Marmaris - Båtresa

I måndags var jag ledig, med Emelie. Vi drog ut på Medelhavet. Jag älskat att åka båt. Och vilken natur! Helt sjukt. Sol, bad i det extremt kalla vattnet, skön musik och bra sällskap. Så mycket mer behövs inte..


Marmaris - Family

Jag fastnar framför min storebrors blogg. Han är så fin min bror, han är så smart, duktig, bra. På alla sätt och vis. Det är han som får mig att önska att jag kunde stanna hemma, att jag kunde stanna i Sverige. Med han. Och hans barn. Hans alldeles perfekta, underbara barn. Jag tror inte han vet hur mycket han betyder, och hur ont det gör i hjärtat att inte vara nära dom. Och Elliot, Fabian, Mamma, Hubbe, Mia. Jag önskar jag hade ett plan, så jag kunde fara hem till dom. Nu på en gång. Han skriver att han har varit på möte på dagis idag, om Elsa. "Resultatet var att hon var intresserad av allt (gen från nyfiken pappa?), att hon var duktig på att hänga med i aktiviteter men framför allt - att hon var ovanligt omtänksam och sympatisk, för sin ålder. (Något pappan önskar han var, men fortfarande kämpar med) Hon går ofta fram och tröstar andra barn, när de är ledsna, förstör sällan lekar, väntar på sin tur och ger istället för att ta.." Det värmer så oerhört i fasterhjärtat att höra vilken fin liten människa hon är, jag blir så stolt över henne. 
 
 
 
 

Marmaris - Wash yourself

Nyduschad. Nybäddad säng. Hela första säsongen av The Vampire Diaries framför mig, och en påse TuttiFrutti Passion. Bra lördag!

Marmaris - VD


Marmaris - All in?

Kan man lugnt säga att det var igår. Alldeles för många drinkar, fishbowls och annat ledde till ett telefonsamtal som jag egentligen inte borde haft. Whatsoever. Men, när man får ett "ring mig" halv 5 på morgonen och man är på det humöret, så why not? Var en jättebra ide då, en mindre bra ide nu. Hur som, gjort är gjort och det är väl egentligen bara att blicka framåt.

Idag har jag legat vid Rebos pool en sväng, drog hem och planen var att duscha och gå till banken. Istället vart det Facebook och sedan däckade jag av i sängen. Flera timmar senare och jag är fortfarande i sängen. Jag borde äta. Jag borde duscha. Jag borde göra klar min väska för flygplatsen. Så himla mycket jag borde göra. Därför dricker jag lite mer på min iste och slår på ett avsnitt av The Big Bang Theory..

Marmaris - Rebeccalulu

En timme och 11 minuter kvar på jobb. Sen hem, byta om till bikini och ta mig till Rebos hotell. Poolhäng, skvaller och mys står på schemat!


Marmaris - Twins..?

Förra året fick jag höra säkert ett 10-tal gånger att jag hade en dubbelgångare uppe i Pite. Idag hände det igen. Ett par gäster kom till mig på hotellbesöken och sa att jag är exakt kopia av en tjej som heter Annelie som bor i Pite. Nog för att det sägs att alla har en tvilling någonstans i världen, men att ha en i Sverige, i Pite, var väl kanske inte lika spännande..? ;)

Marmaris - Until your heartbeat hurts no more, until you feel no pain at all..

Jag saknar G så jag skulle kunna gå i flera delar. Miljoner delar, känns det som. Han fortsätter att göra sig påmind hela tiden, men det är väl som vanligt? Gå vidare, skulle det vara lätt? Off.

Idag har jag office. Så jag sitter här och borde göra klart välkomstmaterialet för Norge och Danmark som kommer till helgen, men på något sätt är Facebook mer intressant..? Konstigt.

En hel del ändringar har det blivit i schemat, och för en gångs skull går det till min fördel! Ett par dagar i Alanya planeras inom snart framtid också, jag hoppas bara jag kan få ledigt. Älskade Fia fyller 25, så vore nice att vara där då.. But lets see! Nej, åter till Pink och välkomstmaterialet. Heipppa hei!

Marmaris - VM GULD!!


Marmaris - Dagen före dagen före dagen

Sen kommer äntligen Rebos! Wohooo! Bästa!
 
