The year of 2011

1. Gjorde du något i år som du inte gjort innan?
- Vars reseledare.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Har aldrig nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
- Ja, dojjan och brorsan.

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej.

5. Vilka länder besökte du?
- Turkiet och Grekland.

6. Är det något du saknat 2011 som du vill ha 2012?
- Nej.

7. Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas?
- Datum är inte min grej..

8. Vilken var din största framgång 2011?
- Att jag vars reseledare. Från att svimma i skolan på redovisningar till att stå framför ett 80 tal gäster utan problem. Och att jag tyckte det var kul!

9. Största misstaget 2011?
- Hm. Jag minns inget stort misstag, bara några få som jag skrattar åt idag.

10. Har du vars sjuk eller skadat dig?
- Bröstbensinflammationen ligger fortfarande och trycker. Och utöver den for jag på b12-vitaminbrist i våras så jag fick ta knallröda sprutor i skinkan i 5 veckors tid.

11. Bästa köpet?
- Min Iphone 4S.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Semestern i Sverige, alla utekvällar och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Många underbara människor.

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011?
- The Journey - Dont stop believing, Pitbull ft. Marc Anthony - Rain over me, Pitbull ft. Neyo - Give me everything.

15. Är du gladare eller ledsnare i år jämfört med förra?
- Gladare, utan tvekan!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Sparat mer pengar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Onödiga beslut.

18. Hur tillbringar du nyår?
- Tillsammans med Pem i linköping, hon jobbar till 23 och sen efter det skålar vi in nyåret med lite skumpa. En lugn och mysig kväll.

19. Blev du kär i år?
- Idag vet jag inte om jag skulle säga kär, utan mer oerhört känslosam. Men när det var som värst hade jag nog sagt det, ja.

20. Favoritprogram på tv?
- Äger ingen tv.

21. Bästa bok du läste i år?
- Tror inte jag läste någon..

22. Största musikaliska upptäckten?
- Att jag suger på karaoke. Fullständigt.

23. Något du önskade och fick när du fyllde år?
- Hum, ja. Det mesta. :)

24. Något du önskade dig men inte fick?
- En bookbook.

25. Vad gjorde du på din födelsedag?
- Jobbade och sen våffelmiddag med Rebecca och Melvin.

26. Finns det något som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
- Att det inte vars så fel med Herr X.

27. Hur skulle du beskriva din stil 2011?
- Svart, spets och rock.

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Ian Somerhalder.

29. Vem saknade du?
- Min familj och alla fina vänner som inte var med mig i Alanya.

30. De bästa nya människorna du träffade?
- Angelica och Sabina.

31. Hur ser det nya året ut?
- En weekend i England planeras i början på Februari, sen tillbaka till Alanya den 25e Februari och sedan Marmaris i April/Maj. Väldigt många utmaningar, en jäkla massa äventyr och desto fler skratt och minnen för livet!


31a december 2011

Knappa 9 timmar kvar av 2011. Och vars ska man börja? Ett helt otroligt år, med många äventyr, utmaningar, skratt, tårar, känslor. Träffat så enorm mycket fina människor, både gamla och nya vänskaper, som förgyllt min vardag till max. Speciellt Angelica. 9 månader sedan klev hon in i mitt liv, och det kändes bara så rätt. Som en pusselbit jag känt hela livet. Jag tror inte att man bara har en själsfrände när det kommer till kärlek, jag tror man har när det kommer till vänskap också. Hon är en sån. Men jag har också tappat någon speciell, fast det är ok det med. Människor kommer in i ens liv av en anledning, och försvinner när dom fyllt sitt syfte. Livets gång, och jag är tillräckligt gammal för att förstå det nu. Jag sörjer henne inte, utan tackar henne för det som hon gett och lärt mig, och önskar henne all lycka framöver. Som vanligt finns det människor jag önskar jag haft mer tid att träffa, krama och prata med, men man hinner inte alltid med det man vill. Det har iaf vars ett riktigt bra år, man lär så länge man lever säger dom och det är inget dumt påhitt. Jag har lärt mig väldigt mycket i år, speciellt om mig själv. Jag är redo att lämna 2011 bakom mig och skåla in 2012. Jag längtar efter alla nya äventyr, alla nya människor som kommer komma in i mitt liv. Alla misstag som man lär sig mycket av, och som man kommer skratta bort. Jag tror inte jag har vars såhär nöjd någon gång. Nöjd med tillvaron. Med vars jag är i livet. Och hur bra avslut är ändå inte det? För att inte nämna hur bra start på det nya året är inte det?

