Avesta - Internetshopping!

Is the shit. Nu har jag hämtat ut mina två paket på posten. Mihihi.


Avesta - Today was the day!

Idag kom det ett rekommenderat brev. Från Turkiska Ambassaden. Jag väntade en liten stund innan jag drog ett djupt andetag, och öppnade brevet. I passet satt en fin klisterlapp. 15.02.13 - 01.11.13, 259 gün. Rehber. Tur operatör. Äntligen! Nu är det klart. Efter alla om och men. Så nu ska jag boka en tågbiljett till Arlanda, och transfer från Antalya till Alanya!


Stockholm - Yesterday

Igår tillkom det en ny piercing i vadera öra. :)


Stockholm - Last week..

Måndag. 5 dagar till avresa. Jag har shoppat upp hela Stockholm. Nästan iaf. Ny jacka, sjalar, smycken, underkläder, linnen, skjortor, leggins, tjocktröjor och tunikor ligger nu nedpackat i resväskan. Har även internetshoppat parfymer och ögonskuggepaletter.

Dagen har spenderats med Jennifer. Besök på Deturkontoret, hämtat nya katalogen och träffat en ny kollega. Svullat mat på Mongolian Barbeque, och sprungit runt i affärer. Bra dag!


Stockholm - Gökovabukten

Det bästa med Marmaris är Gökovabukten & Kleopatraön. Jag skulle ge mycket för att ligga där nu..


Stockholm - Change of plans

Jenny var tvungen att boka om vår date ikväll tills imorgon. Så jag tar och far hem till Jennifer N istället och myser lite..


Stockholm - Hej då

Jag hatar att säga hej då. Det går rakt in i hjärtat, och jag kände mig helt tom på vägen hem från Johanna i torsdags. Igår var jag med Jennifer N för sista gången. Ikväll ska jag äta hej då middag med Jenny & Jessica. Det blir mycket, och man vänjer sig aldrig. Jag förtränger dock mitt hej då till familjen, till barnen, ett tag till..


Stockholm - Då kör vi?

Efter besök på Ambassaden där jag näst intill fick en utskällning av en sur man, ringde jag några +90 samtal, for till skatteverket och Deturkontoret, signerade ännu fler papper, mottag och ringde några fler +90 samtal så for jag återigen till Ambassaden. Och ja, nu gick det vägen. Mannen var helt plötsligt trevlig och sa att jag hade gjort ett bra jobb och att mina kollegor borde följa mitt exempel. Nästa vecka skickas mitt pass hem, och då kör vi. Hoppas jag iaf, att få ett papper i år igen med texten; You are prohibited to enter Turkey vore ett nedslag. Minst sagt.


Stockholm - Lugnet i stormen.

Jag har Michael Jackson på högsta. Magen gör ont och jag är hypernervös. Jag blåhåller tummarna att det går vägen, trots alla nya regler. 3 minuter kvar..


Stockholm - End of the tunnel?

"Efter 3 får vi en leverans." Ok, då väntar vi på att klockan ska bli efter 3. Jag ska åka dit, sitta där på en stol och vänta på den där leveransen. Jag ska vara på jobbet vid 4. Tvivlar på att jag kommer i tid. Men just nu, är inget viktigare än det här. Och imorgon bitti, då ska allt gå som på räls. Det ska det. Inget mer krångel från Ambassaden, snälla söta rara med ett körsbär uppepå.

Stockholm - Vinkväll

Är på väg hem efter en välbehövlig vinkväll med bästa Fia! En väldans massa skvaller om pojkarna, om livet i allmänt och planerna.


Stockholm - Me and the girls

Igår kom tjejerna hit. Så sjukt underbart att träffa dom igen. En väldans massa skratt, skvaller och koppar te. Som jag längtar tills säsongen börjar, och jag är nära dom igen. Besöket på Ambassaden gick väl inte som förväntat, som vanligt. Tänk om det någon gång kunde gå smärtfritt? Tydligen så är det inte fallet när det gäller turkar. Men hur som, efter några +90-samtal så tror jag att allt är som det ska. Tackar gud lite smått för att jag bor i Stockholm, och har nära dit. Jobbigare är det för tjejerna som bor i Helsingborg och Hallaryd. Så nu väntar dom på att jag ska ta mig dit och se om allt är ok, och sen kommer dom upp igen på måndag. Och då kommer även Jennifer. :)

Nu ska jag fara in till Medis, träffa bästa Sophia och snacka massa skit. Heippa!

