har jag inte tittat på än. så det är dags nu.

natti natt.

fuck.

det fanns ingen tidigare läkartid. b. väldigt b. men jag skulle få ett nytt recept idag iaf, så jag kan hämta ut medicinerna. vore skönt att få kolla upp hostan också, men det får la vänta tills torsdag då.. nu ska jag göra mig klar och sen träffa på brasse. fika, skvaller och en sväng på stan. :)

glad tjej.

idag är faktiskt en sån här superbra dag. visst, jag ligger med feber och hosta från helvete, men det är en bra dag. jag känner mig lättad, lycklig och förväntansfull. av många anledningar;

1. solen skiner. det är varmt och väldigt vackert utanför fönstret.
2. jag far hem nästa vecka. då ska jag krama sönder sandra, ida, anna, jennifer, sandra och alla andra. massa ölspel och tequilaauditorium.
3. jag får krama sönder hanne om 17 dagar när hon entrar alanyaland.
4. jag får krama sönder tine om 25 dagar när hon entrar alanyaland.
5. herr x.
6. mikaela & therese entrar alanyaland 17e juli.
7. ev. följer en "hemlig gäst" med mig till alanyaland.
8. söta upptäckter på facebook.
9. min familj.
10. mina tjejor. det finns inga i dess like.


finaste.

igår när jag loggade in på msn, så ploppade det upp ett meddelande från herr x; fanny ASKIM ARE YOU THERE? han kommer till alanya i början på augusti och ville träffas. sötaste sötaste är han. han fick mitt nummer så han skulle ringa sen. jag saknar honom och det kommer bli bästa att träffa honom igen. ännu bättre vore det såklart om emelie & lilla t var där också, så kunde vi 4 cepa oss som förra året. bästa minnena. ♥

If only..

   JAG ♥ TAYLOR.



'Cause I need you
'Cause I need you

Every single time I see you I start to feel this way
It makes me wonder if I'm ever gonna feel this way again
There's a picture that's hanging at the back of my head
I see it over and over

I want to hold you and love you in my arms
And then I want to lead you 'cause I need to be with you 'til the end
Then I hear myself reply you've got to hold it in this time
Tonight

If only I had the guts to feel this way
If only you'd look at me and want to stay
If only I'd take you in my arms and say, "I won't go 'cause I need you"
'Cause I need you

I sit here waiting
Wondering
Hoping that I'll make this right 'cause all I think about is your hands
Your face and all these lonely nights
There's a feeling screaming in the back of my head
Saying over and over

I want to hold you
Love you in my arms
And then I want to need you 'cause I need to be with you 'til the end
Then I hear myself reply she'll never let you in this time
Tonight

If only I had the guts to feel this way
If only you'd look at me and want to stay
If only I'd take you in my arms and say, "I won't go 'cause I need you"
Please don't go 'cause I need you now

I want to hear you say it'll always be this way
That we'll be hand in hand for every night and every day
I want to scream and shout 'cause I'm losing any doubt
And all I care about is you and me
And us and now
Oh yeah

Whoo ooh ooh ooh ooh
Whoo ooh ooh ooh ooh
Whoo ooh ooh ooh ooh

Yeah

If only I had the guts to feel this way
If only you'd look at me and want to stay
If only I'd take you in my arms and say, "I won't go 'cause I need you"
Please don't go 'cause I need you
Yeah
'Cause I need you

(If only)
'Cause I need you now
(If only)
'Cause I need you now
I need you

(If only)
'Cause I need you now
(If only)
'Cause I need you now
(If only)
(If only)
'Cause I need you now
Yeah


midsommar.

