Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it. Sex in the air, I don't care, I love the smell of it.

det ryktas om ett midsommarfirande i marmaris med tess. jag har ju sagt i flera år nu att jag ska ta mig till marmaris. men på något sätt fastnar man i bubblan och kommer inte så mycket längre. sen jag & malin var på våran ankara-gaziantep-kahramanmaras rundtur, så är jag mycket mer sugen än tidigare att utforska andra städer (country's..) i turkiet. i år har jag och ida sagt att vi ska åka till minst 3 nya städer.. på min lista så står marmaris, hatay, aydin, istanbul, trabzon, mersin, eskişehir, izmir och troja.. sen om det blir 3 av dom eller allihopa, det återstår att se.! :)

                                                                                              tess och jag.



                                                                                jag och ida.


                                                  jag och malin på zoo i ankara.


Suddenly I saw the change that came into your eyes, I feel you were afraid to tell me why. I thought the thing called love would be forever.

Dag 3 - Mina syskon.

Storebror;
Min storebror heter Fredrik och är 29 år. Han jobbar på Avesta Data och är en av dom bästa människor jag vet. Han är smart, teknisk och väldigt allmänbildad, så han kan man fråga i stort sett vad som helst och han har svaret. Av mina syskon är han och jag mest lika. Till sättet det vill säga. Inte så jättemycket utseendemässigt. Vi kommer väldigt bra överrens och jag kan inte minnas någon gång när vi bråkat ens? Han har alltid gjort sitt bästa för att hjälpa mig när det varit svårt. Även när det inte är svårt så kommer han med tips och ideer och försöker pusha mig till att göra bra saker. Det som skiljer oss mest är väl att jag är mer rastlös och reser medan han är nöjd här hemma. Han förstår inte alla gånger varför jag far fram och tillbaka till turkiet, men det är det iof inte så många som gör. Men jag älskar han lika mycket för det. Världens bästa storebror. ♥ 

Lillebror;
Min lillebror heter Fabian och är 12 år. Min finaste lilla skrutt. Finns ingen som är så mysig som han. Det är ingenting jag inte skulle göra för honom. Jag vet att han tycker det är jobbigt med allt som händer mellan mig och Frida, och det gör ont i hjärtat när jag ser honom ledsen. Han sitter väldigt ofta bänkad framför sin dator, en äkta datanörd. En riktig teaterapa är han också, det kommer alla möjliga konstiga och udda ljud och rörelser från han lite då och då. Speciellt när han har sina kompisar här. Han kommer ofta och ger mig kramar när jag är ledsen, och försöker fixa till det så allt blir bra igen. Han är så omtänksam. När någon är sjuk så kommer han med mediciner, mat, dryck, tidningar. Ja, allt. Förra året när jag var hemma sjukskriven var han helt utom sig när jag sov så mycket pga av medicinen, så han var in och tittade på mig en gång i timmen så jag inte hade dött. Finaste finaste lillebror. ♥

                                                                                   storebror.



                                                                   lillebror.


Dont stop believin', hold on to that feelin'.

woohoo, jag har fått flygbiljetten! så jäkla nice alltså! nu är det bara papperet till ambassaden kvar, sen så. sen är jag good to go! 33 dagar kvar, det ska väl gå fort? i sure hope so.

nu ska jag klä på mig, fanny kommer om en knapp halvtimme för att dra med mig till gymmet.. heippa.!

Let me take you to an island of the sweet cool breeze. You don't feel like drive baby hand me the keys and I'll take you to a place to set your mind at ease.

haha, här dör jag faktiskt lite grann. nya turredansen för säsong 2011..?


Take me to the city, wake me up. I'll make myself so pretty, wake me up.

som jag saknar att sitta på queens garden med min finaste jennifer.


She is nothing like the girl you ever seen before, nothing you can compare to your neighborhood hoe.

bloglovin


You better lose yourself in the music, the moment. You own it, you better never let it go. You only get one shot, do not miss your chance to blow.

imorgon är det ju måndag. och det slog mig att jag ska ju till sjukhuset för att ta en massa blodprover. jag avskyr verkligen blodprover. när jag var yngre tvingade jag dom att alltid ge mig bedövningssalva innan. efter alla miljoner tester förra året har jag dock börjat agera lite mer vuxet och klarar det alldeles utmärkt utan. men inte är det skoj direkt. oh well.

fredrik och alva var förbi en liten sväng i eftermiddags. dom hade varit i badhuset så det var en rätt trött alva som kom. vi fikade lite grann och sen kramades vi och myste mest innan dom knatade hem igen. jag önskar jag kunde dela på mig ibland. tänk så skönt att vara på flera ställen samtidigt, då skulle jag slippa missa så mycket i hennes uppväxt. i elliots uppväxt. i nya lilla knatten's (som kommer i april..) uppväxt.

annars har jag setat och gjort fransk manikyr i brist på annat, jag har även kokat teodor och låtit han lega en stund i lite alsolsprit. så nu är han ren. och fin.

I used to roll the dice, feel the fear in my enemy's eyes. Listened as the crowd would sing, now the old king is dead long live the king.

Dag 2 - Mina föräldrar.

Mamma;
Mamma heter Anita och är 54 år. Mamma är en typisk jungfru på många sätt, t ex är hon väldigt petandisk och petig, medans jag som skytt verkligen inte rullar så. Vi är verkligen våra stjärntecken och har skrattat åt det en och flera gånger. Mamma är också väldigt duktig på att spara pengar, medan jag slösar mer pengar än jag har och sedan får mamma sponsra. Vilket hon inte tycker är sådär överdrivet kul. Vi är väldigt olika till sättet men även väldigt lika på många saker. Jag älskar min mamma mest av allt. Skulle inte klara mig utan henne speciellt länge. ♥

Pappa;
Pappa heter Lars-Åke och jag vet faktiskt inte hur gammal han är. Vi har ingen kontakt what so ever och sist jag såg honom på stan var kanske en 2 år sen nu? Ja, jag vet faktiskt helt ärligt inte och det är ingenting som jag sörjer direkt mycket över heller. Vi har aldrig haft bra kontakt pga att han dricker väldigt mycket. Nu är jag vuxen och det känns som att det där tåget har gått för länge sedan, så det är inget jag lägger ner energi på att försöka ändra heller.