Stockholm - Hänabanäna!

Morgonen kunde inte starta bättre.


Stockholm - ....


Stockholm - Paranormal Activity 4


Stockholm - The night before..


Stockholm - Saturday

Har jag sagt att jag hatar vinter? Och minus 18 grader? Imorse stod jag och väntade på bussen. Och väntade. Och väntade. Tillslut hade jag inte tid att vänta mer, så det var bara att börja knata. Jag trodde att mina ben skulle gå i tusen bitar av all kyla. För att inte tala om ansiktet.. Kommer fram till Tbanan, väntar ett par minuter och blir störd av ett fyllo. Tåget kommer, vi börjar köra och jag börjar tina upp, börjar känna att jag hinner i tid i vilket fall. Kommer till Medborgarplatsen och blir fast. Tekniskt fel. Kommer till slut i väg, springer genom centralen för att hinna med pendeln. Signalfel. En kvart senare kommer vi iväg. Springer in på polisstationen i Sollentuna, fixar allt så fort som möjligt och springer sedan vidare till bussen, som ska ta mig till jobbet. Mobilen dör när jag har 39% kvar. Bussen 25 min sen. Isbit när jag äntligen kommer fram. Ja, ni hör ju? Ha, underbar start.


Stockholm - Here we go again.

Återigen kör det ihop sig. Blir det någon resa nu? Tänk att det alltid ska vara något, varför kan det inte bara gå som på räls? Bara en gång? Jag hoppas att det går som jag vill i vilket fall, vi får helt enkelt se på fredagen om två veckor om det är dags att säga hej då till familjen, eller inte.

Stockholm - Finbesök

På tisdag kommer Becelli, Leila & Sabina till Stockholm. Gaaah, jag skulle kunna fälla en tår av glädje. Underbart!


Stockholm - And I said; what about breakfast at Tiffany's?

Imorse vaknade jag till ett sms av Becelli. Och jag är väldigt lyckligt lottad över att ha så fina personer i min omgivning. Bra start på min fredag. Efter det låg jag och drog mig under täcket, kollandes på greys anatomy i cirkus två timmar innan jag klev upp. Älskar sovmorgon! Nu är jag vartfall på väg till jobbet, 8 jobbpass kvar innan Alanya. 8!! Mihii, helt underbart. Ha en bra fredag!


Stockholm - Till alla er med negativ inställning


Stockholm - Peter Pan & Pan

Igår var jag på Peter Pan & Wendy på stadsteatern med Malin. Den var bra, och det var mysigt med teater även om jag inte gillade hon som spelade Wendy. Skrikig, gapig och gäll röst. Och dom bodde i Landet Någonstans, Landet Ingenstans heter det väl ändå..? Efter teatern mötte jag upp Pernilla, på en fika. Var planen iaf. Teet byttes ut mot cider och efter 4 sånna for vi till Söder och fortsatte kvällen med VodkaBull med Alanyaligan Halv 4 kom man hem. Bra tid! Dunkade av brevid Rebecca rätt så fort. Drömde mysigaste drömman om honom där borta i turreland, och vart rätt så besviken när han inte alls låg brevid mig när klockan ringde imorse. Men, snart så. :)

Nu är jag på g till skattekontoret, har helt glömt bort att hämta ett personbevis. Bra där. Hoppas på att det inte är för knökat så jag blir sen till jobbet. Oh well, heippa!


Stockholm - You can take my breathe away

Tisdag. Ställde klockan på 8, drog mig upp halv 10. Yes! Nu, 20 min senare sitter jag här och ska strax kila till bussen. Tittar ut genom fönstret, och vill skjuta mig själv. Alltså, nej! Jag vill inte ha mer snö.

Stockholm - The weekend

Trött. Sliten. En gnutta bakis. Härlig start på måndagsmorgonen. Mös med Tess, Johanna, Jenny och Elene på söder i fredags, när Alanyaturkar man inte träffat sen -07 kliver in på samma ställe. Liten värld ibland.. Drog hem vid 1, och somna nästan direkt.

