sista februari.

är det minsann idag. och jag har namnsdag. men, det som är det bra med att vara sista februari är, ATT IMORGON ÄR DET MARS OCH I MARS ÄR DET DEPATURETIME. det klingar faktiskt rätt så bra det där. tycker jag. :) pratade med en föredetta the doors igår, och han ska förmodligen komma tillbaka i sommar. det gillar vi. han är riktigt skoj den människan. 

                                                                 jag & pem @ the doors, mars -o9


lördagnatt.

ikväll har jag pratat med emma. om allt. om livet. det är skönt att prata med henne. man får bra perspektiv på saker. det är skönt att veta att man inte är ensam med allt som finns där inne i huvudet och alla känslor.


städtant.

nu har jag varit snäll och städat kylskåpet åt mamma. eftersom hon är shopaholic så är vårat kylskåp jämt överfullt. knappt så man vågar öppna dörren. vilket gör att det är en hel del som hinner bli gammalt. men nu så, nu är det rätt tomt. jag kastade typ allt, även sånt som inte är gammalt men det fanns i flera upplagor så det kommer hinna bli gammalt innan mamma använt det. no meeeercy där inte. mamma såg lite ledsen ut när jag kom med soporna, men nu är hon överlycklig, för nu kan hon handla mera. passade på att diska och städa resten av köket också. :) fick kommentaren; u CLEAAAAANING?! av hakan. hum, förstår inte riktigt vad han menar med den kommentaren.. ;)

Never let go, gotta hold on in. Non-stop til the break of dawnin. Keep movin don't stop rockin.

samtal med en gammal kollega


onsdag onsdag ONSDAG.!!


jag vill.

jag vill vakna upp med solen i ögonen. jag vill höra moskéutrop. jag vill se palmer. jag vill vakna upp halvsvettig av värmen. jag vill få ett hoş geldiniz när jag kommer in i en affär. jag vill gå på marknad och köpa massa frukter. jag vill dricka ayran. jag vill sitta på stranden i solnedgången med en flaska vin, jordgubbar och musik. jag vill sitta på golvet i sonya & sophia's kök och sjunga gamla nostalgilåtar för full hals. jag vill spela ölspel. jag vill dricka alldeles för många aquarium på picasso. jag vill bränna fötterna i sanden. jag vill hoppa i vågorna. jag vill vara brun. jag vill gå till aquaparken. jag vill ha hemkörning från kale market. jag vill sitta på jennifer's balkong och kolla ner på alla människor. jag vill sitta på balikcilar. jag vill springa runt med malin och våra glas runt halsen. jag vill springa in bakvägen på ett internetcafé för att föra över mer pengar för dom tog slut. jag vill bli telefonterrad av picassopojkar som lagat frukost åt oss. jag vill komma in på the doors med malin och det är bara vi där och murat säger att vi får hoppa in i baren själva och blanda drinkar, för han har inte tid. jag vill knyta sugrör med pem. jag vill gå på karaokebar. jag vill åka 10 pers i en bil med världens högsta volym. jag vill äta toast på efes büfe. jag vill sitta i picassobussen och helt plötsligt flyger sätet bakåt. jag vill åka på flaket på en lastbil till stranden. jag vill åka upp i borgen. jag vill köra vespa. jag vill tappa bort alla på metro för att sedan hitta cissi på alkoholavdelningen. jag vill dansa på queens garden. jag vill beställa sex on a bottle hos bögen. jag vill skrika för full hals till sommartider, oavsett hur trött man än är på den. jag vill titta mig runt och bara få världens leende på läpparna av ingen som helst anledning. jag vill hitta 3e världskriget i köket när jag vaknar på morgonen. jag vill smuggla in turkar på efterfest på hotell. jag vill sitta i sofforna på james dean. jag vill känna pulsen av musiken. jag vill känna doften. jag vill bara vara. jag vill vara hemma.


friiiiday.

uppe med tuppen imorse, halv 7 redan. inte det roligaste. knatade ut till busstationen, men ingen buss kom. såklart. så fick ringa min bror och be honom köra mig till sjukhuset. där hände det inte så mkt, finns inte så mkt dom kunde göra faktiskt. fick höra att läkningstiden är 6 - 12 månader. greeeeit. fick nya tabletter också, eftersom dom jag har nu knappt hjälper. så får se om det är mer krut i dom jag fick nu. ska tillbaka till läkaren på torsdag, så blir hemma i avesta tills dess. hade nog inte gått så oerhört bra iaf att ta mig till sthlm.  