Igår laddade vi upp med vin, jordgubbar, snacks och annat till Eurovision, men tror ni det vart att titta då? Nope, internet fuckade och Svt Play fungerade inte. Så vi slog på The Da Vinci Code istället, och somnade efter en kvart! Haha. Oh well, sånt som sker. 
 
Nu sitter jag på kontoret, äter frukost och lyssnar på Danmarks vinnarlåt. Tycker väl inte den är speciellt bra, men tydligen så tycker resten av Europa det. Kul iaf att ett till skandinaviskt land vann! :) 
 
 

Marmaris - Only hate the road when youre missing home..

Alltså, fuck. Det började gå bättre. Lite lättre. Lite enklare. Och nu känns det som att jag är tillbaka på ruta ett. Jag börjar bli sjuk, mitt bröstben krånglar och som vanligt när jag är sjuk vill jag bara ligga i mammas säng så hon får ta hand om mig. Fick jag, skulle jag åka till Sverige imorgon. Ett par dagar. Krama om mina nära. Äta mammas mat. Bara vara. Vart är mitt privatplan någonstans..?

Om en vecka är Rebos här. Gick förbi hennes hotell idag, 5 minuter från mig. Hur underbart?

Marmaris - Lunchtime


Marmaris - Lördag

Utbildningen jag var på i Alanya var väldigt givande, på många sätt. Efter det var det full rulle hem, byta om, dricka lite alkohol med fina vänner och sedan dra ut. Pubcrawl stod på schemat, och jag var så nöjd hela kvällen att vara hemma. Moodet försvann lite när kommentarer som "You should come back, G is not good without you. Come back for him.." dök upp, men jag skakade av mig det hela och körde vidare. Jag svullade Sushi och thaimat, låg på stranden och bara umgicks med alla mina fina. Avslutade onsdagen med att dricka vin och äta jordgubbar hemma på Sofia & Mimmis balkong. Perfekt! Alla har olika problem, men ändå är dom så lika. Och man blir väldigt deep efter några glas vin, så ni kan ju tänka er hur konversationerna flödade. ;)

Igår var jag i Bodrum, hur fint som helst! Ska verkligen utforska staden lite mer nästa vecka när jag åker dit igen. En tur till Kusadasi står också på schemat inom snart framtid. Och kanske det bästa av allt, om 10 dagar kommer äntligen Rebecca hit! <3

Marmaris - Last couple of hours

Jag har städat nästan hela lägenheten. Borde diska också. Sen duscha. Och packa. Om exakt 4 timmar kommer Deturbilen och kör oss till otogar, där kamilkoc väntar på att få köra mig hem. Hem till Alanya. Lycka! <3

Marmaris - Keep making me ill

I'm lying here on the floor where you left me, I think I took too much. I'm crying here, what have you done? I thought it would be fun.

I can't stay on your life support, there's a shortage in the switch. I can't stay on your morphine, cause it's making me itch. I said I tried to call the nurse again, but she's being a little bitch. I think I'll get out of here where I can run, just as fast as I can. To the middle of nowhere, to the middle of my frustrated fears. And I swear, you're just like a pill. Instead of making me better, you keep making me ill. You keep making me ill..

Marmaris - Laundryday

Jag har inte tvättat sen jag kom hit, så det var verkligen på tiden att jag slängde in en maskin idag. Jag och Emelie fick gå runt i 4 olika butiker innan vi hittade en tvättställning. Kul jul. Fick sedan gå runt halva Marmaris innan vi hittade en taxi. Det här med taxiknappar borde dom verkligen fixa hit, hur klarar sig Marmarisfolk utan dom? Gud.

Idag har jag fått börja med min upplärning. Vilket känns bra, riktigt bra. Äntligen börjar saker hända. Det här kan nog bli bra till slut. Jag hoppas det. Att få utvecklas inom det man vill göra, att få den här chansen som jag fått det här året, är jag så oerhört glad för. Men att vara på helt fel ställe, på fel plats som jag inte alls trivs i någonstans, det tär.. Tur jag har underbara vänner som försöker pigga upp mig, tur att jag åker till Alanya på måndag natt, tur att Rebecca kommer hit om inte allt för lång tid, tur att Michael Jackson och Pink funkar så oerhört bra när man är deppig!