sista november.

idag är det sista november. tiden går fort. det känns lite konstigt ändå, att jag sitter i shorts & linne och äter frukost på mornarna när det borde vara snö ute? men jag klagar inte. långt ifrån. det är härligt. :)

idag har jag gjort mat. turkisk mat. tess har inspirerat mig. turkfruar på högnivå. om några år är det vi som bor i köy och gör lussebullar. undra vad mamma skulle säga om det? anyway, gott vart det iaf. sen efter det knatade jag hit till picasso och hängde lite med berit. berit gick hem och jag vart kvar. vilket jag fortfarande är. pojkarna här gjorde mat nyss, så vi käkade. göttans var det. :) nu kom tess & matilda också, så jag kanske ska vara liiite social.

29e november.

igar var det ju som sagt första adventsmys. jag och tess hade bakat lussebullar & sockerkaka. vi hade aven gjort glögg som vi tog med oss till picasso och bjöd pa. vi var ett helt gang dar som satt och myste. vart aven nagra spel skipbo, vad annars? berit börjar bli riktigt bra pa det nu, vi sitter och har all aggro mot varandra mest hela tiden. och picassopojkarna bara fuskar. men men, sant man far ta. vi satt iaf kvar pa picasso tills strax efter 1 nar jag & tess rullade ner mot robin hood och james dean. dom andra hade redan dragit, dom tyckte vi var sega. ;) vart lite drinkar pa robin och sen en till pa james. hamnade pa efterfest sen, och rullade hem till tess 6 imorse. Död, dödare, dödast. men kul var det. :)

idag har jag inte gjort sa mycket. for hem fran tess runt 4 tiden, tog en liten powernap, gjorde mat och sen satte mig har. som jag setat nu i nastan 2 och en halv timme. men jag har inte sa mycket annat för mig, ikvall blir det lungan! jag funderar pa tt ga och köpa lite godis och sen dra hem och titta pa criminal minds. det ar ju anda mandag?

karleken dör aldrig.

repeat repeat och annu mer repeat. ge mig tarkan. snalla.?


omvaxling förnöjer?

kande att det var dags för lite förnyelse, sa det blonda haret vart helt plötsligt brunt och en ny frisyr med lugg kom till. det kanns bra. det gör det. aven om jag kanner mig lite ovan. men det tar val ett tag innan jag vanjer mig. fick iaf nagra happy comments igar om haret. tess & vivvi har aven dom blitt mörkhariga, sa det vart en del; first you 3 wore blonde, now you 3 are dark. interesting. jo men visst.

idag har vi storhandlat. hela bim och hela şok. sa nu finns det mat sa det star harliga tider till. imorgon ska jag & tess ska till saluhallarna och köpa saffran & glöggkrydda. baka en massa lussebullar och sen ar vi ready för festen pa söndag. som vi ska ha nu varje söndag fram till jul. ;)


24e november.

jag har setat och försökt komma pa nagot att skriva, men kommer inte pa nagot sant dar überviktigt som har hant. vi har busat en hel del, skakat rumpa pa bade james dean & robin hood. lart nastan alla pa picasso hur man spelar skipbo. brakat med turksen som vanligt och lekt medlare mellan nagra stycken. same old same old helt enkelt, men sa jag alskar vintern. basta basta basta. idag kom den pa riktigt ocksa, aska, blixtar och regn. mys. :)

vi har planerat första advent. vi ska baka lussebullar, göra glögg och ha mys pa picasso. kommer bli riktigt nice. jag alskar lussebullar. :) smaplanerande börjar komma inför min födelsedag ocksa. det drar ihop sig ratt sa fort.

nu ska jag & tess kila hem igen, film och myskvall vantar. men först ska vi köpa godis.

iyi bayramlar.

hela alanya har luktat get i flera dagar nu, sadar lagomt fresch. men ar det bayram sa ar det. inte sa mkt att göra at saken.