Gott nytt år, happy new year & mutlu yillar! Bring on 2012! <3


27e december 2011

Underbara, mysiga, bästa julhelgen. Efter julfirandet hos bror med familj for jag iväg för att träffa Josefine och Emma på lite vin innan vi gav oss av mot Trapper och sedan Kingen. Kommer in på Kingen, tycker dj;n ser väldans bekant ut och visar sig vara mustafa från bistro bellman. Haha, small world.

På juldagen for jag tillbaka till huvudstaden och hem till Nathalie. Gjorde oss ordning, drack lite drinkar och shots innan vi for vidare mot Nivå22 där andra Nathalie väntade. Förkrökade lite mer innan vi for vidare mot Högbergs där Picasso hängde. Drack champagne och hade riktigt trevligt. Sen kom även Sophia dit! Vidare till Gamlemor på Kellys tills dess att dom stängde, då for vi hem till Gamlemor på efterfest. Pojkarna skulle till Oslo kl 8 på morgonen så var väl inte någon ide att sova innan. När dom for däckade vi av på direkten. Trött och sliten deluxe drog vi oss på vid 11 tiden. Jag drog in till stan på en fika och Gamlemor på lite shopping.

Dags att lägga mig nu dock, klockan ringer 5 imorgon. Har inte sovit mer än ett par få timmar senaste dygnet. Lilleman vaknade nån gång inatt och sen kom sambon hemrullandes vid 4snåret imorses. Var ingen direkt ide då att somna om för en halv timme så var ju lika bra att kliva upp. Försökte powernapa lite när jag kom hem från jobbet idag, men var för livat här så gick inte heller som planerat. Så, lika bra att kasta in handduken innan mina ögon tar död på mig.. Natti!


24e december 2011

God jul, merry christmas & mutlu noeller! Nu far jag hem till storebror och myser.. :)


Varm i hjärtat

Hur glad blir man inte? Mitt lilla hjärta, som jag älskar dig! Måste nog krama sönder henne när jag kommer fram.


Kommentar



Svar; Ja, det är det. :)


23e december - second part

Lite drygt 1 och en halv timma kvar innan ledighet. Sitter och slurprar på en kopp söderte inne i personalrummet för tillfället. Längtar hem, ta en lång dusch och sedan krypa in i min nya morgonrock, poppa lite popcorn och sedan slå på ghost whisperer. Jag låg och snyftade till alla avsnitten igår. Är en riktig sucker när det kommer till sånt där. Värsta var när det handlade om en 5 årig pojke som blivit överkörd av tåget. Så himla hemskt. Jag vet inte vars jag skulle ta vägen om det hände Elliot, Alva eller Elsa något..

Ska ev träffa Tim ikväll också, om inte annat så får jag se honom imorgon. Han far nämligen hem med samma tåg som mig till Avesta. :) Sweeeet!

Nej, dricka upp teet och sen ut och jobba sista stunden då..


23e december 2011

9 timmar och 15 minuter, sen är det helg!


22a december - second part.

Nu har jag diskat berget av disk, jag har gjort matlåda i form av pyttipanna med stekt ägg. Och nu ska jag till att tvätta av mig sminket, svida om till min sovtröja och sedan äta skumtomtar, dricka dr.pepper och titta på ghost whisperer. Började se på den igår när jag kikat klart på medium, so far so good.!

