31a juli 2008

har nyss betalat mina räkningar. med mammas pengar. söta lilla mamma gav mig pengar så jag kan betala dom. :) så som tack städade jag kylen. så har vi gjort ett avtal, jag ska hålla bättre ordning på mitt rum och mamma ska inte handla en grej under hela helgen. får se hur bra hon lyckas. ;) nu är iaf inte kylskåpet överfullt, så man kan hitta något där inne.

var och fikade med carro idag, sen gick vi en snoa på stan och kikade. rea rea rea överallt. jag köpte en body till alva och 2 ringar för 50kr. inte alltför illa. ;) 

dags för lite nintendo wii! tjingeling!

31a juli 2008

sista dagen på juli månad, vilket gör att det är en månad kvar av sommaren. 4 ynka veckor. men fortsätter det här vädret så får man väl vara nöjd iaf antar jag. igår var jag hem till bror, satt och gosade med alva i sisådär 4 timmar. fasters älskling! <3 på kvällen hängde jag med madde & vivvi på krogen, dock drack jag bara sprite, duktig som jag är. ;) haha.

jag & malin har bokat resa nu. den 27e december bär det av mot tyrkia. hur länge vet vi inte än, det visar sig. hem kommer man alltid. så då blir det kalas. hon fyller 12e och jag 15e, så vi spar oss. ;) emelie ska också ner över nyår, och kotten hoppas jag. :)

dags att äta lite, städa och packa tills jag ska tillbaka till sthlm imorgon eller på lördag. hej då.

27e juli 2008

filmen igår var så jävla bra! den var mycket bättre än min förväntningar (och då hade jag höga sånna) heath ledger gjorde hela filmen, jag älskar honom! så jävla trist att detta var hans sista film. det var lätt den bästa han gjort.

är tillbaka i stockholm nu, dock bara i några dagar, åker hem på tisdag igen. ska jobba på bion då, sen lägga beslag på alva. fast det kan nog bli lite svårt, mamma har nog redan tagit henne då. det krävdes mycket och lång övertalning för att någon skulle få hålla henne i fredags, haha.

har hittat resa till alanya/marmaris nu, 20e september - 18e oktober. 1990:-. kunde inte låta bli att kolla resa över nyår när jag ändå var igång, och hittade även där en resa för 1990:- oavsett hur lång tid man vill vara borta. så, nu hoppas vi på att jag får jobb i veckan så jag kan åka!

24e juli 2008

brorsdotter <3


bror & fru <3


och lilla vegas. <3

24e juli 2008

14.59 kom hon.
Alva Maria Linnéa Mattsson
<3

23e juli 2008

klockan är strax efter 8 och ingen bebis ännu. men inatt/morgon bitti kommer hon. har hon inte kommit självmant så sätter dom igång det. så nu är det bara att vänta..

23e juli 2008

NU KOMMER BEBIS! :D
brorsan och mia åkte till bb imorse, så nu kommer hon snart.
iiiiih. :D

23e juli 2008

har tillbringat lite tid med mitt nintendo wii fit nu, och det var verkligen längesen. fick lite skäll av min gubbe för jag inte spelat på x antal veckor. men nu är hon glad igen. ;) dock är resultaten inte lika bra, inte på snowboard iaf. skitspel. men fotbollen slog jag mitt förra rekord med mer än 50 poäng. yiiiha. nu jävlar ska här spelas inatt. kanske ska passa på att köra lite yoga också när man ändå är igång? visst ser det kul ut? :D


22a juli 2008

imorse ringde förresten min chef på bokhandeln, så frågade hon om jag kunde jobba den 9e. självklart. visst det är en lördag, men 200kr i timmen är inte helt fel. fler sånna tack! så hade det hänt lite tråkigheter i familjen, så hon kanske skulle ringa redan imorn igen och be mig jobba. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. jag är så oerhört trött på att inte ha något att göra. och inte ha pengar att göra något för. sen att jag har en skinnjacka som väntar på mig hemma hos mikaela gör ju inte saken bättre. kanske ska spana in på ams.se igen och kolla efter nåt roligt..


22a juli 2008

vart tar mitt kort vägen hela tiden?!

