Alanya - 31a juli 2012

JAG ÄR HEMMA! Nu ligger jag med datorn i knät i Hannes säng medans hon försöker beställa take away frukost. Kom hem för ungefär en halvtimme sen efter en resa från midnatt igår. Trodde mina ben skulle växa fast på stolen ett tag, men hej, jag kom fram hem i vilket fall! Och så skönt det är att vara hemma! Borta bra med hemma bäst. Jag är nöjd över mig själv att jag gjorde det här, att jag testade något nytt. Nu är det nya planer på gång för nästa säsong, så vi får se hur det blir med det. Spännande är det i vilket fall!

Nu har jag slängt in en tvättmaskin, och efter det blir det en till, och sen en till. Efter 7 veckor utan tvättmaskin och endast handtvätt, förstår ni hur skönt det var att slänga in allt och trycka på start? Ska ta och ringa till kontoret också och se när jag börjar på jobb idag. Shopping står på schemat, följt av möte och prata med våran nya samarbetspartner. Dom bjuder på middag efter det, och sen är det faktiskt fest! Välkommen hem fest, helt enkelt. Sen att underbaraste Tess har kommit till Alanya, gör inte saken värre! Inte träffat henne på ett år, så stor risk att jag kommer krama sönder henne när jag ser henne.

Marmaris - 14e juli 2012

Lördag. Igar sa drog jag en svang till barstreet, narmare bestamt backstreet. Det var Coronas Internationell DJ Contest och en DJ fran Alanya var dar och spelade, sa jag knatade dit och hangde lite. Och en an gang sa blir jag sa irriterad av att ga dar. Alla manniskor gar i slow motion och breder ut sig över hela den smala gatan. Gaaah. Den som sager att Marmaris ar sa mycket battre an Alanya, har tydligen aldrig varit i Alanya. Det kom jag och Jennika fram till igar. Men men, det var vartfall mycket trevligt att se lite bekanta ansikten igen. :)

Jag sitter och glor maniskt pa internet efter bra flygbiljetter till sverige. Men icke. Förstar inte att det ska vara sa jakla dyrt. Kan det inte bara dyka upp en biljett för nagra hundra sa jag kan börja min nedrakning ordentligt..?

Marmaris - 13e juli 2012

Becelli har åkt hem. Jag har 17 dagar kvar i Marmaris, och som ni kan tro att jag längtar hem. Hem till min och hannes lägenhet i damlatas, hem till hanne, hem till Alanya. Hemlängtan har slagit till så stort att det faktiskt gör ont i hjärtat. Jag har även bokat en flygbiljett, från Sverige till Antalya. Nu gäller det bara att hitta en bra biljett åt andra hållet med, så jag får landa på svensk mark inom en snar framtid. Det ska bli oerhört skönt att komma till mamma. Jag hoppas på dåligt väder mestadels, värmen är alldeles för tröttsam just nu. Och känner man Sverige rätt, så behöver jag nog inte oroa mig. :)


Marmaris - 7e juli 2012

Tiden går fort, och imorgon är det äntligen dags för flygplats igen. Stockholm, Oslo och Trondheim arrival. Jag är taggad! Och vad ännu bättre är, att imorgon eftermiddag 16.30 är Becelli i Marmaris. Hon ska hänga här med mig i 5 hela dagar!! Kan knappt bli bättre. :)

Vad har jag pysslat med sen sist då? Förutom att jag avslutade förra veckan och började den här veckan med att vara sjuk, har jag varit i Grekland! På Rhodos närmare bestämt. Helt underbar stad! Och som vanligt blev jag Grekland sjuk när jag var där. Lika som förra året, så tar Greklandsjukan över. Blåa dörrar, maten, vattnet, båtarna. Ja, allt. Semesterkänslan infann sig på riktigt och jag njöt av varje sekund. Att dom sedan hade kanelbullar, Starbucks, H&M och Sephora gjort knappast saken sämre. Där kunde jag ha stannat länge, länge. Men verkligheten kallade och båten gick tillbaka hem igen.. Men någon dag så. Kärlek till Grekland!

Marmaris - 1a juli 2012

Och inte vilken söndag som helst. Min finaste Hanne fyller år idag, och det smärtar en del att jag inte är hemma på hennes födelsedag och firar den med henne. Men, idag har jag varit här i 3 veckor vilket innebär att det är 4 veckor kvar. Then im coming home! Och då kan vi kalasa sådär bra i efterhand. :)

Annars så spenderade jag gårdagen med att kräkas och må illa. Idag är det bättre och jag har lyckats få i mig två rostade brödskivor. Alltid något. :) Nu ska jag dra mig in i duschen, och sen kika på senaste avsnittet av True Blood.