Men reseleeedarn, vad gör hon i Skellefte?

Igår var all in. Jag och Malin slurprade i oss 1 liter bacardi cherry på förfesten och rullade sen när till stan. In på Allstars och springer in i en gammal gäst. Jag och Angelica hängde ju med nåra karlar härifrån i våras, och vad är oddsen att man springer in i en av dom? Ha, lite lustigt var det allt. :) Idag har varit en dålig dag, jag glömmer jämt att jag blir så mycket mer bakis här hemma än jag blir i Alanya. Jag är fortfarande helt slut som artist, ligger nerkrupen i Malins soffa och här har jag legat bra många timmar nu. Malin är ute och busar ikväll igen, så jag underhåller mig på bästa sätt med vampire diaries, supernatural och lite andra serier. Imorgon är det dags att hoppa på planet igen och fara till stockholm, hem till bästa gamlemor. Vid 1-tiden på måndag är det jobbmöte i Sollentuna, hoppas iaf på heltid i december så man får lite att sysselsätta sig med. :)

Part of the family.


Mot hufvudstaden!

Babygrapes kan ju vara bland det godaste som finns, inte sant? Dock smakar dom ju inte riktigt lika här hemma som dom gör i turreburreland, och här är dom betydligt dyrare. 20-lappen för en box på ett halvkilo mot en 5-krona för ett kilo på sok. Man blir verkligen bortskämd med priser på frukt och grönt där nere! Anyway, anyhow. Fönstret är öppet för att vädra lite grann vilket gjorde att jag kröp upp i malins soffa med en filt. Så här sitter jag nu med datorn i knät och babygrapes en soffkanten. maNga - benim benimle birak underbara stämmor blandas med smattret från regnet utanför. Jag trivs rätt så väldans bra faktiskt. Malin slutar jobbet om en knapp halvtimma och då kommer hon för att hämta upp mig och så far vi in till centrum. Det vankas party i helgen så malin behöver kläder. :) Sen blir det hemåt och äta tacos.! Jag har gjort iordning det mesta, bara köttfärsen kvar. Yumyumyum. Jag har fått nojja på tacos, så här mycket som jag ätit den senaste månaden med Lena har jag nog inte ätit på flera år.. Men men, gött är det och det är inte fy skam att nu så kan jag ha gräddfil på istället för sur yoghurt.

Och nästa vecka blir det ett besök till våran underbara huvudstad. Jag ska på jobbintervju, eller intervju kanske är att ta i, ett möte passar nog bättre. Peppar peppar så får jag börja jobba rätt så snart. Även om jag gillar semester så börjar det klia lite smått i fingrarna..

The mansion.

Nu sitter jag, i skräddarställning, hemma hos min andra halva. I skellefteå. Och hej vad kallt det var här. Inte alls lika kuligt, mycket dimma skulle man också kunna säga att det är. Var knappt så man såg vägen, men vi överlevde. In på Willys och handlade upp halva affären, så nu finns det en väldans massa grejor överallt. Malin står i köket och gör mat, medan jag gör det jag gör bäst, sitta med musik på och datorn i knät. Magen kurrar och jag ser fram emot pastasallad, jordgubbsvin & true blood..

Mot Skellefteå

På onsdag boardar jag planet och far till min andra halva i skellefteå. Det behövs verkligen. Vi har mycket att prata om, mycket bus att hinna med, många skrattanfall att avverka och en hel del jävulskap att fullborda. Höhö. Cant wait, kommer bli asbra. :)


+46

Just nu ligger jag nerkrupen under mammas duntäcke. Njuter av att det är helg, och jag inte står på flygplatsen som man gjort varje helg dom senaste 7 månaderna. Storebror har varit här och sagt hej, lite senare ska jag fara hem dit och kramas med mina hjärtan. Och på måndag kommer nästa lilla hjärta hit, och ska mysa med mig en hel vecka. :)

Bye bye birdie.

Igår jobbade jag min sista arbetsdag för den här säsongen. Idag rensar jag ur garderoben, packar och tvättar upp uniformen som ska lämnas in imorgon med alla tillbehör. Känns overkligt, har inte riktigt fått in det ännu tror jag.. Kommer väl säkerligen när jag sitter på transferbussen imorgon natt.

Ikväll ska jag iaf äta middag med mette, har inte träffat henne på aslänge. :) Så det ska bli mysigt, sen ska jag shoppa lite grann och fixa med det sista. Vore skönt att vara färdig med allt i tid för en gångs skull, och inte sista minuten som alltid..

