back to swedenlife..

tråkigt men sant. jag pratade med min chef idag. den 15e oktober börjar jag i kungens kurva. det ska bli helt underbart att komma tillbaka till kurvan, jag har velat det sen jag slutade där i oktober förra året. shit. ett helt år sedan. helt sjukt. men samtidigt vill jag inte lämna alanya. jag vill inte lämna mina tjejor. men det är bara 2 månader till nyår, så det går nog fort.

nu blir det queens garden med mina kära sambosar och jennifer.

en onsdag i alanya

igår vart det utgång. igen.. jag och fia drack lite vin, men klockan vart så mycket så jag tog fram kortleken och vi körde lite spel, sen var den vinaren slut. gick till mambo, drack en öl och sedan vidare till queens garden för en rape me. drog till havanna och dansade med leila och carol, sen tillbaka till queens garden för en sista rape me hos mali. cissi, du hör ju att du lär komma tillbaka. den där kvart i 3 rape me a la mali är inte samma sak utan dig. ;) nattmat på efes büfe med queens garden pojkarna, där även några picassopojkar var också. sen tog vi taxi hem, orkade verkligen inte gå.


jag fick ett till erbjudande om mitt nitbälte igår. det kom fram en kille när jag skulle beställa min rape me, och säger att han vill köpa det. han säger att jag kan följa med honom ut en kväll, och jag behöver inte betala något alls på någon bar. han skulle fixa så jag fick dricka vad jag ville helt gratis. plus att efter baren hade stängt skulle han uppfylla mina drömmar. HAHAHAHHA. fast hallå lixom. sen var han tvungen att gå för hans flickvän ville gå hem, men jag skulle tänka på saken sa han. så skulle han återkomma ikväll. han säger något till mesna, så mesna kommer ut ur baren och frågar vad jag har för bälte på mig och ska kolla. har ni aldrig sett ett nitbälte förr? kenan ville också köpa det, för 100 lira. får se om man kanske tar det erbjudandet sen när man är fattig. ;)då var det dags igen..

en dag höll jag mig hemma. haha. nu sitter jag hos jennifer och dricker vin. ska strax hoppa in i en taxi till queens garden. lär förbi kenan först bara och hämta mitt nitbälte. sen så. sen är det dags för några rape me. jag kan dricka några åt dig med cissi. ;)


the day so far

var till turkcell, var där över en timme. köpte nytt simkort och registrerade telefonen. fast den funkar fortfarande inte. men tog ett dygn sist jag köpte nytt simkort, så funkar det inte imorn så går jag dit igen. sen knatade jag till miami beach, hängde där nån timme och sedan mat på mcdonalds.
miami beach

nu ska jag byta om och masa mig ner till miami beach där jennifer & co väntar. var längesen jag solade & badade nu. ska knata förbi turkcell också och kolla om dom kanske har öppet idag iaf. tveksamt, men det är ändå på vägen. vore skönt att ha en fungerade mobil igen..


talk to u later. ciao.


det vackra såret

mitt oerhört fina sår. dock vart bilderna lite knas. men ni fattar vinkeln. ;) 
some pics..

cissi, jag & sophiaqueens garden.


elliz, jag & cissithe doors.


här ligger mali och skräpar.det är aldrig för tidigt för en drink på picasso.cissi var törstig..


och hungrig..malin & talip..
talip
gillade våra spritglas, han sörplade i sig allting också.


en kväll i hamnen med sophia.


kackerlackans öde

jag & sophia satt i hamnen på en bänk tidigare i afton när det flög en kackerlacka ovanför oss och landade en meter ifrån. där ligger han still en stund när vi ser en vespa komma farandes. sophia säger högt; KÖR ÖVER HONOM. och det gjorde vespan. man hörde splashet.