22a december 2011

Jag är trött. Trött i kropp och själ. Det är mörkt ute i stort sett hela tiden, 4e stängningen av 5, jag är blek som ett spöke och folk i butiken verkar inte veta hur man beter sig. Det sistnämda är ju dock inget nytt, men ändå otroligt slitsamt. Jag skulle inte ha något emot att vara ledig en vecka och fara ner till Alanya för att fira nyår med Hanne & Tine. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och det är ju faktiskt bara två månader kvar tills dess att jag far ner.

På lördag är det äntligen julafton och jag ska fara hem till socknen och krama om mina små hjärtegull och resten av familjen. Det ska bli skönt, jag behöver det.

Allting är sig likt, bara mera trafik som kraschar i min hjärna. Och jag kan inte somna. Det är svårt att blunda som om du inte finns där..


19e december 2011

Sitter på tåget nu påväg mot jobbet.. Börjar inte förrän halv 12 men mamma vela ha lite joks till julen.

Lördag. Ja, vad säger man? Ölspel, shots, +90 samtal, dans dans och dans. Redig dimma, och jag & nathalie tyckte livet sög rätt hårt vissa tillfällen igår men skam den som ger sig och på söndag kör vi igen! Fint folk kommer till hufvudstaden så då må vi ut och kalasa lite.. :)


17e december 2011

Igår var Johanna och Jenny i stan, har inte träffat dem på nästan 3 år. Så mötte upp dom och Relinn på medborgarplatsen efter jobbet. Drog in på Ojojoj och drack lite vin. Lite cider. Och väldans lite öl som Johanna försökte tvinga i mig. Pratade om allt, skrattade och hade det för jävla bra. Drog vidare till Högbergs, drack lite vin där med och dansade en hel del. Drog oss hemåt vid 1-tiden ungefär. Pratade med Herr X i telefonen. Deppade över det med min kära sambo, kramades lite och förbannade honom. Dessa pojkar alltså.. Anyway, en riktigt bra kväll hade jag förövrigt. Jag har så otroligt fina människor i mitt liv som förgyllar mina dagar.

Idag är det lördag. Och det står kalas på schemat. Har precis duschat och ska strax ta och göra mig iordning. Har lånat en trippeltång av Therese, så ska tvinga sambon att locka mitt hår.   


15e december 2011

Och grattis till mig själv på 23-års dagen. Förra året var det middag på Picasso och drinkar på James Dean. Ikväll är det våfflor med min fina sambo och drinkar på lördag. Helt ok!


Tretton; Fyrtiosex

Sitter inne i personalrummet och hänger, har lunch i 45 min till. Kör på stängning i kassan idag.

Vaknade imorses av att mobilen plingade till och jag fick ett mail av min chef. Papper till arbetstillståndet. :) Har dock inte pengar till det förrän i januari, men sist fick jag det på 2 dagar så bör inte vara något problem. Hade även fått mail av min hyresvärd med lite bilder på lägenheten. Åh, jag ska inreda den så fint!

Imorgon är det återigen 15e december, och därmed min födelsedag. Blir till att jobba på dagen och sen hem till Therese på middag med henne och Mikaela. :)


Jag har sagt det förut

och jag säger det igen. Hon är en sån fin människa, jag är lyckligt lottad som känner henne.


Pepparkakehatt och thai!

Eftersom det är Lucia idag, så har jag haft på mig en pepparkakehatt hela dagen. Riktigt behändigt var det när det blåste ute. Jag träffade upp Kirsi här utanför, for med henne på en liten shoppingvända och sedan for vi till Heron City och handlade thaimat. Kycklingspett med jordnötssås, hejsan på dejsan! For hem till henne med maten, åt för fulla muggar och snackade om allt mellan himmel och jord.

