Aug. 31, 2013 - Alanya

- I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground. And I'm hearing what you say but I just can't make a sound. You tell me that you need me, then you go and cut me down. But wait, you tell me that you're sorry. Didn't think I'd turn around and say that it's too late to apologize, it's too late..

Aug. 31, 2013 - Alanya

Att vakna upp med værldens førkylning førsta dagen på min semester - inte ok! Min næsa rinner på høgvarv och halsen ær typ borta.
 
Igår var det først middag på Bella Alanya och sedan en svæng till Crazy Horse och Las Vegas med Tess och Sandra. Brudarna skulle sedan vidare så jag knatade till Jennika på Istanbul. Några drinkar, några shots, en del dans och en vældans massa tjatter førgyllde kvællen.
 
Nu væntar jag på att tvættmaskin ska bli klar - sen kallar stranden! Heippa

Aug. 28, 2013 - Alanya

En grym utekväll var det igår. The Doors, Miami, Istanbul och Havana. Jennika har jag inte träffat på bra länge, var riktigt nice att ha en helkväll med henne. Dock som vanligt så är det lite onödigt mycket tjöt från vissa, men antar att det bara är att gilla läget. People people people..

Idag har jag hängt med Jennika, Yusuf och Istanbulkillarna på Miami Beach. Efter att blivit ikastad x antal gånger ( både med kläderna på och utan) tagit några kallsupar och nästan fått i mig hela poolen så gav vi oss av hemåt. Så nu sitter jag i soffan med Elise, har precis duschat och ska snart börja sminka mig. Sen får vi se vart det bär av ikväll..


Aug. 27, 2013 - Side

Ni vet den där känslan man har där allt kommer gå rakt ner i backen, och sedan visar det sig vara helt åt andra hållet och det slutar med att man går på små moln..? Precis så kände jag efter igår. Ett 2-timmars långt möte, och jag insåg verkligen där och då att jag borde sluta tvivla på mig själv. Att det är så enkelt för vissa människor att få en att tvivla på en själv. Tack och lov finns det människor som även gör det motsatta. Och min chef är en sån. Hon är helt fantastisk.

Igår kom dessutom min älskade Tom hit så efter att jag kom hem från flygplatsen mötte jag upp honom och Fredrik på ett glas vin och en väldans massa tjöt. 3 dagar kvar till semester dessutom - kompis, det går bra nu. Livet leker!


Aug. 25, 2013 - Side

En till kväll hemma har hunnits med, Endisa ska lämna Deturfamiljen så vi hade suprisedinner för henne på Ottoman House. Efter det mötte jag upp Ella, och gick till Miami. Drack några mojito's och rullade vidare till Istanbul där även Sabina kom och hakade på. Drack ännu fler mojito's innan kvällen fick ett avslut på Latino Club. Alltid händer det massa spännande saker när man är hemma, man får höra både det ena och det andra. Men efter all tid som gått så är jag inte direkt intresserad av orden som sägs. Mer tröttsamt än givande..

Imorgon är det äntligen måndag! Som jag väntat. Både bra och dåligt. Jag är nervös till tusen - tur att jag jobbar natt så jag slipper ligga och vrida runt sömnlös i sängen. Nejdå, så illa ska det nog inte bli. Allt händer av en anledning, allting för något gott med sig. Jag väljer att se det från den ljusa sidan.

Snart är det semester också, mindre än en vecka! Mihiii, bästa! Som jag längtar!

Aug. 22, 2013 - Side

Alanya var grymt. Levererade till hundra - minst sagt! Queens Garden, Istanbul och sedan till Summer Garden. Summer Garden är aldrig en bra ide, men det lär jag mig aldrig. Och ska hela gruppen dit - vem är jag att säga nej..? ;) 
 
Dagen idag gick i bakfyllans tecken. Pizza på Ev och sedan en kall Chai Tea Latte på Starbucks. Vart en tur till Aquaparken ikväll också, det var Detur Teamnight där inne. God mat, fina kollegor. Väldigt bra avslut på dagen. Nu har jag precis kommit hem, är trött som en gnu. Imorgon är en ny dag och bollarna i luften kommer att svingas lite snabbare.. 
 
