Winnerbäck.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.

Jag lyssnar på winnerbäck. Trodde väl aldrig att den dagen skulle komma. Men här är den..


nej men oj.

den här slank visst ner i kundkorgen på h&m..



Sista veckan.

I svea rike. Hur gött är inte det? :) Jag har nyss varit på ungdomsmottagningen. Fixade nya ppiller. Kunde väl egentligen köpt nya i turre, men med mitt högkostnadskort (hm, heter det så tro..?) så blir det iaf billigare att fixa det här hemma.

Nu sitter jag och väntar på fanny, vi ska till gymmet. Sen ska jag luncha med marina. Heippa!

Melody club.

jag tog mig iväg till ica. det var faktiskt skönt ute. inte alls kallt. däremot halvt. som fan. och converseskor är kanske inte det bästa att ha på sig då. så nu har jag svullat chips, dipp & en dr.pepper framför supernatural och beverly hills 90210.

om typ 50 min är det melodifestivalen. missade det igår så tänkte jag skulle se det i repris. melody club var ju med!

27e feb 2011

Dag 30 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En laddare till min kamera. En iphone 4 skulle funka bra det med.

Överkörd katt.

så känner jag mig just nu. eller just nu, har gjort det hela dagen. josefine & hennes jobbarkompis kom hit igår vid 5 tiden och efter jag sminkat båda dom och mig själv så knatade vi hem till en annan jobbarkompis på förfest. efter en flaska vin så började vi dra oss ner mot kingen. träffade på en hel del roligt folk och satt och tjötade massor med några gamla klasskompisar. riktigt kul var det.

just nu ligger jag och svär åt att det inte finns något max här i avesta, jag skulle kunna ge min högra hand för ett originalmål och dillidill dipp. gaah. har även gjort tappra försök att få min lillebror att gå till affären och handla chips & dipp till mig, vilket inte alls lyckades. så jag måste väl dra på mig ett par byxor och gå själv. kul.


26e feb 2011

Dag 29 – Min favorit film.

Lejonkungen. Utan tvekan.








Stockholm.

Jag vill fara till storstan. Malin är där nu.. Så jävla b att jag inte är där!! Jag skulle kunna gråta en skvätt. Hon är 1½ timme ifrån mig. 1½ timme! Inte ok.!

Nu sitter jag iaf och väntar på Josefine, vi ska dra ner på stan och ta en fika och kolla runt lite grann. Jag funderar på att besöka bolaget också.. Är ju iaf min sista lördag i avesta. Hm. Ja, det tåls att tänkas på.! Heippa.

Suck.

Note to self;INTE in på h&m's hemsida när det varken finns pengar till nya saker eller tid att vänta på leverans på nya saker.

25e feb 2011

Dag 28 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Utan tvekan Britney Spears. Tänk att kunna sjunga och för att inte tala om dansa så som hon gör. Att hon är en av de vackraste varelserna på denna jord gör la inte saken värre.


Come on and give me some more!

efter flera försök efter kl 1 så gav jag upp. tänkte jag skulle göra ett nytt försök på måndag när nissen helt plötsligt ringer upp mig. ha. se där. var la första gången nåt sånt hänt. och efter han gått igenom vad försäkringen innebar så kläcker han ur sig att jag ska få 300kr som ersättning för min mobil som vart stulen. eeh ursäkta? du sa vad? jo men visst, 300 kr! det blir man väldigt rik på och kan köpa en ny mobil för. speciellt när jag har 2300 kr kvar på den stulna mobilen att betala av. tack. tack så hemskt mycket lilla vän.

sen ringde jag comviq för att frysa mitt abonnemang igen. vilket helt plöstligt kostar 99kr nu. eller nu och nu, tanten sa att det alltid har kostat så och hon kunde inte förstå att jag inte betalat det förut. nehej. så avslutade jag mitt smspaket också. det som det inte var någon bindningstid på. vilket det visade sig att det var. en månad. jaja, nu är allt avslutat och avstängt från och med 5e april och i ett halvår framöver.

har även betalat mina räkningar för den här månaden. så sjukt skönt att ha det gjort. avskyr verkligen räkningar. finns verkligen bättre saker att lägga pengarna på. men, från april kommer jag inte ha en enda räkning på 6 månader. det är väldigt gött och det ser vi väldigt mycket fram emot.!


love.

joey; hey ross, i got a sciencequestion. if the homo sapiens wore infact homo sapiens, is that why they are extinct?
ross; joey, homo sapiens are people.
joey; hey, im not juding.!

PUSS.

Therese om 10 gün kaldi;

Fanny du kommer bli en riktigt dröm guide tror jag
har alltid tänkt på varför du inte jobbat som
det innan du som kan ALANYA utantill :D
jag jobbade som transfer guide 08 för fritidsresor
de va verkligen såå kul MEN 2 timmar dit 2 timmar heeeeeeeeeeeeeem öööö haha..

HA så roligt nu och glöm inte att blogga.
PUSSS från mig och Milyan


- Tack så mycket söta du! Försökte komma in på din blogg men det ville sig inte så jag svarar här istället. Ska inte glömma att blogga, ska försöka göra det så ofta jag bara kan! Kommer ni ner något i sommar? Då får du hojta till isåfall, vore mys att träffa dig och din lilla skrutt! :) Pusss!

skjut mig.

jag har försökt få tag på nissen på försäkringen hela dagen. han skulle vara där 8. från 8 till halv 11 var det upptaget. sen ville han inte svara. sen var det upptaget igen och nu är han på lunch till klockan 1. så, vi gör ett nytt försök om en halvtimme då. svarar han inte idag så får jag aggro.

annars ligger jag och pratar med jennifer. diskuterar. planerar. drömmer. analyserar. skrattar. flummar. hon åker imorgon. det kommer bli tomt. nu är det bara en vecka kvar tills jag får kramas med henne och göra allt ovanstående face to face, men iaf. det känns så länge. så är det väl iof alltid när det är så pass nära att man nästan kan ta på det, fast man inte kan det.

