Summerwishing.

Fick för en liten stund sedan frågeformuläret om vars jag vill vara nästa säsong. Så nu är det ifyllt och inskickat. Iiih. Spännande. Jag saknar jobbet fruktansvärt mycket. Sist svarade jag till och med i telefonen på Jula; Välkommen till Detur, du pratar med Fanny. Hahaha. Kom ju på mig själv direkt jag sa det, så jag ändrade rätt snabbt. Kunden bara skrattade åt mig. Så kan det gå. Iaf, här är mina önskningar för the upcoming season.

1. Bodrum.



  2. Marmaris.


3. Alanya.





Tjusdäy.

Tisdag. Och jag fullkomligt skriker av tristess. Och jag jobbar inte förrän fredag? Hur ska det gå.. Hm. Snart kommer iaf Rebecca hem så jag har börjat lite smått att tänka på middag. Köttbullar, potatis, lingonsylt & brunsås tycker jag låter väldans passande en dag som denna.

Länk

För er som undrade så finns BookBook att köpa här och kostar 629kr. :)


Bookbook.

Har ni sett så fin? Min bror har en, och jag vars kär i den när jag såg hans så nu måste jag ha mig en egen. Får förhoppningsvis en i födelsedagspresent/julklapp. Jag skrev den högst på önskelistan iaf!




Ny vecka.

Måndag och ny vecka. På torsdag är det dessutom december. Jag älskar december. Lucia. Födelsedag. Julafton. Tomtar. Lussebullar & glögg. Bara det kommer lite snö snart också så blir allt riktigt bra. :)

Just nu väntar jag iaf på att Emelie ska komma hit på middag. Hon är på besök en sväng i hufvudstaden så jag och Rebecca tänkte bjuda henne på en bit mat och massa tjejsnack. Jag har även ställt in en sockerkaka i ugnen, så nu luktar det bakat i hela lägenheten!

Lovley saturday.

Mysdag med Elsa, Mia och Mia's kusin Frida i Kulturhuset. ♥


Friiiiiday.

Fredag. Efter cirkus 2 timmars sömn var det dags att fara till jobbet. Har mest vars som en zombie efter lunch, men det gick det med.! Nu är jag iaf ledig, fram tills nästa fredag. Då blir det hela helgen också. Men det är bra, att jobba helg är ju en bra grej.

Igår när jag kom hem höll Rebecca på att baka lussebullar. Så det vars lussebullar & vaniljte till kvällsfika i samband med ett avsnitt Bones. Mycket, mycket trevligt. Sånt uppskattas. ;) Så hade hon julpyntat och tänt ljus också, myspys.!

Jag ligger i soffan och degar, Rebecca står i köket och lagar mat. Jag är hungrig, så jag hoppas det är klart snart. Hittade förresten på en gammal video från en karaokekväll i mars, håller på att tanka upp den på youtube nu för det vill sig inte riktigt på facebook. Hur kul video som helst, skrattade riktigt gött för mig själv på tåget när jag fann den..

Testing testing..

Testar att blogga med min nya vän.! Hur smidigt som helst, jag älskar min iphone.. Anländer strax till Stockholm central, så dags att dra på sig vinterjackan. Skinnjackan har gjort sitt för i år och vars kvarlämnad i mammas garderob. Heippa.!


Du har ett paket att hämta.

Fick nyss ett sms från Posten där det stod att jag har ett paket att hämta från Tele2. Gaaaah! Min nya kompis har redan kommit! 2 veckor vars 2 dagar. Me like!! Ska fixa mig lite grann, gå till banken, hämta elliot och sedan fara ner till krylbo och hämta den. Ikväll går tåget tillbaka till sthlm också. Ska bli skönt att komma hem till min sambo.

Nej, time to get this show on the road! Heippa.


Straight ahead, a green light turns to red.

"Oh, why can't you see.? Oh, Johnny B." Hooters - Johnny B. Har lite som fått den låten på hjärnan. Har gått på repeat ett tag nu. Bra låt, helt enkelt.

Jag är hemma hos mamma. Sitter i hennes säng med en liten elliotskrutt. Vi har busat en hel del, man blir så glad i själen av barnaskratt. Det behövs just nu..