22a juli 2008

har redan börjat kolla lite smått på biljetter till turkiet i höst. finns en 3 veckors resa med apollo den 24e september som jag är sugen på. vilket tillfälle är bättre att åka till marmaris för första gången än när rebecca är där och relinn gifter sig? det blir svårslaget, så jag måste börja fixa pengar så jag kan åka. i värsta fall, råna en bank. och sen the doors med emelie, det kan inte bli annat än bra. hoppas jag får höra något av jobbet jag sökt nästa vecka, antar eftersom sista ansökningsdagarna är nästa vecka så ger dom inget svar förrän dess. jag håller tummarna för heltidstjänsten på hemglass! det vore sjukt kul att jobba där. :D

idag har jag inte gjort så mycket, sov rätt så länge, eller ja, väldigt länge. sen har jag duschat, ätit och setat här och haft utbrott på en person. det stör mig att jag jämt får höra; "ska vi hitta på något? det vore kul att ut och åka lite" eller "kan du hämta/skjutsa mig?" som att jag gått från att vara en person till att vara en taxi. så fick jag sen till svar när jag skrev att bensin kostar och det är ju jämt jag eller mamma som får tanka; "ja men vad ska vi göra då?"  HALLÅ, vad gjorde vi innan jag fick körkort? skaffa ett eget körkort och egen bil så kan du ut och åka.

på lördag blir det iaf bio - the dark knight. ÄNTLIGEN! iiih. sen efter bion blir det albert. jag gillar fik som har öppet till 6 på morgonen, det finns utomlandskänsla på det när man sitter och dricker te hela natten som jag gjorde så många gånger förra sommaren i alanya..

6 dagar kvar till bebis idag! :D

22a juli 2008

Fanny säger (16:56):

ska suzan komma?

relinn säger (16:57):

ja det hoppas jag annars slar jag ıhjal henne

relinn säger (16:57):

jag gıfter mıg ınte utan er tva helt enkelt

<3


22a juli 2008

kortet är tillbaka! wiihi. jag skulle lägga in en klocka i bloggen, och vips var kortet tillbaka lika fort som det försvann för nån vecka sen. knepigt, men men. nu är det där iaf! :) har pratat med emelie i telefonen också, SAKNA SAKNA SAKNA. jag måste fixa pengar och åka ner, så är det bara. skulle vara så jäkla nice att bo hos henne i kemer en vecka, och gå på tarkans konsert. finns flera flyg ner för en sisådär 500 - 600 kr, men hem kostar dom det tiodubbla nästan. äckelflyg bolag.

21a juli 2008

nu har jag skickat in lite mer jobbansökningar, så nu hoppas jag att jag får något svar snart. jag avskyr verkligen när man inte får något svar, så går man bara där och väntar. även om det är ett dåligt svar, vill jag ha ett svar. har lagt bud på tågbiljett till sthlm imorn också, så hoppas jag får den för 1kr. vore inte så illa.

men vart fan har mitt kort tagit vägen? det bara försvann för en sisådär 2 veckor sen när jag skulle byta. och inte verkar det vilja komma tillbaka heller. men men, den nya designen får väl funka utan min härliga nuna. ;)

här kommer iaf ett kort från festen i lördags, jag och min partner in crime på bokhandeln, ullis.

21a juli 2008

hur bra är det inte att carro också är lika illa däran som jag är, och att hon vaknade för 5 minuter sen och vi sköt från våran träff med en halvtimme? haha, lika barn leka bäst, är det inte så man säger?

DESSUTOM SKA HÄR RAGGAS PENGAR, JAG VILL TILL ANTALYA 15E AUGUSTI OCH SE TARKAN MED EMELIE.
BARA HON OCH JAG. MYYYYYS.. <3

21a juli 2008

jag börjar få lite ordning på designen nu, är lite små grejer kvar att fixa. men det får göras i natt. jag ska träffa carro om en halvtimme, och här ligger jag i pyjamas och oduschad. hade tänkt göra det för länge sen, men som vanligt fastnar jag med andra saker och får panik när jag kollar på klockan. tidsoptimist, javisst.

21a juli 2008

7 DAGAR KVAR TILL BEBIS KOMMER! :D

festen igår var jävligt lyckad, har inte haft så roligt på länge! sen drog vi till kingen, fick komma in där ändå fast det var 23års gräns, det räckte tydligen med att man hade en i gänget som var 23+. efter det drog jag & ullis till atilla och skulle käka, där pizzagubben frågade mig vart jag har höllit hus dom senaste veckorna. han stog länge och väl och pratade om turkiet när han fått reda på att jag vart där, och det hela slutade med att han ville följa med nästa gång jag skulle åka och att vi fick gratis mat. inte illa! ;) höhö. när vi sedan satt ute och åt, så gav jag min skyddsspray till ullis eftersom hon skulle gå hem själv, varav en vakt kom fram och sa att det var väldigt bra att jag hade en sån, och att det fanns mkt galningar där ute så fler tjejer borde ha sånna där i väskan. han var helimpad och frågade vart man kunde fixa en sån, han ville ha en till sin dotter, haha! :D  hem knallade jag sen, hade diskussion med min lilla mor som slutade i att hon säger att jag inte får gå hem till brorsan mer och prata med honom, för det kommer bara moderat-snack ur mig då, HAHAH. själv sa jag att det kallas sunt förnuft. meen, man kan inte tycka lika om allt. ;)


idag har jag iaf vart hos malin en stund, och sedan hem till bror för att se film. vi såg filmen jumper, den var helt okey! fick skjuts hem av bror sen, och kollade på batman begins här hemma. så jävla bra film, och på fredag är det premiär för andra filmen, the dark knight. med älskade heath ledger. <3