Päronsplitt.

jag ligger och smaskar på en päronsplitt, har helt glömt bort hur sjukt jävla god den glassen är alltså! mumma. jag ska nog ta mig en till efteråt, när man är sjuk får man äta två glassar!

nu ska jag titta lite på beverly hills 90210. tycker dylan kan ta och komma tillbaka snart!

Magsjuk ab.

Rubriken säger väl allt. Som att det inte var nog med att jag har haft influensan, så kom även magsjuka som ett brev på posten. Hej kompizzzzz.

Förresten fick jag en väldans bra nyhet idag, gamlemor kommer ner och hälsar på oss i april! Kan ju inte bli bättre. :)


24e feb 2011

Dag 27 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Har ida trillat av pinn?

Ida är borta. Hon bara försvann från både msn och facebook. Har hon kolat vippen? Nej, det hoppas vi verkligen inte.. Har hon skaffat sig ett liv? HA, tveksamt. Har hon somnat? Nej, det är det alldeles för tidigt för.. Hm, undra vart hon tog vägen? Och nu kom det precis ett sms; "Give me 10. ;)" Menar hon en guldpeng eller tio minuter?

Food.

Jag är hungrig. Funderar på att gå ut i köket och leta upp något ätbart. Har bara druckit lite nyponsoppa idag, så magen kurrar. Lite lätt illamående infinner sig också, jobbigt.

Jag och ida har gjort en deal; jag kommer att laga all mat och hon fixar med alla drinkarna. Haha. Nu tror jag väl att det inte kommer bli sådär överdrivet mycket matlagning, men jag kan ju iaf ta med henne till olika restauranger. Är väl nästan samma? Eller så ringer jag kale market, hemkörning is the shit!

10 gün kaldi.

Idag är det 10 dagar kvar. 10 små små dagar. Nästa helg åker vi. Gud, känns så overkligt. Ska jag bli reseledare? Ska jag stå där på antalya's flygplats med en Deturskylt i handen och ta hand om massa gäster? Sitta i bussen med en mikrofon i handen och berätta att man inte ska dricka vatten från kranen? Att första hotellet heter si och så, och att det är smidigast om bara en från varje sällskap går fram med passen till receptionen? Jag har velat göra det här sen jag var 13 - 14? Hm ja, nån gång där.. Och nu är det bara 10 dagar kvar?

23e feb 2011

Dag 26 – En bild på ett ställe jag vart på.

                                               Koutobiamoskén i Marrakech, Marocko.


Snark från helvetet.

mamma har nu också gått och blivit sjuker, och vi 3 trängs i ett rum. supermysigt. mamma och fabian snarkar som jävla björnar nu när dom är sjuka, och jag kan verkligen inte sova när folk snarkar. så hela natten har typ gått åt till att lyssna på dessa två. förstår ni hur skönt det var när dom åkte till sjukhuset vid 10 imorse? jag deckade av på mindre än 2 röda. nu har äntligen frida gått hem till sig, så nu kan mamma och fabian flytta in till mammas rum och jag får fabians rum alldeles för mig själv. lycka!

Chuck!

Wohoo, ett nytt avsnitt av Gossip Girl infinner sig på datorn. Så nu blir det ett stort glas hallonte och finaste chuck!

21a feb 2011

Dag 24 – Någonting jag ångrar.

Hm, jag ångrar faktiskt inte så mycket. Kanske att jag låtit fel människor komma alldeles för nära några gånger? Men det som har hänt, har hänt och är ju inget man kan göra något åt så jag försöker att inte tänka på det. Iaf inte i vanliga fall. Sen kan jag få extrem panikångest efter en utekväll att jag kan låsa in mig hur länge som helst efteråt. Det behöver inte vara för att jag gjort eller sagt något dumt, utan bara att jag varit för överförfriskad för mitt eget bästa. Jag vill nästan aldrig höra om vad vi gjorde kvällen innan, får då kan ångesten komma på 2 röda och jag skulle seriöst kunna ta livet av mig.

Once upon a time in Thailand?

Det har blitt lite småplaneringar med tjejerna angående vad som sker efter säsongen är slut, och thailand ligger högst upp på listan. Jag var in och småkikade lite efter biljetter, och hittade en one way biljett till phuket för 3349kr den 30e november. Hade jag haft dom pengarna nu hade jag bokat direkt. Men det får vänta tills pengarna börjar rulla in igen..






Hastayim.!

Alla barnen i familjen ligger utslagna i feber och halsont. Jag har dessutom turen att mitt bröstben gått sönder under natten. Eller ja, inte bokstavligt då men det känns som att det lika gärna hade kunnat vara sant. Jag klev upp första gången idag för en halvtimme sen kanske när jennifer ringde. Gick in i köket, tog lite piller och nu ligger jag i sängen igen med ett glas nyponsoppa. Mamma är och köper mer till mig nu, det var lixom slutt.

Och vad är oddsen att våran hemtelefon går sönder just idag, när jag behövde den? Ida, jag vet att du säkert dör där framför datorn nu.. ;)


Supernatural.