kom hem, la mig och sov. vaknade för 2 timmar sen. åt mat. och nu sitter jag här. med världens sug för det här.


astrologi

jag har alltid tyckt att det är väldigt intressant, och idag när jag var in i bokhandeln så hittade jag en bok om det, och läste såklart om mitt stjärntecken, skytten. här är lite saker om hur skyttar är, och här har ni det på papper, sån här är jag.! (och malin, höhö) mamma skrattade då en hel del och sa att speciellt punkt 3, 4 och 11 var huvudet på spiken. ;)

* Dåliga egenskaper är virrighet och tankespriddhet.

* Intressen är fester, det motsatta köner, tv & sport.

* En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.

* Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel.

* Skytten lyckas alltid leta reda på pengar när det behövs. Sina surt förvärvade slantar ger de hellre ut på studier, böcker och resor än på materiella ting.

* Skyttarnas förtjusning i god mat och dryck innebär att de lätt kan drabbas av leverproblem om de inte håller ett öga på vad de stoppar i sig.

* Innehar en häpnadsväckande förmåga att lägga ihop två och två och alltid få det till fyra, oavsett hur andra väljer att förvränga fakta.

* Skytten är inte rädd för makt, eftersom det är förändringens vapen, men skyr ansvar, eftersom det brukar betyda plikt att bevara.

* Skytten håller alltid ett högt tempo och är inte opåverkad av det. Ansvar skrämmer honom lite, och plikter gör honom nervös.

* Skytten är lössläppt och benägen att vara otrogen. Äktenskap är inget som skytten tänker på, utan det får dess partner ta upp. Dessa människor älskar frihet och avskyr bojor. Helst ska varje dag skilja sig från den förra och det är förmodligen därför de älskar att resa. De blir rastlösa om de inte får tillräckligt med stimulans. Kanske är det därför de har lite svårt för att binda sig?

* Skyttar vägrar att ta livet för allvarligt.

* De stora, fria, atmosfäriska perspektiven passar Skytten bäst, att titta ut bland stjärnorna och flyga högt över marken, fjärran från krav och rutin. Ut i det okända. Men det är inte så mycket för nyfikenhets skull, även om Skytten älskar omväxling och att resa vida omkring, utan det är för den andliga friheten. Aldrig sitta fast, aldrig vara tvungen. Skytten behöver förnyelse för jämnan och ständigt vara i rörelse. Han slår aldrig rot. Skytten säger ofta "En annan gång, kanske".


fixarfanny

idag var jag på lunch med ullis. vi åt thai-buffé. så sjukt gott. jag är fortfarande mätt som en gris. man måste ju passa på att äta när det väl är buffé. ;) gick en sväng på stan sen, men jag köpte inget. ska vänta med det tills sista veckan innan jag åker, så jag inte köper en massa onödigt tjaffs.. brukar vara rätt duktig på det faktiskt.

gick hem, pratade med jennifer i telefonen ett bra tag. världens finaste, som jag saknar dig. men snart så. snart ses vi på varmare breddgrader. ♥

sen har jag inte gjort så mkt faktiskt. pysslat med mina dricksunderlägg och sett på nya melrose place.








a to the v to the e to the s to the t to the a.

sitter just nu hemma hos mamma i avesta igen. nya sjukhusbesök vankas, så fick masa mig hemåt. vilket inte riktigt var det lättaste med inställda/försenade bussar, tunnelbanor och tåg. men strax efter 9 igår kväll var jag hemma, nästan 2 timmar senare än planerat. hade iaf tom med mig som sällskap, så då gick tiden ändå lite fortare. :)

var ute till kurvan igår. hälsade på jobbet och pratade med chefen lite snabbt. hookade sen upp med relinn, gick runt på ikea och snackade massa skit och satte oss i cafét en stund. har inte träffat henne på sisådär ett år, så det var kul.!

jag beställde en turkiskabok för några veckor sen, som jag hämtade ut på bokhandeln idag. har haft den förut, men den försvann på något höger i alanya 2oo7. beställde en ny strax efter att jag kom hem då, men så var den slut och sen har jag bara glömt bort det. men nu så, nu ligger den här framför mig. :) la undan lite pärlor och en pärlplatta också, som jag ska köpa imorgon när lönen kommer. jag ska faktiskt pyssla imorgon. ;) tänkte jag skulle göra glasunderlägg som jag varit sugen på länge, men aldrig fått fingrarna ur arslet.

later.!

