Marmaris - Bra dag

Idag är en bra dag. Jag får åka till Alanya nästa vecka. Som jag ska krama sönder min fina vänner därborta. Elise, Sophia, Mimmi, Jennifer, Becelli, Leila, Tess. Jag ska svulla mat på SushiCo, jag ska dricka jägerbomb på Bella. Åh, som jag längtar! Imorgon ska jag köpa en ny resväska, min andra gick sönder på vägen hit. Imorgon är det löning, så då passar det bra.

Ihhh! Glad tjej!

Marmaris - Crazy Daisy

I år ska vi jobba med Crazy Daisy på Barstreet, och ikväll är det öppning. Så 23.45 skulle vi alla samlas och fara dit för att gå på invigningen. För 5 minuter sen ringer min chef och säger att dom inte är redo att öppna, så invigningen är flyttad till imorgon. Om dom blir klara tills dess vill säga. Haha, alltså. Vad säger man? Underbara Turkiet. :) Mig gör det dock absolut ingenting, helt slut är jag och vill bara ligga i min säng och titta på film. Har inte ens tagit mig in i duschen än, så passade perfekt för mig!

Det smärtar mig dock lite grann att jag inte är hemma idag. LatinoClub öppnar. Havanna öppnar. Istanbul öppnar. Ja, ni hajjar..? Där hade jag velat vara! But hey, snart så! På ett eller annat sätt.

Najty najt peeps!

Efesos

 

Marmaris - Ett av dom sju världsarven

Imorgon är det dags att hoppa på Deturbussen och ge mig av till Efesos och Artemistemplet. Jag har aldrig varit där, så det ska bli riktigt intressant.

Annars så idag har jag hängt på kontoret, fixat med mallen för våra ny välkomstböcker, skrivit ner lite tips från coachen om hur jag gör mitt jobb så det kan delges till dom nya. Fick Excellent work Fanny! av min chef. Jag vet, jag är grym! ;) Mjööö. Nej, nu ska jag inte vara sån. Men det är alltid kul när man blir uppskattad.

Dags att krypa ner, 06:30 blir vi hämtade imorgon! Heippa!
 

Marmaris - Strandhäng

Idag har vi varit lediga, så jag och Jenna har spenderat dagen på stranden. Ätit jordgubbar och pratat med G. Det där med rykten alltså, orka med sånt. Oh well, vad ska man göra..?

Jag önskar att det fanns en knapp man kunde trycka på och spola fram tiden en månad, eller två. Tills att säsongen sätter igång. Jag längtar efter transfer. Jag vill stå i bussen med 46 förväntansfulla gäster. Nästa helg börjar äntligen flygen komma. Så då får vi vartfall lite mer att göra..

Marmaris - Dag 4

Hotellorientering, besök hos olika samarbetspartner, balkonghäng med äppelcider, ahlgrens bilar, chokladdoppade jordgubbar och turkiska läroböcker. Ja, så kan man väl beskriva dom senaste dagarna. Imorgon är det återigen hotellorientering och på lördag Icmeler Beachday. Heldag på stranden, med avslut på Oh yes på longbeach där vi ska svulla mat. Och säkerligen vin, eftersom vi har ledigt på söndag. Det känns fortfarande inte speciellt ok att jag är här, men solen skiner vartfall och då känns hela livet ändå lättare på något sätt. Jag har till och med bränt mig lite grann på bröstet, me like! Jag och Jenna ska bli bruna, brunare än brunast. Jag har varit så kass på det dom senaste säsongerna, men here we go!

Marmaris - Dag 1

Igår kväll efter många timmars körande anlände vi till Marmaris. Jag och Jenna fick en varsin lägenhet med poolutsikt och sedan åt vi middag på Oh' Yes i marinan. Men, jag har ont i bröstet. Bokstavligen. Och inte på grund av att jag är sjuk, utan av saknad. Vi försöker peppa upp varandra. Men det går sådär. Ena stunden är det bra, nästa gråter jag i luren till Elise när hon ringer. Jag hoppas det går över, med tiden. Snart kommer Rebecca. Tack gud för det, jag räknar ner dagarna. <3


Alanya - Departure

Ikväll är det dags. Mina väskor är packade, avsked är gjorda. Ikväll kommer jag fara mot Antalya, och imorgon far jag vidare till Marmaris. Det känns förjävligt rent ut sagt. G kommer snart hit, ett sista hej då. Gud, vad har jag gett mig in på..?

Alanya - Sunday


Alanya - And you let me go

All good things comes to an end, right? Lika som att mina dagar här i Alanya är över, är det även över mellan mig och G. Det var väl väntat eftersom jag ska vara borta väldigt länge, men hade väl önskat att det slutat på ett bättre sätt..

Anyhow, idag är det lördag. Och inte vilken lördag som helst. Fia och Mimmi kommer äntligen!! Som jag längtat efter dom. Vi ska ha picknick uppe vid kale, dricka vin och tjöta sönder oss. En riktig tjejkväll, men avslutning ute i hamnen. Men först ska jag och Elise gå till Ev, äta en pizza och dricka en Mojito. Precis som vi gjorde när vi hade semester.

Alanya - ...

"How can you do this, how can you leave me?! How could you make this decision without me?! Stay, stay with me. Dont leave.."

G's sista ord ekar i huvudet. Hans ansiktsuttryck, hans blick.