Lycka var det väl ändå idag när jag insåg att jag hade inte bara ett avsnitt av Supernatural att titta på, utan två stycken! Woopa!

Det har jag underhållit mig med idag. Sen har jag pratat med Jennifer och Ida. Mina fina. Nu är det inte lång tid kvar.. Tess for till Alanya idag, tror hon sitter på planet nu? Och på lördag far Jennifer också. Sen är det bara jag och Ida kvar, iisch! Taggad. Kommer bli ett grymt år, det är jag säker på.! :)

Imorgon är det måndag, måndag och ny vecka. 2 viktiga samtal står på schemat och sen ska jag göra absolut ingenting. Som jag brukar sysselsätta mig med. ;)

SJ AB = BA JS?

Jag kollar tåg till arlanda. Såklart har SJ tagit bort morgontåget, vilket gör att jag må åka kvällen innan. Så jag är på arlanda 21.53. Mysigt. Det går dock fetbort, jag far nog in till stockholm istället och hänger med ida tills flygbussen går 6.15 från centralen. Kanske man kan sova en sväng innan också? Nu ska jag ragga upp en sovplats någonstans sen är jag good to go.!

Pem. ♥

Jag sitter och pratar med min pemskype. Härligt att höra hennes röst igen. Min finaste pem. Hon har varit borta strax över en månad, och det känns som år. Jag kommer ofta på mig själv att slå hennes nummer i telefonen, men så slår det mig att det är ju ingen ide..


20e feb 2011.

Dag 23 – En bild på mig själv för ett år sen.


Handikappad.

Internet kolade av ikväll igen, men nu verkar det vara back on track. Hoppas det håller i sig! Känner mig sjukt handikappad utan internet. Vad gör man lixom?!

Ni såg väl Melodifestivalen? PUSS på Eric Saade alltså.

Nu ska jag lägga mig och titta på Tomten är far till alla barnen. Najtinajt!

Melodifestivalen.

Det är ju lördag, vilket betyder att det är melodifestivalen ikväll!! Och inte nog med, Eric Saade är med! Gud, fiiiiina mannen alltså. Ge mig.!


Off..

Jag ska strax kila ner till MT's och titta på Alva när hon dansar. Hade gärna legat kvar i sängen och dött några timmar till, men har lovat henne att hon ska få en slant och åka en sån där barnbil efter hon har dansat klart, så det är väl bara att infinna sig där och ge henne en peng.

Tom ringde inatt och ville jag skulle komma till trapper, men kändes rätt ovärt när det var en halvtimme kvar innan dom stängde.. Men det ryktades om en utgång ikväll. Hm, tåls att tänkas på iaf! Heippa.


18e feb 2011

Dag 21 – Typ av killar jag faller för.

Blåögda, något orakade, mörkhåriga badboys med hårda ansiktsdrag och med en läcker solbränna, några tatueringar och brottarlinne. HEJ LIXOM. Tillsätter man lite kajal på det där också, då dör jag lite grann..

 


internet yok.

sladden till internet gick sönder tidigare ikväll. förstår ni paniken? jag for runt på alla möjliga affärer för att hitta en ny sladd, men icket. man måste beställa en från com hem. såklart, hur skulle det se ut om något gick som man ville och det var enkelt? då vill jag nog skjuta mig själv lite grann. hur ska man klara sig utan internet i nästan en vecka? men med lite trixs så funkar det nu iaf. vad gjorde man utan tejp? fast det funkar bara lite halvt om jag ska vara helt ärlig. det laggar ur lite då och då. men imorgon ska jag ringa och beställa en ny, så förhoppningsvis funkar tillfixet fram tills nästa vecka när nya sladden kommer.

annars har jag diskat. alltid lika skoj. nu ska jag faktiskt ta och göra mig lite dilldipp, skära upp lite äppelbåtar och lägga mig i sängen och titta på the vampire diaries och beverly hills 90210. heippa.

headache.

Att starta dagen med huvudvärk är ingen hit. Inte heller att den sitter i sig trots att jag tagit alvedon.

Jag ska strax ta och torka golvet i Fabians rum, vi gjorde en deal att han dammsuger så torkar jag golvet och tvärtom nästa gång. Sen ska jag fara upp på Willys och handla lite saker till Elliot. Lillprinsen är jättesjuk och vill mest bara vara med mormor, så då får jag åka. Men det gör ingenting. Lika bra att passa på att köra så mycket bil som jag bara kan, blir ju inte allt för mycket av sånt i Alanya.. Puss då!


Dont speak.

I can't believe this could be the end. It looks as though you're letting go and if it's real, well I don't want to know. Don't speak, I know just what you're saying. So please stop explaining, don't tell me cause it hurts. Don't speak, I know what you're thinking. I don't need your reasons, don't tell me cause it hurts.

Our memories, well, they can be inviting. But some are altogether, mighty frightening. As we die, both you and I, with my head in my hands. I sit and cry. Don't speak, I know just what you're saying. So please stop explaining, odn't tell me cause it hurts. Don't speak, I know what you're thinking. I don't need your reasons, don't tell me cause it hurts.

Finaste sommarbilden.


Kvällsfunderingar..