igår var jag och mamma först ner på stan en sväng efter att vi vaknat. jag köpte en ny bikini, nya underkläder, lite nytt smink, hårinpackning, ett linne med paljetter och lite smycken. har jag sagt hur jävla skönt det är att gå på stan utan att det är massa folk som ropar och följer efter en? annars gör jag det nu; det är så jävla skönt. sen drog vi hem, mamma började med maten och jag fick vara chaufför åt frida som skulle iväg och åka flotte. åt alldeles för mycket mat, sill, lax, ägghalvor, färsk potatis, gräddfil, ja, you name it. så jävla gott. och jordgubbstårta till efterrätt. :) efter det kom fröken josefine hit, det vart bussturer och en del alkohol. josefine var värre än malin på busstur, och allt som allt var hon uppe i 92 klunkar. ;) haha. jag klarade mig lindrigt undan med ca 25 klunkar. efter det knatade vi iväg till kingen, var inte så värst mkt folk man kände där, men det var skoj ändå. massa alanyamusik och en hel del dans, jag som väldigt sällan dansar. så kan det gå. kom hem vid halv 2, och deckade av direkt.

idag har fredrik, mia och alva varit här. har lekt massor med alva. blåst såpbubblor och busat runt. fasters lilla hjärta. sen vart det grillning. flintastek, mammas hemmagjorda potatissallad, sallad och vattenmelon till efterrätt. jag är mätt som en gris. så sjukt gott. alva åt så mycket så jag förstår inte riktigt hur det kunde rymmas i den lilla kroppen, haha. imorgon kommer dom igen, då blir det ännu mer bus.

jag älskar sverige på sommaren. iaf när det är väder som det varit nu i några dagar. hoppas verkligen det håller i sig tills jag far till alanya igen. 

nu ska jag slänga i en hårfärg, och njuta av kvällssolen med en dr. pepper. PUSS. 

                                                                                                     josefine.



                                                                                 bror & alva.



kärlek.

1 år senare och fortfarande lika ofattbart. DU FATTAS OSS. ♥


19.49

madde & vivvi far imorgon, mamma & lillebror far ev. på lördag, som senast måndag iaf. det är ju faktiskt så att jag blir lite sugen. men jag måste vänta tills jag varit hos läkaren. mamma tror stenhårt på att jag kan ha tbc, sötmamma som oroar sig alldeles för mycket. jag tror mer på någon långdragen turksjuka.

nu ska jag fortsätta med min operation blond. hur, hur kunde jag glömma mina silikondroppar i alanya? inte alls mitt smartaste drag.


07;00

kan inte resten av familjen vakna nu? jag har übertråkigt. började med att städa mammas garderob, men inte det lättaste när man gärna inte får väsnas något, så jag slutade med det. hittade dock en svensk flagga att hänga på balkongen som jag ska ta med när jag åker igen. :)

nu är det bara en timme kvar tills coop öppnar. orkade inte gå dit igår och köpa hårfärg, så får bli idag istället. inte direkt någon idé att sova nu inte..

good morning sunshine.

när jag, för en gångs skull, lägger mig och sover tidigt ihopp om att vända på dygnet, så blir man väckt av syster som vrider och vänder på sig säkerligen 1 miljon gånger på 5 minuter och inte kan somna om. jag och frida har kastat ut mamma från hennes rum, och dubbelsäng. kunde jag inte bara fått sova 4 - 5 timmar till, så hade man ju ändå kunnat gå upp? nej då. istället ligger jag här, hostar som en gris, kliar på några myggbett och dricker hallonsoda.


23e juni.

igår var jag ute för första gången sen jag kom hem. dels för att jag varit sjuk och inte orkat. och dels för att jag inte haft någon lust what so ever att ens prata ännu mindre träffa folk. men jag var iaf hem till fanny igår kväll på lite grillat med potatisgratäng och sallad. väldans gott och mycket trevligt. :)

idag har jag inte gjort så mycket. pratat med sjukhuset. fått tid nästa vecka. om jag inte klarade mig tills dess fick jag återkomma. ska snart kila iväg till coop och handla hårfärg. sen kanske det blir en sväng till kingen efter det. vi får se vad som händer..