Lördagen bestod av hårfärgning och sen söder med Johanna & co. Springer återigen in i halva Alanya, så drar med dom till Patricia. Och det är väl en mindre bra ide om man hade tänkt ta det lite lugnt och vara hemma i tid. Men efter 5 - 6 shots och några vodkabull var det en jävligt bra ide. ;)

Igår låg jag i sängen till efter 16, sen for jag in till Östermalm och fikade på Alberts med Jennifer. Mer död än levande, men efter lite käk vart det bättre. Som vanligt med Jennifer så säger timmarna bara poff och klockan var nästan midnatt när jag var hemma igen..


Stockholm - Våffelfredag

Idag var det våffelfredag på jobbet..


Stockholm - Its friday people!

Och inte vilken fredag som helst. Fredag innan ledig helg, och fredag då Tess kommer! Lovely! Nu sitter jag på centralen, missade precis tåget med ett par sekunder. Mindre bra start på dagen.. Men, leif is leif. Idag är en bra dag i vilket fall!


Stockholm - Life


Stockholm - Fun facts

1;
Jag kan inte äta en apelsin, mandarin, clementin eller liknande direkt efter jag har skalat dom. Jag måste tvätta händerna 1 - 2 gånger innan. Saften man får på fingrarna från skalet luktar alldeles för starkt och tar över smaken från frukten.

2;
Sen jag såg Ensam Hemma 2 har min dröm alltid varit att åka till New York i juletider och stå där vid den stora julgranen.

3;
Jag har aldrig varit kär.

4;
Jag kan inte gå barfota på träunderlag för jag blir äcklad av känslan. Jag kan heller inte gå utan strumpor i skor. Är jag på stranden måste jag tvätta fötterna riktigt noga efteråt, och ta på mig strumpor för att sedan ta på mig skor.

5;
När jag gick i högstadiet fick jag en blyertspenna rakt in i handflatan. Än idag har jag en grå prick från blyertsen.

6;
Jag har 6 syskon. 2 systrar, och 4 bröder.

7;
Första gången jag var utomlands var jag 1 år.

8;
Jag gråter jättelätt. Till texter, till filmer, till musik. Speciellt när jag är bakfull.

9;
Jag önskar jag kunde dansa, men jag är för lat för att lära mig.

10;
Jag sög på tummen när jag var liten, ända tills jag fick en hård petflaska på den och fick ha ett stort bandage medan jag väntade på att nageln skulle falla av. Mina tänder går än idag inte ihop helt.



Stockholm - Vila i frid!

Igår skrev min halvsyster att vår farmor har dött. Och jag vet inte hur det ska kännas över det, eller om jag ska gå på begravningen. Jag har inte träffat eller pratat med henne på säkert 15 år. Har försökt få fram minnesbilder i huvudet på hur hon såg ut, men misslyckas. Jag ser en människa med ett suddigt ansikte. Det enda jag riktigt minns om henne var att hon hade ett plasthandtag, ett brunt, som man hakar fast i mjölkkartongen. I ett rött 1 liters Arlamjölk. Det, och att hon hade ljusbrunt lockigt hår. Som många andra tanter. But never the less, så var hon min farmor. Mitt kött och blod. Jag härstammar från henne. Jag kommer känna igen 5 ansikten på begravningen. Mina 3 syskon, och två av deras respektive. Pappa kommer inte vara där, och lika bra är väl det. Jag har inte en aning om hur mina släktingar ser ut. Min farbror, mina fastrar, mina kusier, sysslingar och allt vad det nu heter. Eller jo, min ena faster skulle jag nog känna igen. So make it 6. Men sen då? En kyrka full med människor som jag inte känner, som är där för att ta ett sista farväl av en människa jag inte känner? Hm ja, vad gör man..?


Stockholm - Tjugofem

Idag går James Blunt varmt i hörlurarna. Jag känner mig blödig, och hans röst har en lugnande effekt. Sitter återigen i Älvsjö, på väg mot jobbet. Skulle önska att jag var på väg åt andra hållet istället.


Avesta - En värld full av liv

Idag har jag legat i sängen exakt hela dagen. Klev upp först när klockan slagit något slag efter 17. Tänk om man kunde vara ledig varje dag..? Inte behöva göra något om man inte vill. Bara vara..

Jag har tittat på Lejonkungen, och fått En värld full av liv på hjärnan. Jag vill åka till Afrika, ge mig ut på safari och leta efter Simba. En dag så..




Stockholm - Söndag, måndag, tisdag..?