vi har haft bye bye party för deniz som ska in i armen. uppe pa terassen. hur mysigt som helst. mat, alkohol, picassodans, trevligt sallskap. kan la inte bli sa mkt battre an det? fick en ovantad ursakt ocksa. skönt att den kom, aven om den inte gör spec mycket nytta nar personen i fraga inte andrar sitt beteende.. men men. som sagt, skönt att det vart sagt iaf. jag & tess drog oss hemat vid 6 pa morgonen. lite prat om att vi vill bo i village och vad livet kanske ser ut som om nagra ar. haha. sen dog jag i hennes soffa.

annars sa kör vi mest pa nagra öl och skipbo pa picasso pa kvallarna. chillar. lever livet. busar. ikvall blir det ölspel och utgang. ska bli kul, har inte varit ute pa galej sen bröllopet. det ar ju faktiskt jennifers sista kvall ocksa. inte helt ok att hon aker sverige imorgon. :(

Herkese iyi bayramlar!!

10.11.10

det var ett tag sen jag skrev nu. och vad har jag pysslat med sen dess då? hm. jo, jag har varit på bröllop. pelle gifte sig så vi följde med picasso på bröllop uppe på kösk restaurangen vid terassen. väldans nice var det. sen for brudparet hem och vi alla for vidare till robin hood och avslutade kvällen den. var längesen jag hade så kul! stämningen var på topp och picassopojkarna skakade rumporna uppe på bardisen tillochmed!

sen tror jag inte det har hänt sådär väldans mkt spännande. myser mest. frukost på balkongen i shorts och linne, kollar på picasso när dom spelar fotboll, kör några ölspel, cruisar runt i bilar och ja, bara myser som sagt. jag älskar att vara här.


torsdag

igår storhandlade vi. tror vi köpte upp hela migros. vi fick ringa efter skjuts hem. men nu har vi iaf mat och allt annat till lägenheten. så med all mat tänkte vi göra tacos. vi fixar med allt och har bara köttfärsen kvar när vi kommer på att vi har ju ingen tändare. bra där. så vi väntar på att våra gäster ska komma över och hoppas att dom har tändare med sig. det har dom. men då finns det såklart ingen gas. hur skulle det se ut om det gick som det skulle? så det vart inge tacos. det vart middag i dimcay istället. helt ok det med.

sitter hemma hos veronica nu, vi väntar på att skjutsen ska komma så vi kan åka upp till bergen och äta kebab. jag är aphungrig.

moooovin.

nu drar vi in till stan och hämtar nyckeln, sen kör vi flyttlasset. så jävla skönt med egen lägenhet så ni anar inte.!! sen blir det tacosmys med tess & jennifer. väldigt väldigt bra tisdag.

su ve erik.

man hann inte vara hemma så länge direkt, innan mobilen ringde. malin's man ringde. frågade om vi ville följa med ut en sväng. så det gjorde vi. vi åkte runt lite, sedan vidare till ett market och köpte öl. dock inte jag. jag bad om vatten och ett plommon. pojkarna var chockade ab och trodde jag ljög. så jag fick följa med och köpa det själv. ett plommon räckte ju inte, så enligt malin's man var jag tvungen att ta 3. så nu ligger jag här i sängen, äter mina erik och dricker lite vatten. gossip girl är strax nerladdat. sen ska jag sova.

vi snackar inte amerikanska.

vart picasso en sväng ikväll. eller en sväng, var där rätt många timmar faktiskt. aykut fyllde år så vi åt tårta och grejer. tess kom även förbi, så snackade lite skit med henne också. mysigt.

var och kollade på en lägenhet också. så vi flyttar dit imorgon. bästa är att det finns tvättmaskin. jag ska tvätta hela resväskan imorgon. nästan iaf.


101101

första november. helt sjukt. tiden har gått fort. 2 månader kvar på 2010? hm.

well, en del dåliga saker har hänt dom här senaste dagarna, och det pratas om en hemresa snart. iaf från min familjs sida. från min sida, så vet jag faktiskt inte.. det vore kanske bäst.

nu ska jag iaf kliva ur min rosa sparkdräkt (som jag inhandlade igår på atm, bästa köpet ever!!), ta mig en dusch och fara in till stan. vi ska prata med lite folk på tropical och se vad som händer framöver.