Juni. 25, 2015 - Stockholm

Morgonen startade med frukost med min finaste Angelica. Jag är så oerhört glad och lycklig att jag har turen att ha henne i mitt liv. Det är så skönt att vi träffats en hel del på senaste tiden. Och snart flyttar hon hit också. Det kan inte bli så mycket bättre än så.

4e dagen på jobbet, och imorgon är sista dagen innan det är helgledigt. Jag trivs så bra, så bra. Det är mycket att lära, mycket att ta in. För mig som gillar större utmaningar är det perfekt.

Juni. 21, 2015 - Stockholm

Tiden springer lixom iväg lite grann, och det har redan varit midsommar. Midsommarafton spenderades hemma hos Emelie i Motala. Trevligt folk, god mat och cider. Vad mer kan man behöva? Det vart dock en relativt tidig kväll då jag skulle tillbaka hem tidigt på morgonen och flytta. Bethina kom förbi, vi åt pizza och tjötade lite skit innan vi packade in bilen och for iväg. Så nu sitter jag här, i min nya säng, i mitt nya rum. Och det är så skönt! Efter ha bott på en sketen soffa i flera månader är en säng himmelskt!

Jag har dessutom skaffat mig ett nytt jobb. Skrev kontrakt i Tisdag, och har första dagen imorgon. Det känns riktigt, riktigt bra även om att en fast heltidstjänst skrämmer mig något. Det känns så vuxet, och begränsat på ett sätt. Nu kan jag inte riktigt dra när jag vill, utan nu är det jobb som gäller Måndag till Fredag. Men det lägger sig förhoppningsvis snart, och att jag börjar njuta av fördelarna och tryggheten med det istället.