Okt. 30, 2013 - Side

För en vecka sedan kom papperet om vad jag vill göra nästa säsong. Och det har väl varit velande fram och tillbaka sedan dess. Vägt för och nackdelar mot varandra. Olika destinationer - och även länder. Ny stad, nytt land? Jag har på mig till 1a december, so let's see how it goes..

Jag längtar efter Sverige. Väldigt mycket. Kanske för att jag egentligen skulle åkt hem om 2 dagar. Min fina vän mår dåligt, och det smärtar mig att jag är så långt ifrån henne. Att jag inte kan finnas där, krama henne och hålla om henne tills alla demoner är borta. Jag skulle behövt ett eget jetplan, eller en helikopter.

Okt. 29, 2013 - Side

En vecka har gått sen sist. Och sedan dess, har det varit många turer ute i hamnen med Sophia. Turer upp till Kale, middagar på Bella Alanya och kanske en eller två Muzo special för mycket. Men man måste passa på. Vi kom väl dock båda fram till imorse att det var ganska skönt att hon for ändå. ;) Haha, för mycket drama har vi hunnit med - som vanligt. Dessutom är jag för gammal för att härja ute varje natt och sedan upp och jobba på dagen.

Idag har vi flyttat ifrån guideboendet in på hotell. Ett mycket fint hotell, hur nöjd som helst! En månad kvar nu bara, sen är jobbet slut. Oerhört skönt ska det bli. Det känns konstigt att fortsätta jobba nu när alla andra far hem i helgen. Men någon måste vara kvar till sist också..

Nej, nu ska jag iväg på äventyr. Heippa!

Okt. 23, 2013 - Alanya

Idag har jag fixat med mitt visum. Vilket hade gått betydligt fortare om folk som egentligen inte vet vad dom pratar om, slutar prata. Efter mycket om och men struntade jag i vad som blivit sagt, och gick vartfall iväg till polisstationen. Och där var det inga problem. Gick väldigt fort och smidigt, för en gångs skull. Allt som allt tog det en timme med polisbesök och skatteverksbesök. Bra skit, och om 10 dagar är mitt visum klart. 

Nu är det dags för en powernap, sen ska jag på middagsdate med bästa Sophia! Ciaoo! 
Okt. 23, 2013 - Alanya

Efter middag på Crazy Horse hamnade vi på Queens Garden. Kvällen är ung - here we go! 
Okt. 22, 2013 - Alanya

Igår kom äntligen Sophia tillbaka. Mötte upp henne vid 14-tiden vid Bella Alanya. Lite mat, vin och catching up innan vi for dit hon ska bo bär hon är här. Fixade oss för kvällen och sedan tillbaka till Bella för middag. Kvällen spenderade vi senare i hamnen med goda drinkar, mycket dans och en hel del sång. 

Idag har vi varit på stranden. Baileys, nötter, tjejsnack och bra musik i värmen. Kan knappast bli bättre. Nu ska vi snart ut på middag, sen får vi se vad kvällen erbjuder.. 
Okt. 16, 2013 - Alanya

Igår kom Lena till Alanya. Så som traditionen lyder började vi kvällen med Baileys hemma hos henne, och sedan middag och drinkar på Picasso. Vidare till Queens Garden där vi mötte upp resten av gänget. Vidare till Istanbul där vi avslutade kvällen på bästa sätt. Idag var jag och Lena något slitna. Efter en shoppingrunda på stan så gav vi upp och for hem för en powernap. Dessvärre gick telefonen på högvarv så vart ingen sömn där inte. Nu ska jag dock snart stänga mina blå - ny dag, nya möjligheter imorgon! Ciaoooo.. 

Okt. 09, 2013 - Alanya

Igår var det Hejdå middag för Becelli. Middag och vin på Ev, drinkar och shots på Queens Garden. Vidare till Havana och Istanbul. Hej och hå, det var en lyckad kväll med bästa Deturfamiljen. Väldigt mycket skratt - inte minst från Sophia idag när hon fick en update. Livet på en pinne!