                                                                            jag & relinn, alanya 2oo6




My sweet roomie.


bildbomb.


























the weekend.

liten husfest hos jessica i fredags, lite melodifestivalen och turkietsnack med mia & deniz igår och idag. nattligt samtal med jennifer i över en timme. ♥ förutom det hemska vädret så har det varit en bra helg.

rebecca har besök av en alanyatjej, så jag ska gå ut i köket och vara lite social.

lunchdejt.

var ute och knatade sisådär en timme innan jag styrde kosen mot ica. hittar inte direkt här i krokarna så jag följde bara raka spåret från dalens sjukhus så jag inte skulle villa bort mig. handlade hem lite smått och nu har jag gjort lunch till mig och mikaela som är på väg hit. kycklingwok & sallad med fetaost. nu ska jag kila ut och möta henne, puss hej.

torsdagendenartondefebruaritjugohundratio

gick och la oss tidigt igår, redan vid 10 stängde vi av datorerna. var helt slut. men vaknade sedan strax efter 2 och var hur pigg som helst. sen dess har jag inte somnat om. försökte somna en stund där när rebos skulle upp till jobbet, men nej då..

har betat av några the vampire diaries avsnitt, och nu ska jag ut och ta mig en promenad och sedan avsluta på ica för att handla lite joks. laaaater.

vampyrer och hunger.

är hungrig som en liten gris. melvin ska sova om en halvtimme, så då ska vi börja göra mat. så jag får hålla ut..

idag började jag kika på en ny serie, the vampire diaries. har tänkt kika på den i ett halvår nu, men har lixom inte blitt av.. men nu så, nu tog jag hem alla 14 avsnitten och har kikat på 2 st. så jävla bra. nu har jag att göra ikväll. att ian somerhalder är med gör saken inte värre direkt. GE MIG.


Pannkaks/Fettisdagen..

rebos och jag diskuterade vad vi skulle äta till kvällsmat, och hon var sugen på pannkakor och påpekade att det var pannkaksdagen idag. så det var ju inte så mkt att tjöta om, det fick bli pannkakor. hon sprang iväg till affären samtidigt som hon hämtade melvin och kommer hem, kläcker ur sig; DET ÄR JU FETTISDAGEN IDAG. så hon hade minsann köpt semlor. och ben & jerry's. och lösgodis. så nu har vi ätit pannkakor och lite lösgodis. ska slå på legend of the seeker och käka semlorna alldeles strax..


hemma.

nu är jag hemma igen. kom hem igår kväll vid 11, och då vart det nattvåfflor med min kära sambo. tröck i oss alldeles för många våfflor så mådde inte alls så där bra.. men men. så jävla gott var det.

nu ska jag hoppa in i duschan och göra mig snugg. hörs då.

                                                            jag älskar den här låten. så jäkla fin.


måndäj.

HAHAHAHA åh jag dör. så jävla kul. jag ♥ ulf.


Sevgililer günü kutlu olsun ♥

har inte så mkt tid till att skriva, ska ut och åka pulka med alva och elliot. mina små skruttar. ♥ helgen var bra, mycket bra. fredagen var väl kanske bäst.? både för mig och min sambo.. nej, nu ska jag dricka upp min ayran och sen klä på mig.

ha en bra alla ♥n's dag. puss.

Hemma hos Fanny.

nu sitter jag hemma hos fanny. sminket är på. kläderna är nästan på, tänkte ha en vit topp men jag är väldigt duktig på att smutsa ner mig så jag väntar med att ta på mig den tills vi ska gå. jag ska faktiskt gå ut ikväll, jag är trött på att ligga hemma så nu ska jag ut och träffa folk. :)

vi hörs sen då.

