Mars. 31, 2014 - Alanya

Här sitter jag, i bilen, utanför ett av våra hotell med en ko framför mig. Jag skrattar lite för mig själv, och påminns hur mycket jag älskar det här landet. 

Min hals har rakblad i sig, och jag vaknade upp med en vagel på högra ögat. Men ändå så är livet riktigt bra. Solen skiner, fåglarna kvittrar, många nya intryck och människor som får mig att le dagarna igenom. 

På Lördag får jag krama om en av mina finaste vänner, på Söndag likaså. Dessutom vankas det bröllop nästa vecka för älskade Jennifer ❤️ 
Mars. 21, 2014 - Kopparberg

Tiden börjar rinna ut och inatt är sista natten hemma hos mamma. Imorgon bär det av mot Avesta och på Söndag rullar jag mot Arlanda. 

Dagen har spenderats i Borlänge. Ikea, Jula, H&M, Gina Tricot osv osv. Jag är ju dock inget fan av shopping, tycker det suger att gå i olika butiker så jag skyndade mest på mamma så vi kunde dra därifrån. 

Nu borde jag tvätta. Jag borde packa. Jag borde ringa min bror. Jag borde skriva min presentation. Men det finns ju ett nytt avsnitt av Vampire Diaries.. Hm.. 
Mars. 19, 2014 - Kopparberg

Älskar verkligen att vakna upp till världens snöväder. Som efter 7 timmar fortfarande kör på. Tack Sverige, tack!
Mars. 17, 2014 - Kopparberg

Ytterligare en vecka har gått, fort som bara den dessutom, och idag påbörjades den sista veckan i Sverige för den här gången. Inte trodde jag att mina veckor här skulle gå så fort när jag satt hemma och hade panik över att lämna Turkiet. 

Hade önskat att vädret levererade på samma sätt som förra veckan med solsken och 13 grader. Det verkar dock inte hända, det pågår storm för fullt utanför fönstret. Antar att det innebär sängläge deluxe idag. Eller ska man kolla över packningen lite..? 
Mars. 10, 2014 - Kopparberg

Helgen sa poff, och så var den över.  Idag är det Måndag. Fenerbahce spelar match ikväll, och jag blåhåller alla tummarna att grabbarna tar hem 3 poäng. Det är 2 veckor kvar tills första dagen på jobbet. På något sätt känner jag mig stressad. Vet inte riktigt varför, eftersom jag spenderar mina dagar med att nästan inte göra något alls förutom bakning och mina serier. 

Nu ska jag iaf ringa några samtal, sen är det dags för lunch. Heippa!
Mars. 05, 2014 - Kopparberg

Idag är en sån där dag som egentligen inte borde finnas. Där tankarna vandrar alldeles för långt bort, och klumpen i magen växer och växer. Hjärtat gör ont, och alla dessa "varför" gör att hjärnan längtar efter svar. Bakom ögonen trycker tårar som vill ut. Jag försöker få dom att torka ut. Att inte falla ned för min kind. Det är inte värt det, han är inte värd det. 

Jag gör mitt bästa med att tänka positivt. "Happiness is a state of mind". Jag fick ett mail nyss som gjorde mig glad. Varje gång det ordet ploppar upp med mitt namn bredvid, bubblar det i magen och jag tror inte riktigt det är sant.. "Team Leader; Fanny Mattsson" Fast va? Vem? Jag?! Menar dom verkligen mig? Lilla Fanny från Krylbo som för ett par år sedan var nära att svimma i skolan under redovisningar så hon bara behövde göra det för läraren. Ibland känns det som att det var igår. På nåt sätt tog jag mig över det, och vart Reseledare. Men om 18 dagar är jag inte längre Reseledare. Då är jag Team Leader för Nazar Nordic Ab. Galet! Helt galet! 


Mars. 04, 2014 - Kopparberg

Här hemma händer det inte mycket. Efter min powernap igår så bakades det lite till. Silviakaka och kardemummakaka. Jag var chaufför till lillebror som skulle till Tandläkaren och mamma som skulle till Ica. Mamma köpte messmör och fjällfil - två anledningar till att stanna i Sverige för alltid. Bästa som finns. Jag fick några roliga besked och drack alldels för många koppar te. 

Idag har jag lagat fläskfile till middag, och en sats med tekake-deg står på jäsning. Ska glo färdigt på Supernatural sen ska dom bakas. 

Later peepz! 


Mars. 03, 2014 - Kopparberg

Klockan passerar 8 på morgonen. Tack vare en huvudvärk från helvetet som kickade in strax innan lunch igår så kunde jag inte ta mig upp ur sängen förräns närmare 20.00 på kvällen. Vilket resulterade i att jag inte sovit en blund inatt. Så istället har jag betat av en hel del Supernatural, jag har försökt få fram en live-sändning av Oscarsgalan utan framgång och jag har bakat. En blåbärspaj, en banankaka, en matlimpa och frukostbullar. Hela huset luktar nybakat, nom nom. Mamma kom ned vid 5 snåret och tyckte jag var knäpp som stod där och rullade bullar. Men alla bagare är väl uppe den tiden..? ;) 

Nu ligger jag i sängen, funderar på om det är värt att sova några timmar eller om jag ska hålla ut tills ikväll. I-landsproblem i Kopparberg.. 

Mars. 01, 2014 - Kopparberg

Första Mars idag. Februari är över, med allt vad det innebär. Det är skönt, jag har längtat länge efter den här månaden. Mitt nya äventyr, som jag får dela med två av mina finaste människor, Tess och Tine.