24e mars 2012

Lördag. Fick gå hem tidigare från jobbet idag. Riktigt skönt. Kröp ner under täcket och skulle titta på vampire diaries, men somnade säkerligen på 2 minuter. Nu 3 timmar senare så jag har dragit mig upp.. Beställt sushi, och jag är så hungrig att jag dör nog snart.

Annars då.. Igår så var jag och kikade på en lägenhet. Och bestämde mig för att ta den. 2 sovrum, ett till mig och ett till hanne, ett vardagsrum, kök och två balkonger. Jag har fridag på onsdag, så då börjar flytten. Frågan är bara hur jag ska kunna bo ensam tills Hanne kommer? Haha. Jag har aldrig bott ensam, och dom gånger Jennifer inte var hemma förra året så hade jag jättesvårt att somna. Tur att Hanne kommer om cirkus en månad! Jag har sagt åt mina hjärtan här nere att dom kommer få sova hos mig en hel del. ;) En stor spis var det dessutom, med ugn! Så jag ska laga massvis med mat. På tisdag ska vi hyra bil och fara till Metro för storhandling. Jag såg i annonsbladet att dom hade billiga täcken och kuddar. Kan behövas. :)


Nej, nu kommer Sushico. Maaaaat!

18e mars 2012

Alyssa Reid - Alone again spelas hårt. Repeat repeat repeat. Kan inte sluta lyssna. Ny version av en av världens underbaraste låtar.

Annars. Det är kallt. Jag fryser. Har äntligt fått tvättmaskiner till lojman, så nu rullar två stycken maskiner fulla med mina och sabinas kläder. Börjar sina lite grann, så skönt att få det tvättat. Imorgon är det officeduty. Likaså tisdag och onsdag. Imorgon har även dom nya guiderna slutprov och cabare. Ska bli kul att se vad dom gjort för teater. Dom kommer ju inte slå våran direkt, våran var bäst! ;)

Nej, ska kila iväg och träffa Tine en sväng nu! Puss

16e mars 2012

Igår var vi och busade med dom nya guiderna! Först var dom i skolan fram tills 8 på kvällen, sen vidare till turkish night. Väl hemma vid halv 11 så slocknade dom nog rätt så fort, dom såg aströtta ut hela högen. Så, klockan 1 sprang vi och bankade på deras dörrar och gav dom 5 minuter på sig att infinna sig nere i receptionen. In med dom i en buss, och ger dom ett varsitt hotell att hitta till. 16 hotell skulle hittas, och det var inte det lättaste. Klockan 5 var vi hemma igen, tog en väldans lång tid, och dom skulle vara på guideskolan igen kl 9. Haha. Dom kan inte vara pigga idag! ;) Själv har jag sleep, så jag börjar inte förrän kl 15. Inatt har jag min första departure för iår, göteborg ska fara hemåt! Imorgon har jag även göteborg arrival, spännande! Nu börjas det igen, flygplats varje helg! :)
Nu ska jag in i duschen och börja göra mig klar, ska dra på lunch med Jennifer och gå igenom hotelljakten inatt. Heippa!

13 mars 2012

Efter blivit inkallad till polisen i passkontrollen med orden; "your a criminal and wanted here in turkey, so please come with me" så satt jag nervös en bra stund med 6 poliser på världens minsta polisstation. Jag kände på mig att det skulle inte gå smärtfritt genom passkontrollen, så sabina & tove fick gå före, så fick lena gå efter just in case. Efter en hel del prat, så slutade det med att jag fick knata runt nästan hela flygplatsen med en polis, gå till en bank och betala böter. Sen fick jag min stämpel och kunde gå igenom. Så, nu sitter jag här i ett regnit Alanya. Planen var att gå och köpa skor, men glömde såklart paraplyt i bussen idag efter våran landsbyggstur, så jag och Sabina kände snabbt att det blir ett internetbesök istället.
Sen vi kom, har det varit en hel del guideskola. En hel del observationer och imorgon, imorgon är det äntligen dags att dra på sig uniformen för första gången iår och ha Sapadere och sedan hotellbesök på eftermiddagen. Tror ni jag längtar..? Har även hunnit med en vild utekväll. Var ledig i söndags, och eftersom det här förmodligen var den enda lördagen jag någonsin kommer ha ledigt fram tills november, så kände vi att vi borde passa på. Var överallt och ingenstans, hann till och med att besöka nya Club Blue, där dom stänger 5. Inte så pigg tjej dagen efter direkt, men kul var det!
Nu måste jag dock kila vidare, har möte på kontoret snart och sedan ska jag och Sabina hem och göra våfflor! Yuuuummmm. Heippa!