 

Aug. 19, 2013 - Side

I torsdags tog jag farväl till min mystery man och mina fina tjejer. Jag packade väskorna och lämnade Marmaris bakom mig. I fredags morse anlände jag till ett något varmare Side. Och här är jag fortfarande. Ibland ändras planerna fortare än att man hinner med att tänka. Den här gången vet jag faktiskt inte riktigt vad som hände. Men, jag har en knapp timme hemifrån. Jag har ätit svenskt godis och druckit massa vin med Side-teamet. Och vilka pärlor dom är. Vanligtvis träffar man dom bara på flygplatsen, så det är faktiskt riktigt nice att få umgås lite privat också. På onsdag är jag ledig, vilket innebär att jag har hyrt en bil som kommer på tisdag. Efter mina hotellbesök hoppar jag in i den och styr kosen hem. Hem hem hem HEM. Tess kommer också på tisdag. Stine's sista kväll. Ella är på besök. Elise, Jennifer och Becelli är lediga på onsdag. Det här kan inte bli annat än bra.. 
 
Saker ligger och gror i bakgrunden - men det är väl som alltid? "Försök att inte bry dig, du vet att du är bättre än så. Skratta, och hela världen skrattar med dig.." "Jag tar med dig till en annan karusell - hell, ill even take you to a new carnival" Jag är så oerhört glad för mina fina, dom som alltid finns där. Och som aldrig tröttnar på att lyssna på mitt tjöt. Ni är guld värda!

Aug. 16, 2013

Ett inre lugn infinner sig. Vilket är skönt. Känns som att jag kan andas igen. Kanske var det det här jag behövde..? 
 
Det är varmt. Fruktansvärt varmt. Och jag hittar inte kontrollen till AC;n. Så jag har öppnat upp balkongdörren ihopp om att det ska fläkta lite, lite lite. Går väl sådär om jag ska vara ärlig. Winnerbäck spelas iaf på högsta, så nu ska jag passa på att greja lite grann. Eller kanske att jag ringer Becelli istället..?

Aug. 15, 2013 - Marmaris

Egentligen har jag inte så mycket intressant att skriva. Jag köpte mig en ny resväska igår. Vilket kanske var på tiden, då min gick sönder i Istanbul i Februari. Jag har sagt att jag ska köpa en ny sen dess. Igår kväll fick jag äntligen ork till det. En riktigt stor dessutom - nästan så att jag får plats. Mitt nya gömställe kanske? Hemma hos Elise och mig får jag lägga mig i boxen under soffan när jag varit stygg, och hon får gå i duschen för hon är längre. Hon får inte plats i boxen nämligen. Men nu kan jag lägga mig i resväskan, så kan hon rulla iväg mig om jag varit jättejättestygg - mahaha.
 
Nej, nu ska jag äta lite och sedan rulla till kontoret och hämta lite cash. Cash is king! Heippa

Aug. 14, 2013 - Marmaris

Idag är jag så sjukt bakfull. Efter vi pimplat alldeles för många drinkar och shots på barstreet drog vi hem hit och fortsatte med jäger/redbull fram tills 7 imorse. Ingen bra ide såhär i efterhand - väldigt bra ide inatt. Tog mig iaf till stranden ett par timmar idag. Men that is about it. Mer än så har jag inte orkat göra. 
 
Jag försöker tänka från den ljusa sida - det här ska bli bra! Jag ska göra mitt bästa. Jag är så glad över att det snart är semesterdags, jag behöver ett break från livet och bara umgås med mina hjärtan. 

Aug. 13, 2013 - Marmaris

Ni vet när man har något planerat och sedan, in a heartbeat, så ändras allt? Och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen, vad man ska göra. Ska man skratta eller ska man gråta? Allt känns så obefogat. Och när man inte kan få mer än luddiga svar så känns det bara.. blä, rätt ut sagt. Men som en kär vän sa; det blir bättre. Och ja, det får vi väl hoppas.. Nu ska jag iaf öppna vinflaskan! Heiipppa.
 
