Marmaris - Lets go to the beach

Jag och Jenna köpte oss en varsin luftmadrass och rullade till O'yes. Vi har skvalpat runt i vattnet, fått saltvatten i ögonen och bara varit. Nu väntar vi på mat, magen kurrar deluxe!


Marmaris - The night before


Marmaris - Dina färger var blå

Våran photoshoot var.. ja.. varm. Minst sagt. Ut till Icmeler viewpoint, till Netsel Marina, vidare till marinan för att sedan promenera upp via barstreet till Marmaris Kale. In på smågator och bilder, bilder och mer bilder. Fina bilder med finfina svettpärlor i pannan. Blir säkert bra, dom kommer snart upp på detur.se. "Lär känna våra reseledare" Jajjemän, där har ni oss.
 
Kom hem vid 17, parkerade mig själv under min luftkonditionering och somnade av ett par timmar. Upp, duscha, åt mat och drack cider. Lyssnade på Tomas Ledin - Dina färger var blå och andra svenska sommarhits. Tänkte att för en stund så skulle jag varit i Sverige, men man kan inte få allt man vill här i världen. Och just nu är jag faktistk väldigt nöjd med att vara just där jag är. Precis som Rebecca sa; bara jag slutar jämför Marmaris med Alanya så kommer jag hitta min plats. Och hur smart är inte hon? Min finaste Rebecca. Så glad jag är över att ha henne i mitt liv, jag antar att jag var väldigt snäll i mitt förra liv som fått turen att ha henne och alla andra underbar människor runt omkring mig just nu. Karma? Can be. Det finns en möjlighet att jag stannar här säsongen ut, och det gör mig verkligen ingenting. Jag vet att Rebecca kommer hit, och det gör det värt att stanna. Än så länge är det oklart, men det lär visa sig inom snar framtid. 
 
Hur som, efter Tomas Ledin så for vi iväg till Aquaparken. Tog en drink och sedan rullade vi vidare till Vip på Longbeach för några Mojitos. Klockan rann iväg, och Backstreet Garden kallade. Mer Mojitos, och även några B52 shots rann i innan vi gick till B52. Drinkar, dans och en väldans massa skratt förgyllde min kväll innan jag hoppade på motorcykeln till min mystery man, och vi for till ett litet hak på stranden och åt kumpir samtidigt som vi drack några koppar te. Vi skrattar, vi skrattar väldigt mycket. Exactly what the doctor ordered. Frågor kommer upp om G, och han finns kvar där inne, långt där inne, men för att citera Melissa Horn så saknar jag honom mindre och mindre. Äntligen, efter vad som känns som en evighet.
 
Imorgon är jag ledig, och då ska jag umgås med mina fina tjejer i lägenheten brevid och min mystery man - tack och godnatt.
 
- Här bor nu allt det jag minns och bevarar, dagar jag levt och dom vänner jag saknar. Nätter då ljuset aldrig tog slut och minnet av dig då är det minnet som består, dina färger var blå..
 
 
 


Marmaris - Photoshoot

Måndag. Ny dubblett på flygplatsen. Åkte vid 11 idag, kom hem 20. Åker 23 och kommer hem vid 06, om jag har tur. Och imorgon 12:30 har vi fotografering - yes! Klockrent, jag kommer vara pigg och fräsch! ;) Oh well, leif is leif! Jag gör schemat för guiderna, så jag får skylla mig själv att jag sätter mig på mest jobb. 
 
Imorgon kväll ska vi på Marmaris Aquapark Night Waterslide Party - tror jag fick med alla ord nu, haha. Det är klänningtisdag, så vi alla ska ha det på oss. Jag köpte faktiskt en klänning på H&M förra veckan, så det blir invigning på den. Ledig på onsdag är jag också, det kan väl inte bli annat än bra..? :)
 
32 dagar kvar, sen lämnar jag Marmaris för en veckas semester. Jag längtar så jag skulle kunna spricka, att få komma hem en liten stund och få krama människor jag inte sett på evigheter. 
 
 

Marmaris - Sleep

Arlanda levererade inte riktigt på samma sätt om Göteborg, men dom landade tidigt och jag var faktiskt hemma strax innan halv 4 imorse. Bra skit! Idag har jag sleep hela dagen på schemat. Inte helt fel. Jag har plockat undan lite, och lagt i en maskin med tvätt. Ska stryka mina pikétröjor och diska. Handla mat borde jag också göra. Väldigt produktiv dag. 