 


If you're in the swing money ain't everything. If you're in the swing, run away.

kan inte någon bara ge mig ian somerhalder? snälla? så sjukt snygg va så jag dör lite grann. jag sitter inne och glor lite grann på h&m's hemsida. letar efter shorts och byxor som det stod att jag behövde ha mig ner till skolan/jobbet. avskyr egentligen att beställa via nätet, jag vill prova mina stuff innan!

nu väntar en dusch. bad hair day idag.

And it goes on and on and on..

gå och lägg dig fanny! klockan är alldeles för mycket. jag skulle ha sovit för länge sen. men jag fastnade vid mahjong titans. och sedan gossip girl. och the vampire diaries. och nu pratar jag med tine och fotbollen. taskig engelska från han, taskig turkiska från mig. haha. men allt går bara man vill sägs det.

Step by step, heart to heart, left right left. We all fall down like toy soldiers.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1; första gången jag åkte utomlands var jag 1½ år.
2; jag avskyr djur, persilja, lakrits och the simpsons.
3; jag är en typisk skytt.
4; jag önskar jag kunde sjunga och dansa som m.j.
5; mitt favoritämne i skolan var matte.
6; bland det bästa jag vet är att köra runt med bilen med högsta volym på radion.
7; får lätt extrem bakisångest så jag gråter och vägrar gå ut på väldigt länge. 
8; skulle inte ha något emot att bli fotbollsfru i ett varmare land med tess & sophia.
9; fastnar lätt för saker, t ex en låt eller en maträtt, sen kör jag stenhårt på det varje dag tills jag hittar något annat. 
10; jag kan inte gå barfota på träunderlag eller i sandig skor. använder inte heller träbestick och har svårt att hålla i papper.


Only they can see where this is gonna end, but they all think I'm crazy but to me it's perfect sense.

efter fikan med alva och storebror så drog vi och kikade lite i affärer. jag köpte ett rött förkläde till alva som hon kan ha här hemma när vi bakar. förklädet hette fanny, passade! fick även en till kjol av mamma och en till vit topp. gött att fylla resväskan med lite nya kläder. :)

tänkte jag skulle ta och ringa till tele2 och kolla upp om en iphone 4. vore kul att ha där nere i alanyaland.

här är förresten listan jag pratade om innan jag for till stockholm, slänger upp första delen strax.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - Mina föräldrar.
Dag 3 - Mina syskon.
Dag 4 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 5 – Det här älskar jag.
Dag 6 – Mina drömmar.
Dag 7 – Mitt drömjobb.
Dag 8 – Min tro.
Dag 9 – Det här upprör mig.
Dag 10 – Det här saknar jag.
Dag 11 – Min favoritfödelsedag.
Dag 12 – Ett bra minne.
Dag 13 – Min favoritplats.
Dag 14 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 15 – Min favorit årstid och varför.
Dag 16 – Min favorithögtid.
Dag 17 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 18 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 19 – Favoritsysslor.
Dag 20 – Vad är kärlek?
Dag 21 – Typ av killar jag faller för.
Dag 22 – Mitt drömbröllop.
Dag 23 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 24 – Någonting jag ångrar.
Dag 25 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 26 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 27 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 28 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 29 – Min favorit film.
Dag 30 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

And my mates are all there trying to calm me down, 'cause I'm shouting your name all over town. I'm swearing if i go there now, I can change your mind turn it all around..

jag är så sjukt trött. mitt dygn vart vänt en hel del i stockholm, så igår var det inte det lättaste att sova. sist jag kollade på klockan var den strax efter 3. fyyy. ska snart ta och promenera bort till mt's med mamma för att titta på alva när hon dansar. sen blir det till att fika lite på stan innan hon följer med oss hem medan fredrik pysslar med något. jag antar att det blir till att baka för hela slanten då som vanligt med mitt lilla hjärta.

                                                                                                       alva.


Babe, pick a night to come out and play. If its alright, what do you say?

idag har jag varit på stan med mamma och blivit bortskämd. efter lite incidenter inatt så tyckte mamma att jag behövde det. shopping gör en glad. speciellt när det inte är en själv som betalar. och jag är väl inte den som är den, så jag höll med. var mysigt att umgås själv med mamma också, händer inte allt för ofta då jag är i turkiet mestadels och det är full rulle här hemma i stort sett jämt när jag väl är här. sprang rakt in i mina gamla lärare också på stan, handelstreorna hade uf-mässa så dom var där. dom kände inte igen mig först, tydligen har man förändrats en del på 4 (!!) år.. iaf, så tog jag mammas iphone och fotade så alla ni där ute skulle få se. ;)

det ploppade upp på facebook idag att herr x är förlovad. tror väl inte direkt att det är någon som är förvånad?




* en knallrosa sjal
* korallfärgad oversize magtröja
* två randiga kjolar
* två enfärgade toppar
* världens sötaste bh-set
* två solglasögon, röda och zebrarandiga
* deo, vanilla lipbalm, apple lipshine och lösögonfranslim


The sun has gone down and the moon has come up and long ago somebody left with the cup.

jag är så sjukt taggad. kan inte sluta tänka på att om 5 veckor så är jag färdigpackad överhypad och alldeles överlycklig över att snart få börja ett nytt äventyr. helt sjukt. det här året kommer bli galet!

nu ska jag krypa ner i sängen. imorgon är det gymmet som gäller igen. natti!

Got my flash on its true, need that picture of you. Its so magical, we'd be so fantastical..

                     levent gav mig 500kr för att han skulle få en bild.