 

Aug. 12, 2013 - Marmaris

Klockan 6 imorse slog jag igen mina blå - och klockan 10 slog jag upp dom igen. Oslo skulle ju till att fara hem dom också. Något trött tjej. For till flygplatsen, och sedan hängde jag en stund på Bodrum's kontoret innan jag tog lokalbussen tillbaka till Marmaris. 3½ underbara timmar i en midibuss. Kunde knappt stå när jag klev av, rumpan gjorde ont som satan! Kom mig iaf tillbaka hem till lojman, lagade mat och bjöd in dansken i lägenheten bredvid. Nu har jag dessutom slängt i en hårfärg i skallen. Jag som inte färgat håret sedan mars. Ska bli intressant att se hur det blir. Blir det helt fel så stänger Migros vid midnatt så jag hinner dit och köpa en ny. Solen har blekt det alldeles för mycket så jag är snäppet blondare än vad jag vill vara. Dessa I-landsproblem! "Lan, where are you? I think you forgot us and Alanya. Enough with Marmaris, come home. We miss you, so much and so does he.." - Ett samtal som gjorde mig varm i kroppen, även om jag kunde skippat sista delen. Men snart är jag hemma igen. 18 dagar. <3

Aug. 11, 2013 - Marmaris

Efter att hotellbesöken vara klara 11:20 idag, knatade jag och Cecilie hem. Bytte om till badkläder och tog luftmadrassen under armen och styrde kosen mot O'yes. Åt lunch, och sen låg vi och plaskade i vattnet ett par timmar. Hur skönt som helst! Brännan börjar ta sig - bästa! På onsdag blir det heldag på stranden, här ska stekas!
 
Ikväll spelar Fener mot GS. I halvlek ringde jag till C, han fyller nämligen år idag. Samtalet hade ju varit roligare om Fener hade kickat in ett mål innan, C är nämligen GS;are. Hur som, han var övertygad att dom skulle vinna eftersom det är hans födelsedag. Let's see how it ends!
 
Nu ska jag ta mig något att äta, och sedan dra på uniformen. Våra kära gäster från Bergen, Haugesund, Trondheim och Ålesund ger sig av för säsongen..
 
 

Aug. 10, 2013 - Marmaris

Dagarna springer iväg - och tack för det! Jag behöver semester. Jag behöver bli brun. Och mest av allt behöver jag mina fina. Dom som är alldeles för långt borta, men som jag får krama sönder om 3 veckor. 
 
I onsdags slog vi klackarna i taket. Fullast vinner, och det vart oavgjort mellan mig och Emelie. Två fulla kastruller! Mysteryman kom och hämtade mig när det var dags att fara hem, som vanligt avslutades kvällen här utanför på trappen med några timmars prat. 
 
Torsdagen spenderades i sängen. Hela dagen! Vid halv 9 på kvällen drog jag mig upp och följde med Emelie till våran tatuerare. Som vanligt kan jag gärna inte gå in där utan att göra något, så när Emelie var färdig hoppade jag upp i stolen. Borde sluta gå dit, 4e tatueringen nu sen april. Så det kan gå!
 
Igår var det dubbelmacka tll Bodrum. Dit, hem, dit, hem. Start klockan 10 på förmiddagen och åter hemma i sängen klockan 05 imorse. Göteborg levererade som vanligt, Arlanda överraskade och levererade nästan lika bra dom också! Inte illa. Sista omgången dom kom nu den här säsongen, nästa vecka byts dom av med Lule och Ume. Hejja norrland!
 
 

Aug. 06, 2013 - Marmaris

Igår införskaffade jag, Cecilie och Jenna oss en flaska karadüt vin och fortsatte att fylla sidorna i våran "The book of Shame". Haha, den boken alltså. Så mycket roligt som står i den, så mycket dumheter vi gjort! Ahlgens bilar, chips och dipp från Danmark dukades också fram på bordet. En lyckad hemmakväll.
 
Idag är jag däremot rastlös. Det kryper i hela kroppen och jag vill bara ut ut ut. Till B52, Backstreet Garden. Se på folk, dricka drinkar och dansa. Men mitt öga är inte ok än, och att gå ut med ett sminkat och ett osminkat öga alternativt helt osminkad - finns lixom inte på världskartan. Nästa chans till utgång är på lördag, insallah är mitt öga ok då!
 
Min hemlängtan kryper sig fram och gör sig påmind mer och mer nu på senaste. Kanske för att jag har mycket att se fram emot min semestervecka? Väldigt många fina ansikten har klaffat in och kommer vara där samtidigt, min vackraste Tom bland annat. Lyckorus på hög nivå.
 