Marmaris - Waste of time

Man slutas aldrig förvånas av folk. Nu har jag iaf fått det bevisat för mig vad du går för, och tack gud att jag fick det nu. Även om det hade varit bättre för ett par månader sen, men bättre sent än aldrig. Tjejer är verkligen patetiska vissa gånger och sjunker så lågt man kan komma. 

Marmaris - I could be the one

Avicii spelas hårt i lurarna, jag har ett grymt sug att ge mig ut på Barstreet. Kan vara för att det är fredag, men säkerligen mest för att jag vet att jag inte kan gå ut. Om en kvart kommer Deturbussen och hämtar mig och Sebastian för att styra kosen mot Milas och flygplatsen. Arlanda landar kl 01, hoppas på ett gäng glada 08or i min buss. Göteborgarna var bra, som alltid. Huvudstaden får ta och leverera! 
 
Dags att stryka skjortan och på med transferskorna - heippa!
 
- Do you think about me when you're all alone? The things we used to do, we used to be. I could be the one to make you feel that way, I could be the one to set you free. Do you think about me when the crowd is gone? It used to be so easy, you and me. I could be the one to make you feel that way, I could be the one to set you free..

 

Marmaris - Rhodos

Rhodos var underbart! H&M, nytt smink, nya hårprodukter, cider, kanelbullar, taxfree och kanske det bästa; dom hade min älskade vaniljparfym som slutat säljas i Sverige. Lyckan när jag såg den! Ska dit om två veckor igen, då ska jag bunkra upp med parfym!

Jag och Cecilie körde på en spontan utgång igår. Backstreet Garden och B52, varför ändra ett vinnande koncept? Kvällen avslutades en oväntad person, på trappan till huset med en kopp te i handen. Riktigt trevlig, skönt att bara prata en massa strunt ibland. :)

Nu ska jag sova, imorgon kör jag 4 vändor till och från Bodrum's flygplats.. #workhardplayhard


Marmaris - R ❤


Marmaris - Wake me up

Igår vart det en spontant utgång. Jag och Cecilie kände på flygplatsen att det ryckte i benen, så när vi kom hem svidade vi om från uniformen till en lite finare outfit och rullade till Barstreet i sällskap med Jenna & Sebastian. Start på Backstreet Garden med några mojito's och avslut på B52 med vodkavisne och jägerbomb. Väldigt lyckad kväll!

Idag har jag inte överansträngt mig speciellt mycket. Gjort schema för nästa vecka och lyssnat på musik. Ätit cheesecake och bokat biljett till Rhodos. Imorgon, kl 09.00, är det bye bye Turkey. Jag ska äta griskött och kanelbullar, go bananaz på H&M och taxfree'n. Kommer bli awesome, cant waiiiit!

Nu blir det mat och lite Pretty Little Liars.. Tjaaråå!

- So wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older. All this time I was finding myself and I didn't know I was lost..

Marmaris - Sunday, funday?

Eller kanske inte riktigt så. Jag sitter hemma under min AC, tänkte att jag skulle tvätta lite grann men tjii fick jag. Anextour hann före mig. Dessa ryssar.. Det var lugnt på kontoret, alldeles för lugnt. Så jag gjorde klart det jag behövde göra, och så tog jag cykeln och for hem. Tänkte jag skulle ta mig lite att äta, och sedan sova en sväng. Inatt ska våra kära grannar norrmännen fara hem, så en powernap innan är alltid bra! Kanske ett eller fyra avsnitt av Pretty Little Liars också..?
 
- It's not hard to decide what you want your life to be about. What's hard is figuring out what you're willing to give up in order to do the things you really care about..

Marmaris - Pretty little liars

I brist på annat har jag börjat titta på Pretty Little Liars. Är väl kanske inte det bästa jag sett, men helt ok tidsfördriv! Annars så är jag grymt sugen på B52 ikväll, men jag har den underbara nödtelefonen så det blir en lugn hemmakväll istället. Sparkontot tackar iaf för det! Var precis och fyllde på det lite grann, vintern kommer bli lång i Alanya om jag är utan pengar. Jag är sämst på att spara, så vi får se hur det går! 
 
Dags att plocka undan lite skit här hemma, göra en tonfisksallad och sedan fortsätta mitt Pretty Little Liars maraton. Spännande lördag, high five!
 