                                                                             nadja och jag

                                                                                  jag och ida

                                                                     nadja och nathalie

                                                              gamlemor elliz och jag

                                                                             nadja och jag

                                                                                  minttuskål


Strangers waiting up and down the boulevard, their shadows searching in the night.

nu är jag hemma i avesta igen. har haft det helt underbart i stockholm! igår var det som sagt minttufest på högbergs. vi var ett helt gäng brudar hemma hos nathalie först, sen drog vi förbi victoria en sväng innan vi anlände till högbergs. där vart det shots för fulla muggar och x antal cider. skakade rumpan mest hela tiden och hade så sjukt kul.! kom hemramlandes vid 4 snåret imorses = trött ab.

just ja. för alla ni därute som är nyfikna på intervjun så kan jag tala om att den var för detur. intervjun gick jättebra och att det var grupp var inte alls jobbigt som jag hade trott innan. vilket var skönt. iaf så skulle vi få svar i slutet på veckan och imorse vart jag väckt av ida som skriker att hon har kommit in på guideskolan. hypernervösa jag lånade hennes iphone och kollade min mail, och jag hade också fått svar från dom. den 5e mars sitter jag och ida på planet ner mot antalya och alanya för att gå en guideskola i 2 - 3 veckor innan vi börjar jobba alanya-säsongen 2011. jag har knappt kunnat sluta le på hela dagen. det här är det absolut bästa någonsin. mina finaste jennifer, tess & ida ska bli mina arbetskollegor. det kommer bli awesome.! bring me march!


a foxtrot above my head, a grasshopper in my bed.

just nu ligger jag och ida i elliz bäddsoffa och smuttar på en varsin drink. vi ska strax hoppa på tunnelbanan mot mariatorget för att förfesta hos nathalie. det blir nog en blöt kväll. heippa!

Come here rude boy, can you get it up?

nu är jag hemma igen från rebecca, har haft det hur mysigt som helst. insåg hur mycket jag saknar att bo med  henne och när vi kör våra svullokvällar och snackar så mycket skit och skvaller att öronen blöder. bästa! kan hända att jag drar dit en sväng på fredag och dricker lite alkoholhaltiga drycker..

imorgon är det minttufest på högbergs, vi ska dit och härja. men först blir det förfest hemma hos nathalie. bästan!

här är några små bider förresten! natti natti.

                                                                                                        elliz och ida.

                                    
                                                                                              levent
och ida



                                                                                               jag kör busstur


                                                                                                


Cause I may be bad but Im perfectly good at it.

efter att ha degat hela dagen tänkte jag att jag skulle ta och börja göra mig iordning lite granna. ska dra mig mot rebecca om cirkus en timme så. fröken elliz är på väg hem från jobbet nu så är väl på tiden att gå upp.. ;)


A voice screaming from within begging just to feel again.

just nu ligger jag och finaste ida i elliz bäddsoffa och glor. elliz är och jobbar. jag är så oerhört avis. eller inte. ;)

igår kom jennifer till stockholm över dagen. finaste hjärtat. hur mysigt som helst var det. var till bamboo city och käkade buffe. älska maten där. nathalie och metin kom dit ocksa, vart en hel del skitsnack och väldigt mycket skratt. jag älskar stockholm och jag älskar att vara här. jag har skrattat mig igenom dom här dagarna. helt underbart.

ikväll ska jag hem till rebecca och mysa. har inte träffat henne sen mars, så är verkligen på tiden. :)


I wish he never looked at me that way, there's nothing else I can say.

efter att setat på krylbo järnvägsstation strax över en timme extra pga av elfel i borlänge så kom jag iväg till stockholm. hoppade på tunnelbanan och for hem till nathalie. drack lite vin, gjorde oss klara och drog in till högbergs. älskade högbergs. drack nån cider och skakade rumpan. när dom stängde drog vi vidare till ojojoj och skakade rumpan ännu mer.. asnice var det! trodde dock att det skulle vara ett större ställe, men men. elliz kom även dit och hängde en stund. kom hem runt halv 5 imorse. snackade lite mer skit och sen somnade vi.

nu ska jag ta och åka in till stan och träffa lena. har inte träffat henne sen hon for hem från alanya i november, så det blir skoj! :) sen rullar jag hem till elliz och väntar på ida. wooohooo!

Come on barbie, let's go party.

nej, nu skiter jag i avesta. HEJ STOCKHOLM!


Where ever you are whatever history, to those gone before us rest in peace.

04.04.1979 - 22.01.2008.


Somebody pass my guitar so I can look like a star.

är det något som jag verkligen avskyr, så är det persilja. det är vidernas vider och jag förstår inte hur folk tänker när dom har det i mat. alla här hemma vet om det också, så mamma har inte haft det i maten på flera år för då äter inte jag. när jag nu i lugnan ro gick ut till köket, tog fram korvsalladen som jag gjorde tidigare och skulle börja äta så såg jag det. hackade persiljeblad i heeeela salladen. tar ju inte direkt många hjärnceller att lista ut att det är frida som har haft i det för att jävlas. så nu sitter jag här och är aphungrig. och har all aggro.

jag har iaf varit ner på stan. köpte ett mascara och lösögonfransar. tog en kopp chaite med marina på fiket och snackade lite skit. så det som är kvar på listan är att packa..  

                                                                            jag & marina.


There's no escape, I can't wait. I need a hit baby, give me it. You're dangerous, I'm loving it.

günaydin! jag ligger och lyssnar på brittan samtidigt som jag spelar mahjong titans. jag skulle egentligen ha varit och tränat, men det vart inget så vad gör man inte? borde börja packa för stockholm. men jag hatar att packa. så som vanligt blir det säkerligen hastpackning 30 min innan tåget går. måste duscha och gå ner till stan en sväng också.. hm. jobbigt läge.

jag har tänkt att jag ska köra en sån där "dagblogglista". det kan la vara kul.! men antar att det inte är någon idé att jag startar den innan jag kommit hem igen från stockholm. orkar inte ha med mig datorn dit. heippa.