den stackars lilla kackerlackans öde.
en annan rolig sak som hände för några veckor sen. sophia hade fått en fläck på sin klänning som hon gick och försökte dölja hela tiden. den såg ut såhär;


vi går sen till ett supermarket och köper öl, sätter oss på en mur vid efes büfe och dricker den. vi tänkte inte på att det hade regnat den dagen. sen har sophia en sån här fläck;


så tokigt det kan bli...


iyi bayramlar.! :)

jag lever. lite halvt iaf. haha. 21 (22?) dagen idag. men är det bayram så är det. malin & cissi har åkt hem. det är väldigt b. :(

ikväll flyttar jag till mina nya sambosar. det ska bli skoj. sen blir det queens garden som gäller för hela slanten.
puss.


sjukhusbesök

har varit pa sjukhuset nu med mitt ben. blev en valdans massa blasor pa saret sa var lika bra att aka dit. lakaren hade sönder blasorna och tvattade. sen fick jag ett plaster som tacker nastan hela benet. valdigt vackert. klockan 11 imorn ska jag tillbaka dit igen för ny undersökning. 800 kr fattigare vart jag ocksa.

igar var det iaf fest sa det stog harliga tider till. började kvallen pa hotellet, sen vidare till en snabbdrink pa picasso. och den vart valdigt snabb. 10 minuter var vi dar innan vi kastade oss in i en taxi till queens garden. nagra vodka/lime/sprite senare kom det in en stor javla melon med alkohol i. den var god. och eftersom vi inte ar dom som ar dom, sa sa vi till att det inte var sa mycket alkohol i den sa da kommer en kille med tva vodka flaskor och börjar halla i. sen tar jag över dom och haller i ytterligare mer. ;) javlades med mr februaris tyska tjej, hon har verkligen inte alla hemma. malin dansade aven pa bardisken med honom. det sag inte sa populart ut. höhö. vid halv 2 snaret trillar vi in pa the doors. och in i baren ocksa dar jag blandade mina egna drinkar. och drack massa shots. gratis ar gott. sen vart det nattmat pa efes büfe som vanligt. onur kom dit och sen ringde han efter kayacan som kom han med. i langbyxor, tjocktröja, jacka & mössa. haha. sa javla söt. dom körde hem oss och sa stog vi utanför hotellet och snackade ett bra tag innan vi knallade upp till rummet..

snart ar det dags för fest igen. 18 dagen i rad nu. börjar bli lite sliten faktiskt..

brannskadad

jag har gjort en johanna 2006 och brant mig bak pa benet pa ett mopedavgasrör. den ar bra.

16e dagen..

malin ar har nu. sa himla nice att traffa henne igen. det blev en redig fylla i lördags nar hon kom. jag vaknade upp vid 8 pa morgonen, kollar runt i rummet och malin ar borta. dörren star öppen sa jag gar dit och tittar ut. ingen malin. stanger till dörren, lagger mig ner igen och sa knackar det pa dörren. dar star det en turkgubbe och sager; is this your friend? och da tittar malin fram. da har hon tagit sig en liten promenad sadar pa morgonkvisten och inte hittat hem. vara pass hade hon med sig ocksa. hahaha. vaknade igen vid 12 och tog oss en grogg. vi var bra pa lyset igar ocksa, och nar taxin stannar utanför hotellet sa sitter det 2 tjejer dar som ropar pa mig. jag gar dit, sitter och snackar med dom, dricker lite öl och fragar varför dom sitter pa en trottoarkant och festar. vi vantar pa 2 killar fran queens garden. 2 sek senare kommer en vespa och vilka sitter inte dar da, jo, mr februari och 16aringen. haha. det var lite skoj att se mr februaris min. ;)


rödluvan och lammkötten

igar vart det först fotboll pa picasso med cissi, jennifer, eirin, tess & mikaela. jag & cissi delade pa en flaska vin, och sedan var vi i full gang igen. ett aquarium fick vi ocksa. det satt dar det skulle. ;) vidare till queens för en rape me och sedan till the doors. sprang förbi queens en svang till strax innan dom stange och pratade med tess & eirin. en öl hann vi fa i oss ocksa innan dom stange. sen vidare till efes büfe dar nagra vakter fran robin satt. sa vi satte oss med dom och tjötade pa turkiska. diecut ringde till cissi, men han vart inte sa glad nar vakten svarade. inte nagonstans faktiskt. haha. fast han ar ratt jobbig anda, en javla massa tjat om lillen lixom. det var över 2 ar sen nu.