Jag har även fått depaturedate, den 25e februari kl 19.45 så lämnar jag landat och styr kosen mot turreburreland igen. 74 dagar kvar här i sverige, känns inte som någonting. Så som tiden har rullat på sen jag kom hem så kommer det bara säga poff. Ibland får jag lite funderingar på vad jag gett mig in på. Ska jag, helt ensam, fara till en stad jag inte känner till whatsoever, och där jag heller inte känner en enda kotte? Hum, lite creepy är det faktiskt.


Girls on tour.

Alltså. HEJ.!



23:38


Nitton; Tio

Söndag. Helt slut i huvudet och kroppen. Fredagen började med att jag for in till city och mötte upp Lena & Aykut för lite lunch. Åt thaimat i kungshallarna, mums! Efter vi setat och tjötat ett bra tag så skulle dom dra vidare, och jag drog hemåt. Träffade även Tom en sväng, finaste Tom. Han bor bara 20 min härifrån, hur bra som helst!

Lördags var det jobb, taggade inför kvällen och den som var mest på g och sken som en sol hela dagen var Jessica. Efter stängning gjorde vi oss klara lite fort och for in till slussen där det vankades julbord på Hilton. En väldans massa mat, en väldans massa efterrätter, en chokladfontän och ett sista hej då till Tobias som farit iväg på nya äventyr. Sjöng snapsvisor, pratade gamla minnen och skrattade så väldigt mycket att jag fick ont i magen. Efter det att vi hade ätit klart och dom stängde, så for vi upp en trappa till Eken bar. Dansgolvet är borttaget, vilket vi snabbt kom fram till att det var väldans dåligt då vi inte kunde köra knärycket.. Vars iaf lite drinkar, nån cider och väldigt mycket skratt där med innan haninge dök upp och det vars bestämt att vi skulle vidare till Pure. Jag följde med dit, och sedan mötte jag upp Rebecca och tog sällskap hem med henne.

Idag har vars en seg dag. Jag var väl inte den enda på jobbet heller.. Men har det vars julbord så har det! Nu ska jag iaf göra lite mat, sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon ringer kl 05;00.. Mysigt.! Och så var det inte det.. :PpPpPpPpP

Sexton; Femtio

Cirkus två timmar kvar. Idag är det kassapass, och dagen har gått fort. Jag har dock ont i huvudet och trötta ögon. Huvudet har gjort ont i över en vecka nu. Bjööh. :(

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Nathalie på middag. Känns som att jag inte träffat henne på en evighet, så det behövs verkligen. Imorgon är jag ledig också, sweet.!


Arton; Nollfem

Maten står på spisen. Makaroner och carbonarasås. Nu väntar jag bara på att resten av sällskapet ska komma hem så vi kan äta. Jag är hungrig. Jobbet idag gick bra, och nu har jag stängning 2 dagar framöver. Första gången jag började på jula och var nyinflyttad här i hufvudstaden, älskade jag stängning. Började runt 12 - 1 och slutade runt kvart över 8 på kvällen och hann lagomt in till odenplan tills dess att Vicki (som jag bodde med då..) hade slutat sitt jobb och vi körde en sen kvällsfika eller afterwork på retro. Härliga tider. Nu däremot, nu kör jag hellre morgonpasset med start 6 eller 7..

Jag har förresten haft en lägenhet på g nu sen förra veckan, och idag fick jag besked att allt var klappat och klart. Från 15e februari har jag för första gången min alldeles egna lägenhet. 2 våningar, 2 sovrum, 2 balkonger, pool, 3 minuter till kontoret och till picasso, 7 -8 min till havet och en kvart till centrum. Ett sovrum är till mig, på den över plan. På den nedre plan blir det allrum för mesta dels, och sedan gästrum när någon själ kommer ner och hälsar på mig. 

Nu kom folket, så nu vankas det mat.! 

Day off!

