8 hours in counting!

Idag har det inhandlats lite mer stuff till lägenheten; en mopp, ett strykjärn, en till kudde och 2 nya örngott. Så passade jag även på att köpa en ny tröja och ett par nya skor.. Jag och Camilla var ju dessutom på TerraCity i söndags där det slank ner lite smink från Sephora och ett par nya transferskor. Nu får det bli lugnt med shoppingen ett tag.. Jag ska försöka iaf!

Ikväll är det födelsedagsfest för A på Summer Garden. Jag tar Sabina, Bettina och Erja i handen och drar dit en sväng. Sen far jag hem, sover en timme eller två, och sedan är det dags att åka till Flower Garden och hämta mitt hjärta. Helt sjukt att jag ska få krama sönder Malin om cirkus 8 timmar.!

Trött tjej.

Göteborg vars Arlanda istället och jag kom hem för lite mer än en timme sedan. Har grejat och donat lite sen dess, och nu har jag slagit på ett avsnitt av Criminal minds innan jag somnar. Igår när jag kikade på en del avsnitt så kom det allt lite tårar när JJ kom tillbaka, och sedan när Prentiss "dog".. Jag gråter då jämt till filmer och serier.. Jag och Rebecca grät jämt i kapp när vi bodde tillsammans. Det var tider det. ♥

Imorgon är det flygplats igen, depature vid 11.30 och sedan arrival vid 01.50. Så det blir en heldag i Antalya med Camilla. Wohoo. Kanske man ska dra sig till biografen och titta på älskade Harry Potter? Här i Alanya är den ju bara dubbad till turkiska..

Natti!

Blitt med säng.

Idag har jag blitt med säng. Oerhört skönt att slippa bäddsoffan kan jag meddela. Har även fått bort en del möbler som vi inte velat ha, men här i turkiet går det inte riktigt lika fort som det gör hemma i sverige med en del saker, så vi har fått ha kvar dem tills nu. Men som sagt, nu är dom borta och jag har inskaffat mig en säng istället. Väldans bra, och inte en dag sent med tanke på att Malin kommer snart. Var även och shoppade lite på Sali igår, köpte lite mattor, handdukar, örngott osv osv. Börjar minsann bli ordning på skutan!

Imorgon är det fredag, och kors i taket så har jag ingen transfer förrän på lördag.! Underbara göteborg väntar, följt av sundsvall på söndag natt och alesund tidigt på tisdag morgon.

Nu ska jag krypa ner i min säng, äta lite babygrapes och kika på criminal minds. Sen dags att sova lite grann, imorgon är det ny dag på office.!

Moika!

Pancakes deluxe.

Minijeepen som jag skulle haft idag vars inställd så jag fick åka till flygplatsen igår natt istället och ha hand om 2 stycken bussar. Kom hem strax efter 7-snåret imorse, och sen har jag haft sleep hela dagen. Skönt det. Imorgon är det office som gäller, jag älskar office! Iaf när det händer en massa saker, gärna 100 bollar i luften ska det vara för att jag ska trivas som bäst! Så hoppas på det imorgon. :)

Annars så var vi och letade efter en säng till mig idag, hittade en jättefin för ett tag sedan som jag är bra sugen på, men tänkte jag skulle kolla om det fanns någon annan fin också, till ett kanske liiiite billigare pris. Men fann inget alls. Så ska ut på jakt imorgon igen tänkte jag. Annars får det helt enkelt bli den där på Teksen.. Jennifer hade varit där i veckan och då hade dom sänkt den lite i pris, så kanske lika bra att slå till om jag inte hittar någon imorgon. Efter det så for jag och Lena till Migros, kändes som att vi handlade på oss hela affären. Tur att det är nära hem. Fixade ordning pannkakor med vaniljglass och mammas hemmagjorda hallonsylt. Till efterrätt körde vi på chokladpudding och maränger framför filmen Just go with it. Mycket bra kväll.

Nu slänger jag på något avsnitt av Criminal Minds, och sen dags att sova. Natti!

10.