20.08

efter lite mer än 4 timmars sömn så masade jag mig upp och åkte med mamma till sjukhuset. fick förlängd sjukskrivning till 28e februari. sen är det bara två veckor kvar innan jag åker, och förhoppningsvis är jag tillräckligt bra för att jobba dom veckorna så jag får säga hej då till kollegorna.

efter sjukhuset tog jag bilen och for hem till madde. hjälpte henne med lite skolarbete och pratade lite turkiet. hittade boende och flygbiljett till hennes så nu har hon bokat allt. så 9e maj kommer dom. :)

cissi ringde. jag vill vara där nere nu. 4 veckor kvar..

god morgon.

klockan är strax efter halv 5 och jag har inte lagt mig ännu. skulle stänga av datorn efter filmen, men så vart det ju inte. och nu ligger jag och har heart to heart samtal med hakan. till en början funderade jag vad fan han hade rökt för något, men nu har han faktiskt börjat resonera rätt bra.

poinytoyl skrev till mig idag;
off yaaa
what are you doing there
i miss you

vad svarar man på det? jag vet inte vad jag gör här. inte en blekaste aning faktiskt..


lever hon?

ja. det gör hon. lite halvt iaf. i helgen var det illa. men nu så. nu börjar det vända. så lagomt tills mitt läkarbesök imorgon. woho.

iaf. jag var med mamma till borlänge i fredags, var in på jula och hälsade på och handlade lite kraffs. iaf jag, mamma handlade nästan hela affären som vanligt. ett sjukligt beteende som jag bett henne söka hjälp för. får se när den dagen infaller sig. köpte en svartvit rutig skjorta, förlängningssladd till mitt headset så jag kan använda lurarna till datorn också, klädroller och en kortlek. gav bort min kortlek till mr döner sista kvällen i alanya, han gillade min exklusiva jula-kortlek. så fick köpa mig en ny nu. inget ölspel utan kortlek.

lördag. käkade äpplen, morötter & gurka med dilldipp/fresh islanddipp framför melodifestivalen. var väl kanske ingen höjdare iår, men jag gillade verkligen salem al fakir (?) helt klart att han skulle direkt till globen. skicka honom direkt till oslo tycker jag. somnade av med ett stycke bebis snusande bredvid mig. vaknade några gånger sen av att man fick en arm eller en fot i trynet, mindre kul. mosters lilla gris. ♥

sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. har sovit en hel del. verkligen en heeeel del. mamma trodde jag hade trillat av pinn där ett tag. har betat av en hel del filmer också; Fast & Furious 4, Just like heaven, Monster-in-law, Confessions of a shopaholic, 4 christmases, Ghost of girlfriends past, New moon, 27 Dresses och nån mer jag glömt namnet på. den var iaf inget att se..

sådär, en liten update iaf. nu ska jag fixa lite och sen ska jag lägga mig och kika på Taken. verkar väldans bra, jag får rysningar av liam neeson. här har ni trailern.


a-town.

nu är jag i avesta igen. lite b. hade velat vara kvar hemma. men må fixa med läkaren, igen. skulle vara skönt om hon kunde skriva kanske 2 - 3 veckor, så slipper man hålla på hela tiden. men nej då. varför ska det vara enkelt?

anyhow, nån timme av dagen spenderades hemma hos kirsi. hon bjöd på fisk & skaldjurssoppa med zuccini (?), morot och kräftstjärtar. och en semla till efterätt. semlor och jag. så jävla gott. dock har min mage gjort uppror hur mycket som helst idag, speciellt nu efter kvällningen. måste försöka hålla mig ifrån mjölkprodukter lite bättre.. att jag och rebos svullade te & kanelbullar innan jag åkte med tåget gjorde ju inte saken bättre heller. vi är fan sämst. ;)

there is something strange going on..

när någon turk kommenterar/skriver något på facebook, får jag ett mail på turkiska och när mina söta norskor gör det, får jag det på norska.? väldigt lustigt.

rebos har inte kommit hem än. flicksnärtan har varit ute på te-kalas bra länge nu. måste nog slå henne en pling och höra vart hon är..

det var en gång en fanny och en tine i alanya.. ♥




fireflies.

har packat upp det mesta nu, lite kläder kvar men lär inhandla ett klädställ först, är inte så mkt för att hänga mina kläder, viker dom mycket hellre. så det får bli en tripp till ikea imorgon om orken finns.

sitter och camar med pem och jennifer nu. mina fina. saknaden är jobbig. men snart far vi igen. kollade vår resa för en stund sen, och dom har sänkt den med 500kr.. liiiite till och sen är det klappat och klart för avresa i mars. cant wait. ♥

hört owl - fireflies? körs rätt mycket här hemma nu. iaf nu när jag är själv, min söta sambo knallade iväg på te-kalas nyss..


