Dec. 31, 2013 - Alanya part 2

- Balkongmys när det är som bäst.. 
Dec. 31, 2013 - Alanya

I söndags natt var det dags att säga hej då till familjen och bege mig av hemåt igen. Resan gick bra, oerhört bra. Allt gick jättesmidigt och väldigt snabbt - vilket fick mig att tänka att nu kommer något annat att gå fel. Och på Antalyas flygplats står jag när en vakt kommer fram och frågar vad jag heter för att dom har hittat en väska i Istanbul som inte kommit med planet. Såklart att det var min väska. Vad annars? Haha. Jag for hem, och sedan ringde dom när min väska hade kommit. Jennifers man hämtade upp den, och kom med den till Alanya.

Åt middag med älskade Sophia, drack vin och tog en tur till Istanbul. Det är så oerhört skönt att vara hemma. Min fina, älskade lägenhet. Det är påfrestande att bo hos andra människor, så skönt att vara tillbaka i mitt egna place.

Dec. 26, 2013 - Kopparberg

Annandag jul. Fem dagar kvar till 2014. Känns konstigt, but then again, det tycker jag varje år i slutet av December. Förra året var jag inte ens vaken vid 12-slaget. Det har jag tänkt vara i år. Med ett glas champagne i handen. Skåla in det nya, och lämna det gamla. Precis som det ska vara.

Annars händer det inte så mycket här hemma i Sverige. Det är tyst här ute i skogen. Endast regnets smatter hörs mot fönsterrutan. Jag börjar bli rastlös och hoppas på att bilen blir fixad imorgon så jag kan ge mig ut på en tur. Bara me, myself and I och hög musik. Sjunga för full hals och bara köra längs med vägarna. Frihet. Lycka. Ensamhet när den är som bäst.

Dec. 22, 2013 - Kopparberg

Igår åkte jag med Storebror och tjejerna hem till Mamma och co i Kopparberg. Och här är jag fortarande. Igår busade vi en hel del, och ännu mer idag. Finaste små tjejerna som finns! Nu har dom åkt hem, och jag sitter i mammas kök och studerar. Jag har en jobbintervju om ca 2 veckor, så nu lusläser jag hemsidan så jag är väl förberedd. Har tänkt att jag ska börja skriva ned lite saker jag undrar över också, så jag inte glömmer en massa under intervjun. Jag är riktigt laddad, 2 av mina fina vänner ska också på intervju för samma företag. Om vi alla får jobben - kan det knappast bli bättre! Jag känner på mig att 2014 kommer bli ett super år. Så mycket tankar och planeringar, lika bra att göra planer efter hela alfabetet så har man mycket att välja mellan. På gott och ont. Beslutsångest är jobbigt det med, men jag har en bra känsla! Nu hoppas jag bara tiden går lite fortare så det är dags för intervjun.
 
Nu är det dags för en paus - och en stor kopp vaniljte!
 
 

Dec. 19, 2013 - Avesta

Resan gick bra, väldigt bra. Landade en halvtimme för sent i Istanbul vilket gjorde att jag hade ca 45 minuter på mig innan nästa flyg skulle lyfta. Ataturk flygplats är ganska stor, med ganska mycket människor. Och för någon som alltid har problem i passkontrollen och som nu inte lämnat Turkiet på 10 månader så kändes tiden väldigt knapp. Men jag hann. Träffade en kollega vid gaten också, så vi snackade lite skit innan det var dags att ta sin plats på planet. Jag somnade innan takeoff och vart väckt av en väldigt söt manlig kabinpersonal som frågade om jag ville äta pasta eller kyckling. Somnade lika fort efter maten och vaknade av en duns och vi var på svensk mark. Som tradition var första stoppet efter jag hämtat väskan Pressbyrån. Började meningen med Merhaba, bir tane ööh.. eller nej och avslutade med ett Hej! En korv med bröd tack. Han såg lika förvirrad ut som jag, stackarn! Åkte med tåget hem till Avesta där min syster mötte upp mig. For hem till henne, fick köttbullar och makaroner samtidigt som vi tittade på 4e Pirates of the Caribbean-filmen som visades på tv. Efter det slocknade jag rätt fort.

Idag har jag kört bil. Massor med bil. Som jag älskar det! Jag for hem till mamma, kramades lite, åt lite mat och sedan åkte jag med syster och Elliot tillbaka till Avesta. Fika med Marina och sedan hem till Mia för att kramas med henne, brorsan, Alva och Elsa. När jag ringde på dörren hörde jag en jätteglad röst ropa; FANNY ÄR ÄNTLIGEN HÄR! och en glad Alva öppnade dörren. Mitt hjärta smälte och jag njöt av varje sekund jag var där hemma. Min fina fina familj. Mina underbart vackra syskonbarn som jag är så stolt över att vara faster/moster till. Att 3 så små människor kan skänka en så mycket glädje, så mycket kärlek. Jag är så lyckligt lottad.

Dec. 18, 2013 - Alanya

Klockan är efter midnatt och det är officellt den 18e December. Min avresedag. Om 7 timmar kommer en buss och hämtar mig för att köra mig till Antalyas flygplats. Resväskan är packad, lägenheten är städad och jag är taggad. Dagen idag har varit helt super. Startade dagen med ett väldigt givande telefonsamtal, och sedan mötte jag upp Camilla för lunch och shopping. 17 grader och sol - vad är bättre sista dagen?
 
Sverige - vi ses imorgon! God natt.

Dec. 14, 2013 - Alanya

Dagen före D. Sista dagen som 24-åring. Imorgon är jag halvvägs till 50. Och vet ni? Så oerhört skönt. Jag är redo att lämna det här året bakom mig. Det här har varit det jobbigaste året någonsin, utan tvekan. Jag har tappat bort mig själv så mycket att jag inte ens förstår hur mina vänner kan fortfarande finnas där. Jag vet inte vem jag är längre, så hur kan dom? Dom är vän med en främling - eller ser dom igenom allt och ser att jag ändå finns där inne? Långt långt där inne? Förhoppningsvis med en karta så att jag under det här året hittar tillbaka ut. Jag tackar vartfall gud att dom finns, för utan dom hade jag säkerligen gett upp för länge sedan. 
 
Jag la upp en bild på Instagram igår, som fick väldigt mycket respons på sms, mail och samtal. "If I could go back to the day we met, I'm sorry but I'd turn around and walk the other way". Egentligen borde I'm sorry tas bort - för jag skulle inte vara ledsen att jag vände om. Jag skulle bara göra det. Det är en konstig känlsa. Jag ångrar honom inte, och som han sa; I will never be sorry that I met you, I will never regret what we had. Det är sant. Nu när man inte kan ta tillbaka tiden, så är det bara att acceptera, pussla ihop bitarna och försöka ta sig upp. En lärdom. Men fick jag gå tillbaka i tiden, så hade jag vänt på klackan direkt.
 
 

Dec. 07, 2013 - Alanya

Årets bästa månad är här. Underbara December! 8 dagar kvar till min födelsedag, 11 dagar kvar till jag lämnar Turkiet och åker hem till min familj. Efter inte ha sett dom sedan 1a Februari så är lyckan enorm att jag snart är dom nära igen. Mina fina.
 
Mitt huvud har snurrat extra mycket dom senaste dagarna. I onsdags tog jag beslutet att lämna Detur-familjen och nu, för första gången sedan studenten, så vet jag inte alls vad jag ska göra. Should I stay or should I go..? Sverige lockar - lite mer än förväntat.