I want you to move on, so I'm already gone.

det luktar banankaka i hela huset. eller ja, lägenheten. jag hade tråkigt och bakade lite. kanske ska ta och hugga in på ett skafferi? eller båda? jag är så fruktansvärt rastlös att snart skjuter jag någon.

jag pratar med ida om stockholm. jag tycker hon ska joina mig och flytta in i hufuvstaden. vad är london om man tänker efter? stockholm är la så mycket bättre? och framför allt, så får hon mig som sambo. hör du inte hur bra det låter ida? ;)

Let me hear you go baby i like it.

det är freeeeedag idag. vilket gör att det snart är söndag och jag ska kramas med både ida och elliz. hur bra är inte det på en skala? och jag får komma ifrån avesta. hej stockholm. fina stockholm. jag saknar att bo där. men jag är snart tillbaka..

oh just ja, på måndag ska jag kolla efter dom blommiga skorna på h&m. finns dom inte där så beställer jag dom. mamma vill också ha ett par, så hon ska betala. ett par vita skulle inte heller vara helt fel. inte ett par svarta. åh, jag vill ha alla. haha. och jag vill ha vår. sol. värme. så jag kan inviga mina skor.

Sometimes I feel I've got to run away. I've got to get away from the pain you drive in the heart of me.

nu har jag sett klart första säsongen på glee. och det finns bara 10 avsnitt på säsong 2. inte ok. dom kommer ju vara slut innan helgen är över. buh. jag är head over heels inlove with mark salling, som spelar puck. ge mig honom anyday, anytime! nu väntar fanny och gymmet. heippa.


                                                                                             mark salling.


And the violence caused such silence, who are we mistaken?

det vart ingen bakning. iaf inte än. men finns ju tid till det också. istället så började jag städa köksskåpen. så nu har jag rensat ut en jävla massa som jag inte tyckte vi behövde. tur att mamma inte var hemma, hon tycker jag kastar alldeles för mycket när jag rensar. bort med skiten bara tycker jag! hon lider iaf av shopomania så det kommer fyllas på snart igen. skulle kunna ta skafferierna också, men det kan ju faktiskt göras imorgon, jag måste ha något att se fram emot här i mitt oerhört spännande liv.

en annan sak jag håller på med, är att lära elliot säga moster. går inte så jättebra då han istället bara kommer och petar på mig och skrattar. men skam den som ger sig!

Luck ain't even lucky, you've got to make your owns breaks.

det är ju faktiskt torsdag idag. jag var helt säker på att det var torsdag igår, och fredag idag. så torsdagen går i repris. iaf så har jag tryckt i mig ett glas smoothie och 2 rostade smörgåsar till frukost. jag har duschat. sen har jag inte gjort så mkt mer. tänkte jag skulle glo på ett avsnitt av glee innan jag drar på mig gymkläderna och fanny kommer för att hämta mig.

svar till elin;
hej hopp. jag har faktiskt inte skrivit ut vad det är för jobb jag ska på intervju för. kan hända att jag skriver ut det nästa vecka, annars skriver jag ut det när jag väl fått jobbet.. kan hända att du får läsa om det i aftonbladet också, att jag har handklovat fast mig på deras kontor och vägrar ge mig av förräns att dom anställer mig.! återstår att se. :) tack iaf för lyckönskningen. ha en bra dag! 


                                                                                           Fanny och jag


And truth be told i miss you. And truth be told im lying.

jag kom aldrig så långt som ner till källaren. det får bli en annan dag. när mamma är hemma. jag är skraj för källare. så jag undviker gärna att gå ner där själv. annars har jag sysselsatt mig med att laga mat, umgåtts med storebror på hans lunch, busat och myst med elliot framför lejonkungen & pippi långstrump. konstigt det där hur alla dessa låtar sitter i ryggmärgen fast man inte hört dom på x antal år.. betat av några glee avsnitt och pratat med ida. alkohol och pojkar var det som disskuterades mest. när u sedan skrev; can you be my girlfriend? för en liten stund sen var ida den första att tycka att jag skulle skapa ett förhållande på facebook. det tyckte väl inte jag lika mycket. så det vart ett nej där.

nu ska jag kila till solariumet en sväng. heippa.


Ive learned the hard way, to never let it get that far.

god morgon. jag har kommit på att jag är slarvig. jättedålig på att hålla koll på mina saker här hemma. min kameraladdare försvann någon gång mellan nyårs-resan som slutade 10e januari och säsongsstarten som började 1a april. jag har letat. och letat lite till. men icket. så jag måste nog inse fakta och köpa mig en ny laddare. för en kamera är ju kul att ha! iaf när man ska ut på äventyr som på söndag. hm. kanske ska ta mig en tripp ner i källaren och leta igenom kartongerna sen mamma packade ihop mitt rum.. fast kanske inte just i detta tillfälle, glee lockar liiiite mer.


Hey little sister who's your Superman? Hey little sister who's the one you want?

nyduschad och sparkdräkten är pådragen. jag har gjort ett stort glas med banan/jordgubbe/citron-smoothie (ida, jag skippade senapen..) och nu tänker jag lägga mig i sängen och glo på ett eller två avsnitt av glee innan jag somnar. god natt världen. god natt bloggen. god natt alla små troll.

And I was gonna tell you tonight but the secret is still my own..

så bra att man dör lite grann, för att citera anna.


some people call them players, but im far from terrified.

6 dagar kvar nu. jag är inte alls nervös längre heller. konstigt. jag är sjukt peppad dock! jag till och med drömde om det inatt, haha. dock så kommer väl nervösiteten tillbaka strax innan 15 på måndag. men bosver, jag är taggad ab! sen efter det, drar vi oss till bagarmossen och gör oss snygga och börjar förtära alkohol. det vankas ölspel, bussturer och aquarium. sen blir det stockholm's egna alanyahak, nämligen högbergs och ojojoj. kommer bli asnice! jag älskar högbergs. jag och annica var jämt där förut, så det ska bli riktigt nice som sagt.