Ps. Det är en Iphone 4S för er som undrade..

En ny vän.

Idag beställde jag mig en ny vän som kommer bli hemskickad inom två veckor. Mihii. :)


Deturfamiljen.

Idag har jag lite extra saknad i kroppen. Jag har kikat igenom alla bilder från året, och vilken fin deturfamilj jag har! Helt underbara människar, på alla sätt och vis. Både dom som är kvar, och dom som gett sig av vidare i livet. Jag är så lyckligt lottad att fått träffa alla dessa och jag ser så fram emot att få träffa dom igen, att få vara dom nära nästa säsong. Alla nya äventyr vi kommer göra, alla dessa gäster vi kommer ta hand om. Skratten. Tårarna. Festerna. Draman. Ja, allt. Nästa år kommer bli grymt, jag har sjukt höga förväntningar! Fina, fina detur.


























Mittbena och Twilight.

I onsdags efter jobbet for jag in till Medborgarplatsen och träffade Emelie. Hon var här i 08-town och jobbade lite extra, så då vars det en väldans lång fika på Muggen på Götgatan. Mycket trevligt. Sen for jag hem, kikade lite på 90210 och sen vars det sängen. Vaknade torsdag morgon av ett sms från jobbet och fick förfrågan om jag kunde jobba. Jo, men visst. Har aldrig kunnat säga nej när dom frågat. Så det var till att dra på sig den röda skjortan igen och köra stängning. Hem sent, upp kvart i 5 dagen efter. Ingen lyckad kombo. Så i fredags fick jag stå i kassan, tog väl några minuters repetition innan jag stog själv. Är ju lite grann som att cykla, det sitter i ryggmärgen! Dagen gick iaf jättefort, och sen fick jag fara hem. Nu står det på schemat att jag är ledig fram tills onsdag.

Igår mötte jag upp Nathalie i Kista och gick på bio. TWILIGHT!! Underbara filmen! Jag älskar Jacob, fina fina karaktären. Såklart slutar den när det är som mest spännande, men så är det alltid. For sedan hem till Nathalie på ett glas vin & lite tjejsnack innan hon skulle iväg på middag och jag skulle hem till Therese. Var väl hemma strax efter 12 snåret inatt, drack lite vaniljte och kikade på medium innan jag slocknade.

Idag är det kalas här hemma, Melvin fyllde 4 år igår nämligen. Så tänkte att man kanske ska göra sig lite klar innan folket dyker upp vid 2 tiden.?

Just, jag kände för en förändring igår så jag slängde om sidbenan till en mittbena. Vars riktigt bra faktiskt, får nog köra på det här ett tag.!

"I loved you with the fire red, that's now turning blue.."


Elsa Mattsson

Jag skulle kunna äta upp henne, utan tvekan. Världens finaste Elsa. ♥


Röd skjorta och pannkaksjärn!

I 3 dagar nu har jag jobbat i tshirt, vilket jag tycker är väldans skönt. Man hinner med så mycket mer på dagarna för kunderna lägger inte märke till dig på samma sätt. Men idag var det slut på det, och den röda skjortan for på! Jag fick lite repetition på infon, och sen höll jag & malin på att byta ut en massa etiketter hela dagen. Tiden sa bara poff och sen fick man gå hem. Imorgon är det jobb igen, sen är jag ledig på torsdag. Riktigt skönt, jag älskar att vara ledig veckodagar. :)

Jag och Lena kom på för några veckor sen att vi skulle göra pannkakor, och det gick ju sådär bra med en turkisk stekpanna och en tjock stekspade. Så det vars ju planer på att köpa en ny stekspade och stekpanna tills nästa säsong så vi kunde göra mer pannkakor. MEN, vet ni vad vi har fått in på Jula? Ett PANNKAKSJÄRN! Hur coolt är inte det? Så det har jag spanat in idag, riktigt tjusigt är det. Ett sånt ska inskaffas innan säsongen startar igen. Kommer bli en jävla massa pannkakor i sommar, mjihi.


Sunday night!

Jag hookade ju upp med Tom igår på stan, gick på bolaget och sen satte vi oss och fikade lite grann. Snackade en väldans massa skit och hade det riktigt trevligt. Världens finaste Tom! Nästa vecka är jag hembjuden till honom på middag och några avsnitt av Rederiet.