Helt dagvild. Ingen som helst koll på vilken dag det är idag. Ännu mindre vilket år det är när man ska skriva ner datumet på reklamationerna. Jag sitter iaf på ett tåg hem till mamma. Min Neulash har kommit, och enda dagen jag kan hämta det innan det skickas tillbaka, är imorgon. Så det var bara att kasta sig till tåget, mer eller mindre, efter jobbet.


Stockholm - Fredagsmys

Inventeringen gick bra. Väldigt bra. Poff sa det och sen var allt klart. Såhär fort har vi inte varit klara sen vi öppnade butiken -08. Bra där! :)

Nu sitter jag på en bänk på Älvsjö Station. Äter en Twix, lyssnar på Melissa Horn och har fredagsmys med mig själv. Bussen hem går om 12 minuter, så gäller att sysselsätta sig med något skoj.

Igår kväll var jag förresten på John Cris med Jennifer. Åt världens godaste pastasallad med kräftor och konversationerna gick i hundratio. Helt plötsligt hade nästan 4 timmar gått och dom stängde fiket. Tråkigt, vi hade mycket mer att prata om! Haha. Men får se om vi inte får in en date imorgon eller så. :)


Stockholm - John Blund..?

Det där med att somna i tid natten innan ett 15 - timmars arbetspass, vad är det? Jag ligger i sängen, pigg som en mört, och tänker på att alarmet ringer 6.45. Att det är inventeringsdags imorgon. Att jag är schemalagd 9 - 23, men att det säkerligen kommer bli 24, 01 el 02 innan jag kan stämpla ut. Vart är John Blund med sitt sömnstoft när man behöver det..?


Avesta - För jag ska upp till himlen en gång till


Avesta - New years eve

Busade, kramades och myste med mina småhjärtan. Åt middag med familjen. Skålade i alkoholfri Prinsessdricka, smällde raketer och somnade av vid 23. :)


Avesta - Finbesök!


Avesta - The year of 2012

1. Gjorde du något i år som du inte gjort innan?
- Flyttade till Marmaris.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Gör inga sånna.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Mikaela.

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej.

5. Vilka länder besökte du?
- Turkiet och Grekland.

6. Är det något du saknat 2012 som du vill ha 2013?
- Kärlek.

7. Vilket datum från 2012 kommer du alltid att minnas?
- Hm, just datum är inte min sak.

8. Vilken var din största framgång 2012?
- Att jag överkom mina mål jag hade. Nu var det inga större mål, men iaf.

9. Största misstaget 2012?
- Har inte gjort något större misstag.

10. Har du vars sjuk eller skadat dig?
- Bröstbensinflammationen ligger fortfarande och trycker och kommer som ett brev på posten ibland. :)

11. Bästa köpet?
- Min plattång.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Semestern i Sverige, alla utekvällar och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Personerna i min närhet, nominationen till Developer of the season.

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2012?
- Gangnam Style, Niggas in Paris, Dansa Pausa och Nosa Nosa.

15. Är du gladare eller ledsnare i år jämfört med förra?
- Ungefär detsamma.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Sparat mer pengar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Slösat mina pengar.

18. Hur tillbringar du nyår?
- Hemma hos mamma. Åt mat med familjen, drack prinsessdricka och däckade av vid 23.

19. Blev du kär i år?
- Nej.

20. Favoritprogram på tv?
- Tittar aldrig på tv.

21. Bästa bok du läste i år?
- 3 Sekunder av Roslund&Hellström. Jag grät när boken var slut, dels just för att den var slut och för att slutet var bästa.

22. Största musikaliska upptäckten?
- Melissa Horn

23. Något du önskade och fick när du fyllde år?
- Biljett ner till Alanya

24. Något du önskade dig men inte fick?
- Nej

25. Vad gjorde du på din födelsedag?
- Jobbade, sen middag på Opal och vidare till 54 och Willow.

26. Finns det något som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
- Att jag hade träffat min familj mer.

27. Hur skulle du beskriva din stil 2012?
- Skjorta. Ärmfritt.

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Skulle inte banga Ian Somerhalder.

29. Vem saknade du?
- Hanne, Angelica, Tess.

30. De bästa nya människorna du träffade?
- Pia & Leila.

31. Hur ser det nya året ut?
- Nästa helg kommer min fina Tess till Stockholm och myser. Min första lediga helg på 8 veckor, så ska bli riktigt nice. Sen Alanya den 2a februari i ett par månader, innan jag flyger vidare..