ikvall kommer cissis mamma. sa det blir mat pa picasso igen och sedan ar det faktiskt dags för karaokebaren. min röst ar nastan helt borta, the schwiiiiiinflue har tagit över, men efter lite vin blir det sakert bra anda. 12e dagen i rad nu, jag kommer nog inte ha nagon lever nar jag kommer hem. om jag kommer hem det vill saga.

iiiiih

PA LÖRDAG KOMMER MALIN. IIIIIIH. <3


sjuk sjuk sjuk

som vanligt. jag lyckas jamt att bli sjuk har nere, sa det ar vantat. lite jobbigt ar det dock i denna varme. idag har det iaf askat och regnat massor pa dagen. valdigt skönt minsann.

igar vart det middag pa picasso med mikaela, jimmy, therese, jonas, marina och nagra mer fran jimmys familj. sen vart det nagra drinkar pa det, sedan vidare till queens garden dar mr februari var pa ett valdigt bra humör och pratade massor med mig. dessa turkar alltsa. efter det vart det vidare till the doors med hela ganget + cissi och elliz som mötte upp oss nar vi var pa queens. var pa the doors hela kvallen, fick i oss lite för manga drinkar, men javlar i mig vad kul det var. satt utanför robin hood en svang ocksa, och nar vi ska ga vidare för att ata kommer ringklockan. han tyckte vi skulle komma till hans strand idag, och dum som man ar sa sager man ju ja. men som tur var sa var det ju daligt vader sa det vart ingen strand. ;) sen vart det som vanligt nattmat pa efes büfe och sedan hem till casablanca pa efterfest. nagot död var man nar man kom hem strax innan 7 imorse.

nu ska jag kila vidare till picasso och ata middag med jimmy & co igen.

madde; kolla pa resfeber.se efter boende. jag hittade till mig & malin, 2v med frukost för 1239kr.

alanyaupdate.

iförrgar vart det oba en svang. sen vart det queens som vanligt. helt plöstligt nar jag star dar i lilla baren ar det nagon som knackar mig pa ryggen, vander mig om och ser cihan.! sen kom emma ocksa. har inte traffat nagon utav dom pa 2 ar, sa det var riktigt skoj. :) sen vart det vidare till the doors, dar allt för manga drinkar och shots slank ner sa jag och cissi vart nog fullast av alla dar inne. en himlans massa dans vart det, och nagra inte allt för smickrande filmer. efterat vart det som vanligt nattmat pa efes büfe med alla tjejor. nar vi ska knalla hem sa kommer frisören förbi med en skoter, trakigt att fa skjuts hem lixom. nog för att vi bor 5 min fran hamnen, men anda. ;) bara hem, packa vaskan och dra till oba igen dar det vankades efterfest hos memospojkarna. nagot sliten man var nar man vaknade sen..

igar vart det picasso. vi skulle ta det lungt och lagga oss i tid. eller hur. efter maten kom det in mojitos och cosmopolitans. sen var det kört. vidare till queens igen dar vi stannade tills dom stangde. nar dom stangde sen sa ropade mr februari pa mig, sa jag gick dit. det var ett valdans liv pa honom. tydligen sa har hans kompis (den dar jalva fittfatih) sagt att jag lagt ut bilder pa oss tva pa en svensk hemsida och skrivit under dar att vi ska gifta oss. haha say what? efter typ 10 minuters tjaffs klappar han mig pa axel och sager att jag ska glömma hela grejen, och att han tror pa mig för att vi ar vanner. hjartat, vi har aldrig varit vanner. men ok, fine. sen vart det iaf efes büfe igen.