För 31 timmar sedan så stog jag där. Tillsammans med min mamma, hubbe, fabian och elliot på krylbo tågstation. Kramades och sa återigen hej då. Gick på tåget med världens tyngsta väska, som det kändes iaf. En dryg timme senare var jag på arlanda flygplats och checkade in min resväska. Strax före 2 inatt så kom jag hem till lägenheten i damlatas. Det är skönt att vara tillbaka, det är det. Men jag gillar verkligen inte avsked och saknaden känns redan. Det har varit helt underbart att vara hemma i sverige en sväng, jag har laddat om krafterna och nu känner jag bara att nu kör vi! Cirka 3 månader kvar av den här säsongen. Hösten är sakta, väldigt sakta men säkert på väg. Malin kommer hit om 10 dagar och när hon far hem så kommer C ner med nästa flyg. Och veckan där efter kommer Pem. Det är en väldigt bra tid framöver känner jag. :)

Nu ska jag dra på mig uniformen, dags att åka till flygplatsen för att hämta sundsvall!

The best way to behave, is to misbehave.

Idag fyller min finaste storebror 30 år. Så vi har varit där på kalas. Flintastek, mammas hemmagjorda potatissallad och massa annat gott åt vi. Och sedan tårta på det = mätt tjej.

Annars idag så har jag och mamma farit runt lite i olika affärer, så även igår. Har fått en hel del fint utav mamma. Kläder, underkläder, klocka och smink är bara en liten del. Min fina mamma. Har även varit in på apoteket och inhandlat lite vitaminer och järnpiller. Måste börja få någon bukt på det här, kan ju tala om att få sprutor i rumpan var och varannan vecka inte är någon höjdare.! ;)

Sen var vi även och hämtade Alva på dagis, vi skulle och fika men både Alva och Elliot somnade innan vi kom till caféet. Mina små hjärtan! Efter ett tag vaknade dom dock, så då vart det fika av och sedan for vi hem och kikade lite på Lotta på bråkmakargatan. :)

Och, något annat som är helt underbart är att om 12 dagar kommer jag få kramas med min andra halva. Jag ska krama henne väldigt länge och väldigt hårt. Saknar henne så jag nästan går av på mitten och det är nästan ett år sedan vi sågs sist nu, helt sjukt.. Och om 12 dagar är det dags igen!

Tvtittning och marängbak.

Söndagskvällen var hur mysig som helst. Jag sprang runt med mina små trollungar och plockade hallon, vi åt god mat, njöt av varandras sällskap och bara umgicks. Alva och Elliot fick en varsin OnePiece och var lyckligare än någonsin. Sen följde jag med mamma och handlade på Ica, köpte min efterlängtade päroncider och fjällfil. Sedan hade jag telefonmaraton med min andra halva, välbehövligt. Planer vart gjorda och skvaller till max. Det finns ingen som hon, världens bästa helt enkelt.

Igår var jag på lunch med Josefine och Jenny. Svensk husmanskost och världens största salladsbord, nom nom nom helt enkelt. Efter det kom Mia förbi med Elsa. Hon sov mest hela tiden och sedan kröp även jag ner under täcket med henne. Finns väl knappast något mysigare än att ligga bredvid en liten bebis och snusa? Gick efteråt hem till brorsan, bakade maränger med Alva och hade det hur bra som helst. En så klok och omtänksam liten tjej Alva är, jag förvånas nästan varje gång hon öppnar munnen. Hon måste vara lik faster. ;)

Idag har jag inte gjort någonting nästan. Kände att jag behövde en sån där dag då jag bara slöar och finns. Kollat en massa på svensk tv, ätit mammas goda mat och kramats med Elliot. Helt ok då!

 


Sweet sunday!

Igår var det dop för Elsa. Helt underbart att jag var med! Världens finaste lilla Elsa. Och så var även Elliot med, mosters lilla prins! Mamma är och hämtar honom nu, så ska vi kramas massor! Han vart jätteglad när han såg mig, och hjärtat vart mycket lättare. Jag inbillar mig lixom varje gång jag är borta att dom ska glömma bort mig.. Men som tur var så gör dom inte det, mina små troll!

Efter dopet så kom Marina hit, bacardi tourched cherry och cola stod på bordet så det var bara att sätta igång och köra. Gick vidare till Marinas kompis en sväng, och sen for vi hem till någon fest där Tom var. Finaste Tom! Hade riktigt trevligt och sedan avslutade vi kvällen på Kingen. Överlag tycker väl inte jag att krogarna här är något direkt att hänga i julgranen, men det var kul att träffa lite bekanta ansikten som man inte sett på väldigt länge. Rullade hem till mamma vid halv 3 snåret och dumplade av i sängen rätt så fort.