 
 
 

Marmaris - Kleopatra Island


Marmaris -

"Jag saknar henne.." Att G går och säger det till mina vänner, är inte ok. Jag tycker inte han har rätt att ens prata om mig med dom. Inte efter allt som hänt, allt han gjort. Vi hördes av idag, och det slutade bara med att jag blev irriterad på hur en person kan vara så full of it. "I dont know who she is" Nej ok, konstigt att hon vet exakt vart du bor och vem du bor med. Men det är tragiskt egentigen, eller han är. Att gå från att vara på topp, till att falla ned så långt under marken gör att jag faktiskt tycker synd om honom. Så länge man lever ska man alltid sträva att bli bättre, men går man åt andra hållet och blir sämre så är det tragiskt. Man ska väl egentligen tacka dom personerna också, som visar en hur man inte ska vara. 
 
Igår vart det barstreet. Backstreet Garden och B52. Var länge sedan jag skrattade så mycket, hade så sjukt kul att vi aldrig ville att kvällen skulle ta slut. Ett välkänt Alanya-ansikte dök upp på B52, och vi stannade kvar där tills att klockan var efter 4. När vi kom hem så satt jag och Jenna och tjötade på hennes balkong tills klockan var närmare 6 och det var dags att tänka på refrängen. Mindre pigg var jag när klockan ringde 11. Men det vara bara att dra på sig bikinin och fara iväg med Jennifer & Zafer till Icmeler på brunch och strandhäng. En toppendag  med sol, bad, skratt och en av mina bästa. Mer kan man inte begära. Dagen avslutades på Mandarin Chinese Restaurant, tror jag ätit mat för ett helt år framöver!
 
Nu ska jag vartfall hoppa i säng, imorgon ska jag ut och åka båt på Egeiska havet och fara mot Kleopatrastranden.. Najtynight!

Marmaris - Gyllene tider

Som jag önskar att jag var i Sverige nu, så jag kunde stå där en varm sommarnatt och titta på Per Gessle och co när dom spelar alla låtar där man kan texten utantill. En kall cider, underbart sällskap och bara njuta av den svenska sommaren. Nåja, vad är väl en bal på slottet..?

Idag är det återigen lugnt på kontoret. Jag har gjort klart både schemat och hotellbesökstiderna inför nästa vecka fats dom inte ska vara klara förrän på Torsdag. Jag har setat på Facebook, facetime'at med barnen, upptäckt att jag inte alls var så duktigt i fredags som jag hade trott, och ringt Hanne med en gnutta ångest i magen. Men det är väl så man rullar tydligen. Varför ändra ett vinnande koncept?

Nu väntar jag på att Jennifer ska anlända till Marmaris. Hon bör dyka upp om en timme eller två. Sen ska jag hem, duscha och rulla till Netsel Marina och bowlinghallen. Full fräs!


Marmaris - We own it

Igår lade jag mig under min ac med en påse alhgrens bilar och tittade på Fast & Furious 6. Vin Diesel, Paul Walker. Hej hej! Nu är jag dessutom helt hooked på soundtracket; 2 Chainz ft. Wiz Kahlifa - We own it. Den går på högvarv i lurarna.

Lugn dag på kontoret idag, funderar på om jag ska börja lite smått på nästa veckas schema och hotellbesökstider.. I brist på annat lixom? Och imorgon är det tisdag, tisdag är en bra dag. Jennifer kommer, vi har teamnight på bowlinghallen och jag är ledig på onsdag. Bra skit!

Even if I've got three strikes, I'mma go for it. This moment, we own it and I'm not to be played with. Because it can get dangerous, see these people I ride with. This moment, we own it..

Marmaris - Maybe that's what happens when a tornedo meets a volcano..

Idag har jag pratat med Hanne, och att en människa kan göra en så glad fast det är så många mil emellan. Vad skulle jag göra utan dig? Jag är så glad över att ha dig i mitt liv. <3 Så mycket vi gjort, både bra och dåliga saker. Ibland borde kanske något stoppat oss, våra hjärnor har en tendens att hitta på en väldans massa äventyr. Och vissa äventyr borde vi kanske skippat. But maybe that's what happens when a tornado meets a volcano..

 

Marmaris - Cirkus

Så kan man förklara dagen. Minst sagt. Cirkusmelodin hörs inne i huvudet.. Samtidigt som jag har dött bakisdöden och fått besked om att Jennifer kommer hit på tisdag. Jag skulle kunna gråta av lycka, precis vad jag behövde just nu. Ha henne här ett par dagar, nära mig. ❤


Marmaris - Bob Marley


Marmaris - Shameous

Idag fyller Melih år, vilket betyder kalas. Ikväll går vi in för total spårning, we need it! Go bananaz on barstreet - oh yes!


Marmaris - Same same, different city..?