ikvall blir det fest igen. jimmy & co ar har. sist han var har var 2005, sa det blir nice.

fraknar och brunbranda ben.

eller ja. inte sadar överdrivet brunbranda ben kanske, men jag jobbar pa det. har nyss kommit fran havet, satt vid strandkanten sakerligen 3 timmar idag. sa himlans skönt var det. :) igar vart det först picasso med mickis och cissi, kakade chicken picasso sa det stod harliga tider till. skulle latt kunna leva pa det varje dag. sen vart klockan 8 och det kom in ett aquarium pa bordet. ;) nar det var slut vart det nagra gratisdrinkar och sen taxi till queens garden dar vi mötte upp sophia , sonya, jessica, jennifer, angelica & eirin. hangde dar ett tag, sen vart det the doors i nagra timmar. MALIN, kom hit nu och hang pa the doors med mig <3 sen vart det fyllekak pa efes büfe, den toasten ar för javla god.

ikvall blir det först lite obahang. ska ut till memos och ge hakan hans godis, sen blir det queens garden och the doors igen. sophia har utlovat en turkdans, det blir spannande..

vi hörs da.

och resan fortsatter..

vart ingen karaokebar igar. förfesten vart langre an planerat och det blev queens garden pa direkten. dar vi aven vart kvar tills dom stangde, trots att jag & sophia hade stora planer pa den dar orgasmen pa james dean. men tiden gar fort nar man har roligt. en javla massa dans vart det, jag & angelika dansade turkisk dans med servetterna i högsta hugg pa queens helt ensamma, det var kul. haha.

ska börja dra mig hemat nu, ska hem till sophia & co ikvall igen. ska kaka tacos och dricka massa drinkar. vi har stora planer för ikvall. ;)

alaaaanya baby!

resan började val inte sadar överdrivet bra. det var fel pa tagen sa jag fick boka om min biljett till ett tag som funkade och aka tidigare till arlanda. dock var det ju saklart fel pa det taget ocksa, sa jag fick sitta dar i en timme pa tagstationen och vanta. sen gick det bra med flyget osv, satt och fördrivde tiden med x antal vanneravsnitt. min mobil funkade ju inte, jag tanke inte pa att det ar en annan pinkod nu nar jag bytt till comviq. smart av mig. ;) vi kommer fram till antalya, passgubben börjar tjöta pa turkiska och ha sig innan han slapper igenom mig. star och vantar pa vaskan, men ingen vaska kommer. gar till lost and found och pratar med tanten dar, varpa hon sager at mig att ga till bandet och kika. men halla, jag hade ju statt dar i en timme redan. cepeturk. fyller i en raport och gar ut till fritidsresor för att aka till alanya. men det fanns ingen buss till oss. den hade dom skickat ivag eftersom vi inte kom ut i tid. sa dar star vi. ingen vaska. ingen mobil. ingen transferbuss. javligt bra start pa semestern.! star och tjaffsar med guiderna ett tag innan dom sager att det landar ett flyg om 2½ timme som vi far vanta pa. da vart jag sur och började tjaffsa annu mer och det slutade med att vi fick aka med en tysk transferbuss istallet. kom fram till hotellet vid 4 pa morgonen, och slocknade direkt.

gick till fritidsresor nar vi vaknade för att försöka fa lite ny info om min vaska, men dom visste inget. sen ringde dom efter nagra timmar och sa att min vaska var pa vag till alanya. thank god. sen har det varit helt underbart har nere. mysigt hotell, varmt, skönt. :)

ikvall blir det förfest hemma hos tess, eirin, sophia och sonya. sen ar det karaokebaren som galler.. :D

just javlar ja, jag har fatt lagenhet i sthlm ocksa. sa nu blir det storstadsliv igen.