Jag har gått med på att ha diskdag imorgon. Enbart för att jag inte orkade diska nu ikväll. Vilket jag till 110% kommer ångra imorgon, när det är mycket mer disk. Men det var väl det där med dåliga vanor, skjut upp så mycket du kan! ;)

Det slog mig lite ikväll, att om 15 dagar är det meningen att jag ska säga hej då till alla i familjen. Det är väl ok om man gråter en skvätt? Eller flera? Igår, när jag och alva bakade, så tittade hon på mig med sina underbart vackra ögon och frågade lite tyst; "fanny, tycker du om mig? för min mamma gör det. och min pappa också." När jag berättade att jag älskar henne oerhört mycket och att hon var världens vackraste lilla tjej, så skrattade hon till lite grann och sa; va bra. Så fortsatte hon äta smet. Tänk om hon slutar tro på det, bara för att jag är borta så länge?

Jag hittade den här bilden i en gammal alanyamapp. På två röda så sjönk humöret så långt ner som det möjligtvis kunde, rock bottom boom bang. Ändå på något sätt blir jag varm i kroppen av bilden, den fångar honom i sitt essä. Jag ser mig honom framför mig när vi satt där. Finaste finaste Murat. 4 år har snart gått, och du är lika saknad nu så då. ♥


Digital fotoram.

Jag fick ju en sån där digital fotoram av brorsan i julklapp. Och nu har jag äntligen fått fingrarna ur arslet och lagt in bilder på minneskortet. 458 bilder vart det. Har setat och kollat igenom alla bilder jag har på datorn, gud vilka minnen.! Vissa bilder var ju verkligen mindre vackra än andra, haha. Mycket tok har man varit med om i sina dagar, hua. Jag har även försökt leta på min batteriladdare, men den finns inte. Jag ger nog upp och väntar tills jag kommer ner till Alanya och köper en universalladdare. Måste ju ta en jävla massa kort i sommar när jag jobbar, så ni får se mitt fartfyllda nya liv! :D

Slänger upp några gamla pix's!





















17e feb 2011

Dag 20 – Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner något man can't deny, when the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och förvunnen, när Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut! Det hör egentligen inte hit å höra, det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod, what is löve? Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

Lunchdate.

Jag ska strax kila iväg till mitt gamla jobb, bokhandeln, och hämta upp ullis för en lunchdate. :) Tror inte jag har träffat henne sen oktober, så det ska bli nice.!

 

Tess om Aydin:

Jag ser det framför mig, vi tjejer sitter i varsin baden-baden stol, solbrillor på, och dricker vin u plastglas på utsidan av stängslet medan pojkarna springer och svettas.

 

Haha, jag med!


                                                                                              Ullis och jag.


Aydin.

Jag har kollat på hotell i Aydin till våran roadtrip i vår. Cirka tusenlappen för hotell i 3 dagar. Lovely. Billigt och bra, eller hur? Nej, det får nog bli som jag och sophia pratade om, några flaskor vin och ett tält. Vi har ju fotbollen och hans vänner som kan slänga upp det, så fokuserar vi brudar på vinet. ;) Kanske rent utav kan slänga upp det på sidan av fotbollsplan, så är vi alltid nära grabbarna?

Maränger och trasig bh.

Min bygel har gått sönder i bh;n för er som är intresserade och det är inte direkt skönt. Bra att min enda vita bh är trasig, som dessutom inte är mer än några veckor gammal. TUMMEN UPP.

Jag hämtade Alva på dagis och efter att vi fikat lite grann så körde vi igång med favoritsysslan - bakning. Maränger stod på schemat och förklädet åkte på. Jag skulle såklart också ha ett på mig, så Alva hämtade ett rosa förkläde med röda prinsesskronor på till mig, som hon såklart skulle knyta. Vi började med marängerna, och vitt är ju lite tråkigt så det skulle minsann vara färg på dom. Grön färg dessutom. Sagt och gjort, i med gröna färgen och då var det provsmakning. Efter den provsmakningen hade jag en brorsdotter som nästan var mer täckt av marängsmet än själva plåten. Haha. Medan vi väntade på att dom skulle bli klara så kollade vi på Madicken och Pippi på rymmen. 1½ timme senare var dom klara, en jävla sega maränger! Men dom vart goda, och hade jag och Alva inte gjort en deal att hon måste äta några prinskorvar och makaroner innan hon får hugga in på marängerna, så hade hon nog ätit sig mätt på dom.

16e feb 2011

Dag 19 – Favoritsysslor.

Resa. Shoppa. Galejja. Laga mat. Skratta.

Glöm inte Alva.

Jag ska hämta Alva på dagis om en sisådär halvtimme, så igår kväll ringde min bror och dubbelkollade. I morse kom han hit med nycklen hem till dom så vi kan gå dit. Och nu ringde han igen och skulle checka så jag inte hade glömt Alva. Haha, vad tror han om mig egentligen?

Let's rock.!

Jag har ätit frukost, håret är tvättat och kläderna är på. Nåja, nästan på. Dags att ta bilen och rulla till gymmet. Heippa.!

Now its too late to say im sorry.

Jag har ont i magen. Av den enkla anledningen till att jag åt en semla. Jag vet att jag inte ska, men jag kunde inte låta bli. Den såg sååå god ut. Nu har jag dock lite ångest av själva smärtat, men det var ändå rätt värt det.

Jag funderar på att hoppa in i duschen. Har funderat på det ett tag, men inte kommit till skott riktigt. Jag fastnade framför gossip girl. Och sen 90210. Och nu är det facebook. Vad gjorde man innan facebook egentligen? Lunarstorm och Alanyaforum? Ha.

15e feb 2011.

Dag 18 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hm. En dålig vana.. Jag måste nog säga att jag skjuter gärna upp saker till sista stund då jag absolut måste göra det. Som t ex i skolan, jag satt alltid med läxorna kvällen innan dom skulle vara inne eller vi skulle ha prov. Packa när jag ska iväg någonstans, gör jag oftast en halvtimme innan jag ska fara. Jag städar väldigt sällan innan jag får folk över på besök, så jag verkligen måste göra det. Ja, ni fattar.