18e juli 2008

nu har jag gjort det. jag har kört över en liten fågel. stackars lilla pippi. vad skulle han ut på vägen och göra?

fredag idag, sista dagen på jobbet. :( trist. ikväll blir det iaf lugnt, jag ska ev. hitt på nåt med malin. men det visar sig. imorgon ska jag dock gå ut, för första gången sedan midsommar. ska bli nice att träffa lite folk! fast först ska jag på bio, kung fu panda.

och jävla emelie, jag vill fan också vara på tarkans konsert!
kan inte jag få äta upp han?

17e juli 2008

Du är en blick, och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen,
och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denne sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop.
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Christian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få.
Du är bättre än Die hard två.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet,
du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig.
Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn.
Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina,
gör slut med Kristian Luuk!
I
I
V

16e juli 2008

har nyss kommit hem från hedemora, jag, tom, fanny, emelie, johanna och jessica drog dit för att äta på donken. jag tog en cheese och bananmilkshake, så jävla god den var! farligt god. så jag ska hålla mig borta från den milkshaken.. anyhow, igår så färgade jag håret! det var fan på tiden. har inte gjort det sen mitten på maj tror jag. färgen hette iaf rouge noir, så nu är jag lite redhead. vart väldans nöjd faktiskt. :) ska fixa en bild sen nångång när jag orkar.

sitter på youtube och kollar på klipp från parlamentet, björn är min kärlek! man kan inte annat än att skratta. jävla pärla!

16e juli 2008

maha, dom här 2 är humor..



15e juli 2008

har kollat på bilder & filmer på facebook, och jag blir helt sjuk. ta mig dit.


15e juli 2008

hur kan någon vara så jävla bra? <3

15e juli 2008

är back i avesta igen, ska jobba på min kära bokhandel tis - fre. jag saknar tiden då jag var där varje dag. min lilla bokhandel. <3 idag har jag hämtat ut mitt körkort sedan gick jag in till brorsan och sa hej, han jobbar bredvid posten så. köpte en switch så jag kan få internet hos rebecca, och gick sedan hem till bror och pratade lite med mia. 2 veckor kvar tills bebisen kommer nu! :D men jag hoppas hon kommer före, jag är trött på att vänta. världens regnattack hann det bli också, så mamma kom och hämtade mig. sen tog jag bilen och drog hem till marina på en kopp te. jag älskar att ha körkort! sugna på dipp vart vi också, så tog bilen och körde till shell och köpte en påse. dock ligger den kvar i köket, kanske ska göra lite grönsaker och dipp till kvällsmat? börjar bli rätt hungrig..

pratar med michelle på msn, jag saknar henne. jag saknar oss och våra äventyr. 15 månader har gått sen vi sågs sist, för 15 månader sen satt vi på the doors just den här tiden.. those wore the days!

idag, eller ja, igår kom vicki & cuma. har försökt ringa vicki med telefonen var avstängd. vet inte vilken flygtid dom hade heller. men ska ringa lite senare och tjöta lite. :) skönt att ha dom hemma!

ska gå och göra något ätbart nu, sen kika på tv. god natt.


9e juli 2008

min näsa väger bly, och är jobbig med mig. andas genom munnen är inte min grej, usch! blir det inte bättre lär jag köpa nässpray imorn, vilket min plånbok skulle bli gladast över om jag inte gört. nej, här skulle det behövas en trisslottsvinst på 50 papp i månaden i 50 år. mjaa tack! eller att man får igen sina skulder av folk, men det verkar ju inte heller hända så. att jag jämt ska ha sån otur med folk, jag ska sluta låna ut pengar, man får ju iaf vänta flera år på att få igen dom så. nej det här vart deppigt. anyhow, jag och rebecca fortsätter vårat tvserie maraton - nu är det sex and the city som gäller. dock är det 2 avsnitt kvar av criminal minds så dom ska ses ikväll. miiih. vad händer med säsong 4? HAIIIII YA.

8e juli 2008

nu är jag hemma i mitt nya hem i kärrtorp hos rebo och melvin. så jävla söt unge! igår vart det tacos, choklad och skitsnack. idag vart det kyckling. och ja, choklad & skitsnack. vad hände med dieten? mahah. dock har vi varit ute och gått idag, så ett litet plus i kanten är det allt! ;) äsch, orka med sånt här, nu ger jag upp. criminal minds nääääästa.
hadii hej dåå.


3e juli 2008

för jag har fått köööööörkort! miiihi.