Nu ska jag krypa ner i Becellis säng och glo på film. Imorgon är jag ledig - lovely!


Okt. 06, 2013 - Side

Varför har inte jag någon liten turretant som kommer hit och städar? Jag har precis avslutat ett städpass på mitt rum, med bara en fot så tar det liiite längre än vanligt. Men nu ser det iaf helt ok ut. Jag har packat ned mina sommarkläder och badkläder. Det är Oktober - och sommaren är officelt slut. :]
 
Imorgon är det måndag. Ny vecka, och jag hoppas på bra besked. Här nere är man inte riktigt anpassad till att livet står still på helgerna, för jag jobbar som mest då. Så när andra är ledig och jag väntar på besked så blir jag rastlös. Men som sagt, imorgon är det äntligen måndag! Wohoo. 
 
Nu ska jag fortsätta med min Criminal Minds maraton. Heippa!

Okt. 04, 2013 - Side

Idag har jag legat i sängen i stort sett hela dagen. Kollat på serier, efter serier, efter serier. Var ner till kontoret för jag vart så sjukt rastlös, varpå min chef säger; Little birdie, how are you feeling? Go back upstairs to your room. you know you are not allowed to walk, If you dont go back to bed I will come with strings and tie you to it! Så det var bara att knata upp för trappan och in i lägenheten igen.

 

Jag var in på Aftonbladet och kikade lite, och det gör ont i hjärtat att läsa vad Putin gör för Ryssland. Att han går så långt som att stoppa adoptioner till Sverige bara för att se till att dom barnen inte hamnar hos homosexuella föräldrar. Homosexuella föräldrar är 1000 gånger bättre än inga föräldrar, och i många fall även 1000 gånger bättre än hetrosexuella föräldrar. Jag tittade på American History X här i veckan, och är det någon film som gör att min mage vänder sig upp och ned så är det den. Jag mår så dåligt varje gång jag ser den, men det är världens bästa film. Den handlar inte om homosexuella, but the silverlining is the same. Det måste vara jobbigt att ha så mycket ilska inom sig, så mycket hat..

- You have to ask the right kind of questions.
- Like what?
- Has anything you've done, made your life better..?

 

 

 

Okt. 03, 2013 - Alanya

Idag har jag lärt mig att blöta marmortrappor + mig + en kattjävel som kom springandes från ingenstans gör att jag faller rätt fram med foten åt fel håll och slår i. Ett sjukhusbesök med röngten konstaterade att det, tack och lov, inte fanns någon fraktur. En grym stukning och en "very very bad soft tissue injury" fick räcka. Sjukskrivning är det som gäller och att jag kan räkna med att det tar 15 dagar innan jag känner någon förbättring, om jag inte går på foten vill säga. Annars kommer det bli värre. Så, det var väl ett toppen avslut på min lediga dag? Ha, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Nu ska jag ta lite smärtstillande och sen ska här sovas! Natti natti people! Okt. 03, 2013 - Alanya

- Såhär har jag spenderat dagen..
Okt. 01, 2013 - Side

Det kommer in anonyma kommentarer om G. Och så länge dom är anonyma så kommer dom inte publiceras och inte heller få något svar. Jag ser att vissa kommer från Alanya, och andra från några städer i Sverige.. Jag tänker inte skriva ut några smaskiga detaljer om vad som sker mellan oss. Dom som vet, dom vet. Det räcker så. Peace people!

Okt. 01, 2013 - Side

Första Oktober. Vinden gör att palmerna utanför mitt fönster sjunger. Molnen drar ihop sig, och det mörknar utmot havet. Det lovas oväder imorgon - passande att jag har Manavgat Flodbåt för första gången den här säsongen då. 
 
Om en halvtimme ska jag iväg på hotellbesök. Sedan väntas kvalitetstid med Caroline. Vi ska äta turkisk buffe, jag hopps dom erbjuder mycket grillat. Grillat är godast!
 
Nu far uniformen på, och jackan åker ned i väskan. Man vet aldrig när himlen öppnar sig och den behövs..