I never really cared until I met you, and now it chills me to the bone. How do i get you alone?

jag somnade av strax efter 8 igår kväll. vilket inte är helt ok. känner mig som en gammal tant. men får stanna upp lite längre ikväll. försöka iaf. nu ska jag gå ut och äta lite frukost, sen börja lite sakta med att göra mig iordning. klockan 10 kommer fanny och då ska vi och gymma igen.

somethings we dont talk about, rather do without.

idag är det måndag. måndag 17e januari. inte fredag. inte fredag 14e januari. då pojkarna i kupolen lovade mig att mitt kvitto skulle infinna sig på min mail. men icket. så jag antar att jag får slå dom en pling imorgon igen. men det är inget ovanligt, varför skulle saker infinna sig när dom skulle? vore ju apdumt. då skulle ju allt gå bra. och så kan vi inte ha det.!

jag har börjat kolla på en ny serie; glee. hur kul som helst är den. jag skrattade så jag grät nästan i avsnitt 4. världens sötaste bög är med. shit alltså. han vill jag krama sönder! kurt heter han också, haha. hur gulligt är inte det? här är iaf ett klipp när han dansar till beyonce.


all my life i've been good, but now im thinkin what the hell.

frukosten är uppäten och jag ligger och lyssnar på avril  lavigne - what the hell samtidigt som jag spelar mahjong titans. mer spännande än så är det inte. jag försöker komma på något som jag kan förgylla min dag med. men kommer inte på något mer än afrodansen ikväll kl 19.. ringa fanny kanske? sola behöver jag också göra iof. det drar ju ihop sig!

and I dont want the world to see me, cause I dont think that they'd understand

jag vet seriöst inte hur jag skulle klara mig utan malin. creme de la creme, solskenet i regnet, min andra halva. världens finaste helt enkelt. tack för att du lyssnar och kommer med bra ord. tack för att du finns.

alva och fredrik var här idag när resten av folket var i fagersta. vi bakade tigermuffins och dansade till lilla snigel. ritade och tittade på fiskarna. och en hel del annat bus. elliot har kommit, så nu springer han mellan köket och mig för att säga hej till mommo och sen komma tillbaka och titta på bumbibjörnarna på min dator. nyss tog han min försvarets hudsalva och drog runt på sina läppar och sen kröp han upp i min famn och skulle ge mig lite också, så avslutar han med sötaste skratt. världens finaste små trollungar. ♥

J.J

There are things we dont want to happend, but have to accept.
Things we dont want to know, but have to learn.
And people we cant live without, but have to let go..


And right now there's a steel knife in my windpipe, i cant breath.

nu ger jag upp. allt är bara svart och jag blir gång på gång nedtryckt längre ner i gropen som jag . vart fan finns dom här pengaträden som man hör så mycket om att vi ska ha här i sverige? får jag inte jobbet så hoppar jag nog i älven. det gör säkerligen mindre ont och jag tvivlar på att någon här skulle bry sig. adjö.





love is in the air.

malin's nya kärlek.



i hear you call my name and it feels like home.

jag tyckte verkligen inte att det var rätt person som vann top model. förstår inte hur dom tänkte där. men men. nu ska jag iaf hoppa in i duschen, alva går på dans varje lördag, så tänkte jag skulle kila ner till mt's och titta in lilla hjärtat när hon härjar runt. :)


it was only just a dream.

igår efter maten vid 4-snåret så la jag mig i sängen och tittade lite på top model. och vaknade för en kvart sen. hur lyckat är inte det? och hur är det möjligt att sova 12 timmar i sträck? nej, verkligen inte ok. nu ska jag ta mig en smörgås och titta klart på top model. tjingeling!

the store is not open, the trees have fallen.

nu är jag hemma igen. körde på i 2 timmar på gymmet. hela 2 timmar! jag är chockad. tiden gick apfort. sitter här nu och har spänningar i armar och ben. måste vara mina enooorma muskler som byggs på. eller så kanske det är bättre att säga att det föds muskler där inne i kroppen, det är ju inte som att dom har synts till förut. ;)

Then this thing turned out so evil, I dont know why Im still surprised..

eftersom det är fredag och allt, så ska det firas. eller fel ord kanske. överraskas? jag ska nämligen åka och träna. på ett gym. haha. det händer ju inte direkt allt för ofta. men fanny tjatade så vad gör man inte? ;) dags att byta om till träningskläder innan fanny kommer! heippa!


I know im playing with fire, but i dont know why..

när jag tänkte jag skulle vända på dygnet och få bort den inbitna nattugglan, så var ju planen verkligen inte att jag skulle vakna 5 - 6 varje morgon. det är lite väl tidigt.. aja, nu har jag iaf ätit frukost och kollat på kanske 4 (?) americas next top model - season 15 avsnitt. tyra banks är så sjukt vacker.


stop calling, i dont want to think anymore.

banken fixade till problemet, så pengarna kom in på kontot. och försvann iväg lika fort igen iof, vem älskar inte räkningar? killarna i kupolen svarade också, dom mailar mig imorgon. och jag lämnade in mina intygskopior till min läkare så hon kan skriva ett nytt intyg. så nu har jag gjort allt jag ska ha gjort. gött. jag är trött och hungrig. mindre gött. frida är här. så sjukt jävla ogött så det finns inte. funderar på att lägga mig och sova så jag slipper höra hennes röst.

fittbank.

jag var nyss in på mitt konto och kollade om pengarna jag satt in hade kommit in. och nej, det hade dom inte. istället hade dom dragit den summan pengar istället. hur är det möjligt? gaah. arg jag blir! nu lär jag ju springa tillbaka. tur det är torsdag och dom har öppet till 6.!