Teztur.

Jag och teztur, eller tess om man så vill, sitter och smider planer inför säsongen 2011. den kommer bli så bra. jag är så sjukt taggad.

Nu ska jag faktiskt ta och klä på mig lite kläder, sen ska jag gå och lägga mitt brev på lådan.. Äta lite mat kan vara en idé också. Jag fick förresten lite stuff av mamma igår, kanske slänger upp en bild på det senare om ni har tur!

Gubbvilan.

Jag hade bestämt mig för att gubbvila en timme. Jo, tjena. 3 timmar senare så drar nästan mamma upp mig ur sängen. Så jag missade att lägga på mitt brev på lådan. Blää. Hade varit nice om dom haft det imorgon, så det blir lite rullning på det hela. Men icket. Får lägga på det imorgon och vänta tills onsdag då.

If i was a rich girl.

Dag 17 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.?

Först skulle jag ge min familj pengar. Jag skulle även skänka lite pengar till någon välgörenhet, t ex cancerfonden. Efter det opererar jag tuttarna och ögonen. Sen åker jag på en kryssning i Karibien och far på transibiriska järnvägen till Kina. Backpacking i Asien och tågluffning i Europa avslutar jag med. Och vi får såklart inte glömma major shoppingrundor i USA och Italien. Har jag pengar kvar efter det, så skulle ett litet torp på den franska rivieran sitta bra!

 


and done.

jag är nästan nästa klar med det jag ska göra idag. ska lägga ett brev på posten bara. plus att jag väntar på att sjukhuset ska ringa. men sen så. jag funderar starkt på att ta en gubbvila, mina ögon går nästan i kors och klockan är inte ens halv 3. hmm. mamma tycker jag ska städa på fabians rum också, det tycker väl dock inte jag..

morn!

tror inte jag har sovit mer än 2 timmar inatt. tröttast ab. men med lite tur kanske jag somnar tidigt ikväll istället. nu sitter jag iaf och väntar på fanny. hon är hos tandläkaren, och när hon är klar där är det gymmet som gället. skönt! jag har faktiskt längtat efter det.. sen ska jag hem, jag ska fortsätta att göra ingenting. gjorde det igår också men vart inte färdig! ;) heipp!

min mamma är förresten försvunnen. hon åkte till dagiset för 2 timmar sen. hmm. undra vart hon tatt vägen?


18.38.

Dag 16 – Min favorithögtid.

Jag måste nog svara påsk på det här. Av samma anledning till att jag gillar våren gillar jag påsken. Dock har jag inte varit hemma under påsken på 3 år, och jag kommer inte vara nu heller. Det är trist. Missar den goda maten och påskägget. Dessutom kommer brorsan få en till knatt i påskveckan. Men, jag får försöka styra upp äggmålning och påskbord med tjejerna istället.


mosters lilla troll.




Skägg!

söndag. vilket betyder att det har tillkommit en liten knatte till hushållet. elliot är här. vi har tittat på "jag är en gummibjörn" sisådär 100 gånger på youtube och dansat och hoppat. jag är slutkörd. skrutten tar kål på mig!

jag är trött och mitt huvud värker som bara den. inte helt ok. skägg på den!

nu sitter jag och väntar på att pem ska komma online på skype, så jag kan få prata lite med henne. smell ya later. heipp!

springfeeling.

Dag 15 – Min favorit årstid och varför.

Våren. Finns det något bättre än att dra på sig sneakers, skinnjacka och solglasögon och gå ut i solen på våren? Snön är nästan borta, tussilago börjar komma fram och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Luften är frisk och man vet att sommaren är på väg..

Arbetstillstånd.

Jag har precis hämtat mitt arbetstillstånd! Så jävla gött! Hade räknat med 2 veckor, men 2 dagar är inte fy skam det heller! Ibland blir man faktiskt lite förvånad över turksen. Så nu sitter det en grön klisterlapp i mitt pass, sweeet. Har jag förresten sagt hur jag avskyr att köra bil på vintern? För det gör jag. Jag kom hem från fikat med Marina kvart i 5, fick lappen om arbetstillståndet av mamma, kastar mig ut till bilen för att åka till krylbo. Bilrutan är täckt med is och jag trodde konsum stängde 5. Får bort det mesta isen på min sida av rutan och kör iväg med passagerarsidan hela igenbommad. Den är bra. Kommer fram till krylbo och ser att dom stänger 8. Lycka! Då kunde jag parkera i lugnan ro. Vart lite nervös där att jag skulle få avslag när det gick så fort, men jag öppnade kuvertet och där såg jag växeln som jag skulle få tillbaka så då förstod jag att det var som det skulle! WOOOOHOOO. 21 DAGAR KVAR.! :D


fredag.

jag är uttråkad. rastlös. det vart inget gym idag, dom stängde 4 så när jag fick reda på det runt 3 tiden kändes det inte så värt. och det är alldeles för kallt för en promenad. så icket. tänkte dock att jag skulle kunna städa mammas garderob. kanske kan vara kul? man vet ju aldrig om man hittar något skoj. men först blir det lite vampire diaries. heippa.

it's black. it's white.

