Alanya - 27e augusti 2012

Skrev precis ett jättelångt inlägg, och poff så försvann det. Kul jul i ett skjul! Så var det inte det. :PpPpPpPpPp

Skämt och sido, mycket har hänt. Jag kom tillbaka hem till lägenheten i Alanya, med 25 kg mer i vikt än jag hade med mig till Sverige. Emma har varit här, vi myste ihop ute på Memos. Det var år och dagar sedan. Helt sjukt vad tiden går fort ibland. Hanne har åkt hem. Hjärtat blöder. Och med det kom nya ändringar inför hösten. Hannes rum vart vardagsrum och vardagsrummet vart Becellis rum.

Rebecca har kommit hit. Dock har vi setts en kväll bara innan jobbet kallade och transferhelgen satte igång. Och vilken transferhelg det var! Helt underbart. Jag är så stolt över mig själv att jag kommer över mina mål hela tiden.

Idag har vi städat här hemma. Badrummet är fräscht och luktar mango, köket är rent, sängen är renbäddad och golvet är dammsugat. Hade det inte varit för att magen varit upp och ned hela dagen och natten till idag, så hade det varit bättre. Men, truth be told så gör det ingenting. För jag är lycklig, ända in i själen.

Avesta - 12e augusti

Jag sitter på köpmangatan hemma hos mamma. Har varit här exakt en vecka idag. 4 dagar kvar, sen är det dags att fara hemåt igen. Och det ska bli så skönt. Nog för att det är mysigt att umgås med familjen och vännerna jag har här, men så mycket mer än så är det inte. Jag gillar inte Avesta, inte någonstans. Jag och Marina var ut på Kings Arms igår, och varje gång tänker jag för mig själv att jo, men det kan nog bli kul ändå. Och varje gång blir jag så grymt besviken. Inte min cup of thea helt enkelt.

Imorgon blir det en väldigt väldigt snabbvisit till Stockholm. Jag önskar att jag haft mer tid så jag kunde krama om alla jag vill krama om, men dessvärre hinns inte det med.. Tur att iaf Rebecca kommer till Alanya om 11 dagar så jag får krama henne då. :)

Alanya - 4e augusti 2012

Dagens;

Alanya - 2a augusti 2012

Som jag njuter av att vara hemma. Umgås med mina fina, lyckan över att även ha Tess här en vecka. På söndag blir det en semestervisit till Sverige. Kyla, mammas mat, familjen, vänner. Livet kan inte bli så mycket bättre just nu. Jag är lycklig. Ända ut i fingerspetsarna.

Svar till Sassa;
Njae, inte 2004. Men 2005 kan det nog stämma att du såg mig här nere. Reseledarjobbet är det bästa jag har gjort, trivs som fisken i vattnet och skulle inte byta ut det mot allt i världen. :)