I close my eyes, oh god i think im fallin.

nu har jag varit på sjukhuset. på banken & apoteket. betalat en räkning och postat några brev. försökt få tag på nissarna i kupolen. utan framgång. jag ska gå med mamma på stan snart. hon kom in imorse och sa; ska vi inte gå till stan och köpa oss en varsin ny tröja idag? sånt blir man glad över, så vill du ha en?


söta lilla mamma
, jaaa, jag vill gärna ha en ny tröja. :)


If you're on a mission, you got my permission.

god morgon. idag är det mycket som står på schemat må ni tro! eller, nu ljög jag faktiskt. det enda jag ska göra idag är att åka till sjukhuset och ringa till kupolen igen. karln, med kanske den finaste rösten någonsin, sa att han skulle ringa upp mig efter 10 minuter. jag vart stoodup och nu har det gått 2 dagar så skäms på honom! liiite aggro där.

 jag har så sjukt tråkigt och är rastlös till tusen. blää. men idag är det torsdag 13e januari, vilket betyder att tess är på antalyas flygplats i detta nu och beger sig snart mot svealand. :) wohoo. och emelie landade för en halvtimme sen typ, nu är hon i brasilien. gud så tråkigt med sol & värme. jag gillar snö. eller, nu ljög jag faktiskt igen.

undra om familjen ska ta och vakna snart? jag ligger och lyssnar på kära lilla brittan medan jag väntar. kanske att jag ska ta och kolla lite på criminal minds och äta lite frukost? ja, så får det nog bli.. laaaater!


                                        tess
och jag @ queens garden, september -09


Hold it against me.

Cause you feel like paradise and I need a vacation tonight. So if I said I want your body now, would you hold it against me?





frukostkonversation.

Jag och mamma satt och pratade om pumpor vid frukosten, hur vi kom in på det vet jag inte riktigt, men iaf. Mamma berättade om en dvärgfamilj i Usa som har pumpaodling, och att när den är öppen för pumpaförsäljning vallfärdar folk dit. Polisen får tydligen stå och peka vart folk ska ta vägen. Helt sjukt. Iaf, så säger mamma följande;

- Pumpor är säkert jättegott om man bara tillagar det, men det är ju så mycket trådar och skit där inne så jag nöjer mig med att ställa ljus i dom på halloween. Visste du att min senaste pumpa hade 982 frön i sig? Det är nog en sak många undrar över, men ingen som riktigt vet. Men jag vet, för jag räknade. Varendaste litet frö. Tänkte att det kunde vara bra att veta ifall jag vill bli pumpaodlare någongång i framtiden. Man måste ju veta vad man satsar på..

Jag kunde inte göra så mycket annat än att bara skratta åt min lilla mamma. Hon är så knäpp ibland. ♥


come out, wherever you are.

jag satt och läste avesta tidningen imorse när jag och mamma åt frukost. där hade dom sån här årskrönika om förra året, och nu var det från september och oktober. i en liten notis längst ner i vänstra hörnet stog det att henrik, min gamla klasskompis från högstadiet, har varit spårlöst försvunnen sedan 20e oktober. han har varit borta snart 3 månader och jag har inte hört något om det förräns nu? helt sjukt. jag tänkte på honom för några dagar sen, snubblade över några bilder på honom på facebook. jag hoppas att han har gömt sig någonstans och snart kommer fram, även om det inte ser så ljust ut..

the last song.

emelie sitter på planet nu. hon ringde och sa hej då strax innan hon boardade. mitt fina hjärta.

har legat och tittat på the last song med miley cyrus och liam hemsworth sen vi la på, gråtit en miljon tårar känns det som. fina filmen. verkligen fina filmen. och fina mannen!

nu ska jag gå och baka lite scones till frukosten.


gubblur.

jag tog mig en gubblur mellan 4 och 6. kände då att det behövdes. känner väl såhär i efterhand att det inte gjorde någon större skillnad, jag är fortfarande lika sjukt trött och har svårt att hålla ögonen öppna. men om typ 3 timmar tänkte jag lägga mig, det är väl helt ok att somna vid 10 på kvällen? jag tycker det. nu ska jag leta mat.

efter regn kommer solsken.

sen jag kom hem har ju ett stort deppmoln ställt sig ovanför mig. avesta. herr x. ångest för framtiden. parayok. ja, en jävla massa helt enkelt. men faktiskt så började molnet spricka upp igår. det mesta känns faktiskt lättare nu. jag har en plan. och en reservplan. och en reservreservplan. så det här ska nog bli bra trots allt. dessutom fick jag ett mail idag som avslutades med något i stilen med; det är många som har sökt men jag hoppas att jag får anledning att återkomma till dig.

och just nu känns molnet relativt litet. :)

it's been a long night in new york city.

jag är fortfarande vaken. och jag börjar känna mig slut som artist, men ska tvinga mig vara vaken fram tills ikväll så jag kommer i säng i tid. vi får se hur bra det går. iaf, så har jag varit rätt så aktiv här på morgonkvisten. pratat med tele 2, sjukhuset, tele2 igen, facket, försäkringsbolaget och nu ska jag ringa till kupolen för ett sista samtal. sen ska jag göra mig klar och möta upp mikaela på stan. måste fixa med min bankdosa, mamma trodde det var hennes så hon slog in fel kod 3 gånger och så var den blockerad. 


Get rich. Sleep til noon, and fuck'em all.

Emma pushade mig igår till att skriva det där förbannade personliga brevet. Och så funkade inte hemsidan där man skickar in ansökningarna. Såklart, nu är vi här igen. Tänk om något kunde gå som det skulle när man ville? Tur som var så kom den igång igen ikväll, så nu har jag skickat in ansökan. Nu är det väl bara att vänta och se antar jag. Sista ansökningsdagen är 13e februari, så med otur kanske jag får vänta läääääänge. Jag vill härifrån!


ida är en riktig kompis.

nu har jag ätit mat. jag är mätt som en plätt. vi åt fiskpinnar, potäter & gräddfilssås med dill, äpple och rödlök. yummie! jag älskar fisk. men mest sånna fiskar som inte har några ben, som t ex just fiskpinnar, fiskbullar och gravad lax. dom andra fiskarna är lite knöliga, och jag får 99 av 100 ett jävla ben som fastnar i halsen och middagen är förstörd.

ida är bra. ida är en äkta vän. ♥ hon skrattar åt min misär, åt min cellprovskallelse.. skadeglädje är den enda sanna glädjen.