Dag 14 – En person jag vill träffa just nu.


friday, im in love.

min michael jackson playlist är igång på högsta volym och jag sjunger för full hals. låter ypperligt bra. nej, nu ljög jag. men jag försöker iaf få det låta bra. idag är det fredag, nya avsnittet av the vampire diaries finns på datorn och det är 22 dagar kvar. snöovädret utanför får mig att vilja stanna under täcket hela dagen alt hela helgen och hade det inte varit för att jag inte tränat på nästan en vecka nu och det kryper i hela mig så hade jag gjort det. måste dock se så att bilen är ledig och att det går att få fram den.. heippa.

New home.

här skulle jag kunna bo i sommar.


Gaziantep - Kahramanmaras.

jag ligger och lyssnar på memories med david guetta & kid cudi. den tar mig tillbaka till när jag, malin, korven och hans kompis åkte bil till kahramanmaras för att äta den berömda glassen. bland alla turklåtar som spelades kom den som en blixt från klar himmel. jag och malin tittar på varandra och skrattar och bara njuter av att vi är ute på äventyr, vi åker bil i mörkret med hög volym och har the time of our lives. vi kör in på en skogsväg och korven häver ur sig; loook! mickey mouse on the road! vi tittar på varandra igen, skrattar ännu mer och tittar fram mot vägen där vi ser en massa möss springa omkring. att åka bil i mörkret med hög volym är svårt att slå. kärlek mina vänner, kärlek.

                                                                           glass i kahramanmaras.



                                                    toalettkort i kahramanmaras.


10.02.11.

Dag 13 – Min favoritplats.


Go with the flow.

Jag börjar följa strömmen och inse faktum; jag börjar bli sjuk. Jättekul. Plus att det har vuxit fram en robin i tinningen på mig. Inte ok, ont gör han. Men hellre nu än när vi far, jag får se det så!

Jag har faktiskt börjat packa, hör och häpna. Kände att jag lika gärna kunde slänga ner det i en resväska än att lägga in det i Fabian's garderob som jag stulit några hyllor ur..

Nej, ska man kanske göra lite nytta, som att ringa försäkringsbolaget och ungdomsmottagningen kanske? Äta mat kan vara en idé också.. Heippa.

Av med lilla bayram.

Dag 12 – Ett bra minne.

När jag och malin trotsade ramadan och spelade ölspel i en park i gaziantep medan pojkarna drack juice och skrattade åt både oss och spelet. av med lilla bayram! fotbollen hade dessutom gjort illa fingret lite grann, och såklart räcker inte ett plåster, utan man måste ha ett bandage.


back in atown.

nu är jag hemma från stockholm igen. känns skönt att ha allt fixat nu med arbetstillståndet. nu hoppas vi bara på att inget saknas och dom inte ger mig ett nej. vi kom iaf dit strax innan dom öppnade, fyllde i papper och skulle betala men såklart tog dom inte kort. så vi fick knata flera mil (nåja, inte riktigt, men i den blåsten så kunde det lika gärna har varit så..) för att hitta en bankomat och sedan tillbaka igen för att ta en ny kölapp och lämna in alla papper. var man turk så fick man såklart gå före alla nummer. även om man var preggo och eller ett barn. men inget stämde ju in där, så vi fick kort och gott vänta. efteråt så for vi in till centralen igen, träffade lena, sophia och sonya en snabbis innan jag och ida for hem till nathalie och snackade massa skit. efter det så drog jag till medborgarplatsen och mötte upp tom för en öl på ojojoj. mycket trevligt. var ett tag sedan jag och tom snackade massa gojja. :) sen for vi hem till honom och jag dunkade av på soffan.

nu är det inte så mycket mer att göra än att vänta på att tiden ska gå. inom två veckor kommer turrarna på ambassaden skicka hem mitt pass och förhoppningsvis är det en fin liten stämpel där i. sen är det 24 dagar kvar tills vi åker. innan dess ska det hinnas med en till blöt helg i stockholm, kanske även en spontantripp till örebro och uddevalla

                                                         fotografering inför ambassadmötet.




                                    jag och ida provar hattar inne på cubus.


8e februari 2011

nu ska jag rulla till tåget. trött som en apa, somnade inte förräns vid 5. underbart. men men, jag får ju iaf kramas med ida och tess. det är väl huvudsaken? wish us luck! med turkiska ambassaden så kan man behöva det. puss och kram hela dan!

I'm a genie in a bottle baby, gotta rub me the right way honey. I'm a genie in a bottle baby, come come, come on and let me out.

Dag 10 – Det här saknar jag.


Made a wrong turn, once or twice. Dug my way out, blood and fire. Bad decisions, thats allright. Welcome to my silly life.

jag står i valet och kvalet om jag ska fara till stockholm ikväll istället för imorgon bitti. problemet är att mamma inte är hemma och brorsan är i vemdalen så jag vet inte om jag kan fixa skjuts.. hm. knepigt. iaf, så har jag varit på stan idag med mikaela och dåjjz. dåjjz fick ju en liten tjej för en 4 veckor sen, jättesöt var hon! vi hängde i plus och fikade, sen gick vi runt i lite affärer. jag har även varit till skatteverket och hämtat ett personbevis tills ambassadbesöket imorgon. det som saknas nu är ett foto, men det får jag fixa i en sån där maskin i stockholm.

jag har blivit bjuden på kryssning den 25e. plus att malin kommer till stockholm då. vilket betyder att då får jag kramas massor med henne innan jag far. riktigt gött.

