30e juni 2008

the doors, the doors, the doors. äkta kärlek.


 

2006


2007


2007


2008

28e juni 2008

nästa söndag drar jag från stan. jag flyttar då in hos rebo i sthlm. hur bra kommer inte den här sommaren att bli? :D så jäkla nice. vi kommer ha det great tills hon överger mig och drar till marmaris. but who knows, kanske hänger jag på henne dit också. har blivit lite knas med usaplanen, jag hittar inte mina slutbetyg och skolan är stängd! underbart! alltid är det något jävla skit som ska krångla. men ska höra hur jag ska göra med det på intervjun på måndag. jag hoppas det går bra ändå..

igår var jag & majjsan på bio. såg på brudens bäste man. den var väl okey, den var som alla andra chickflick filmer. man vet precis hur den ska sluta. men men, är det gratis så är det! och nästa vecka blir det narniaaaaa. :D

lär hoppa in i duschen nu, fredrik ringer och tjatar på mig. karljävel. hadii hej då.

28e juni 2008

så jäkla underbart. jag och rebo. :D

25e juni 2008

hadii hej då turkiet. tråkigt, hade varit nice om dom blev i final! men men. idag har jag & syster vart på stan, träffade på linnea också. har inte träffat henne sen jag åkte hem från alanya förra sommaren, så det var kul. :) köpte 2 par linnen och 1 nytt mascara. så åt jag & syster glass vid kungsträdgården. imorn ska jag träffa rebecca, vi ska gå och se på sex and the city filmen. i hope its good.

har bokat min intervju med au pair firman nu, på måndag ska jag till gävle. spännande! läser några andra tjejers blogg som är i usa, det här ska jag nog klara! det kommer nog bli så jäkla kul. det är ju inte värre än att åka hem igen, jag måste intala mig själv det så jag vågar ta steget, så jag vågar säga hej då på arlanda, så jag vågar flyga över atlanten helt själv och landa på jfk flygplatsen i new york och inte se svensk mark på 1 år.

23e juni 2008

är hemma igen, köpte en ny biljett och åkte hem en vecka tidigare. kände att det räckte, alanyakänslan är helt väck! men, semestern hade verkligen sina stunder iaf, bara som att em, kotten och johanna var där. <3 och the doors, det får icke glömmas! jag älskar det stället. har lagt in lite bilder på janedoee.bilddagboken.se långt ifrån alla, men det är drygt! så det får blir en annan dag. ;) är iaf skönt att vara hemma, mamma fick världens chock när jag väckte henne 4 på natten.

ska strax hoppa in i duschen, och sedan packa. åker till stockholm ikväll i några dagar. mammas kompis har en lägenhet i bandhagen som vi fått låna. :) hadii hej då.


4e juni 2008

nu är tågbiljetten bokad till flyget också. igen. bokade en annan förut, men vart lite fel där så fick köpa en ny. så det kan gå när inte haspen är på. haha. men men, på fredag 16.39 är vi iaf på väg! nästan allt är klart, ska handla lite mer smågrejer att ha med bara. alla kläder är nedpackade. madde tjatade så värst, så hade inget val än att börja packa, haha. :D har köpt ett nytt mascara idag, double extension beauty tubes. har haft vanliga double extensions förut, så ska testa det nya ifall det är någe bra. annars har jag med mig ett telescopic också. pratade med emelie inatt, och nu vill jag verkligen åka. sen att vi får henne som guide på bussen på fredag är ju lovley. jag vill höra allt. maha. sen blir det the doors på lördag, iiih. nu börjar "alanyapirret" komma på riktigt..

nu kom brasse, så blir en fika ute i det fina vädret. hej hopp!

image76

2a juni 2008

nu är resan bokad iaf. på fredag 21.55 lyfter flyget. så då är man på väg igen då. och självklart är jag sjuk nu, som vanligt. blir jag inte sjuk innan så blir jag sjuk där nere. så jag kanske får se det från den ljusa sidan att jag ligger i feber och knappt kan svälja nu så slipper jag ha det där nere.? och igår kväll var jag och jobbade, hur jobbigt som helst. trodde jag skulle tuppa av när som. och självklart vart det jag som skulle banka, så jag fick sitta och räkna igenom en massa jävla kuvert med pengar. ibland har man bra tur. ska jobba på onsdag kväll igen och på torsdag ska jag jobba heldag på bokhandeln. skönt att få lön sen i slutet av månaden, en väldigt liten lön dock, men en lön i vilket fall! :) ska förmodligen åka och hälsa på malin uppe i norr, och då behövs det lite pengar.

funderar på om jag ska börja packa lite kanske, men det är ju så tråkigt. jag avskyr att packa. usch! kommer säkert sluta med att jag kastar ner allt jag har i min resväska en timme innan tåget går på fredag. som vanligt.

helgen var kul, fötterna mådde dock jävligt dåligt igår. myggbett till tusen har jag fått också. men man ska väl inte klaga. det är ju iaf sommar! :)

jag och malin på fest i lördags..
image73