                                       ida
& jag, en blöt kväll @ James Dean, Juli -10


korset i taket.

ja, det är ju som sagt då måndag idag. och nissen på adressändring sa ju att jag skulle få mitt brev idag. och fick jag det då? ja, jag fick faktiskt det. kors i taket. och inte nog med det, jag fick ett till. från landstinget. håll i hatten nu: GYNEKOLOGISK CELLPROVSKONTROLL. hej lixom. det hade jag ju inte väntat mig på x antal år. är jag så gammal nu? dock är jag i stockholm då, så lär väl ringa imorgon och boka ny tid. blä. gyn kan vara det absolut värsta jag vet.

now im dancing, its like a dream. no end and no beginning.

björnbär var ingen hit. inte någonstans. b. väldigt b. men men. jag har insett att det är dags att face the facts och börja packa upp mina resväskor. dom har stått på min lillebrors rum nu i snart 3 veckor. mamma har tjatat på mig nu i snart 3 veckor. så, antar att det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång.

nya tag.

måndag. och faktiskt så lyser solen. det känns bra. jag vill ha sol. jag vill ha vår. dock så tror jag på att den lurar mig, för det är nog lika kallt där ute ändå. jag har gjort havregrynsgröt. var jättesugen på det när jag vaknade. dock insåg jag efter att jag gjort den att det inte finns något äppelmos. verkligen inte helt ok. så nu står det några frysta björnbär i micro;n och blir mjuka, så ska jag försöka mig på att göra någe syltaktigt av det. sen ska jag återgå till några telefonköer. super.!

6 a.m christmas morning.
No shadows, no reflections here.
Lying cheek to cheek in your cold embrace.

So soft and so tragic as a slaughterhouse.
You press the knife against your heart and say that
"I love you, so much you must kill me now."

I love you so much, you must kill me now.

If I was your vampire, certain as the moon.
Instead of killing time, we'll have each other until the sun.
If I was your vampire, death waits for no one.
Hold my hands across your face,
because I think our time has come.

Digging your smile apart with my spade tongue.
The hole is where the heart is.
We built this tomb together and I won't fill it alone.
Beyond the pale everything is black, no turning back.

If I was your vampire, certain as the moon.
Instead of killing time, we'll have each other until the sun.
If I was your vampire, death waits for no one.
Hold my hands across your face,
because I think our time has come.

Blood-stained sheets in the shape of your heart,
this is where it starts.
Blood-stained sheets in the shape of your heart,
this is where it starts.
This is where it will end.
Here comes the moon again.

6:19 and I know Im ready, drive me off the mountain.
You'll burn, I'll eat your ashes.
The impossible wheels seducing our corpse.

If I was your vampire, certain as the moon.
Instead of killing time, we'll have each other until the sun.
If I was your vampire, death waits for no one.
Hold my hands across your face,
because I think our time has come.

Beyond the pale everything is black, no turning back.
Beyond the pale everything is black, no turning back.

This is where it starts, this is where it will end.
Here comes the moon again.


personligt brev. igen.

jag är kass. jag är 22 år gammal och fortfarande inte alls kunnig i det där med självdisciplin. undrar när den ska börja infinna sig? förmodligen aldrig. klockan har slagit midnatt och det är officiellt måndag. vilken betyder att jag har haft hela helgen på mig att skriva det där personliga brevet och skicka iväg. men icket. så, det är det som jag ska ta och göra nu. det måste infinna sig om några timmar på den ansvarige för nyanställningar's skrivbord. eller kanske inte skrivbord i sig, men ni fattar vinkeln. wish me luck!

synligt på feysbuk.

U;
fanny dünya. :)

haha, turreburrar alltså. men lite gulligt var det la ändå.

goosebumps.

jag har fastnat så hårt för jay smith. hans röst ger mig ren och skär gåshud. ♥


foods.

söndag idag. har varit helt övertygad om att det är måndag. men icke. min hals gör fortfarande ont, vilket är dumt. hade väl sett att den var bättre vid det här laget. men bara den är bra tills stockholm är jag nöjd. idag är det två veckor kvar tills ida landar på svensk mark, wohoo. apnice.! ♥

nu ska jag leta lite mat, im hungry.

the day after.

ja, igår kom ju då josefine över. efter några glas vin och två cider så drog vi oss ner mot kingen. tog en öl och bestämde oss för att gå till star istället. kände inte en kotte på kingen, så det var b. kände direkt inte en kotte på star heller, men där var det iaf partymusik och ingen trubadur. fick i mig tre cider där också, gratis var dom till och med. sånt gillar vi. mer sånt.! sen var ju planen att gå hem, tills vi ändrade den och följde med karin och johanna till ett hus någonstans på efterfest. jag avskyr egentligen efterfest, och går aldrig på sånt. men någon gång ska man väl göra ett undantag. det var en sliten fanny som kom hem kl 4 imorse. men kul hade jag.!

what's up duck?

josefine är här. några peachmelba cider och en flaska vitt står på bordet.!

sarap istiyorum.

solarium luktar verkligen inte gott. eller ja, man själv luktar verkligen inte gott efteråt. inte kärlek någonstans. som någon dålig målarfärg blitt översmetad på kroppen.. men det hjälper ju, så vad gör man inte. mina fräknar börja komma fram igen, wohoo. göööööööör mig brun.!

jag är sugen på vin.. och det är fredag.. kan bli intressant.