Jag for hem, gjorde mig iordning och hoppade senare på bussen mot Vårberg där Sophia mötte upp mig och vi knatade hem till Jessica. En hel del tjötande, musik och en flaska vin senare så satte vi kursen mot Medborgarplatsen och Högberg's. Hinner dock inte mer än upp från tunnelbanan innan Sophia ligger på backen. Jag och Jessica skrattar så vi vet inte vars vi ska ta vägen och en äldre engelsk man får hjälpa Sophia upp, mahah. Kommer till Högberg's där det var fullt så vi fick inte komma in, så vi knatade vidare mot Malmen istället där vi hookade med Mr. New York och en annan snubbe. Drack lite vin och fortsatte sedan vidare mot Ojojoj där vi stannade kvar tills dom stängde. Sedan vars det nattmat och nattbuss hem till Sophia, där vi låg en bra stund och diskuterade livet innan vi däckade av. Sådär bra diskutioner som man bara kan få 4 på morgonen efter en utekväll!

Idag har vi mestadels legat hemma hos Sophia, kollat på 2½ män och varit rätt så halvdöda. Kom hem strax före 6 ikväll och sedan dess har det inte hänt så mycket. Lagat mat och duschat. Pratat med älskade Sabina en timme i telefonen, hon kom hem till svealand igårkväll nämligen. Skönt att höra hennes röst igen, har saknat henne massor!

Nu ska jag iaf slå på ett avsnitt av Supernatural, och sedan ska jag sova. Klockan ringer halv 5 imorgon, wohoo!

13:19, elvatolv.

Lördag, och ledig. Låg och drog mig extra länge idag, tills jag insåg att det är lördag och här i sverige så är det systembolaget som gäller om man vill ha tag på alkohol, som i sitt fall stänger tidigare på lördagar. Så kastade mig upp, gjorde mig klar litegranna och nu sitter jag och väntar på att Tom också ska bli klar, så vi kan mötas upp i stan. Kan hända att det blir lite galejj ikväll, så lika bra att förbereda sig. Om inte annat kan man ju alltid spara vinflaskan till ett senare tillfälle! :)


Workin'gal.

Idag var första dagen på jobbet. Gick jättebra, och jag fick en hel del tider framöver. Me like! Dock så har jag så jävulskt ont i fötterna, jobbarskorna är inte att leka med. Hua. Tack gud så beställde Josefin in dom nya skorna till mig, dom är mycket mjukare och mer "fotvänliga" än den gamla modellen. Hoppas på att dom kommer så fort som möjligt. Inte lätt när man har så små fötter att skor måste specialbeställas. Trött som en gris också, lite smått drygt att börja 7 på morgonen nu innan man kommer in i det. Annars gillar jag att köra morgonpass, får så mycket bättre dygnsrytm av det! Imorgon blir det 7 - 16 igen, likaså måndag, tisdag, onsdag och fredag nästa vecka.! :)

Nej mina kära små troll, nu ska jag faktiskt ta mig en dusch och sen ska jag kika lite på 90210. Blir då tidig kväll ikväll..

Och ni höll väl en tyst minut kl 09:05 imorses för allas våran mustafa kemal atatürk..?

Kuckelimuckmeducin.

Halsfluss har infunnit sig och jag måste knapra penicilin. Ingen flytt till stockholm idag och inte heller något jobb imorgon. Jävla timing. Här har jag legat hemma nu snart 3 veckor, och nu när jag har saker planerade så blir jag sjuk. Ödet's ironi. Men jag ska iaf dra mig till Rebecca imorgon, och sen jobbar jag på torsdag & fredag istället. Positiva med penicilin är ju iaf att man tillfrisknar rätt så fort.

Mamma är och handlar lite grejor till mig på ica som hon tyck jag ska ha med mig. Lite frukostgrejer att lämna kvar i skåpet på jobbet och lite annat. Söta mamma!

Natti..

Nu tar jag mitt febriga jag och lägger mig. Hoppas på en bättre dag imorgon. Nayti nayt.

The curious case of Benjamin Button och äppeljuice.