Näst sista helgen..

Fredag. Vilket betyder ny transferhelg. Klockan 23.15 ska jag bege mig av mot flygplatsen och hämta hem skellefteå som landar 01.50. Underbar tid att landa på, inte sant? Är säkerligen hemma i sängen igen vid halv 6 - 6 på morgonen om allt går som det ska. Jag längtar tills det att man kan njuta av att det är helg, och ha den där söndagsångesten för man vet att på måndagen börjar man jobba igen. Inte som nu, när man längtar tills dess att det blir måndag och transferhelgen är över. Helt tvärtom härnere.. Men om 2 veckor så tar jag en riktig helg, jag ska ligga hemma hos mamma och njuta av att vara är ledig fredag, lördag & söndag. Sen kommer jag vara rastlös på måndagen igen och vilja fara tillbaka. Same old story everytime.

Nu ska jag iaf börja göra mig klar lite grann, lite mat vore en idé att få i magen också. Trevlig helg!

                                                            Camilla och jag på kalaset i onsdags.




Säsong 2012




VS



Jag ska älska dig tills hjärtat slutat slå.


Go shorty, it's your birthday!

Igår fyllde Jennifer år, och idag fyller Erja år. Så vad hände? Jo, det vars födelsedagsfest på Maren Beach Club. Med karaoke. Finaste Deturfamiljen är uppe på scenen och sjunger till Deturlåten 2011, The Journey - Dont stop believing. Jag ville stanna upp tiden och fastna i dom där minutrarna, krama om dom allihopa och jag är så oerhört tacksam att jag har dessa fina, underbara, otroliga människor i mitt liv. Jag kommer gråta en hel del när jag säger hej då om 2 veckor, biljetten bokades igår. 28e oktober 07.00 sätts kursen mot Sverige och Borlänge flygplats. 

För någon dag sen var vi ut en sväng, och jag hade en konstig känsla i hela kroppen att jag borde stanna hemma. Och det borde jag ha gjort, jag hann inte mer än in på robin hood innan jag går rakt in i herr x. Hjärtat stannade och jag dog på platsen jag stod på. Jag behöver komma hem till sverige en sväng, jag behöver ha distans till allt som har hänt under det här året. Jag behöver ha Malins tankar och ideer, hennes närvaro.

Nu är det färdigrabblat, jag ska påbörja städningen på mitt rum. Första tvättmaskinen är i full gång, har väl en sådär 3 - 4 stycken kvar efter det? Men idag skiner solen, för första gången på nästan en vecka, så tvätten torkar fort iaf. Är så mycket man ska hinna med när man är ledig, suck. Sen måste jag ju beta av alla serier också.. Heippa!

Daylight comes and we dont want to go home..

Det har hänt en del sen sist. Emelie har kommit hit. Sån oerhört skön känsla att träffa henne igen, att prata med henne om allt möjligt och helt enkelt att bara ha henne nära. Så fick jag en liten gottipåse när hon kom också; flera påsar godis, 2 burkar fiskbullar, 6 påsar tacokrydda och lite annat smått. :) Sötnöt! Min finaste sambo Jennifer har hunnit vara hemma i sverige på en veckas semester också, men idag kom hon tillbaka. Riktigt skönt, jag är inte riktigt gjord för att vara själv hemma.. Fick mig lite godis av henne med, hihi.

Har hunnit med en hel del galna utekvällar, till och med härjat loss på summer garden 2 gånger inom loppet av en vecka. Tjötade lite turkiska med grabbsen och då kom såklart baba türk till liv igen, för det kan ju verkligen inte vara så att man kan ha lärt sig ett och ett annat ord på turkiska om man inte har en pappa som är turkisk. Ha, lättlurade jävlar. Snacka om att hjulet snurrar man att hamstern är död.

Det har slagit oss allihopa att snart är det över, jag fick extrem ångest när sabina fick hemresedatum. Vars nästan lite tårögd. Det är inte ok. Vars har det här året tagit vägen? Har även pratat väldigt länge med mamma ikväll, om hur jag ska göra med allting. Och imorgon ska jag be om en flygbiljett hem jag med. Det känns faktiskt helt ok efter allt som snurrat runt i mitt huvud, jag vill vara med min familj nu när dom behöver mig och det är faktiskt inte längre hit igen än vad det är hem, så det går alltid att fara tillbaka.