Jag har legat i soffan mest hela dagen och tittat på medium. Städat upp lite bland mina kläder och ringt lite samtal. Fått höra att våran lägenhet vi hyr i alanya, blivit såld. Blivit kontaktad av den nya ägaren och ja. Det verkar iaf vara som det ska, insallah! Har varken tid eller pengar till att fara ner dit nu och tömma lägenheten. Min chef har mailat att jag inte kommer fara ner till Turreland förrän Februari. Min andra chef har ringt från Polen och vi pratade lite om nästa månad. Allt låter bra och livet är bra härligt ibland.

Nu väntar 3 dagars jobb, och sen ledighet på fredag. Då ska jag möta upp Lena och Aykut för lite lunch, sen ska jag hem till Gamlemor på idolmys och middag. Lördag är det jobb igen och sedan är det julbord med mina kära kollegor..

              Lena och jag på Jennifer's & Erja's kalas i oktober..


Nollåtta; Tolv

Söndag. Sitter på tåget som ska ta mig till jobbet. Kör 9 - 4 idag, och ledig imorgon. Sweet. :)

I fredags var jag som sagt och träffade Relinn efter jobbet. Satte oss på ett ställe på söder, drack två glas vin och tjötade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt var det. Gick sedan in en snabbis på gröne jägaren där Gamlemor hängde. Drack en cider och tog mig hemåt strax före 10. Konstigt nog så försvann min sminkväska där också, från en stängd väska. Frågan är ju då, vem fan snattar använt smink?! Helt sjukt.


Good morning sunshine

Somnade efter midnatt någon gång. Vaknar kvart över 3, klarvaken. Inte helt ok, men vad ska man göra? Slog på datorn, klickade in mig på Detur.se och kikade runt lite om Marmaris. Första svenska flyget kommer 10e maj, andra kommer i juni. Så kommer även 3 norska flyg. Gött mos med korv! Längtar hur mycket som helst.. Nu sitter jag iaf på pendeltåget, spelar wordfeud och smsar med Emelie. Efter jobbet idag ska jag träffa Relinn inne i stan, har inte träffat henne på säkerligen 2 år.. En bra fredag, helt enkelt.


Och destinationen är..

Idag så låg jag i soffan och pratade med Jennifer i telefonen om nästa säsong, undrade när vi skulle få svar och skulle vi inte fått det innan nyår tänkte jag maila till min chef och kolla när vi får svaret. Precis i den meningen, så plingar det till på datorn och det står att jag har ett nytt mail från min chef. Jobbinbjudan. Jo, tack tack. Öppnar fortare än fortast och läser: Destination; Alanya (Spring and autumn) Marmaris (Summer). Start; January. Så, där har vi det. JAG SKA TILL MARMARIS I SOMMAR!!! Wooop! :D Jag har gått som på moln hela dagen och haft en fånigt flin över ansiktet. Denna sommar kommer bli grym! Och januari är ju snart, väldigt snart. Exakta datumet skulle jag få lite längre fram. Spännande, jag längtar så sjukt mycket efter att få sitta där i bussen med mikrofonen i handen.

Nu blr det lite kvällsfika och ett avsnitt av bones. Imorgon kl 05.00 ringer klockan, dags för jobb.!

nollnolltio.

Where the sun descends alone I ran a long, long way from home, to find a heart that's made of stone. I will try, I just need a little time o get your face right out of my mind. To see the world through different eyes. Every time I see you I try to hide away. But when we meet, it seems I can't let go..

1a december.

Äntligen december! Nu är det bara snön som saknas, sen är det inte mycket att klaga på! :)

Mikaela var hit en sväng idag. Åt lite middag, pratade en hel del och sedan hann vi med en liten fika också. Mycket trevligt. Sen har jag setat och kollat på Detur's hemsida om Bodrum. Alla hotell och all info. Alltså.. hej. Jag kommer nog gråta om jag inte hamnar där. Hur fint som helst.!