flyttning.

nu har jag varit och hämtat alla mina saker från märsta. så jävla skönt. hade kirsi med mig, det behövdes verkligen. 3 stycken resväskor och 2 stycken stora julapåsar. hade aldrig fått med mig det själv. åkte tidigt imorse så vi skulle hinna äta lunch också, så när vi kliver av i märsta så inser jag att jag glömt nyckeln hemma, haha. kirsi tyckte jag skulle ringa och höra om marlene var hemma, men jag var övertygad att hon var på jobbet så vi drog hem och hämtade nyckeln igen. kommer dit, och vem är inte hemma då? jo, marlene. så vi hade sluppit åka fram och tillbaka. nästa gång är det jag som lysssnar på kirsi. ;) tog sedan pendeln till årstaberg och taxi därifrån. pallade verkligen inte släpa allt på tunnelbanan och bussen.

för er som undrar så köpte jag biljetten på fritidsresors hemsida, hittade ingen bloggsida till er som frågat. :)

nu ska jag packa upp, puss.

flygbiljett bokad..

21a augusti från arlanda till antalya. 48 kr. fyrtioåtta kronor. FYRTIOÅTTA KRONOR. så jag var givmild och bjöd malin också på en liten flygresa. ;) förmodligen är vi redan där nere, men skadar aldrig att ha en backup ifall man vill åka hem nån vecka under sommaren.

inte helt godkända planer..

min kära sambo tyckte inte att planen var speciellt bra. vi må komma tidigare. och bo på hennes hotell. så det är väl inte så mycket att göra än att åka nån dag tidigare. ;) sen var det väl inte heller helt ok att vi är kvar där efter hon åkt hem, hehe sötnos.

making plans.

det gick inte att sova. så jag städade min garderob istället. hittade lite kläder som jag packat ner till stockholm. nu sitter jag och planerar inför sommaren med jennifer. boende, ekonomi, jobb, visum. ja, allt. fina lilla hjärtat. alanya säsong 2010. ♥

planen med visum är iaf följande; torsdagen den 20e maj lämnar vi otogar i alanya för att dra oss mot marmaris. där även min söta sambo håller hus just då. där ska vi bo på ett hotell fram tills måndag, när vi tar båten över till rhodos och stannar där till onsdag. sen är det tillbaka till marmaris och alanya. hotellen vi kollat på, i marmaris och rhodos kostar 348 kr för oss 3. så det blir 116 kr var. för 6 nätter. helt ok pris. :) och så hinner vi tillbaka hem till finalen av eurovision song contest. det är viktigt.!  

nu ska jag klä på mig och åka till affären och handla lite innan tåget går. 

                                                                 jag & jennifer @ queens garden


el stockholmo.

deckade av vid 10 igår, och såklart så vaknade man klarvaken vid 3 igen. så nu ligger jag här. malin har precis sagt god natt, så nu är jag all alone. ska försöka sova en sväng igen jag med, även om jag inte är spec trött..

igår då. efter bokhandeln så träffade jag tom och fanny bullens för en fika. jag åt en semla. så jävla gott. jag älskar semlor. det är bra skit.

idag ska jag åka tillbaka hem en sväng. måste betala mina räkningar och få en stor jävla uppdate av min fina sambo. ♥


                                               jag, houseparty & poinytoyl @ james dean.


måndag

nu har jag varit hos doktorn. vart sjukskriven en vecka till. och så tog hon fler prover. så skulle vi höras under veckan. var till sjuk.rehab. och skrev in mig också.

ska kila till bokhandeln strax och kopiera sjukintygen och skicka dom till chefen. måste ringa honom också och uppdatera honom om hur läget ser ut. :)


1a feb.

grammisgalan var bra. mycket bra musik, sköna uppträdanden osv. bon jovi var snyggare än snyggast, hade väl inte förväntat mig någe annat heller. nu ska jag krypa ner en sväng under täcket tills det är dags att besöka doktorn.

Can you hear what I hear? Its calling you my dear. Out of reach. Take me to my beach. I can hear it, calling you.


Grammy Awards 2010

äntligen några timmars bra tv. ser speciellt fram emot michael jackson hyllningen. ♥