Alanya - Countdown


Alanya - Weddingday

Sen sist har jag varit i Pamukkale, haft några nattransfer samt turkisk afton. Kan inte riktigt komma ihåg när det sist var jag var hemma den här tiden på kvällen och inte hade något jobb framför mig. Så det här är gött. Jag firar det med ett glas vin, från våran vintillverkare vi besökte i Denizli. Om lite drygt en timme ska jag iväg på bröllop, så jag borde egentligen börja göra mig klar och sluta titta på Greys Anatomy.. Borde, så hette det ja..

Alanya - Måndagsbarn


Alanya - En büyük Fenerbahce

En röd pil ned på Besiktas. En grön pil upp på Fenerbahce. Nu saknas bara en röd pil på Galatasaray, och livet är perfekt.


Alanya - Sunshine


Alanya - What a lovely day!

Söndag. Dagen har bestått av hotellbesök och välkomstmöte. Dom nya guiderna har haft arr/dep tal idag, så har varit med och hört på dom också mellan jobben. Solen har varit framme, och hur underbart är det inte att kunna gå i tshirt i mitten på mars..? Fenerbahce vann mot Antalyaspor, jag har en renbäddad säng och ljusen är tända. Några avsnitt av Greys Anatomy väntar innan G kommer hit. Imorgon är det turkisk frukost uppe vid terassen som gäller med några danska gäster. Sweet sweet life!

Alanya - A day in bed

Dagen har i stort sett spenderas i sängen. Med G. Med Greys Anatomy. Med Dirty Dancing. Mys hela dagen. Och som jag snyftat till Greys, gaah. När Elise kom hem så kom hon in när jag säkert snyftade som mest och sa släpp det ut bara, haha. Hon hade gråtit lika mycket hon till det avsnittet. ;) Lika barn leka bäst?

Jag har haft en hel del tid att tänka nu på senaste tiden, och har väl kommit fram till en del saker. Som förklarar massor egentligen. Ibland ser man inte vad som sker med en själv, utan man behöver ha en liten förfrågan av någon i sin närhet. Men, det blir nog bra. Insallah. Det är ju inte värre än att man ångrar sig.. Life is too short to be unhappy!

Alanya - Ne oldu..?

Nu ligger jag i min säng. Efter ha legat inskriven på sjukhus i två nätter, var känslan obeskrivlig när jag kom hem. Tog en lång varm dusch, gjorde en ansiktsmask och la mig i sängen. G kom förbi, kröp tätt intill honom och somnade till hans hjärtslag.

Jag blir rastlös. Egentligen orkar jag inte göra någonting, men ändå så kryper det i kroppen. Jag hoppas det blir fint väder imorgon, så vi kan äta frukost på balkongen. Behöver få lite sol känner jag, behöver få lite vitaminer, behöver få lite luft.

Nej, fy för ett sånt tråkigt inlägg? Nu kryper jag ner igen, och så hoppas vi på en bättre dag imorgon. Natti!

Alanya - Yeni ev

Som vanligt fungerar inte min bloggapp. Har skrivit en hel del inlägg, men icket. Så nu när vi precis fått internet hemma, så kör vi the old fashion way again.

Jag har flyttat ut från vårat guideboende, och in till Elise. Hur mys som helst! Köpt ny säng, som är sådär underbart skön. 3 tjocka kuddar, och ett riktigt täcke. Så där ligger jag så ofta jag bara kan! :] Idag har vi även fått varmvatten, gas till spisen, nattduksbord och som sagt, internet. En garderob saknas, sen är mitt rum helt färdigt. Ska slänga upp lite bilder sen, om appen behager fungera någon gång..