När jag och Sara var ute i fredags, så var det en karl som bjöd ut mig på date. Han ville träffas dagtid, på min lediga dag, med den anledningen till vi verkligen kunde lära känna varandra och jag skulle inte tro något dumt, som jag skulle gjort, om han hade sagt att jag skulle följa med honom hem kl halv 4 på natten. Fine by me, min stora plan för min lediga dag var iaf bara städa, tvätta och besöka banken så lite tidsfördriv skulle bara vara trevligt. Sen gick jag, Sara och Cecilie ut på lördag igen. Varpå vi märker efter ett tag att det sitter en blond tjej, i baren, helt ensam och ger mördarblickar till oss. När den här karl sedan kommer och serverar oss, har han hux flux en ring på fingret. Och så var den date'n avstyrd. Ha, man kan inte annat än att skratta åt pojkarna.
 
Nu ska jag slänga i mig lite tonfisksallad, och sedan dra på mig uniformen. Bodrum kallar - Göteborg och Köpenhamn ska ge sig av..
 
 
 

Marmaris - Sex and the city


Marmaris - Torsdag

Jag har gjort schema, veckans hotellbesökstider och lagt in en backup plan just in case våra kära norrmän bokar in sig på fler sista minuten resor. Druckit två koppar te och ätit en banan. Så produktiv har min dag varit. Nu sitter jag med Alice Cooper i lurarna och facebookar. Lugn dag idag på kontoret. Lugnet före stormen..?
 
Idag ska jag skicka in om min semester. Jag spanar runt på internet för hotell varje dag, nu väntar jag bara på att mitt hjärta ska boka flyg så kan jag boka hotell sen. Tänk om man kunde spola fram tiden liiiite?
 
 

Marmaris - When will you realize baby, im not like the rest..

Frågor. Så många frågor. Så många tankar. Planen har ändrats. Och sedan ändrades den igen. Men, nu tror jag att det är ok. Den är nästan spikad, blir ett samtal med Alanya-kontoret och sedan är det nog good to go.

 

Det har varit några vilda utekvällar sen sist, som vanligt. En och en annan runda till Bodrum har också hunnits med. Flygförseninger, svenskt godis, danskt bacon och en semesterplanering. Nedräkning hem till Alanya är i full rulle, och tiden i Marmaris rinner ut. Hur man går varje dag och tänker att inget ändras, när man sedan tittar tillbaka och allt är annorlunda? Konstigt det där.. Det ska bli skönt att komma hem, det ska det. Även om jag ska ändra om en del gällande mig själv. Jag har lärt mig att det är aldrig fel att tro gott om personer, även om dom bevisar dig det motsatta. Det säger mer om dig, än vad det gör om dem. Jag ska omge mig med människor som gör mig lycklig, hela tiden. Inte bara när det passar dom själva. Dom som är äkta, och som får dig att le även när dom inte är nära dig.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Marmaris - Tattooo

Mitt förra inlägg vart nå knas, häännaabannääna fyllde år i måndags. Bloggappen vill inte som jag vill alla gånger..

Anyway, en grym kväll på barstreet i förrgår, träffade på Mr Marmaris på B52, inte sett han sen han var i Alanya 2010. Mycket trevligt! Nästan hela Deturgänget var ut, och jävlar vad det var dansande och vodkabull. Mådde verkligen som jag förtjänade igår.. Jag och Jenna tog oss iaf till stranden, badade, drack moijitos och funderade på livet. Kom fram till att livet är rätt så gött, när man tänker efter. Ibland måste man påminnas om saker man tar för givet, att det är faktiskt riktigt nice att man har dom.

Det vart middag på O'yes och jag gick inom våran tatuerare på vägen hem. Nu sitter två små ankare, ett på varsin fot, på min kropp. Nästa tatuering är redan planerad, det börjar nästan bli som en drog..


Bodrum - Hipp hipp

Hurra hurra hurra till mitt hjärta på födelsedag! ❤


Bodrum - Måndag..?

- Hej hej, Fanny från Detur här. Bussen står nere och väntar på er nu.
- Vi skall reisa hjem på måndag!
- Ja, precis. Och idag är det..?
- Ja, vartfall ikke måndag!
Gäster som inte är med på noterna, andra gäster som kräks i bussen och min mobil ligger hux flux inte i väskan när vi börjar fara mot flygplatsen. Hej på den! Mobilen är återfunnen, gästerna är avlämnade på flygplatsen och jag har crashlandat i min dubbelsäng på Mandarin Garden i Bodrum. Dags att sova ett par timmar, sen blir det frukost vid poolen. Natti!