Stockholm - 30e november

Jag sa nog hej lite för tidigt idag.. En kollega är sjuk, så fick frågan om jag kunde jobba i helgen. Och jag som inte kan säga nej. Så, imorgon är det 10 - 17:15 och på söndag 11 - 17:15. Vilket leder till 9 dagars jobb på raken. Ledig igen nästa fredag.. Det är väl inget jag inte gjort förut, så går säkerligen bra. Jag kunde dock säga till om jag ville ha en extra ledig dag nästa vecka, så får se hur det blir. Är jag för trött i bollen så funderar jag på att ta torsdag ledigt. Kan vara skönt med två sammanhängande lediga dagar.. :]

Ikväll har huvudet varit överallt och ingenstans. Tankar har flygit hit, och dit, och sen tillbaka igen. Jag får panik på livet. På hur det "ska" vara. Jag är 23, snart 24, och ena stunden är jag precis vart jag ska vara. Medan nästa är jag så långt ifrån alla andra som jag möjligtvis kan vara. Här står jag, med ett bra jobb i sverige som jag alltid kan luta mig mot, med 2 (!) reseledar-säsonger bakom mig, två helt underbara säsonger som jag ibland får för mig att jag drömt ihop. Har jag, som svimmande i skolan vid redovisningar, verkligen gjort det där? Och nu då? Nu står jag inför en ny utmaning, och jag vill egentligen bara kasta mig ut i det. Men huvudet tynger ner mig. I mig själv vet jag att det kommer ge mer, men att återigen göra folk "besvikna" känns bara mer och mer..

Jag saknar min hamster. Här är vi på Robin Hood och firar hennes födelsedag en dag i juni. Som att guidejobbet inte gett mig så mycket i sig själv, så har det gett personer som man inte riktigt förstått hur det har gått att leva utan dom innan..

Nov. 30, 2012


Stockholm - 30e november

Sista november idag. Fredag. Jag har ledigt i helgen. Jag? Som inte haft en ledig helg sen februari. Känns skumt.. Och min enda lediga helg på 6 veckor. Dom 5 kommande är det jobb som gäller. Varför ändra ett vinnande koncept? Jag får ju dock liiiite mer betalt för att jobb helg här hemma i Sverige, dock är det roligare helgjobb i Turreland. Men man kan inte få allt här i livet.

Jag väntar på spänning på svar på min önskning om vilken destination jag ska till nästa säsong. Skickade in den i måndags, många fick svar igår. Jag är otålig och avskyr att vänta. Jag håller en tumme och två att jag får svar under dagen, och att det blir det svaret jag väntar på.

Nu är det dags för att hoppa på tunnelbanan och fara till jobbet, ha en bra fredag!

Stockholm - 28e november

Idag är det 3 dagar kvar tills att det är dags för julkalendern. Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst. Jag fullkomligt älskar Mysteriet på Greveholm, världens bästa julkalender - ever! Och är helt övertaggad på den nya som kommer nu. Klockan 6 på lördag morgon, jajjamän!! Min sambo är dock inte lika taggad, utan mer lite hatisk mot mig att jag ska tvinga upp henne strax före 6 på morgonen en lördag, haha. Vi kom ju sedan fram till att hon inte ens har sett MpG - överhuvudtaget! Hör på den lixom. Så, som den bra sambon jag är, så började vi beta av avsnitt igår. Hon måste se alla 24a avsnitten innan lördag. Nu är det dags igen, vaniljte't är klart och vi ligger i soffan. Dags för Greveholm!
 

Stockholm - 27e november

Regnet öser ner utanför och jag var mer än blöt när jag kom hem. Skulle hämta Melvin på dagis och möta Rebos i centrum - gick sådär. Återigen gick jag vilse, som alltid när jag ska hämta honom, och efter 10 minuter rundvandring i den där labyrinten insåg jag min begränsning och fick ringa Rebos så hon fick förklara. :] Kom iaf till slut fram till Ica där vi handlade lite, och knatade sedan in på Puls & Träning (tror jag det hette..?) Ett nytt gym som öppnat precis vid T-banan så jag vars medlem där. Har friskvårdskuponger kvar som jag fick i våras av jobbet, så lämnade fram och dom slapp betala första månaden. Så nu finns väl egentligen ingen ursäkt? Betalade ingenting och jag går förbi det varje dag..

Annars så är det change of plans. Jag skrev att jag hade plan A, B och C redo. Men jag trodde väl aldrig att det skulle bli en helvändning sista veckan. Och jag hade tänkt att jag skulle ta tag i det efter nyår, men nu när jag tänkt efter så är det ju egentligen inte så mycket att fundera på? Jag kör bara, medan jag har chansen!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, och sen dra på mig min one piece och spendera kvällen framför lite serier..


Stockholm - 22a november

Jag befinner mig just nu på en lila soffa i bagarmossen. Ett grått och trist Stockholm visar sig utanför fönstret. Nog för att det är skönt att vara hemma, men kylan klarar jag mig utan.. Igår var första jobbdagen på Jula, och det gick bra. Dock på vägen hem så vart jag bara sämre och sämre, och febern var ett faktum. Däckade av vid 6 på kvällen och drog mig upp vid 12 tiden idag när det kom några nissar och skulle täta Gamlemor's fönster..
 
Decemberschemat är fullsmäckat, jobb 5 - 6 dagar i veckan och varje helg fram tills 6e januari. Jag ska inte klaga, cash is king! :) Ledig julhelgen, vilket är skönt. Jobbar dock nyårsafton, vilket gör att mina Alanya-planer går i stöpet. Men en lugn hemmakväll i min onepiece är inte helt fel det heller..
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, chili cone carne står på spisen.

Alanya - 8e november 2012

Första dagen på min ledighet. Jag har legat i soffan, betat av Gossip Girl och Criminal Minds. Kärlek till Reid! Men, vad vill dom med den nya tjejen? Ufff. Inte bra..

Pratat med Emma. Hon är så bra, lyssnar på att mitt gnäll och mina i-landsproblem. Allt snurrar fortfarande i 180, men planen är nu att lägga allt på hyllan och sedan tar vi tag i det när det kommer, efter nyår där någon gång. Nu ska jag njuta av mina sista dagar i Alanya, mina sista dagar i värmen. Och sen ska jag hem och kramas med mamma!

Alanya - 3e november 2012

Värmeljusen är tända, potatisgratängen står i ungen. Vinet är upphällt, Criminal Minds är nedladdat. Den grillade kycklingen från turkrestaurangen på hörnet är inhandlad, Sabina och Becelli är här. En väldigt bra start på en lördagkväll.. :)