Nu sitter jag här, en aningens illamående och funderar på vad jag ska hitta på härnäst? Koka potatis kanske skulle vara en ide, ikväll kommer nämligen bror, fru och barn över på grillning. Mammas potatissallad är då ett måste!


Marmaris!

Marmaris var faktiskt riktigt nice, barstreet var mer imponerande än jag trodde! :) Jättesöta kollegor också, kände sig välkommen direkt.. Hjärta till deturfamiljen! Men all good things comes to an end, och anledningen till att jag for till marmaris från första början var för att jag skulle minsann sätta mig på ett plan hem till sverige. Och här befinner jag mig nu. Hemma hos mamma, på köpmangatan. Jag har varit hemma hos storebror idag, hans min går inte att förklara när jag överraskade honom! Jag har lekt en massa med Alva, och pussat på finaste Elsa. Jag vaknade upp i mammas säng imorse och var gladare än jag varit på länge. Som Emma hade sagt, näsan var där den skulle!

Hej då Alanya.

Jag skrev för några veckor sen om ett lyckorus, det har hållt i sig fram tills 2 dagar sedan när allt föll ihop och så höll det i sig i två dagar. Det har varit två jobbiga dagar med väldigt mycket tårar och panikkänslor. Men, om 1 timme sitter jag på bussen till Marmaris. Var väl kanske inte riktigt den staden jag räknat med, men det gör ingenting. Har alltid velat åka till Marmaris så det blir en upplevelse.. :) Jag får se det positivt! Mina deturare har verkligen ställt upp till 110% under mina breakdowns, helt underbara människor.!

Malin ringde mig i förrgår. Att höra hennes röst var obeskrivligt. Och som vanligt när vi pratar så blir det aldrig 5 minuter, utan nästan en timme senare la vi på. Min andra halva, världens bästa. Som jag längtar efter dig! <3

Nej, dags att fara till otogar och hoppa på bussen. Heippa!


Tess nerde?

Joakim har farit hem. Och Tess likaså. Det var många år sedan jag var i alanya utan henne, börjar fundera lite smått hur fan ska det här gå? Inte helt ok. Inte någonstans.. :( Jag, Sabina och Bettina kom fram till idag att i slutet av säsongen ska vi ha ett eget party, det är bara vi 3 som är kvar sedan guideskolan. Dom flesta saknar man så det skär i hjärtat, några är det skönt att dom inte är kvar. Folk är inte alltid den man tror att dem är, och vissa går man helt enkelt inte ihop med.

Iaf, hade en kick-ass arrival idag, bästa jag någonsin har haft. Sken som en sol efteråt. Och det var Göteborg, behöver man säga mer? Kärlek till Göteborg alltså.! Nu har jag ätit lite mat, duschat och ska lägga mig ner en sväng, ska ha depature igen 00.30 så lite sömn kanske vore en fördel.

Ikväll kommer även Mia och Deniz ner till turreburreland, så himlans nice! Imorgon ska jag ut till oba och mysa en sväng, och äta lite gott & blandat som Deniz har med sig till mig! :D Glad tjej!


Partyboat.!

Gårdagen var grym! Vi for iväg på partybåt på kvällen och sedan drog vi vidare till Hollywood, Casablanca, Los Angeles och Latino. Den ena var fullare än den andra och jag & riikka har kommit fram till att vi inte ska dricka alkohol tillsammans, haha. Speciellt inte long island ice tea och sambucca/baileys-shots. Man mår ju som man förtjänar idag, det är ett som är säkert. Ska ge mig ut på matjakt, magen kurrar och jag är in the mood för lite sushi.!


Somebody did love you..

Fina, fina. Kryper ner under filten, gråter en skvätt och tittar på Gossip Girl..

Chuck and Blair.


1a augusti.

Äntligen internet i lägenheten, lycka! Och 1a augusti idag. Underbart. Jag har nu avslutat en 4dagars lång transfer helg, och nu taggar jag för Alanyabåt imorgon, hotellbesök på onsdag och ledig torsdag. Sen är det bara att köra transferhelg igen. Om några veckor byts våra norska plan ut mot svenska, tack gud! Jag saknar alla svenskarna. På min göteborg arrival i lördags fick jag höra av 3 olika familjer att jag var den bästa guiden dom haft någon gång, jag gav väldigt bra information och var underhållande. Vars man lite glad då? Älska göteborg.!

Nu ska jag ta på mig pyjamas och slå på ett avsnitt av Gossip Girl medan jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Najty peeps!