Drop your glasses, shake your asses. Face screwed up like you having hot flashes. Which one, pick one, this one, classic. Red from blonde, yeah bitch I'm drastic.

seriöst, skjut mig. jag mår så dåligt. lite bättre nu än det var tidigare i morses, men inte ok iaf. mikaela kom hit vid halv 8 igår, vi korkade upp vinet och snackade på en hel del i 180. har inte träffat mikaela sen juli, så det är ett tag sen. strax efter 10 lunkade vi ner till flying, där något rockband spelade. vilka vet jag inte.. vem kan hålla koll på detaljer? hamnade på efterfest när flying stängde hemma hos något lammkött på skillinggränd, varför vet jag inte riktigt men det var la kul iaf. kom hem vid 4 i morses. däckade av rätt så hårt.

"Fast det är inte ok att minsta turken från queens är och dansar på chili i malmö. Inte helt ok, helt enkelt." 

                                                                                       jag och mikaela.


In the midnight hour, i can feel your power. Just like a prayer, you know I take you there.

Dag 8 – Min tro.

Jag tror inte på gud. Jag anser att gud är som jultomten för vuxna. Jag tror inte heller på spöken eller liknande. Jag är mer vetenskaplig, jag tror på det jag ser och det jag kan ta på. Jag tycker dock att religion är väldigt intressant, och jag förstår hur andra människor väljer och tro på högre makter även om jag själv inte gör det. Man vill känna att man tillhör, att man har något gemensamt med andra människor. Jag har inget emot troende människor, så länge dom har det bra en "bra" nivå. Det är inte helt ok att rättfärdiga dumma saker folk gör med att skylla på att gud sa det. Att det står i biblen, koranen eller vad det nu är. Jag tvivlar på att om det nu funnits en gud, att han tycker t ex att det är helt ok att sätta bomber på sig själv och döda massa andra människor pga av att dom har en annan tro, en annan läggning, en annan åsikt eller vad det nu är som skiljer. Man har rätt att tro på vad man vill så länge man inte skadar andra människor.

I got a pink slip today, it's time for rent but I can't pay. My car broke down on the interstate, they passed me by 'cause they won't wait.

har nyss kommit hem från stan med marina. jag har köpt världens finaste skinnjacka! iih. min förra försvann första kvällen i alanya förra året. malin's också. ha. en blöt kväll. aja, bosver. nu har jag iaf en ny. fick presentkort på vero moda av brorsan när jag fyllde år plus att det var 20% på en vara, så jag fick betala runt en 150 kr för den. asnice! hittade även en rolling stones topp på rea. helsvart med loggan tryckt över i stort sett hela framsidan. mycket snugg. sen avslutade vi med lite skitsnack över en chailatte inne på corner. chailatte kan vara bland det bästa som finns.

om sisådär två timmar kommer mikaela hit. håll alla tummar och tår över att batteriladdaren passar! så jag kan börja slänga upp mer bilder här i bloggen. annars får det gött vänta tills jag inskaffat mig en universalladdare.

kanske dags att börja göra sig klar? vinet står iaf på kylning. heippa.

Skin head, dead head. Everybody gone bad. Situation, aggravation. Everybody allegation. In the suite, on the news. Everybody dog food. Bang bang, shot dead. Everybody's gone mad.

Dag 7 – Mitt drömjobb.

Jag har faktiskt två drömjobb. Ena är att bli make up artist, och andra är att bli en sån där "resmålsupptäckare" som åker runt till nya platser i världen och kollar på resmål, hotell, restauranger, sevärdheter osv osv för att sedan lägga till dom i katalogen som nytt resmål. Frågan är ju bara vilket av dom man ska välja?

You are on your knees, beggin please stay with me. But honestly I need to be a little bit crazy.

jag hade velat åka till stockholm idag och kramats med ida. men bestämde mig för ekonomin's skulle att stanna hemma. det suger. varför är inte jag rik? men på tisdag ska jag iaf dit över dagen, det vankas ambassadtid nämligen.

nu har jag börjat med att städa ett skafferi. det är lika kul som det låter. imorgon kommer iaf mikaela hit, vi ska dricka vin och titta på melodifestivalen. sen vet man aldrig vart det bär av..

                                       jag och mikaela @ the doors, september 2009.


Somebody hit the lights so we can rock it day and night. People gettin' down that's right, from am to pm.

Sa jag förresten att idag på gymmet, så skulle jag kliva av crosstrainern och klev snett, så jag ramlade av hela skiten och slog i vänster smalben så att ett ca 10 - 12 cm långt blåmärke börjar växa fram? Eller att när jag skulle steka potatis så skvätte det upp kokhet olja på handleden så jag har ett fint brännmärke där nu? Inte det? Nehe, men nu vet ni iaf.!

Nu ska jag ta några skivor skogsholmslimpa, ösa på messmör, strunta i det faktum att jag inte tål mjölk och blanda ett glas oboy. Skogsholmslimpa med messmör nerdoppandes i kall oboy, det är kärlek.

Would you hold my hand if I saw you in heaven? Would you help me stand if I saw you in heaven? I'll find my way through night and day, cause I know I just cant stay here in heaven.

Dag 6 – Mina drömmar.

Hm. Svårt. Jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska skriva. Jag tror att genom citera en väldigt underbar människa som sade följade; "Jag vill leva, inte bara överleva" ger en bra start. Varför inte sträva efter något bättre än vad man har? Jag vill tjäna så pass bra med pengar på att göra det jag älskar mest att jag kan leva på det. Jag vill ha kärlek som man bara ser på film. Lycka. Värme. Vänskap. Ett hus på stranden, en villa på landet och en lägenhet i storstan. Jag kan faktiskt erkänna att jag skulle kanske kunna tänka mig att ha en hund också. Men enbart för barnens skull. Jag vill ha 2 barn. Eller 3. Men kanske mest av allt, så vill jag sitta där rak i ryggen när jag är gammal och grå och känna att jag inte ångrar något med mitt liv. Att jag inte kunnat göra något mer. Att jag är nöjd helt enkelt.