                                                                                                        alltid vi.
                                                               emelie & jag @ istanbul, juni 2010 


is there anyone out there, because its getting harder and harder to breath..

jag är tom. likgiltlig. avdomnad. borta. jag har insett efter att det jag kommit hem hur mycket den här resan har gjort skada inom mig. allt skitnack. all drama. alla brutna löften. alla bråk. alla lögner. så har det väl iof alltid varit, ingen gång där nere har väl varit "fläckfri". kommer man in i bubblan som är där nere, så är "mjölkpaketsyndromet" en självklarhet. det kan man ta, för det är så det är. det vet man redan innan. det jobbiga är dock när det kommer till ens vänner man far ner med/är där nere med. det som hänt där nere är dock inget jag tänker ta upp här, dom som är inblandade vet redan vad saken gäller. förtroenden är krossade och jag vet inte om det går att fixa igen..

Trust is like a paper - once it's crumpled it can't be perfect again. You can flattern the paper, and try to make it as straight as you want, but it will never be perfect again.




isveç'te..

OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT. mamma & hubbe kom och hämtade mig på arlanda igår natt, skönt. då slapp jag vänta ca 8 timmar på tåget. jag fick köra hem från uppsala när mami vart trött. vilket var ännu bättre. som jag saknat att köra bil! att köra bil kan vara bland det bästa som finns. solen gick upp och sken överallt. riktigt vackert var det. jag älskar sverige's landskap & natur. kom hemsläntade strax före 6 imorse. trött ab efter många timmars resande så deckade av direkt och sov till 4 - 5 idag.

jag och mamma har diskuterat en del idag hurvida jag ska göra med allt. när jag ska åka igen och hur länge jag blir borta den gången. har lite funderingar som snurrar runt i mitt huvud och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt. först och främst blir det iaf att ringa min läkare igen, nya mediciner behövs, det här funkar inte längre..

17e juni.

malin har åkt hem. mamma & co har åkt hem. frida har åkt hem. emelie far hem imorgon. och mina damer och herrar, så gör även jag. imorgon 23.20 så lämnar jag turkisk mark och sätter kosen mot sverige. planen är att vara hemma 4 - 5 dagar. men vi får se hur det blir. idag är en sån här dålig dag där jag ärligt känner att jag aldrig behöver sätta min fot i det här landet igen. men men. vi får se hur det blir med den saken. jag ska iaf hem och äta massa mat. pussa sönder mina småttingar. bara njuta av att kunna gå in i en affär utan att folk stirrar som as och ropar efter en.

vad annars? mjo. jag har färgat håret rött. varför vet jag inte riktigt. får se hur länge jag klarar av att hålla mig från att bleka upp det igen.


vi hörs när jag är på svensk mark igen.


finbesök.

emelie och syster kom hit i lördags morse. mamma, lillebror och hubbe kom nu imorse. bästa. ♥ har fått cider, dippmixer, grillkrydda, försvarets hudsalva, godis, fiskbullar, korv och lite annat. SÅ JÄVLA KÄRLEK.

har inte tid att skriva så mkt nu, ska hoppa in i duschen och göra mig klar innan middagen med familjen, malin, emelie, jennifer & hennes mamma. puss.


1 juni.

ny månad. kan ju inte direkt påstå att jag är överlycklig för att det är juni. hade hellre tagit januari, februari eller mars. men men. varmt som fan är det också. sitter på balkongen och svettas som en liten gris.

igår iaf, så drog vi ner till picasso runt halv 9. åt mat, drack ett aquarium, några tequila och några strawberry daquari's innan talip fick köra ner oss till queens garden. träffade på jennifer, jennifers mamma och tess. mycket trevligt. sötaste tjejerna. ♥ en vodkaredbull senare så knatade vi ner till robin hood. där beställdes det in shotsflaskor och det var verkligen inte fy skam. shotsflaskor är roliga. efter ett tag kom även picassopojkarna och joinade oss på lite shots & rumpskakning. drog sedan med dom hem och efterfestade. vart en matleverans från efes büfe också, kan ju inte finnas något bättre än en toast därifrån. deckade sedan av någon gång efter att solen gått upp. bästa kvällen på länge, hade så jävla kul.!

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. hörs hej.

Ja, må hon leva..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HJÄRTAT.

                                                       Jag & Sophia - September 2009