Sept. 30, 2013 - Side

Idag är jag glad att dagen snart är slut. Gäster som krånglat till höger och vänster, stoppad av Jandarma, halsfluss och nagelinfektion på ena stortån. Yes, hejja livet! Men, jag försöker att inte hänga läpp för det. Jag fick höra om lite planer idag, och går dom i låset så är ingen gladare än jag. Och den 12e kommer en väldigt kär vän ner hit i en vecka. Dessutom är det 1a Oktober imorgon, bara det gör mycket.

Nu väntar sängen, nattinatt!


Sept. 27, 2013 - Side

Några vilda partykvällar har hunnits med - tisdag, onsdag och torsdag. Slagen tjej idag kan jag lova. Igår var jag ledig, och det var en väldigt bra ledig dag. Pizza och mojito's på Ev med fina vänner på dagen, middag och filmmys på kvällen innan jag for hem och gjorde mig klar för utgång med Sabina. Riktigt riktigt nice.
 
Det börjar bli kallt på kvällarna, turisterna blir färre och färre, säsongen är snart över och vintern är på ingång. I love it. Tända ljus, filmkvällar, regnet som smattrar utanför fönstret. Plus att jag snart får kramas med min familj, och äta gris. 
 
 

Sept. 19, 2013 - Alanya

Igår trotsade jag och Jenna regnet och tog oss till Crazy Horse för middag och drinkar. Vidare till Queens Garden och på vägen därifrån så hör jag någon ropa mitt namn. Och där står han, Herr X. I egen hög person. Det var jag inte riktigt beredd på. Efter lite prat så skiljdes vi åt, och jag och Jenna fortsatte mot Istanbul och han försvann in på Miami. Efter det fortsatte kvällen med fler drinkar och väldans mycket skratt. Lycka att ha så fina personer i min närhet! Kvällen fick ett oväntat slut, men det känns bra. Jag sov bättre än jag gjort på länge.. 

- I say Im done but then you pull me back, I swear you're giving me a heartattack.. Sept. 15, 2013 - Side

Idag på min norska arrival insåg jag faktiskt hur mycket jag älskar mitt jobb. Det har varit en svacka senaste tiden, men idag gick det upp för mig igen. No place I rather be than in the bus. 46 glada, skrattade gäster. Underbart! Jag fick både kramar och en slant i dricks - världens bästa jobb!

Ikväll är jag ensam hemma, Sabina for till Alanya. Tänkte följa med, men så tänkte jag ekonomiskt och valde att stanna kvar här. Strax efter fick jag reda på att en fin vän kommer tillbaka från sin semester imorgon, dålig timing. Men jag får ta mig dit snart och träffa honom. Var allt för länge sedan!

Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på en film - sen sova. En tidig kväll kan behövas. Najtyyy!

Sept. 14, 2013 - Side

Jag bygger, bygger upp och du river, river ner. Du gör mig så lack, du vägrar ge upp. För jag klättrar, klättrar upp och du drar mig, drar mig ned. Vi måste ta ett snack - hörru, du måste flytta på dig! 

Sluta skriv, sluta ring. Sluta säga vackra ord, som bara är lögn. It's too late to apologize.. 

Sept. 12, 2013 - Side

En grym semester är slut - tack alla inblandade! Mängder av drinkar, god mat, för lite sömn, drama, drama och mer drama, närhet, sol, bad och underbara människor. Spenderade kanske liiite för mycket pengar från sparkontot, but hey. Vad gör det om hundra år..?

Nästa nedräkning som finns inlagd på telefonen är nu Sverige. Hem till min mamma, mina syskon och världens finaste syskonbarn. Alla mina underbaringar där hemma som jag ska kramas sönder. 51 dagar kvar, poff så är jag i Sverige igen.

Nu; TRUE BLOOD.

Sept. 07, 2013 - Alanya

Igår fick jag min flygbiljett hem till Sverige. 2a november. 56 dagar. Sjukt att säsongen är över snart. Det känns i luften att hösten är på väg. Igår frös jag när vi var i hamnen och hade gärna haft en tröja. Underbart - jag är så trött på värmen nu.


Sept. 06, 2013 - Alanya

Efter en heldag på Miami Beach for jag och Hanne hem till Tine på lite tacos och ölspel innan vi rullade ned till hamnen. Jag förlorade - och fick köra en väldans massa bussturer. Och det är väl safe to say att man inte är 20 längre, haha. Hur som, en väldigt lyckad kväll. På mer sätt en ett.

Nu sitter vi hos frisören, jag kände att en förändring vore på sin plats. Let's see how it works out!


Sept. 04, 2013 - Alanya

Sol, bad, skratt, drinkar och drama drama drama. En vanlig semester här i Alanya med andra ord. Men jag gillart. Älskar att osäkerheten kommer fram med två röda hos folk. Paniken i telefonsamtalen som hörs lång väg - och jag kanske låter hemsk nu, men what goes around comes around. And you are in for a treat babe!


Sept. 03, 2013 - Alanya

Gårkvällen var galen! Den levererade till tusen. Mina tjejer är bäst! Onödigt tjöt från vissa, att folk inte bara kan lägga ner? "It's good to see you smile, and that you are having fun. Even if it is without me.." Alltså, nej. Ingen kommentar där.

Nu är vi på Miami igen, burn baby burn! Här ska stekas.. Peace!


Sept. 02, 2013 - Alanya

Insmörjd i sololja ligger jag, Hanne och Tine på Miami Beach och glassar. Jag älskar semester!