April. 30, 2014 - Antalya

Just nu sitter jag i bilen hem från Antalya. Vi har haft möte på Titanic Beach hela dagen. Mycket intressant var det. 

Sista April idag - är det bara jag som tycker att April sprang iväg..? Imorgon är det första Maj och med lite tur kommer det bli en roadtrip inom snar framtid. Ska kolla över alla detaljer så fort jag får möjlighet. 
April. 24, 2014 - Alanya

Day off - med allt var det innebär. God mat i hamnen, underbart sällskap, glass, sol, värme, skratt, kramar. 

Gårdagen bestod av drinkar och dans. Queens Garden, Black Horse, Istanbul. Följt av några timmars prat om livet med min fina vän, fram tills klockan var närmare 6 och ögonen inte ville mer på varken honom eller mig. 

Mycket pågår i huvudet just nu, känns så överfullt att jag vet inte vart allt ska ta vägen. Livet på en pinne, antar jag. 
April. 20, 2014 - Alanya

Tiden går, och den går fort. Jag har inte skrivit på länge, vilket mest beror på att jag inte riktigt kan sätta ord på allt som pågår i mitt huvud. Alla dessa känslor som väller över. 

Idag är det iaf söndag. Påskdagen. Och min fina, underbara lilla brorsdotter Elsas födelsedag. Idag är det 3 år sedan jag satt där i bussen från Pamukkale när min storebror ringde och berättade att hon kommit till världen. Idag är en dag då jag önskar att jag var i Sverige, extra mycket. Så jag fick krama och pussa på henne. Henne. Alva. Elliot. Mamma. Ja, alla mina fina. 

Men, här ligger jag i min säng. Jag är ledig och har faktiskt inte tagit mig längre. Solen skiner utanför mitt sovrumsfönster och Bob Marley spelas på högsta volym. Gårdagen var underbar. Middag på BarCelona, drinkar på Queens, shots på The Doors och mer drinkar på Istanbul. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen många gånger. 

Ikväll är det kamp. Fenerbahçe - Besiktaş. Fick en inbjudan från oväntat håll om att se den. Han Bjk, jag Fb. Kan bli spännande!
April. 02, 2014 - Alanya

Igår var det marknad i Alanya, och jag skulle köpa lite jordgubbar. Slutade med att jag fick med mig 3 kg hem, så min mixer har verkligen gått på högvarv. Smoothies till frukost, lunch och middag. Yum yum! 

Jag längtar tills Fredag natt. Jag längtar tills jag får krama om min fina hjärtevän. Hon kommer precis i rätt tid, min abstinens är stor. På söndag kommer dessutom finaste Tine, kan inte bli annat än bra det här. 

Nu ska jag återgå till Criminal Minds, sen är det dags för sängen. Natti!