Ligger och kikar på den filmen just nu på 5;an. Så sjukt fin film. Älskar den. Och Brad Pitt är ju inte direkt ful när Benjamin kommer ner i åldern lite grann. ;) Och ett glas äppeljuice, icke att glömmas! Bra skit en lördagkväll. Sen vänter ett nytt avsnitt av Supernatural..


Cheers to the freakin weekend!

Sitter och tjötar med finaste Lena på msn. Hon sitter med datorn på Picasso. Jag vill faktiskt också. Tjöta massa skit, dricka baileyscoffee och äta popcorn. Men det är väl minst lika kul att ligga hemma i mammas säng, med datorn i knät och dricka cola..

Imorgon ska jag iaf träffa Marina, så då har jag något att pyssla med. Tvätta skulle jag också behöva göra, så jag slipper ha en massa smutsiga grejor med mig när jag far på tisdag. Sen har jag ju inte så mycket mer att göra, ni ser vad jag fyller mina dagar med mycket roligt? Haha. Nej då, truth be told så har jag inte sån stor lust att göra något annat heller. Inte än iaf..

                                                               Jag, Lena och Theres på kalas.


Who let the dogs out?

Dom som känner mig vet att jag inte är någon hundmänniska, dom är skräckinjagande och jag är livrädd för dom. Tycker dom är riktigt obehagliga. Och när jag kom hem i somras, hade ju min söta lilla mamma just precis skaffat sig en hund. Ja, ni kan ju tänka chocken jag fick när den satt i bilen. Inte ok. Och vad mer? Jo, tro på fan att igår så for hon iväg och hämtade en till, så han skulle få en kompis. Men mysigt. Jag har tagit över mammas rum, och här tänker jag stanna tills jag flyr stockholm.

Vad gjorde man egentligen utan The hutt?

Ja, vad skulle jag egentligen göra utan Rebecca? Återigen så tar hon med öppna armar emot det här soffmonstret och bjuder hem det till henne. <3

Annars så sitter jag och försöker lägga över allt från min gamla dator till min nya. Oerhört mycket som ska över, och det går ju lite sådär va med tanke på att jag ser ungefär 10cm av skärmen, resten är spräckt. Men allt går bara man vill sägs det, så jag fortsätter ett tag till.!

Baglady.?

Boende var fixat, och nu så var det inte det längre nej. Bra besked 5 dagar innan. Lovely. Så nu är det jag som rullar in på blocket och letar, vore väldans b om det inte löste sig och jag får slå upp ett tält utanför jobbet..

Stockholm i mitt hjärta.

Jag älskar stockholm. Vet inte hur många gånger jag kom på mig själv, sitta där på t-banan el. bussen och flina som ett fån av lycka för mig själv. Måste ju sett sådär normalt ut för mina medpassagerare. Men banane, helt enkelt.

Och jobbmötet. Ja, det gjorde mig kanske inte sådär oerhört mycket klokare än att jag ska vara på plats 07.00 på onsdag för mitt första pass. Så får jag förhoppningsvis ett färdigt schema då. Kan vara skönt. Men å andra sidan, har jag kört på i 7 månader nu och bara fått en veckas jobb i taget, så ska jag nog klara det här hemma med. Och i början av säsongen fick ju vi schema 2 gånger i veckan, helt galet. Men det känns skönt, och träffade några gamla arbetskamrater också som jag tjötade ett bra tag med. Dom var lika glada som jag över att jag var tillbaka.  Riktigt söta människor, och det kommer bli så jävla bra det här. Jag är taggad till tusen, jag skulle kunna börja jobba redan imorgon. Får se hur mycket som sitter kvar i skallen, var ju ändå 1½ år sedan jag slutade på jula. Men det kommer nog tillbaka rätt fort, jag kan ju det där!

Sen har jag varit och myst med Nathalie, ätit lunch med Tom och hälsat på i kurvan också. Har så himla mycket fina människor i huvudstaden så jag får ångest över att jag inte hinner träffa alla. Men nästa vecka, då är det dags att fara hem till creme de la creme, nämligen rebecca the hutt. Svullokväll står på schemat, jag hoppas på våfflor, glass och mängder av glas med te!

                      min och rebecca's senaste svullokväll, inte konstigt man är tjock!