30e april 2012

Såg att sista inlägget var 9e april, jäklar. Jag är sämst på det här! Livet rullar på, jag har haft min första riktiga flygplatshelg sen jag kom ner. Arrival Örnsköldsvik och Arlanda. Det värmer i hjärtat när gäster som varit här över 20 gånger berättar att jag är den bästa guide dom någonsin haft, och att jag berättade saker som dom inte visste om efter alla dessa gånger så dom lärde sig något nytt. Vart både applåder när vi var framme i Alanya och en del kramar vid hotellen. Jag älskar verkligen mitt jobb! :)

Hanne kom igår, så nu är äntligen min sambo på plats i rummet brevid. Det firade vi med buller och bång, jäklar vilken kväll. Vi mår verkligen som vi förtjänar idag, haha. Men verkligen värt det. :)

9e april 2012

Idag har jag och Sabina ätit pannkakor till frukost och planerat en Kidsclub. Var till kontoret en sväng efter det, lämnade in lite papper och fick beröm för vårat välkomstmöte igår. :) Sprang iväg på 2 hotellbesök och sedan in och handla lite på affären. Köpte sånna här små kulor som man lägger vid avloppsrören, så håller man på kokhett vatten och det ska rensa rent hela avloppsröret. Köket gick bra, handfatet i badrummet gick bra. När det kom till duschen gick det mindre bra, jag brände mig på all vattenånga.  :( Så nu sitter jag här med två fingrar i ett glas isvatten och tycker synd om mig själv.. Buuu. Jag som tänkte mig att jag skulle storstäda, men det får vänta lite tills jag kan använda högerhanden igen.

Ikväll blir det nog middag med Jennifer. Känner att hon och jag behöver lite ensamtid, var alldeles för längesen nu! Lite sugen på utgång, får se vars det leder! Om inte annat så kommer bästa gamlemor imorgon, så då blir det vartfall kalas för hela slanten! :)

Jag och Jennifer, mars 2012.

8e april 2012

Idag har välkomstmöte & citytur stått på schemat. Så sjukt skoj! Jag och Sabina rockade! Helt underbara gäster, och vi fick högsta betyg utav alla på frågeformuläret och riktigt bra feedback. Jag älskar mitt jobb!

Nu har jag vars hemma en timme ungefär. Har hunnit med ett haft ett långt samtal med storebror. Jag hoppas att han kommer ner och hälsar på mig i år.. Han har inte riktigt förstått det här med att jag bor här nere, utan säger jämt att det är dags att avsluta semester och fara hem. Så kallar han mig trögfattad? Haha. Finaste storebrodern!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, och sen slänga mig i sängen och glo klart på buffy & vampyrerna. 2 dagar kvar, sen kommer gamlemor och jag är ledig i 2 dagar! Bästan!
Heippa!


5e april 2012

Home sweet home, såhär bor jag & hanne! Bara 3 veckor kvar tills hon kommer nu.. :)


4 april 2012

Idag är ingen vanlig dag, idag är Sabina's födelsedag. 25 år fyller flicksnärtan, och det ska firas på Ev och på Robin Hood. Vi har nyss ätit en väldans massa våfflor med vaniljglass, jordgubbar och bananslantar. Lite senare blir det ett besök hos Cuts by Celal för att fixa håret. Den här kvällen kommer bli grym. Annars så har jag hunnit med att bo i min lägenhet ungefär en vecka nu. Älskar den! Trivs som fisken i vatten. Så sjukt skönt att ha ett eget ställe. Nu väntar jag bara på att tiden ska gå liiite snabbare så att Hanne kommer ner och flyttar in i rummet på andra sidan hallen. Mat har lagats, jag har en ugn och det kan ju vara bland det bästa? Klyftpotatis, kycklingschnitzel, sås och fetaostsallad. Göttans! Nej, dags att kila. Heippa!