Anything I’ve wanted in life, do you understand what I mean? I can see that this could be fate, I can love you more than they hate. Doesn’t matter who they will blame, we can beat them at their own game.

jag har kollat på lejonkungen med elliot idag. eller inte riktigt hela, utan mest när dom dansar och sjunger. sen när han tröttnade passade jag på att se slutet av filmen. världens finaste film. sen kom han tillbaka och ville se på jag är en gummibjörn youtube. han vill upp i min famn och så hoppade vi runt lite på golvet. vilket han tyckte var hur kul som helst. vart rätt jobbigt efter ett tag, så jag försökte släppa ner honom men han kom bara; meeera. meeeera. och sträckte ut händerna. så det var bara upp i famnen igen och hoppa. moster's lilla älskling.

DJ's spinning, show your hands. Let's get dirrty, that's my jam. I need that, uh, to get me off. Sweat until my clothes come off.

jag ligger och kikar på beverly hills 90210. luke perry alltså, HEJ.! fiiiina mannen. jag dör lite grann på honom va. annars väntar jag på att mamma ska komma hem, hon är ute på äventyr och jag behöver ha bilen till gymmet. 

                                                                       luke perry.


She dreams of fame, she changed her name. To one that fits the movie screen, she's headed for the big time, that means she is going Hollywood tonight.

ikväll innan jag skulle lägga alva, så hämtade jag hennes pyjamas och bad henne ta på sig den. hon tittar på mig och säger; nehejdu tack. så skrattade hon till och sa att hon ville hoppa i sängen istället. haha gud. så himla roligt! jag som alltid säger så, nu har hon börjat härma. fasters lilla hjärta.


Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and here me cry, but thats alright because I love the way you lie.

Jag sitter hemma hos bror nu, han har en sån här iPad så det var ju inte det lättaste att komma på hur man skriver ett blogginlägg.. Men det verkar ju iaf gå framåt nu. Tekniska jag! Fredrik och Mia är iaf på bio, svinalängorna. Den skulle jag också vilja se. Verkar görbra! Jag är iaf barnvakt åt finaste Alva. Hon sover dock nu. Det lilla trollet.

Jag funderar på att ta mig en sväng till Stockholm på fredag.. Sitter på tradera nu och kollar på biljetter där. Fattiga jag har lixom inte riktigt råd med att köpa en riktig biljett. Men jag måste ju till ambassaden så what to do? Det är ju bra att dom är så snälla och hjälpsamma att vi har fått svar på alla frågor idag. Eller inte. Är lite mer förvirrad nu än jag var innan. Men hakuna matata, det ska nog gå bra!

I heard you good with them soft lips, yeah you know word of mouth. The square root of 69 is 8 somethin' right, cuz I've been tryna work it out, oowww. Good weed white wine, uh I come alive in the night time.

Dag 5 – Det här älskar jag.


It's morning, and I feel it, all the sins I was in last night. Dear Jesus, please save me, 'cause I think I've fallen down into the depths this time.

Jag är så sjukt trött så jag ser nästan dubbelt. Somnade runt 4 imorses och vart väckt av Fanny för en timme sen.. Inte helt ok. Men men.. Nu ska jag iallafall ta fram dom där träningsbyxorna och vattenflaskan, sen kör vi igen! Hörs senare! Heippa.

Do you ever feel already buried deep? 6 feet under screams but no one seems to hear a thing? Do you know that there's still a chance for you, 'cause there's a spark in you.

på gymmet där jag tränar har dom slutat med en månadskort, och har 3, 6 ch 12 istället. plus 10 gångerskort. vilket suger apa. eftersom jag kommer träna mer än 10 gånger innan jag far, och det är fullständigt onödigt att köpa 3 månader när det är strax över 4 veckor kvar. men, nu skrev fanny till mig på msn att hon hade grejat ett månadskort till mig iaf.! hur nice är inte det? nu får jag träna fram tills 5e mars. asbra!

något mer som är väldans bra, är att therese har två laddare tills övers till en panasonickamera. och jag hittar inte min laddare. så om mitt batteri passar i någon av dom så får jag ta den.! så jävla gött. slipper jag kasta ut närmare 500 kr på en ny! glad tjej!

                                                                 therese och jag, februari 2009.


Is all that you can't say, years gone by and still words don't come easily. Like sorry like sorry.

Dag 4 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har haft den turen att inte bara ha en bästa vän, utan flera. Här är dom allra finaste jag vet. Tack för att ni finns. ♥

                                                                                      malin.


                                                                                     emelie.


                                                                                  
                                                                                   jennifer.


                                                                                   
                                                                                       tess.



                                                                 ida.


You got a fast car, I want a ticket to anywhere. Maybe we make a deal, maybe together we can get somewhere.

idag är ingen sådär överdrivet bra dag. jag mår illa som en gris och min mage smärtar mer än någonsin. har inte tagit mig upp ur sängen förräns för en halvtimme sen = verkligen inte ok. jag pallar inte med magsjuka nu alltså.

jag har fått papperet till ambassaden nu, så snart blir det stockholm igen. vill ha det klart så fort som möjligt just in case. jag och papper har ju inte direkt en sån där bra relation, är alltid något som strular.

ikväll landar ida på svensk mark. woohoo :D asbra! första februari är det också. och februari är en kort månad. det gillar vi.! 32 dagar kvar nu. wooopa!