 
 
 

Aug. 05, 2013 - Marmaris

Det är varmt. Väldigt varmt. Jag ligger i sängen under min fina vän, AC;n. När jag kom hem efter min lilla cykelrunda (office - växlingskontor - sjukhuset - banken - migros - hem) så fick den åka på 18 grader. Nu ligger jag här och väntar på att samla ork till att göra mat. Magen kurrar så det står härliga tider till! Jag är grymt imponerad av insättningsautomaterna dom har här i Turkeyburkey. Ja, jag är fullt medveten om att dom finns hemma i Svedala också, dom är lika imponerande dom! Så smidigt och så bekvämt. När man väl lärt sig vad alla knappar på turkiska betyder, haha. Spar tid gör det också, nu slipper jag stå i kö i hundra år inne på banken. Muchos bra!
 
Nej, resa på mig kanske? Schnitzel och fetaostsallad med rödlök - jatack! Vem kom förresten på stavningen till schnitzel..? Oerhört ful stavning, om jag får säga det själv..
 
 
 
 

Aug. 04, 2013 - Marmaris

Klockan är strax 22, och jag ska iväg på departure om en timme. Har varit hemma och vilat mitt öga idag, och nu nattetid tänkte jag bege mig ut. Jag ser inte lika hemsk ut i mörkret. ;) Tack och lov så har jag bara turn, så en vända till flygplatsen och sedan hoppa in i en Deturbuss och raka spåret hem igen. Det funkar, även om jag hade föredragit att vara hemma. Men det har blivit så mycket schemaändringar pga mina sjukdagar, så jag biter ihop och hoppas på det bästa.
 
Jag försöker ändra om på bloggen, går sådär. Jag är inte så haj på koder och skit. Så det känns som att det blev mer pannkaka av allt? Nåja, får se om jag får bukt på det längre fram.
 
Ett avsnitt av Pretty little liars - och sen kör vi! Byeee
 
- Staring at the ceiling in the dark, same old empty feeling in your heart 'Cause love comes slow and it goes so fast. Well you see her when you fall asleep, but never to touch and never to keep. 'Cause you loved her too much and you dive too deep. Well you only need the light when it's burning low, only miss the sun when it starts to snow. Only know you love her when you let her go, only know you've been high when you're feeling low. Only hate the road when you're missing home. <3
 
 
 

Aug. 03, 2013 - Marmaris

Pridefestivalen är i full gång i Stockholm. Jag önskar att jag var där. Bland alla glada människor, i svensk sommarvärme. Jag läser Carina Bergfeldt's krönika på Aftonbladet. Hon skriver att hon känner Pride, över Sverige. Och det gör jag också. Vilket underbart land jag är född i endå. Man får vara som man vill, precis som man är. Som man är född. Som det var menat att man skulle vara. Det andra hon nämner, är så hemskt att jag skulle kunna gråta. Det är intressant det hon nämner om att det spelar ingen roll vilket land man går i sängs i, eller med vem. Tror dom flesta av mina vänner här i Turreburreland känner igen sig där.. 
 
Utdrag från krönikan;

"Flaggorna som svajar över Stockholm handlar inte om vem du eller jag har bredvid oss i sängen. Budskapet är bra mycket mer ­intressant än så. För mig säger de att om du vågar följa regnbågen med allt vad den innebär; social förändring, hopp och tolerans - så finns det en skatt vid dess slut: Liv. Läkande. Harmoni. Oavsett i vilket land du går till sängs. Oavsett vem som ligger bredvid dig."


Hela Carina Bergfeldts krönika på Aftonbladet hittas här!
 
 

Aug. 02, 2013 - Marmaris

Imorse vaknade jag upp med värk i vänster öga och en enorm svullnad. Nu har det dessutom börjat bildas små små blåsor - hur underbart är inte det? Jag är hemma sjuk idag, igår började mitt bröstben krångla igen så det vart ett besök på Mayday. Pricken över i;et vore ju en ögoninflammation.

Nu ska jag äta lite mat, och sen ta och sova lite grann. 4 veckor på pricken idag - underbart.

Aug. 01, 2013 - Marmaris

Första augusti idag - Äntligen! Som jag längtat efter denna månad. Eller, ärligt talat längtar jag mer tills den tar slut. Högsäsongen här i Marmaris avtar, värmen börjar sakta men säkert försvinna och jag går på 9 helt underbara dagar semester. Sol, bad, paraplydrinkar, underbara vänner, fuldans, god mat och sena sommarnätter. Vi ska hyra bil - den där lilla gröna som vi alltid hyr. Åka till dimcay, cruisa runt i oba, kanske en grillning ute i Ulas igen. Kommer bli awesome!