                                                                   maynerd dricker vin i ankara.



freeeeedag.

nu har jag ringt lite samtal, och jag fick reda på följande; jag är skriven på köpmangatan. jag bor på köpmangatan. min post ska komma till köpmangatan. no jävla shit sherlock! men inte fan kommer posten hit för det. så efter mycket om och men, försök till förklaringar varför det inte går som det ska och sånt joks, så kommer det hit ett papper på måndag. nu håller vi tummar och tår att det går vägen. annars skulle jag återkomma, igen. jag har ringt ica, spärrat mitt visakort som skickades för 2 veckor sen men som inte kommit fram. beställde inget nytt, kände att det var lika bra att vänta med det tills att posten kommer som den ska. annars kanske jag lär sitta och beställa 10 kort innan något utav dom kommer fram.. försökte ringa facket också, men dom hade stängt två minuter innan jag ringde. två jävla minuter. vem stänger 1 lixom?! aja, jag så skriva upp det på min måndag's to do list.

nu ska jag hoppa in i duschen, sen knata till solariumet och sola lite grann.


hemlös?

jag börjar fundera på ifall posten tror att jag är hemlös eller att jag har trillat av pinn, därav att min post inte kommer som den ska. den kommer inte hit. den kommer inte till rebecca. eller ja, några brev kommer. men långt ifrån alla. typ som dom viktigaste. så frågan är ju vart posten gör av alla mina brev? rebecca skrev till och med mammas namn på kuvertet så det var säkert att det skulle komma fram. gjorde det det? nej. såklart inte. imorn blir det all aggro när jag ringer.

fick ett litet udda mail idag. gruppintervjun kl 10 är full så jag vart förfrågad om kl 15 gick bra istället. det framgick dock inte ifall det var en ny grupp då, eller om det bara var jag. så jag mailade och frågade. får se om jag får svar imorgon. ida som fick intervjutid efter mig för några dagar sen, har fortfarande kl 10. tyckte jag var lite strange. men men, får se om dom svarar på mailet imorgon. 10 eller 15 spelar inte sån stor roll. jag kommer vara lika nervös vilket fall! :)

och personligt brev, hur sugit är inte det att skriva? hej jag heter fanny och ni borde anställa mig för att bla bla bla.? nej fyy. men jag måste iaf skriva ett riktigt och bra imorgon. funderar nämligen på om jag skulle söka säsongsarbete på bauhaus i stockholm. en gammal jobbarkompis från jula jobbar där, så det skulle vara nice att jobba med henne igen. :)

cruising?

det är cruising i stan. har aldrig riktigt förstått mig på det. verkar ju aptrökigt. bara åka runt i 20km i timmen i gamla ruttna bilar? i kylan dessutom. nej tack. inte min grej.

annars så hade jag blivit lite bättre, febern är iaf borta. dock får jag snyta mig 10 gånger i minuten, så nu ser jag lite ut som rudolf med röda mulen. inte vackert. skrivit ett cv har jag också gjort, kände att det kanske var på tiden att göra det om jag ska börja söka några jobb. så; tr - check! n - check! nu väntar vi bara på svar. men tydligen är det röd dag imorgon. jag gillar inte röda dagar. förutom när jag jobbar. då ob-tillägg är gött. men nu är inte fallet så, så det suger att det är röd dag imorgon.


morn morn.

nu har jag vaknat. eller ja, för en timme sen kanske. har knaprat citodon och försökt få i mig lite mat. gick sådär. ska försöka med lite fil & äppelmos istället så kanske det går lite lättre. det blir iaf en väldans massa koppar med rabarberte och desperate housewives.

09.36

klockan har passerat halv 10 och jag har inte somnat än. den är bra. febertoppar, halsont, hostattacker, sprängande huvudvärk. you name it. det har iaf hindrat mig från att sova inatt. nu går jag på någon slags överskotts energi som egentligen inte finns, så förhoppningsvis faller jag i dvala någon gång framöver. mina ögon gör ont och svider också.

små små hjärtan.

så fina. så sjukt fina. dom skulle göra mig lycklig. nu ska jag bara hitta 1540 kr och sen är dom mina.


en stråle sol.

jag pratade med ida nyss. hon har också fått intervju i stockholm. så nu kan vi hänga i huvudstaden tillsammans. hur bra som helst. ♥

younger now then we wore before..

ont i halsen. huvudet värker. en levande död. onaturligt trött. en jävla prick över i;et. ursäkta språket. men lite så känns det. jag ska iaf klä på mig, knata iväg till ica för att skicka iväg pem's one piece jag tog med hem från alanya och sen vidare till hörnet och lägga mig under några farliga uv-strålar igen och fortsätta projekt neger.

 

 


rubrik?

nu har jag solat. och imorgon ska jag sola igen. den vinterbleka huden ska bort tills stockholm. det ingår i min stora plan.

fredrik & alva var hit en sväng, och jag fick en digital fotoram av alva i julklapp, så jag tänkte jag skulle ta och lägga in lite bilder i den nu. verkligen apbra, så slipper man släpa på en massa kort när jag flyttar runt, nu är det bara en ram att hålla koll på.

dold från facebook och borttagen från msn. känns som att det är ett steg i rätt riktning. babysteps var det, ja..

siktir.

det började bra. slutade dåligt. jag är arg. riktigt arg. och en del besviken. på allting. men mest på mig själv. för att jag tar åt mig och bryr mig mer än vad jag borde göra. när ska jag sluta? man borde klippa alla band och ge upp.

hej då ugglan.

klockan är snart 11 och jag är vaken.! har varit det sisådär en timme också. är verkligen inte varje dag det händer att jag stiger upp innan kl 13. men, jag har en plan. jag har tänkt att jag skulle börja vända på dygnet. att vara vaken till 6 - 7 på mornarna är ju kanske inte det smartaste.. och rätt så trist, är inte så många andra som är vakna då direkt och håller mig sällskap. så, nu ska här ändras. men får se hur länge det håller i sig.

nu är det duschen, sen kanske lite frukost också.

1/1-11

första januari idag. tjugotre dagar kvar tills intervjun. jag försöker tagga upp mig själv till max, det går sådär. det blir svårt att hitta någon som är blygare än mig, och ordet grupp vänder hela min mage upp och ner.. men jag får tuffa till mig, jag vill ha det här jobbet och ja, mer behöver man ju inte säga. det är bara jag som sätter gränser. så TUFFA TILL DIG FANNY.!

har en liten brorsdotter på besök som är baksugen, så nu kilar jag ut i köket. höppa!