Marmaris - 29e juni 2012

Internet har inte velat infinna sig på min dator, bara på iPhonen och den är inte lika kul att blogg ifrån, så därav inget inlägg på länge. Men, min bästa Hanne var här. Och hemlängtan var ett faktum när hon for härifrån. Var helt underbart att träffa henne igen, jag njöt av varje sekund. Skratt skratt och mer skratt. Testat Marmaris barstreet, och vilken besvikelse. Alla år har jag hört så bra om den, men seriöst? Was that it? Nej, tacka vet jag Alanya. Inget slår den staden, home sweet home.

Idag är jag ledig. Har setat inne hela dagen, tvättat och lyssnat på musik. Pratat med Hanne i telefonen och betalat min enda räkning. Borde gå till Migros och handla, magen kurrar. Men det får nog bli ett senare projekt..

Marmaris - 22a juni 2012

Har bänkat mig fast i fåtöljen i vardagsrummet. Avicii - Silhouettes är på högsta volym. Jag har städat, jag har tvättat. Ätit några aprikoser till lunch. Halsen ömmar, jag är ledig och det är midsommar. Ett extremt Sverigesug har infunnit sig, och dom senaste dagarna har jag lurat och klurat, letat biljetter och funderat lite på om jag har ekonomi till att fara hem en sväng på semester efter att jag har lämnat Marmaris. 1 - 2 veckor i augusti, när det är som varmast i Alanya vore inte helt fel. Byta ut svetten mot en skinnjacka, turkisk mat mot svensk. Mot mammas mat. Träffa familjen, mina finaste syskonbarn som nästan är vuxna vid det här laget. Nåja, inte riktigt. Men det känns så ibland, dom blir så stora och jag hinner inte med att se någonting. Stranden mot sandlådan, bazaarområdet mot plushuset, lc waikkiki mot h&m, gina tricot och bikbok..

På söndag kommer Hanne hit. Och som jag längtar. Känns som det var evigheter sen vi sa hej då. Men det är knappt 4 veckor sen. Konstigt hur tiden på ett sätt kan gå så fort, men på ett annat går den så himla sakta..

Marmaris - 19e juni 2012

Jag lever. Och jag har det alldeles alldeles underbart. Jag ankom till Marmaris strax efter 16-tiden förra söndagen, med min rosa kudde i högsta hugg redo för nya aventyr. Vakten pa Antalyas otogar kollade lite snett pa kudden och klackte ur sig Pamuk..? Ja, jo. Vad skulle det annars vara? Han skrattade lite grann och skickade ivag mig. En lang och dryg bussresa, kande att jag nastan vaxte fast dar i satet. Men vart det. Kom fram till mitt nya boende, som jag delar med varldens basta Agnetha. Eget sovrum med 3 sangar, som jag har skjutit ihop till en megasang och nu kan jag rulla runt dar bast jag vill. Eget badrum, och delat vardagsrum/kök. En stor pool med vattenrushekana. Inte alls illa pinkat. :)

Jag har varit pa nagra helt otroliga batutflykter, sett gamla kungagravar som ar ingravda i berget, badat lerbad & svavelbad, varit pa jattesköldpaddejakt, atit blakrabba, vandrat langs kleopatraön osv osv. Listan kan göras lang. Har aven hunnit med att ha 2 transfer, Umea och Trondheim / Aalesund. Gick jattebra, och supertrevlig gaster. Trodde jag skulle vara nervös dar inför min första, men inte en gnutta. Ny destination gör visst ingenting, arrivel sitter som det ska efter alla man haft innan. :)

Nu ska jag kila ivag och ata lite mat, dricka lite vatten och möjligen svara lite at varmen. Sen vantar hotellbesök i eftermiddag. Puss kram!

Alanya - 3e juni 2012

Världens bästa Angelicas födelsedag är det idag. Vi firade den dock redan i torsdags eftersom min semester tog slut på fredagskvällen.. Och vilken semester det har varit! Helt fantastiskt. Det går så fort att vänja sig vid att ha folk man älskar brevid sig. Och sen är dom bara borta igen.. Malin sa jag hej då till i fredags, och Angelica igår. Veckan har gått för fort, och nu sitter jag här, ensam i lägenheten, med ett sorgset humör och tittar igenom bilderna från semestern. Det låg även en fin liten lapp på min säng nu när jag kom hem, så den har jag läst igenom ett par gånger redan. Så oerhört lyckligt lottad jag är över att ha så fina, otroliga, fantastiska människor i mitt liv. 

Annars så har två transfer stått på schemat, Göteborg igår och Luleå idag. Hur trevliga gäster som helst, dom två timmarna från flygplatsen kändes som 10 minuter. Helgen är över, och imorgon är jag ledig. Borde gå på stranden, borde gå till frisören, borde städa, borde tvätta och borde verkligen börja packa inför flytten. Men just nu har tröttheten slagit till och ja, vi får se vad det blir imorgon.. Jag är ledig på onsdag igen, så kanske kan göra det då istället.. Dagarna rinner iväg, och imorgon påbörjas min sista vecka här i Alanya. På söndag kl 07:00 rullar bussen mot Marmaris ut från Otogor, jag är så taggad. Vilket äventyr det kommer bli.!